Faza Dyte, Java-12 VLLAZNIA-Besa

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Re: Faza Dyte, Java-12 VLLAZNIA-Besa

Post by GOLDIAN » Wed, 02 Dec 2009 , 20:37

o sidrit ke drejte ti po mu me bahet qejfi kur te shaf tu shkru
je shume i sakte ne ate qe thu

Puna asht, me mbijetu e me vujt prap me kyt president, apo me ra e me shpetu prej tij.
ky a nji problem shume delikat qe une sdi me dhan mendim
vec di qe po shkaterrohena
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Thu, 03 Dec 2009 , 00:24

GOLDIAN wrote:Puna asht, me mbijetu e me vujt prap me kyt president, apo me ra e me shpetu prej tij.
N'asnji mnyre me ra prej kategorise. Kishte me kene nji tragjedi.
Se nuk e ke as te sigurt qi e len Valteri, e per ma teper qi vjen nji ma i mire se ai ba me e lane.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 03 Dec 2009 , 00:50

Skodrinon wrote:
GOLDIAN wrote:Puna asht, me mbijetu e me vujt prap me kyt president, apo me ra e me shpetu prej tij.
N'asnji mnyre me ra prej kategorise. Kishte me kene nji tragjedi.
Se nuk e ke as te sigurt qi e len Valteri, e per ma teper qi vjen nji ma i mire se ai ba me e lane.
jam shume dakord me ty
po baj nji krahasim qe ndoshta dhe ska vend
vjet
elbasani pas 12 javesh kishte 4 fitore 5 barazime e 3 humbje
pra 17 pike dhe sot asht nje kategori ma poshte
per mu si gold jane shifra qe me friksojne
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Thu, 03 Dec 2009 , 06:07

duhet se sban me dal prej kesaj gjendje para se me ardh fundi ,sepse po erdhi fundi dhe nese jena prap ne keta KONDITA ATEHERE MUND TE THAM QE skuadrat qe e kan siguru superioren ia lajn ndershjet vendeve te fundit veq vllaznia me ra mrend

mos me mendu fort ,por veq dinamo e tirana jan te parat qe na e bajn kete gja e te tjera me radhe si dureresi eetjere

te gjitheve na kujtohet kampionati vjet ku dinamo dhe tirana i bane puqin partizanit dhe elbasanit

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Thu, 03 Dec 2009 , 09:39

fpjalmi wrote:duhet se sban me dal prej kesaj gjendje para se me ardh fundi ,sepse po erdhi fundi dhe nese jena prap ne keta KONDITA ATEHERE MUND TE THAM QE skuadrat qe e kan siguru superioren ia lajn ndershjet vendeve te fundit veq vllaznia me ra mrend

mos me mendu fort ,por veq dinamo e tirana jan te parat qe na e bajn kete gja e te tjera me radhe si dureresi eetjere

te gjitheve na kujtohet kampionati vjet ku dinamo dhe tirana i bane puqin partizanit dhe elbasanit

Elbasoni vjet ka shit neshje sa ka plas...edhe mori ate qe kerkote...ca prisje ti te nodhte me Elbasnonin kur presidentin e tyne e kapen me heroine ene e futen mrena...
Morrat lujten gjithe kohen pa lek,tu i majt tifozat futbollistat me lek, mire shkun dhe aq. Por me para ti gjejn gabimet dhe ti morin pergjegjesite tek vetja pastaj te pretendojn qe ti lejm ndeshje,aq mo teper kur ne dhe juve na u deshin piket deri ne neshjen e funit.Si dylat si morrat i kena shpetu i here(ca maj men une) mos me ra,jo perhere.

Ti e fal kampionatin me shpetu elbasonin nga kategoria? pse si falet ju pike partizonit dhe elbasonit?
Nejse ja ke fut kot se neshjet me partizonin vjet ne vetem 1 fitum dy te tjerat dolen barazim.Po ashtu Elbasoni i neshje na mundi,nji barazim ne tirane dhe 1 fitum ne.
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Thu, 03 Dec 2009 , 14:24

pislleku asht kur i'a len ndeshjen dikuj, e jo kur fiton kundra tij. pse u dashka me i'a lane ndeshjet partizanit, elbasanit apo vllaznise per me i pshtu e me ra prej kategoriet nji ekip tjeter?

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 03 Dec 2009 , 14:42

Skodrinon wrote:pislleku asht kur i'a len ndeshjen dikuj, e jo kur fiton kundra tij. pse u dashka me i'a lane ndeshjet partizanit, elbasanit apo vllaznise per me i pshtu e me ra prej kategoriet nji ekip tjeter?

Pikerisht ktu du me dal qe ne vjet si lam neshje kurkujt se na u deshin piket vete...
Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 03 Dec 2009 , 14:50

Skodrinon wrote:pislleku asht kur i'a len ndeshjen dikuj, e jo kur fiton kundra tij. pse u dashka me i'a lane ndeshjet partizanit, elbasanit apo vllaznise per me i pshtu e me ra prej kategoriet nji ekip tjeter?
Zakonisht ekipet qe jane jashte objektivave apo i kane arrit objektivat nuk luajn fort(dashje ,padashje quhet lenie,sa nuk jep maksimumin)...kjo ndodh dhe neper kampionatet e forta europiane dhe ske ci ben.

Kjo gje luftohet per mu vetem ne ket menyre:PSh Vllaznia eshte kampione e ka siguru titullin qe kater jave pare.Tiranes i duhen piket se sben se bie nga kategoria po ashtu dhe beses.Tani mendimi i pare qe i vjen ndermend eshte se Tirana po fitoi me Vllaznin ekipi i Beses e quan se ja ka lon vllaznia edhe qe mos te ndodhi kjo ekipi beses pagun vllaznin nqs fiton me nji shifer.Vetem kshu po paten zgjidhje kto situata.Te pakten del nga kategoria ai qe e meriton.
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 03 Dec 2009 , 15:03

o ledi e the mire ti sido qe te jete e para gje qe na vjen ne mendje u shit u shit e shiten
prandaj them une tja rrasin nja 10 vjet pushim superliges
mesa di une jashte denohen trajneret kur flasin per albitrat
psh rasti shinkels ne asutri
apo rasti klop trajneri i dortmundit
dhe une do isha pro denimit se cdo trajner pas humbjes mundohet te gjeje shkakun te gjyqtari
shifni sa denjesisht po konkuron sherif tiraspol i moldavise
turp te na vije
i perjashtuar

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 03 Dec 2009 , 17:07

GOLDIAN wrote:o ledi e the mire ti sido qe te jete e para gje qe na vjen ne mendje u shit u shit e shiten
prandaj them une tja rrasin nja 10 vjet pushim superliges
mesa di une jashte denohen trajneret kur flasin per albitrat
psh rasti shinkels ne asutri
apo rasti klop trajneri i dortmundit
dhe une do isha pro denimit se cdo trajner pas humbjes mundohet te gjeje shkakun te gjyqtari
shifni sa denjesisht po konkuron sherif tiraspol i moldavise
turp te na vije

Une them se eshte problem mentaliteti...ne edhe ndeshje finale boteroi apo championsi(milan-liverpol,france-brazil) themi e shiti,diskutojm gjera kot,pa lidhje. Merremi shume me llafe. Tani nqs ka afera korruptive tek ne te dali nonji te thote ca ndodh dhe te bohet noj skandal edhe ta mbledhim menjen i here e mire deri sa tna vin ment me zhvillu i futboll korrekt dhe te paster.

Per mu eshte e thjeshte ,niveli futbollit tek ne le per me deshiru shume, aq mo teper dhe albitrimi ska se si te jete ne nivel me te larte. Problemi eshte qe gabimet e albitrave ndodhin kudo. Ktu tek ne kto gabime bohen me dashje apo pa dashje. Nqs eshte e sigurte qe bohen pa dashje kot hajn mut ,jo e shiti,jo e bleu,jo e preu...Nqs bohen me dashje kta president,trainer,lojtar qe bojn deklarata te qisin faktet ku dalin ne pah pislliqet...Kshu nuk vazhdohet.
U lodhem me kshu muhabetesh.
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Fri, 04 Dec 2009 , 00:16

Ledi1920 wrote:

Pikerisht ktu du me dal qe ne vjet si lam neshje kurkujt se na u deshin piket vete...

ledi

me te than te drejten elbasanin e partizanin i djegu fshf ,ku bashk me ta ndikune edhe skuadrat

pershembull durresi lute fort me vllaznine dhe i lete ndeshjen tiranes ,veq me djeg vllaznine

rasti i dyte asht dinamo qe me vllaznine lujti fort ne shkoder ,kurse tiranes ia la ndeshjen qyl

keta jan vetem 2 raste te sigurta qe ndodhen vjet

kurse elbanin e hoqi qafet ministrat tu fut presidentin ne burg dhe nga ana tjeter edhe fshf lujti rrolin e vet me mbeshtet minisrtrat dhe keta fjale qe po i tham i kam shum me siguri sepse kam fol me nji elbasanlli qe din cdo gja

kurse partizanit ia bani puqin fshf dhe skuadrat gjithashtu ka fundi ,vetem e vetem me hek xhanin

nese te kujtohet partizanit vjet i mohoshin penallti dhe albitrimi i korreptum i fifes ,e hodhi partizanin poshte

un ndoshta jam gabim e me me fal ,por partizani e elbasani nuk e meritoshin me ra prej kategoriet

jam dakort me ty qe elbasani shiti edhe ndeshjet ,por ne gremine e hodhen te medhejt ne fillim

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Fri, 04 Dec 2009 , 09:37

Po flas per elbasanin. Ca do bente me shume kur Presidenti qe ne Burg.Dhe nuk ja futen por ja futi vetes.Kishin kohe qe e ruanin deri sa e kapen gafil. Kshuqe Elbasani ta kerkoi fajin i here tek vetja.Pastaj tek fshf.

Shembullin me te bukur na e jep tani Vllaznia dhe Tirona.Vllqazni ne fund tabele dhe tirona 12 pike larg Dinmos.Nuk na e ka fajin as Fshf as albitrat por thjesht manaxhimi i dobet i ekipeve.merkato kot,pa ide...kshuqe fajin ta gjejn i here tek vetje pastaj tek te tjeret.

Gjithsesi ti ke iden tate une timen.
Image

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 04 Dec 2009 , 16:56

Problemi tek Vllaznia asht tek organizimi. Vllaznia qe nga qeshori e deri tash ka ndrru 3 tranjera e 4-5 here formacionin baze ku vetem 5-6 lojtare qe kane lujt ne Maj/qeshor jane tek Vllaznia sot !!!
Dinamo ka 2-3 vjet qe ka po te njejtin baze lojtaresh si edhe ka ndrru 3 tranjera ne 3 vjet !!!!
Skena se si me pas rezultate ne !!! Po kshu edhe Tirana pak a shume te njejten gja ka ba si puna e jone.
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply