GOLDIAN wrote:o pjalm mos i hin debateve subjektive kot
ta them sinqerisht je tifoz po je vetem tifoz
nuk e di se si i fiton ti "duelet"me shoKET E MIQ ne realitet po ne virtualitet mu sme bind aspak
sepse flet vec ne tym sikur sikur sikur sikur
hollandai ban 8 ketij e 9 atij
o pjalm
EUROPA MEISTER U17
u19
u21
vize europameister DEUTCHLAND
TE TJERET TE NA SHOHIN TARGEN
reinis e ledi po kopjoj nje shprehje tujen kerkoj falje por
TE TJERET TE NA SHOHIN TARGEN
o pjalm kur kam ken femi i thosha nje kusheririt ish futbollist i moshave ne tirane kur fitote tirana i
i thosha sikur te ishte zan ragami e bizi ju kishim mujt ose kur fitoshim na me thote e te ishte ben minga(past rahmet)ca ju kishim ba pra shkurt muhabet fmish
sot flasin rezultatet e jo sikur SIKUR
TY NUK TE DHIMET BAJERNI MA SHUME SE MU E NEJ TIFOZI TJETER SIKURSE MU SME DHIMET MILANI MA SHUME SE SKODRINON E KESHTU ME RRADHE PO KUR KAM FOL PER BAYERN KE THAN VAN GAAL VAN GAAL FITUME ME NURNBERGUN A THU SE CA FOLE ME SUPERLATIVA PO TASH PSE NUK SHKRUN??????????????????????
SA PER HIDING PYTE IHER LEDIN E REINISIN SE MU SKODRINON E SHV13 SNA BESON
KUSH ISHTE DHE ASHT HALA AJ TRAJNERI I AZERBAGJANIT QE TURPEROI RUSINE NE ELIMINATORE
ME LILIPUTAT E AZERIT I TREGOI TARGEN HIDINGUT AJ SHOKU
PYT PYT IHER
o gold
mu me duket se nuk e ka fajin van gali ,por e ka fajin presidenca qe asht mundu me fitu ma shum se me harxhu
ti ke edhe vllaznine tone qe tranieri nuk i ka asnji pike fajit ,as lika dhe as tjetri ,por fajin e ka presidenca
un kam qef qe van gali ta hekun sa ma shpejt si tranier dhe te vejn dikend tjeter
goldi ,
assht njisoj si me hek lumqin te vllaznia dhe me vu dikend tjeter
njisij asht prap
asht faji i merkatos
me sa di un van gali i pat than qe du merkato futbollistash ,kurse presidenca nuk bani gja
ti e din fort mire qe bajerni asht posht keta 5 vitet e fundit
a mund te me thuash pse
sepse ska merkato ,dhe presidenca asht shum e dobet me gjendjen financare