mos don me than qe shqipnia asht ma e forte ?

ledi .Ledi1920 wrote:Ndeshjen e ardhshme Van Gali Do vendose Riberine si play maker.Te shofim i here a do kete me rrjedhshmeri l;oja e bayernit duke pa riberine ne ket rol.
Ledi1920 wrote:Ok me tifozllik...
Kush e mundi hollanden ne 74?
Kush e mundi hollanden ne 90?
Sa boterore ka gjermani 3, po finale te humbura 4, gjysemfinalet spo ti them...
Sa europiane ka gjermani 3, po finale te humbura 2 finale te humbur dhe nje gjysemfinale
Sa europiane ka Hollanda 1, dhe 4 gjysemfinale
Sa boterore ka 0 vetem dy here finaliste,gjysem finalet i di vete ti
Une flas per ca ka ndodh,ti flet po SIKUR me lujt tani...fito hollanda 5-0,une them qe fito gjermoni 5-0.
Gjermoni nje ekip si Rusia kishte me e mund,Kurse ju rusia ju mundi me loje dhe me gola...Per 2008
Me Turqin po e pati te veshtire por ne fund ishin gjermonnt ne finale,po pse spermend ndeshjen me Portugaline???
Ju Portugalia ju ka lene jashte ne 2002.
Ju nuk arritet ta rrifnit dot gjermanine ne 2004 ku gjermania nuk kaloi dot as grupim,kur nuk arritet me e rraf atere skeni mundesi mo...
Miri wrote:Me duket qe kena pas do tifoz te bajernit ktu nforum![]()
![]()
spektakel ju ka ba Hyka![]()
2-1
e ledo goldi di dicka apo joLedi1920 wrote:Miri wrote:Me duket qe kena pas do tifoz te bajernit ktu nforum![]()
![]()
spektakel ju ka ba Hyka![]()
2-1
po pra...me van galin ne stol...
100 here mo mire klinsmanni
vallaj neshjen e funit qe kena bo ne me irlanden 0-0 kena dalfpjalmi wrote:ledi ,si keka ma mire me te rrah shqipnia se irlanda se nuk po te marr vesht.
mos don me than qe shqipnia asht ma e forte ?![]()
Finalen e 74 e kam pa dhe une (tani kur dha ndeshjet e boteroreve digitalbi)dhe nuk eshte ashtu sic thu ti.Mbrojtja gjermane ne 74 u cilesua si me e mira e botes ne ate kohe sa arritet te ndalnin hollandne.Becembauer me Vogst jane kan mor shpirtin Krojfit se kanlon me mor fryme.fpjalmi wrote:Ledi1920 wrote:Ok me tifozllik...
Kush e mundi hollanden ne 74?
Kush e mundi hollanden ne 90?
Sa boterore ka gjermani 3, po finale te humbura 4, gjysemfinalet spo ti them...
Sa europiane ka gjermani 3, po finale te humbura 2 finale te humbur dhe nje gjysemfinale
Sa europiane ka Hollanda 1, dhe 4 gjysemfinale
Sa boterore ka 0 vetem dy here finaliste,gjysem finalet i di vete ti
Une flas per ca ka ndodh,ti flet po SIKUR me lujt tani...fito hollanda 5-0,une them qe fito gjermoni 5-0.
Gjermoni nje ekip si Rusia kishte me e mund,Kurse ju rusia ju mundi me loje dhe me gola...Per 2008
Me Turqin po e pati te veshtire por ne fund ishin gjermonnt ne finale,po pse spermend ndeshjen me Portugaline???
Ju Portugalia ju ka lene jashte ne 2002.
Ju nuk arritet ta rrifnit dot gjermanine ne 2004 ku gjermania nuk kaloi dot as grupim,kur nuk arritet me e rraf atere skeni mundesi mo...
ledi.
meqe po me perrmend gjermanine e 74 ata qe kan ken atehere e dijn shum mire si fitoi gjermania ne finalen e boterorit.
krojfit i kam ba 29 faula te rrepta dhe as nji faul nuk i kan dhan.
un atehere skam ken por videot i kam te tana .
ledi hollanda rrahu kampionet e botes dhe nen kampionet 9 me 1 te dyja .
a thu gjermania i kishte ba 9 gola te dyjave a?
turqi gjermani ,turqia me formacion te dyte e fitoi ndeshjen nese albitri mos te kishte mbajt anen gjermane .
finalja spanje gjermani u pa nje skuader kampione , me nje foshnjore gjermani ,ose skuader amatore.
un per vedi nuk du me me dal hollanda kurr ne finale njashtu si doli gjermani ,dhe kurr mos e shifsha as ne grupe njashtu .
neser do jete ne fushe kunder volfsburgutLedi1920 wrote:ishalla bohet,ai eshte lojtar i mire,ka shpejtesine,driblon dhe godet porte.