Merkato

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 29 Oct 2006 , 19:31

une pashe kroniken e ndehsjes besa-tirana
mustafa kishte ba da pritje spektakolare une se di pse leshin dona hidi n para mustafes qe asht i joni.
une kam kene njaj qe kam thane nese marrim dabullen bahena tull por sot ju them dabulla ka deshtu me tana
dalipi po ashtu
bejzade une nuk e pelqej nuk asht ai qe pritet
osja mu me duket dobet me falni mendimi jem ky
lici po ashtu
teli o asht i vrame ose ka tangerllek
treshaj malazeze jane dobet fort

per mu kotrri po jep ma shume se kam prite ashtu dhe doci
dhe dy surprizat e bukura jane lika e sukaj

sa per merkato tham mustafen krajen e belishen me i marr se besa shkoj per lesh tash
edhe sinanin nese den nese jo mas te lodhna mas tij kot
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 30 Oct 2006 , 12:23

Un kisha marre edhe Kaçin.Manej nej sulmus na duhet sezban.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 30 Oct 2006 , 16:23

Ne na duhet sesban ndoj sulmus i hajrit...

Sinani sma merr mendja se vjen, se nuk e lshan tirana kollaj.
Sinani me Salihin asht tu u dhan tana fitoret Tiranes!!!

Kaci na kishte ba pune, por na duhet nji nuhates, sepse Kaci nuk asht sulmus i mirfillt, ose tek Vllaznia ska lujt ndojhere si i tille.
Sa i takon Tranjerit, per mu aj asht tu ba nje pune bajagi te mire, edhe sja vlen me e largu pasi me kontigjentin e lojtareve qe ka ne dispozicion, ska ca mundet me ba ma shume. Sic e kam than edhe heret e tjera ne na mungon 1 sulmus i mire si edhe nje organizator.
Lexova qe malazest dojne me i largu..
Per mendimin tem pa gjet te tjere skane pse me i largu, se fundja e fundit rrogen illloj e marrin si me ken ktu si mas me ken....
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 30 Oct 2006 , 23:46

edhe une jam dakord me adminin pa gjet tjere mas te na bajne ky presidenti eksperimente.
me besoni ne anderr me del ky rasti ibejzades
nuk di se si mund te hupet aj rast
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 31 Oct 2006 , 02:04

GOLDIAN wrote:edhe une jam dakord me adminin pa gjet tjere mas te na bajne ky presidenti eksperimente.
me besoni ne anderr me del ky rasti ibejzades
nuk di se si mund te hupet aj rast
Naqe presidenti me sa duket nuk don me i largu, te pakten deri ne janar, sot paskan mrrit edhe 4 lojtare boshnjake, 2 sulmusa e 2 mefushore.
Ishalla pa dalin te hajrit.
Vllaznit Ultras

Image

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by vvvllaznia » Tue, 31 Oct 2006 , 11:52

shpresoj qe te ikin malazezet.kjo hapja e merkatos kallxon se sa posht ka ra futbolli shqiptar e me sa pak lek blehen njerez si Duka me shok.Per ça lexova kete hapje e ka dasht vllaznia e partizani.Me vjen keq per iket gja

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 31 Oct 2006 , 14:28

Nuk besoj se zgjidhet gja tuj nrru gjysen e skuadres.Sepse tane aja pune qe ka ba trajneri do te fillohet edhe nji here prej fillimit.Un kisha thane qe me marre nja 2-3 lojtar qe na duhen ja ma shum.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 31 Oct 2006 , 19:50

vllaznia1919 wrote:Nuk besoj se zgjidhet gja tuj nrru gjysen e skuadres.Sepse tane aja pune qe ka ba trajneri do te fillohet edhe nji here prej fillimit.Un kisha thane qe me marre nja 2-3 lojtar qe na duhen ja ma shum.
Jam dakort me Vllaznia1919

Asht e kote me marr tane ata lojtar e me largu ata qe jane, sepse i thojne me fillu prej fillimit....
Per mendimin tem dy mborjtesat i mban edhe nuk i lshon, kurse Milic ta largojne vetem nqs merr ndonji sulmus tjeter qe asht i afirmum e ma i mire se aj!!!
Vllaznit Ultras

Image

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Tue, 31 Oct 2006 , 22:51

pershendetje

kyt punen e merkatos nuk e kuptoj a thanen qe dona me marr lojtar cilesore si SINANIN e ZOGUN edhe 4boshnjak vin per prove apo me e than e me ba jane dy gjana? sa per malazezt une tham mi majt sidomos
MILICIN aj t'pakten asht sulmus jo si aj pyka BEJZADE po nuk ka faj
GOLDIANI qe ka shkru

PRESIDENT A KENA CA PRESIM MA A?????? :wink:
Kuqeblu perjete!!!!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 01 Nov 2006 , 13:39

Ma fort se Miliç un kisha majte Radusinoviçin se ai e ka diftu vedin edhe vjet vetem se tesh asht i demtum edhe nuk po e tregon vleren e tije!Megjithate duhen vlersu mire shum blemjet e shitjet sepse jena ne gjyse te kampionatit.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Wed, 01 Nov 2006 , 14:34

Tek Vllaznia jane ne prove 3 sulmusa boshnjak, ku 2 jane te mirfillte njeni 19 e tjetri 31 vjec e nji tjeter lun pak i terhekun 24 vjec.
Une kerkova dicka ne internet tek skuadrat ku kane lujt pa nuk i kam pa kund emrat e tyne.....
Tek faqja kryesore kam vu lajmin mbi kta lojtare, shikohi iher ju se mas gjeni ndonji informacion ma shume ...

Gjithashtu thuhet qe Vllaznia synon lojtarin e talentum Mergim Mavrajn..., mu sma merr mendja se ai vjen me lujt me Vllaznine... ishalla asht e vertete.

Qe edhe nji foto te lojtareve boshnjak:

http://www.fkvllaznia.net/main/album/di ... um=2&pos=0
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Wed, 01 Nov 2006 , 16:57

po pra se dhe casano kishte thane kam marre nje oferte nga vllaznia dhe po e shqyrtoj
cilin mavraj merr vllaznia ?????
hiqjuni ketij president se na aji ne rrena.
ku humbi fortuiz????? qe demek u ba fakt i krxme
ishalla keta boshnjaket po dalin gja
po meqe ti naqe nuk ke gjet nej informacion per ta
atehere ahaaaaaaaaa kekan dhe keta milica
i perjashtuar

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Wed, 01 Nov 2006 , 17:37

Nuk me kujtohet se ku e kush kishte shkru per nji far Vasil Bici.......... tranjer i Vllaznis :( :x :evil: :twisted: ba me e njoft personazhin nderron mendje
vllaznia veç me shkodran

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 02 Nov 2006 , 01:02

elandro pemen kisha dasht me marr na dhe me i nis tre boshnjaket ne shpi
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 02 Nov 2006 , 13:23

Ta shofim i here se qa jane. :lol: :lol: :lol: Se noshta na del nej "fenomen"! :lol: :lol: :lol:

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 02 Nov 2006 , 19:08

GOLDIAN wrote:elandro pemen kisha dasht me marr na dhe me i nis tre boshnjaket ne shpi
Per Pemen u fol edhe ne vere para se ai me ik te tirana, biles presidenti ka shku edhe e ka pa (fol) ate ne nji ndeshje te U-21, por me sa duket nuk i ka pelqy...
Edhe mu pelqen si lojtar se pervec se asht i ri asht edhe shume nuhates para portes.
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 02 Nov 2006 , 19:11

Përveç Mavrajt “sulm”edhe për dy futbollistë të tjerë të Shpresës

Në udhëtimin e tij drejt Gjermanisë zëvendëstrajneri i Vllaznisë Uliks Kotrri pritet që përveçse të shohë dhe të kontaktojë me kosovarin me pasaportë tashmë shqiptare Mërgim Mavrajn, edhe me dy futbollistë të tjerë po nga Kosova. Madje mësohet se edhe ata do të jenë kontigjent i ekipit tonë kombëtar Shpresa në ditët e ardhshme. Këtë e ka bërë të ditur dje vetë trajneri i Vllaznisë Ulrih Shulze, i cili në lidhje me udhëtimin e ndihmësit të tij drejt vendit ku ai ka lindur, ka zbuluar vetëm pak gjëra. “Uliksi (Kotrri) do të shikojë dhe do bisedojë me disa futbollistë me origjinë shqiptare. Bëhet fjalë për tre lojtarë që janë kontigjent i ekipit kombëtar Shpresa të Shqipërisë. Sa për emrat dhe gjëra të tjera në lidhje me to, nuk kam dëshirë të përgjigjem. Ato luajnë në kategorinë e tretë të Gjermanisë dhe do të jetë e vështirë ndoshta për t’i shkëputur prej atje por ne do të tentojmë për një gjë të tillë” - ka thënë gjermani. Në këtë mënyrë mbetet për t’u parë nëse do të dalë diçka nga misioni gjerman i kuqebluve apo jo kur dihet që përveç zëvendëstrajnerit, drejt këtij vendi në fundjavë do udhëtojë edhe presidenti Fushaj.
Gjergj KOLA
Last edited by Admin on Thu, 02 Nov 2006 , 19:15, edited 1 time in total.
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 02 Nov 2006 , 19:11

Bosnjakët vetëm njëri mund të qëndrojë

Ka mjaftuar vetëm një ndeshje kontrolli dhe tre seanca të tjera stërvitore për të dhënë një mendim në lidhje me tre sulmuesit e ardhur nga Bosnja. Dje pasdite në fushën e kompleksit sportive Zmijani janë grumbulluar një numër I madh tifozësh kuqeblu pikërisht për të parë tre futbollistët bosnjakë. Por në të vërtetë ata kanë dalë përgjithësisht të zhgënjyer nga paraqitja e tyre. Dy nga të ardhurit së fundi, pikërtisht sulmuesi 31 vjeçar Sikima dhe 19 vjeçari Aganoviç kanë qenë të papërshtatshëm për të veshur fanellën e Vllaznisë. I vetmi që ka bërë diçka ka qenë sulmuesi tjetër Nedim Hirosh, 24 vjeçari ka luajtur përgjithësisht mirë, është potent në lojën e tij dhe kësisoj nuk është çudi që ai të qëndrojë tek Vllaznia. Këtë e ka bërë të ditur vetë trajneri Shulze pas stërvitjes së djeshme kur ka thënë: “Dy nga të ardhurit nuk bëjnë për ne. I vetmi I cili mund të qëndrojë është sulmuesi tjetër, ai 24 vjeçari (HIrosh) për të cilin kam mendimin se mund t’I afrojmë një kontratë të shkurtër. Megjithatë kjo mbetet për t’u parë pas bisedës me presidentin. E rëndësishme është që të ardhurit nuk kishin ndonjë nivel kushedi se çfarë dhe kësisoj nuk mund t’I mbajmë kot”.
Gjergj KOLA
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 02 Nov 2006 , 21:27

cili djale i ri po len gjermanine per me lujt ne shkoder
po se na canen trapin tash
merre pemen ne past beth e mas te na rrejn cili let ne ligen e trete ne gjermani se keta gazetat na merziten itash.
KULMI ku kam lexu ne gazet intervisten e atij mekanikut qe na drejton.
ME SINANI E SALIHIN I RRAH TE GJITHE.
keta o jane te marre o bajne vete si me ken fmi kopshtit ca jane keta intervista pa lidhje.kur nuk tha du kasanon e bobo vierin
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 02 Nov 2006 , 21:28

vllaznia1919 wrote:Ta shofim i here se qa jane. :lol: :lol: :lol: Se noshta na del nej "fenomen"! :lol: :lol: :lol:
pa naqe i pame as gjys ditet nuk rrine ne stervitje e nuk pelqehen e kane ba vllaznine han me dy porta
turp se nuk jena kastrioti qe asht mush me zezake
le ta marrin ate orind abazaj te kastriotit
i perjashtuar

Post Reply