LUFTETARI-VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
LUFTETARI-VLLAZNIA
pershendetje
te merkutren luhet ndeshja per kupe
skuadra e gjirokastres ka ekip te mire por une do thosha se meq lojtaret tone kane lujt tre ndeshje brenda je jave dhe plus i pret nje ndeshje shume e forte te shtunen menodj se stafi drejtus te dergojne ne gjirokaster te tane lojtaret qe nuk kane lujt keto ndeshjet e fundit.
besoj se skena mu rreh keq edhe me djem te ri
me milic vukovic e ca jane keta qe skane lujt.
asht gjynah me cu ekipin e pare se mandej na vijne te lodhun e thojne e hupme ndeshjen ne tirane(larg qofte)se ishim te lodhun
sa per rezultat mendoj se me djem te ri hupim 1-0
te merkutren luhet ndeshja per kupe
skuadra e gjirokastres ka ekip te mire por une do thosha se meq lojtaret tone kane lujt tre ndeshje brenda je jave dhe plus i pret nje ndeshje shume e forte te shtunen menodj se stafi drejtus te dergojne ne gjirokaster te tane lojtaret qe nuk kane lujt keto ndeshjet e fundit.
besoj se skena mu rreh keq edhe me djem te ri
me milic vukovic e ca jane keta qe skane lujt.
asht gjynah me cu ekipin e pare se mandej na vijne te lodhun e thojne e hupme ndeshjen ne tirane(larg qofte)se ishim te lodhun
sa per rezultat mendoj se me djem te ri hupim 1-0
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjete
pershendetje
kupa asht gja e mire me fitu po une tham ti futna kampionatit e ishalla
na ec se asht ma i rendsishem e si thu ti Goldian me qu skudren e dyte
edhe mi pa si jane gjendje fizike e me forme qe t'na ndihmojne se kena
ndeshje forte te shtunen edhe nji tre pikesh se na duhet!
edhe gzuar festen e Bajramit te gjitve prej mejet!
FORCA VLLAZNIAAAAAAAA
kupa asht gja e mire me fitu po une tham ti futna kampionatit e ishalla
na ec se asht ma i rendsishem e si thu ti Goldian me qu skudren e dyte
edhe mi pa si jane gjendje fizike e me forme qe t'na ndihmojne se kena
ndeshje forte te shtunen edhe nji tre pikesh se na duhet!
edhe gzuar festen e Bajramit te gjitve prej mejet!
FORCA VLLAZNIAAAAAAAA
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Tytjeta juj,
Per mendimin tem duhet me luftu ne te dyja frontet e jo vetem per kampionat, sepse une e shof te veshtire kampionatin.
Mqs te shtunen kena nje ndeshje te veshtire kunder Partizanit ne Tirane, tranjeri mundet me kursy ndoj lojtare, por une sjam i mendimit me kursy shumicen e lojtareve.
Lojtaret si Lika, Dalipi, Sukaj, qe po tregojne rritje ne lojen e tyne duhet me kene titullar ne Gjirokaster, pasi i ban mire edhe vete lojtareve qe te majn rritmin qe kane deri tesh.
Ndoj lojtare qe ka probleme shendetsore apo nuk asht mire fizikisht si Lici, Teli e ndoj tjeter per mu ti lajne ne stol.
Sduhet te harrojme se Luftetari ka nje ekip bajagi te mireorganizum ku ska hup as edhe 1 ndeshje ne fushen e vet, masandej ne ne Shkoder ne javen e pare kena pas boll probleme kunder po kti kundershtari.
P.S. Se gati harrova flm Bledi per urimet pershumvjet Bajramit edhe ty e te tan besimtarve mysliman.
Per mendimin tem duhet me luftu ne te dyja frontet e jo vetem per kampionat, sepse une e shof te veshtire kampionatin.
Mqs te shtunen kena nje ndeshje te veshtire kunder Partizanit ne Tirane, tranjeri mundet me kursy ndoj lojtare, por une sjam i mendimit me kursy shumicen e lojtareve.
Lojtaret si Lika, Dalipi, Sukaj, qe po tregojne rritje ne lojen e tyne duhet me kene titullar ne Gjirokaster, pasi i ban mire edhe vete lojtareve qe te majn rritmin qe kane deri tesh.
Ndoj lojtare qe ka probleme shendetsore apo nuk asht mire fizikisht si Lici, Teli e ndoj tjeter per mu ti lajne ne stol.
Sduhet te harrojme se Luftetari ka nje ekip bajagi te mireorganizum ku ska hup as edhe 1 ndeshje ne fushen e vet, masandej ne ne Shkoder ne javen e pare kena pas boll probleme kunder po kti kundershtari.
P.S. Se gati harrova flm Bledi per urimet pershumvjet Bajramit edhe ty e te tan besimtarve mysliman.
Last edited by Admin on Mon, 23 Oct 2006 , 22:51, edited 1 time in total.
-
- Kuqeblu Perjete
pa naqe edhe une thashe se skuadra e luftetarit asht e mire
por duhet mi pa ne loje dhe keta tjeret iher
psh per kete durishtin une se njoh po asht gjynah me e sha perderisa aj nuk ka lujt as nje ndeshje smund ti thush ik kur si ke dhane mundesine asihere.
vukovic milic hoti doci lika sukaj tane keta te rite me lujte por keta qe iekna me kimet mas te na lodhen naqe njat kam hall
por duhet mi pa ne loje dhe keta tjeret iher
psh per kete durishtin une se njoh po asht gjynah me e sha perderisa aj nuk ka lujt as nje ndeshje smund ti thush ik kur si ke dhane mundesine asihere.
vukovic milic hoti doci lika sukaj tane keta te rite me lujte por keta qe iekna me kimet mas te na lodhen naqe njat kam hall
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
Gjynah.....vllaznia1919 wrote:Sukajn e Dabullen mund ti fusin ne kupe se jane te skualifikum ne kampionat psh!
Dabulla e Sukaj mund te n a kishin ba shume pune ne ndeshjen kunder Partizanit.
Sdq per kupe ato duhet te japin maksimumin ne menyre qe te marrin nje rezultat sa ma pozitiv.
Per mendimin tem duhet me luftu ne te dy frontet, kupe e kampionat, e jo si kena ba deri tesh ku kena lane kampionatin per kupen e si perfundim pervec se nuk e kan marre kupen kena rreziku edhe ramine prej kategoriet...
-
- Webmaster
Pavarsisht nga forca, duhet qe mas me hup besimin dhe me lujt fort, masandej skuadrat e tjera te kampionatit shqiptar, bajne te njejten gja, kjo do te thote qe ata jane shume ma nelt se ne si skuader...GOLDIAN wrote:pa naqe ti ke drejt po a kane b..... keta tonet me luftu ne dy fronte
Masandej sic e thashe randsi ka qe mas me hup besimin dhe skuadra me u msu psikoligjikisht me frymen e fitores dhe te kompetitivitetit
-
- ANTI TIRANSI
Ta provojne deri ku munen me shku.Un mendoj se kja zhgjodhja qe losin ne kupe me lojtare te ri asht shum e mire se ne kete menyre vlersohen kta lojtar edhe ekipi ec perpara pa shum problem ne kupe.Manej ku te mrrijne te mrrijne e jo si vjet qe deklarune se luftojme per kupe e ne fund metne me gisht ne goje ne te dy frontet.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster