Merkato

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
Zjarri
Antar
Antar
Skuadra: Vllaznia

Re: Merkato

Post by Zjarri » Sat, 16 Jan 2010 , 16:26

Qasht mor ky spaçator çe ka dal ne fotografi me Rudi Vaten,
ai me ça shof un ka me naj çue futbollistat en bisht :oops:
:oops: :oops: :oops:

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 16 Jan 2010 , 17:39

vllaznia1919 wrote:A jeni te sigurt qe asht sulmus ky a?Se jane dy Hadzibuliça te Firi.
per sulmus e kan marr po thojn ne vend te Sinanit.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sat, 16 Jan 2010 , 19:19

spo merret vesht qa po bahet por ishalla po na shkojn punet ne vi

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 16 Jan 2010 , 19:21

Haxhibuliç te Vllaznia, në formë huazimi
http://top-channel.tv/artikull.php?id=172996

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 16 Jan 2010 , 19:38

Bie poshtë pista “Zendeli” për portën

Ardhja dhe ikja e disa portierëve që ishin në provë te Vllaznia, ka bërë që dilemat për gjetjen e një portieri të mirë të shtohen. Largimi i pesë serbëve dhe malazezëve i hapi rrugë afrimit të shqiptaro?maqedonasit Zendeli. Këtë e pati deklaruar pak ditë më parë vetë presidenti Fushaj, që e shihte si mundësi për merkaton. Megjithatë, në ditët në vazhdim nuk pati asnjë gjë të re në këtë drejtim dhe për rrjedhojë dje është konfirmuar zyrtarisht se Zendeli nuk është në planet e Vllaznisë.

Clirim
Tifoz
Tifoz

Post by Clirim » Sun, 17 Jan 2010 , 12:38

ILion Lika do jet portieri i ri i Vllaznis
pritet me nenshkru braenda ktyne ditve
Lika asht pa ekip
vjen pri nje demtim te ran

djema e paskena sha kot valterin
se per ca ka nis
ka marr da ma te mir
se per Beqirin ska me ja ba zoti kurr hallall
se kur ishte i demtum
Vllaznia e mori
e paguvi 4 muj ka 6 euro pa lujt hiq
deri sa e priten me ardh ne form
per sinanin
shifet qa ban te besa
2 miqesore ka 47 gola para portet!!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 17 Jan 2010 , 12:50

o clirim nuk me duket nej mrekulli ardhja e likes se sdi kur ka lujt per here te fundit
vllaznia ka nevoje per njerez me pervoje me na nxjerr prej situatet e jo per eksperimente
une nuk shaj vec valterin po tan qa jan mrend
se asnji se meriton ate fanell ku bizi rragami zmijani e kompani kane derdh djerse per me i dhan emrin vllaznise

per mu te blejn ke te dojne nji mut i madh asht kjo skuader
ishalla i madhi zot na ndihmon
vec zotit i lutem
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 17 Jan 2010 , 13:54

tashi ne te gjith i dim vlerat e ILion Lika ishalla ai e ka kaluar at demtim qe ka pas
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 17 Jan 2010 , 15:14

Ilion Lika nuk asht i keq por ishalla nuk vjen vetem per 6 muj !!
Nqs e kena marr vetem per 6 muj sa me i ba nder vetem Likes ma mir mas ta kishim marr.
Vllaznit Ultras

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 17 Jan 2010 , 16:25

Illon Lika blerja e re e Vllaznias. Lika pësoi një dëmtim që do ta mbajë atë jashtë Fushes se lojes

per 5 muaj ne fillimin e seconit 2009/2010. Lika kaloi 5 javë rehabilitimin në Maqedoni per të mare formen, atë përsëri në palestër e plotë.
Iliron Lika karriera ne Rusi me FC Terek Grozny

Edhe pse ai e kishte hedhur poshtë një masë për të Ukrainë, Lika u kërkuar ende nga Tom Tomsk dhe FC Terek Grozny, Si në Rusi. të dyja klubet kishin ofruar atij një kontratë, por ai që FC Terek Grozny ofroi ishte shumë e vështirë të refuzojë dhe kështu ai zgjodhi për të kaluar në Grozny. Ai përfundoi veprimin e tij për të klubit më 29 janar 2008 dhe ai nënshkroi një kontratë dy-vjeçare me vlerë $500,000. Ai tha se një nga arsyet kryesore për veprimin e tij ishte se ai shpresonte që një ditë të bëhet Shqipëria e futbollit kombëtar's portierin e parë zgjedhje. Lika shpejt u bë portieri 1 klubit zgjedhjen dhe vënë në shfaqje shumë mbresëlënëse gjatë sezonit 2008-2009 duke përfshirë një kundër CSKA Moscow ku ai i impresionuar edhe trajneri i CSKA-së Moskës me punën e tij, ai mbajti edhe një fletë të pastër në fitoren historike 1-0 ndaj një prej klubeve më të mëdha në Rusi
Ilion Lika ngrohjes për FC Terek Grozny
Ai arriti 9 Rrjeta të pastër në 27 Ndeshje gjatë sezonit 2008-2009.Pas një sezoni shumë mbresëlënëse të parë në Rusi, Lika i është ofruar për të marrë Chechenyan shtetësisë nga kryetari i Çeçenia, Ramzan Kadyrov.Kryetari i Chechenya ka shprehur dëshirën e tij për Lika për të shpenzuar pjesën tjetër të karrierës së tij me FC Terek Grozny dhe ka deklaruar se ai është një tifoz i madh i portier Shqiptar . Ramzan Kadyrov i ka dhoruar Likes një markë të re Land Rover me vlerë 110.000 $ si një dhuratë gjatë sezonit 2008-2009.Në një intervistë me Ora News , Lika shpjegoi se në qoftë se ndonjë nga shokët e tij thirrje atë me emrin e tij dhënë Ilion, Atëherë ata do të gjobitet nga pronari i klubit dhe kryetar i Chechenya, Ramzan Kadyrov i cili është një nga tifozët më të mëdha e Lika. Presidenti kërkon që ekipi i dhe mbështetësit e saj për të thirrur atij Iljaz Lika në vend të emrit të tij zyrtare, Ilion Lika. Kryetari Ramzan Kadyrov dhe Lika kanë formuar një marrëdhënie të veçantë dhe të kuptuarit e njëri-tjetrit në bazë të tyre Islamic Besimet sepse sipas Lika kryetar është një njeri shumë fetar dhe pasi e kuptuan se Lika është një Muslim si edhe ai e ka trajtuar atë ndryshe se lojtarët e tjerë. Përveç Land Rover, ai ka blerë edhe një shtëpi në Lika Chechenya. Lika dhe kryetari kanë udhëtuar gjithashtu Dubai për pushime së bashku dhe ata gjithashtu shkoi në Mekka dhe kjo është se si ata kanë ndërtuar një marrëdhënie shumë të ngushta. Ai gjithashtu thotë se ai është trajtuar si një mbret në klub dhe është një tifoz preferuar tashmë.

Më 01 Dhjetor 2009 Lika u largua së bashku me gjashtë futbollista të tjera dhe ai ka mbetur pa skuader por tashi ai u ofrua ne skuadren Shkodrane.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 18 Jan 2010 , 02:37

Ta bajm pak bilancin

kush jan blemjet e Vllaznis?

Leci (mrojtes i fort, por me hope)
Haxhibulic (lojtar ne form, por qi ka shenu 5 gola- sjan kurgja per nji sulmus, bomber smund ta qush)
Ilion Lika (portier me vlera tmdhaja, por qi vjen mas nji damtimi shume mujor, dmth nuk i dihet si do jet)

at serbin e anglezin spo i komentoi, se ata dalin o turr o jaz

kto blemje jan cilsore, a do te mjaftojn per me arrit objektivin, mos me ra prej kategoriet do ta shofim

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 03:32

per mu portieri lika ban shum gafa duke mendu daljet e gabume te tij me ekipion e kombetares.

ishalla vjen ne form grima ,se ma i mire se lika asht 100%

vllaznia ka nevoje per mbrjotsa sepse po u denu kush duhet me u fut nji 17 vjeqar si para fazet te pare .

edhe un jam dakort me at shokun qe tha dicka per beqirin .

mos e past hallall kudo qe te shkojn sepse i bame nder kur u rikuperu e na la tamam ate kohe qe vllaznia kishte nevoje ,e tamam un mund ta quj pusht ,kurse sinanit nuk i vej faj ,sepse deshiroj vete me ik edhe pse e kishte rrogen e madhe por shyqyr qe sshkoj te tirana

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 18 Jan 2010 , 09:22

fpjalmi wrote:per mu portieri lika ban shum gafa duke mendu daljet e gabume te tij me ekipion e kombetares.

ishalla vjen ne form grima ,se ma i mire se lika asht 100%

vllaznia ka nevoje per mbrjotsa sepse po u denu kush duhet me u fut nji 17 vjeqar si para fazet te pare .

edhe un jam dakort me at shokun qe tha dicka per beqirin .

mos e past hallall kudo qe te shkojn sepse i bame nder kur u rikuperu e na la tamam ate kohe qe vllaznia kishte nevoje ,e tamam un mund ta quj pusht ,kurse sinanit nuk i vej faj ,sepse deshiroj vete me ik edhe pse e kishte rrogen e madhe por shyqyr qe sshkoj te tirana

Lika eshte portier shume i mire.Tani se di si vjen se ka qene i demtuar gjate edhe duhet pa forma e tij.Po sa ka lujt ai ktu gjithmone ka qene mo i miri.

Portieri qe ka bo gafa me kombetaren ka qene Hidi ene jo Lika.
Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 18 Jan 2010 , 14:05

Ledi padyshim, ne formen e tij normale do ishte portieri ma i mire ne kampionatin shqiptar...edhe si njeri, kam nigju fjalt ma tmira per te + asht i martum me shkodrane :D

Gabimet me kombtaren i ka ba Hidi, qi per mendimin tem, nuk duhet me u thirr ma...ma mire marr Kotorrin nvend tij.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 18 Jan 2010 , 17:08

Man in Redblue wrote:Ledi padyshim, ne formen e tij normale do ishte portieri ma i mire ne kampionatin shqiptar...edhe si njeri, kam nigju fjalt ma tmira per te + asht i martum me shkodrane :D

Gabimet me kombtaren i ka ba Hidi, qi per mendimin tem, nuk duhet me u thirr ma...ma mire marr Kotorrin nvend tij.

Edhe une kam ndigju llafe shume te mira per te dhe kam shume respekt si futbollist ene si lojtar pavarsisht se ka lujt me Spiunat Blu. E hoqen Liken se demek kishte shit neshje dhe me ca maj men qe u bo problem.Edhe ne media u fol gjate por une jam shume i sigurte qe ska pas dore ai.

Gjithsesi mo mire se Grima per mu eshte sikur dhe me i dore me lujt( :roll: :roll: )

Hidin me thene te drejten mgjth eshte cun tirone asnjehere se kam pas qejf.Nuk ka ndryshu fare Eshte po ai portier qe ka qene.Dy ndeshje te mira,nji gafe.Nuk ka qene asnjehere konstant.

As Kotorri nuk eshte per Kombetare.eshte shume i shkurter dhe sdi me dal.
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 19:13

Ledi1920 wrote:
Man in Redblue wrote:Ledi padyshim, ne formen e tij normale do ishte portieri ma i mire ne kampionatin shqiptar...edhe si njeri, kam nigju fjalt ma tmira per te + asht i martum me shkodrane :D

Edhe une kam ndigju llafe shume te mira per te dhe kam shume respekt si futbollist ene si lojtar pavarsisht se ka lujt me Spiunat Blu. E hoqen Liken se demek kishte shit neshje dhe me ca maj men qe u bo problem.Edhe ne media u fol gjate por une jam shume i sigurte qe ska pas dore ai.

Gjithsesi mo mire se Grima per mu eshte sikur dhe me i dore me lujt( :roll: :roll: )

Hidin me thene te drejten mgjth eshte cun tirone asnjehere se kam pas qejf.Nuk ka ndryshu fare Eshte po ai portier qe ka qene.Dy ndeshje te mira,nji gafe.Nuk ka qene asnjehere konstant.

As Kotorri nuk eshte per Kombetare.eshte shume i shkurter dhe sdi me dal.

po po ke te drejte ledi se e ngaterrova me hidin dhe tash e mbaj mend qe e heken shum pa te drejte kur lute per dinamon

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 19:25

Ja pse e këshillova Likën të vishej kuqeblu”

Ka shfrytëzuar autoritetin e tij për ta bindur që të luante për Vllazninë në pjesën e mbetur të sezonit. Rudi Vata, duke dashur që Ilion Lika të kthehej në formën e tij më të mirë, në kombëtare, por edhe duke gjetur një skuadër tjetër për të vazhduar karrierën e tij, i ka sugjeruar atij të vishej kuqeblu.

Ka qenë vetë menaxheri i njohur që e ka bërë të ditur këtë gjë, teksa thotë: “Duke qenë se Lika ka disa kohë që nuk luan rregullisht, si pasojë, mundësia më e mirë që ai të kthehej në formën e tij më të mirë, duke qenë edhe në sytë e trajnerit të kombëtares, sepse ekipi ynë përfaqësues ka nevojë për një portier si ai, është të kthehet e të luajë gjatë kësaj periudhe në Shqipëri.

Vllaznia është alternativa më e mirë për momentin, aq më tepër që kjo skuadër është duke kërkuar prej disa kohësh një portier. Unë besoj se Lika do ta marrë parasysh një ofertë të tillë.” Ajo çfarë pritet tashmë është që portieri i njohur të kthejë përgjigje.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 19:31

Lika pret topat e merkatos:Vendos Vllaznia ose… jashtë

http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=14559

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi