GOLDIAN wrote:fpjalmi wrote:ju tifozat e bajernit sai ju duket bajerni
e kam ma shum me goldin
nese kthesa pat shku 120 grade ,edhe sa i ka met me shku 360 grade ,a dihet gja
ku ishe ti pjalm ate periudhe qe bajerni nuk po ecte mire
ku ishe ti pjalm qe na prune lajmet perdite ne ate ndeshje ku bajerni humi ne mynih me bordone
goldi do jete prane bajerni e shpirt e zemer edhe pse ajo humbja ne mynih me bordone hala me djeg biles dhe fort
ti qe analizon e qe din kthesat e teoremat na difto car skuadre asht ky bohumi qe bajerni e mundi kaq thelle
sa finale champions liget apo gjysfinale uefet ka ky bohumi qe vetem bajerni i van gaalit e mundi
o pjalm une i rri fjales tande qe the fajin e ka presidenca pra dhe keto fitoret ja ve fajin presidences e kerkuj tjeter
me trego rreth bohumit se nuk e kam pa ndeshjen sot
goldi
un ketu kam ken gjithmone naqe dhe meqe po thu ku ishe kur bajerni nuk po ecte mire pergjigja jeme asht
per mu bajerni nuk ka pas momente te keqija qysh se van gali e ka marr
per humbjen me bordone ,ose pewr nej humbje ne kampionat nuk jam dakort si ti me than qe bajerni nuk ka ken mire dhe a e din pse
cdo skuader e mire ka dhe momente te keqija kur lojtaret demtohen ,ose nuk jan ne form dhe kjo gja ndodh edhe me skuadrat qe kan ma emer si madrit barcelone liverpuk manchester united etjere etjere
duke pa bajernin e klinsmanit qe te tan e dijm se si ishte ku kishin mungesa golit dhe skuadra nej here kur fitote nuk shkonte ma shum se 1 gol diference dhe duke pa
bajernin e van galit qe jo vetem fiton ,por fiton edhe me diference me duket :
nji bajernin qe ishte ne nate dhe doli ne drite dhe kete gja e shohin te tan ,sepse te tan e dijm qe bajerni i klinsmanit ishte nji bajern qe mos vivte kurr ,dhe van gali ka ba nji bajern qe ka mungu shum kete dekaten e fundit emri bajern
un du ne ndeshjen e pare ,bajern barcelone
du veq me kujtu shkaterrimin me turp qe i bani barcelona bajernit
dhe kete rradhe du prap bajern barcelona te shifshim punen e van galit dhe punen e klinsmanit
goldi sa gola pat ba bajerni vjet me klinsmanin
a e kujtohet?
shife bajernin e rilindun sot
megjithate ke shum per me pa
ti ndoshta don bajernin kampione europet ne kupe kampionesh qe te thush se van gali asht tranier i mire
por kjo ndoshta edhe edhe bahet edhe nuk bahet
por veq du me than 2 fjale
mbas barcelones asht bajerni skuaDRA MA E MIRE E KUPES SE KAMPIONEVE PER MU bash mbas barcelones
megjithate do ta shohim ket gja ma tej .
Gold ,qa don ti prej van galit qe ta qush tranier te mire
a mund te ma kthesh ket pergjigje?