PARTIZANI-VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 30 Oct 2006 , 23:49

naqe me flamurtarin kena fitu pike ne fund te ndeshjes e jo lane dy pike
mos harroni.nuk asht e than me fitu tana ndeshjet vllaznia rastis qe kundershtari asht mire sic ishte rasti i vlones.po pike kena lana me beseb kastriotin e tiranen.me vlonen kena fitu nje pike.sa per ndeshjen me partizanin une ne anderr e kam kete rastin e bejzades se ishte ma flagrant se rasti i milic.bejzade ska dashte me e ba golin jam shume i sigurte
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 31 Oct 2006 , 01:53

Bejzade metamam qe ka hup nji rast te paster per gol, por sma merr mendja e se besoj se ai ska dasht me e ba ate gol, sepse aj asht 1 moment edhe nuk ke kohe me mendu apa me i ba me kuptu portierit qe spo e baj, ai masandej e gjujti por pak merite ka edhe Shehu qe e ka prit topit...
Edhe milic kishte nji rast komplet te paster por e veshtiresoi vete punen sepse ishte dasht me e gjujt qe ne fillim kur nuk kishte kend afer si edhe e kishte topin ma te ulet....

Sdq mend per here tjera, por mu sma merr mendja se ndonji prej lojtareve qe let me Vllaznine po e bojkoton Vllaznine...
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 31 Oct 2006 , 14:30

Edhe per mu nuk asht e besushme qe e ka hupe me dashje.

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Tue, 31 Oct 2006 , 22:02

Loja në pjesën e dytë ka qënë disi më e mirë për ne.
Kotrri ka qënë në formë të mirë dhe ndikoi për mirë në repartin e mbrojtjes.
Mua më pëlqeu jasht mase sulmuesi malazez,Miliç.Ishte lojtar fantastik por nuk pati mbështetje nga mesfusha.
Përsa i përket Bejzades,e kam thënë që në fillim të këtij sezoni,se nuk ja vlen t'a kemi në skuadër.për mendimin tim,ai ka shumë kohë që është jashtë formës sportive që e ka karakterizuar kur luante më para.
Kjo rënie e tij ka filluar qëkur ishte vjet me Elbasanin,prandaj nuk isha aq shumë entuziast për marrjen e tij në Ekip.

Hajt suksese në ndeshjen e ardhshme!

Respekte !
Para VLLAZNIA!

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Wed, 01 Nov 2006 , 01:09

Pershendetje

Mesa duket selicli paska mendime te ndryshme ketu, une me sa e kam pa Bejzaden ne ndeshjen e 1 te kampionetin me ka pelqy shume se ka mbajt krejt sulmin e Vllaznise dhe lojtar shume luftarak per mu ka ken 1-sh ne ate ndeshje por nuk e di ndeshjet e tjera. Per ratin qe humbi nuk di si ta interpretoj, e humbi me qellim apo thjesht e humbi sic humbet 1 penallti..do kisha pas qef shume ta di.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 01 Nov 2006 , 13:43

Taman naqe,secili prej nesh i shef gjanat dhe lojtart ne menyren e tije.Por per njikyt pune asht i bukur forumi se secili shpreh ate qe mendon. :lol: :lol: :lol:

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 01 Nov 2006 , 14:46

vllaznia1919 wrote:Taman naqe,secili prej nesh i shef gjanat dhe lojtart ne menyren e tije.Por per njikyt pune asht i bukur forumi se secili shpreh ate qe mendon. :lol: :lol: :lol:
:wink: :wink:
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply