GOLDIAN wrote:une pashe kroniken e ndehsjes besa-tirana
mustafa kishte ba da pritje spektakolare une se di pse leshin dona hidi n para mustafes qe asht i joni.
une kam kene njaj qe kam thane nese marrim dabullen bahena tull por sot ju them dabulla ka deshtu me tana
dalipi po ashtu
bejzade une nuk e pelqej nuk asht ai qe pritet
osja mu me duket dobet me falni mendimi jem ky
lici po ashtu
teli o asht i vrame ose ka tangerllek
treshaj malazeze jane dobet fort
per mu kotrri po jep ma shume se kam prite ashtu dhe doci
dhe dy surprizat e bukura jane lika e sukaj
sa per merkato tham mustafen krajen e belishen me i marr se besa shkoj per lesh tash
edhe sinanin nese den nese jo mas te lodhna mas tij kot
Goldian nuk du me te ra ndesh per vleresimet qe i ke ba lojtareve,por me te thane te drejten une kam ba vetem Partizani-Vllaznia se jam ne Shkoder me pushime.
Bejzade pavaresisht golit qe ka humb lufton edhe asht nder ma lojtaret ma serioze qe kena.golit e kane humbe edhe lojtare ma te medhenj se ai shif te Reali Helguera me porte bosh e qiti jashte.
Doci edhe Milic nuk shifen me sy te ballit.Doci tane topat qe ka lujte i ka lujte gabim sulmon ne krah,por harron se ka edhe me mbrojte.Nje here bani prove me gjujte e treti topin jashte stadiumit.Milic asht konfuz ala nuk ja ka marre doren kampionatit tone.
Vukcevic nuk ka lujte keq ka lufutu mire per top te pare.Me ka habit Kotrri qe per mu ka lujte nje ndeshje te jashtezakonshme,ka mbrojte e ka sulmu.
Lici e Osja nuk mund te flitet per ta.Lici me kujton Zanettin e Interit qe merr top e nuk e leshon ka lujte shume mire ne krah ashtu edhe Osja.
Te rinjte Lika e Sukaj po lozin mire te presim ishalla kane vazhdimesi edhe mos ti djegim kot si kane djega shume talenta te tjere ndoshta edhe ma te mire se ata.
Edhe porta nuk asht keq po Grima ka ba nje here dy dalje te gabume qe mund te kishte kushtu edhe gol.Ka rendesi fakti qe ai i trasmeton siguri repartit gja qe gjermani nuk e bate.
Ky asht mendimi jem ashtu si e kam une ndeshjen.