n'pjese t'pare nuk kena lujt mire per mendimin tem. kena pase dy raste per shenim, asht e vertete, por loja nuk m'ka pelqy. ne pjese te dyte jam dakort me tyMiri wrote:Goldi nje paraqitje shum e mire e vllaznis gjat gjithe lojes me disa raste te pasterta per gol si ne pjes te pare po ashtu edhe ne te dytet,smajli leandro rrustemi shtupina doci gjat gjithe lojes shume aktiv ndersa sinani nuk tregoj asgja ne fush pervec nje rast egoist qe kishte me sherby nje gol te sigurt per leandro prekundrazi e goditi vete dhe e humbi.GOLDIAN wrote:urime per fitoren
miri e skodrinon ju lutem na jepni nej info rreth ndeshjes
ju flm goldian
Java e 7-te Vllaznia - Shkumbini
-
- Administrator
Re: Java e 7-te Vllaznia - Shkumbini
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
urime per fitoren
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Flm shume.Ledi1920 wrote:urime per fitoren
-
- ANTI TIRANSI
2 golat e shenuar por kualiteti asht shum i dobet se e mora direkt nga justin.
http://www.youtube.com/watch?v=c3Zl7xdBaLk
http://www.youtube.com/watch?v=c3Zl7xdBaLk
-
- I lindur KuqeBlu
urime urime urime. din kush ku mund te shikojm rapidin
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
salihi bani gol ne fund po ja anulluneEdmond-Cela wrote:urime urime urime. din kush ku mund te shikojm rapidin
1-0 humi rapidi
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
shqyqyr qe ikem prej fundit dhe morem njata piket e plota .
ndeshjen tjeter edhe nji 3 pikesh tjeter ishalla
ndeshjen tjeter edhe nji 3 pikesh tjeter ishalla
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Pershnetje te tanve. Urime per fitoren sot. Bash na duhen 2-3 fitore rresht me u qu ma nalt
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
jetijeti wrote:Ka gati nji vit qe nuk kam hap teme ndeshjesh ne forum, me shpresen se Vllaznia do na fitoje kundra Peqinit, thash po e provoj edhe une nje heran!
.
e paske hap temen me kam te mbare naqe
mos vono e hap tjetren shpejt e mos vono
-
- Tifoz nderi
ishallaloroborici wrote:Pershnetje te tanve. Urime per fitoren sot. Bash na duhen 2-3 fitore rresht me u qu ma nalt
-
- I lindur KuqeBlu
kronika e ndeshjes http://www.youtube.com/watch?v=R09xvnQT30I
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
Edmond-Cela wrote:kronika e ndeshjes http://www.youtube.com/watch?v=R09xvnQT30I
te lumshin durt mond.
shum i poshter starova.tha qe nji fitore shum me zor i vllaznise.
u zot sa i shpifun e tjetri ia dhivi sy per sy
-
- Tifoz nderi
Tjeta juj
Ndeshjen e pash qe nga minuta e 30-te e deri ne fund. Per vec fitores qe ishte shume e rendesishme, U gezova kur pashe qe ne pjesen e 2-te Vllaznia bani loje te bukur, e dominoj ndeshjen ne te gjitha aspektet e si rezultat i kesaj arritme me shenu 2 heran.
Trajneri Luci
megjithse asht heret me fol, Luci ka meritat e veta per kete fitore.
Sot u duke shume qarte dora e tij si ne ndryshimet ne formacion, si te skemat e lojes, si edhe te gjendja fizike e ekipit qe duket shuem ma e nelt se para disa javesh.
Luci tashti asht tu apliku 2 senaca stervitje ne dite krejt ndryshe nga Hasan Lika qe aplikote nje seance stervitjet ne dite.
Edhe nderrimet qe i bani ne pjesen e dyte ishin shume efikase, ne pjesen e dyte Vllaznia nga 4-4-2 kaloi ne 4-3-3 ku
ne Sulm lujti Shtubina ne te majte Balaj ne qender dhe Sinani ne te djathte.
Urime Ekipit per kete fitore, e shpresoj qe kto lloj rezultatesh te bahen zakon
Ndeshjen e pash qe nga minuta e 30-te e deri ne fund. Per vec fitores qe ishte shume e rendesishme, U gezova kur pashe qe ne pjesen e 2-te Vllaznia bani loje te bukur, e dominoj ndeshjen ne te gjitha aspektet e si rezultat i kesaj arritme me shenu 2 heran.
Trajneri Luci
megjithse asht heret me fol, Luci ka meritat e veta per kete fitore.
Sot u duke shume qarte dora e tij si ne ndryshimet ne formacion, si te skemat e lojes, si edhe te gjendja fizike e ekipit qe duket shuem ma e nelt se para disa javesh.
Luci tashti asht tu apliku 2 senaca stervitje ne dite krejt ndryshe nga Hasan Lika qe aplikote nje seance stervitjet ne dite.
Edhe nderrimet qe i bani ne pjesen e dyte ishin shume efikase, ne pjesen e dyte Vllaznia nga 4-4-2 kaloi ne 4-3-3 ku
ne Sulm lujti Shtubina ne te majte Balaj ne qender dhe Sinani ne te djathte.
Urime Ekipit per kete fitore, e shpresoj qe kto lloj rezultatesh te bahen zakon
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
Nuk hapi tema kot une o fitore o skafpjalmi wrote:jetijeti wrote:Ka gati nji vit qe nuk kam hap teme ndeshjesh ne forum, me shpresen se Vllaznia do na fitoje kundra Peqinit, thash po e provoj edhe une nje heran!
.
Forca Vllaznia...
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
jeti wrote:Nuk hapi tema kot une o fitore o skafpjalmi wrote:jetijeti wrote:Ka gati nji vit qe nuk kam hap teme ndeshjesh ne forum, me shpresen se Vllaznia do na fitoje kundra Peqinit, thash po e provoj edhe une nje heran!
.
haahaa.
hajt edhe nji trepiksh ishalla ne laq se boll nevoje kena per njata pike
-
- I lindur KuqeBlu
miri keto videot qe regjistron a jan si ne TV
apo kur i shkarkon ne intrnet iu ulet kualiteti. po pys kot se kam nje program une qe i gjerr videot ashtu sic i regjistron me pa iu ule kualiteti.
[/color]
[/color]
-
- Huligan
Ma ne fund nje fitore e Vllaznise!
Na gezoi te tanve se e kunderta kishte me kene kapitale katastrofale.
Me thane te drejten kur mbaroi pjesa e pare nuk isha aspak i kenaqun me ate qe po paraqitshin ne fushe dhe u bana shume pesimist.Mendova se kaq e pat edhe kjo ndeshje e nuk po mundena me ba gol.
Nuk pashe asnje aksion te ndertum sic duhet per me dale te goli dhe rastet qe patem ia dhame portierit ne dore.
Me fillimin e pjeses se dyte u gezova shume kur pashe largimin e leandros,deri tash ky lojtare asht nje zhgenjim.Aksioni i golit te pare ishte perfekt,nese Shtupina arrine me dale ne krah e me krosu njashtu cdo ndeshje e Bala me kene aq i sakte ne finalizim kena me ba gola shume.Mungon krahu i djathte e per momentin me duket se vec sinani mundet me e ba ate rol gja qe u pa ne pjese te dyte.
Goli i dyte mbylli takimin dhe aty u pa nje vllazni tjeter.Bala dy raste dy gola , uroj te jete gjithmone keshtu.U vertetu se psikologjikisht kena kene shume poshte se mbasi u clirume, fillume me prodhu edhe loje.Mbetet per tu vlersu ne kyt fillim shume negativ te kampionatit se nuk kena pesu gol hala ne shkoder.
A ishte kjo kthesa e vllaznise?!
Nese fitojme ne lac po,nese jo javen e ardhshme dalim prep ne vend te fundit.
Shpresoj qe motivimi te jete ne maksimum,te shenojme sa ma shume e sidomos Sinani te zhbllokohet se po na cmend.
Traineri me pelqej shume ne intervisten e tij,ka nje objektiv te qarte dhe deshire te madhe per rimekembjen e vllaznise.Uroj ti plotsohen deshirat e te na gezojne ne te gjithve.
Na gezoi te tanve se e kunderta kishte me kene kapitale katastrofale.
Me thane te drejten kur mbaroi pjesa e pare nuk isha aspak i kenaqun me ate qe po paraqitshin ne fushe dhe u bana shume pesimist.Mendova se kaq e pat edhe kjo ndeshje e nuk po mundena me ba gol.
Nuk pashe asnje aksion te ndertum sic duhet per me dale te goli dhe rastet qe patem ia dhame portierit ne dore.
Me fillimin e pjeses se dyte u gezova shume kur pashe largimin e leandros,deri tash ky lojtare asht nje zhgenjim.Aksioni i golit te pare ishte perfekt,nese Shtupina arrine me dale ne krah e me krosu njashtu cdo ndeshje e Bala me kene aq i sakte ne finalizim kena me ba gola shume.Mungon krahu i djathte e per momentin me duket se vec sinani mundet me e ba ate rol gja qe u pa ne pjese te dyte.
Goli i dyte mbylli takimin dhe aty u pa nje vllazni tjeter.Bala dy raste dy gola , uroj te jete gjithmone keshtu.U vertetu se psikologjikisht kena kene shume poshte se mbasi u clirume, fillume me prodhu edhe loje.Mbetet per tu vlersu ne kyt fillim shume negativ te kampionatit se nuk kena pesu gol hala ne shkoder.
A ishte kjo kthesa e vllaznise?!
Nese fitojme ne lac po,nese jo javen e ardhshme dalim prep ne vend te fundit.
Shpresoj qe motivimi te jete ne maksimum,te shenojme sa ma shume e sidomos Sinani te zhbllokohet se po na cmend.
Traineri me pelqej shume ne intervisten e tij,ka nje objektiv te qarte dhe deshire te madhe per rimekembjen e vllaznise.Uroj ti plotsohen deshirat e te na gezojne ne te gjithve.
-
- ANTI TIRANSI
Nipash videot ne pc i shkarkoj ashtu si jan ne tv por kur i shkarkoj ne internet dhe ngaqe shpejtesija qe kam eshte 2Mb bjen pak kualiteti.Edmond-Cela wrote:miri keto videot qe regjistron a jan si ne TV
apo kur i shkarkon ne intrnet iu ulet kualiteti. po pys kot se kam nje program une qe i gjerr videot ashtu sic i regjistron me pa iu ule kualiteti.
-
- Administrator
per smajlin i paskena ra n'qafe kot se paska thy hunden e nuk ka mujt me lujtSkodrinon wrote:ke shume te drejteMiri wrote:Ca ban ky Luci ky spaska ide se ca asht futbolli si largon Smajlin e Leandro qe ishin ma te miret ne pjes tpar
sa deshta me e thane edhe une