Merkato
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Tytjeta naqe, me marr edhe nji sulmus tjeter asht luks i madh, edhe per mendimin tem asht e kote me harxhu lek per nje sulmus tjeter.vllaznia1919 wrote:Naqe formacioni qe ke vu ti asht yll krejt vetem se un e kisha marre edhe nji sulmus tjeter.
Dalipi, Sukaj, Milic ma thet mendja se mund te jene te per sulmin tone.
Masandej mas te harrojme se shume sulmuesa e dojne vendin e sigurte.
P.Sh Mancaku sma merr mendja se vjen te Vllaznia per me ndej ne stol...
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
hidi
dabulla teli ahmataj
lici osja sukaj lika ahi
sinani bejzade
grima hoti doci semina tafili dalipi dhe nej malazez ne pankine kishte kene idealja per mendimin tem
mendoj se ahmataj nuk asht se kushton shume pa dasht me ba blemje te medhaja keshtu kishim kene super
plus saj hidi dhe patushi po largohen prej te tirana une i kisha marre te dy se na kishin ba pune
dabulla teli ahmataj
lici osja sukaj lika ahi
sinani bejzade
grima hoti doci semina tafili dalipi dhe nej malazez ne pankine kishte kene idealja per mendimin tem
mendoj se ahmataj nuk asht se kushton shume pa dasht me ba blemje te medhaja keshtu kishim kene super
plus saj hidi dhe patushi po largohen prej te tirana une i kisha marre te dy se na kishin ba pune
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
as une se pelqej naqe por asht puna se na kishte ndihmu hsume se asht teper i fuqishem dhe shume i eger ne dyluftie dhe mesfusha so kishte kene tull me te
se lika sukaj ahi jane te shpejte e teknike dhe me nje mesfushor si patushi e kompleton mesfushen
na po flasim kot se ska me ardh te na ja
se lika sukaj ahi jane te shpejte e teknike dhe me nje mesfushor si patushi e kompleton mesfushen
na po flasim kot se ska me ardh te na ja
i perjashtuar
-
- Webmaster
-
- Webmaster
Isli Hidi pritet të kalojë tek Vllaznia
Ish portiere I kombëtares shqiptare Hisli Hidi është shumë pranë kalimit tek Vllaznia. Mos aktivizimi I tij tek KF Tirana ka hapur rrugën për një largim të tij drejt Shkodrës. Portieri shtatlartë ka rënë dakort me drejtuesit kuqeblu si për anën financiare ashtu edhe për anët e tjera të kontratës. Fjala e fundit I ka mbetur donatorëve tiranas per te përcaktuar dhe vendosur nëse do ta lenë të lire Hidin të shkojë tek Vllaznia, pasi siç dihet tek Tirana ai ka humbur vendin e titullarit dhe dëshiron të largohet.
Altin Ngjela
Ish portiere I kombëtares shqiptare Hisli Hidi është shumë pranë kalimit tek Vllaznia. Mos aktivizimi I tij tek KF Tirana ka hapur rrugën për një largim të tij drejt Shkodrës. Portieri shtatlartë ka rënë dakort me drejtuesit kuqeblu si për anën financiare ashtu edhe për anët e tjera të kontratës. Fjala e fundit I ka mbetur donatorëve tiranas per te përcaktuar dhe vendosur nëse do ta lenë të lire Hidin të shkojë tek Vllaznia, pasi siç dihet tek Tirana ai ka humbur vendin e titullarit dhe dëshiron të largohet.
Altin Ngjela
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Webmaster
Patushi normale qe asht lojtar i mire edhe na kishte ba pune.....GOLDIAN wrote:une me than drejten du me marr patushin se porten se kena keq shoke
se grima thanen kunder dinamos ka lujt mire apo jo?
plus dhe ahmatajn kisha dash edhe e kena skuadren tull
Grima mire ka lujt mire pa Vllaznia duhet me mendu edhe per ma vone, sepse sma merr mendja se Grima, me moshen qe ka, me majt deri ne fund te kampionatit kete forme qe ka aktualisht.
Sa i takon Ahmatajn se kam pa tu lujt ndojhere (sme kujtohet ta kem pa), kshu qe sdi ca me than...
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
E maj mend shume mire se ca nolli edhe per ate fakt as une nuk jam shume dakort.vllaznia1919 wrote:Prep ju me at shk..... e Patushit.
O naqe a nuk e man mend qa ndodhi vjet me at bet....?
Vjet nje pjese te fajit e ka pas edhe presidenca jone, se ba me dasht ata nuk e kishin lan me ik e sdihet se si i kane pas punet me presidencen ata dy
Sdq une thashe qe asht lojtar i mire edhe na kishte ba pune....
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI