Kampionati Gjerman
-
- Administrator
Re: Kampionati Gjerman
shife ku e thote autori qi bahet fjale per 1995-en
http://www.youtube.com/watch?v=dM8U_GQd ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=dM8U_GQd ... re=related
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
1967 /1968 Endrunde: Mi 01.02.1968 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 7-1 (0:0)
1969/1970 Endrunde : Mi 27.06.1970 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:0 (4-1)
1986/1987 Endrunde : Mi 22.10.1987 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:1 (1-1)
ka prap ndeshje qe nuk jan shenu hala .
nuk ka nevoje per komente ma .
asht turp te krahesohet ajaxi me bajernin ma .
nuk mund te krahesohet nji klub lexhendar si ajaxi me nivele te uleta si bajerni .
asht njisoj si me ken vllaznia ajax dhe bajerni lezha .
1969/1970 Endrunde : Mi 27.06.1970 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:0 (4-1)
1986/1987 Endrunde : Mi 22.10.1987 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:1 (1-1)
ka prap ndeshje qe nuk jan shenu hala .
nuk ka nevoje per komente ma .
asht turp te krahesohet ajaxi me bajernin ma .
nuk mund te krahesohet nji klub lexhendar si ajaxi me nivele te uleta si bajerni .
asht njisoj si me ken vllaznia ajax dhe bajerni lezha .
-
- Administrator
goldiGOLDIAN wrote:nuk kekam gabu
1972/1973 Endrunde, Viertelfinale: Mi 07.03.1973 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 4:0 (0:0)
1972/1973 Endrunde, Viertelfinale: Mi 21.03.1973 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 2:1 (2:1)
1980/1981 Endrunde, Achtelfinale: Mi 22.10.1980 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 5:1 (1:1)
1980/1981 Endrunde, Achtelfinale: Mi 05.11.1980 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:1 (2:0)
1994/1995 Endrunde, Halbfinale: Mi 05.04.1995 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 0:0 (0:0)
1994/1995 Endrunde, Halbfinale: Mi 19.04.1995 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 5:2 (3:1)
2004/2005 Vorrunde, Gruppe C: Di 28.09.2004 20:45 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 4:0 (2:0)
2004/2005 Vorrunde, Gruppe C: Mi 08.12.2004 20:45 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:2 (1:1)
vene linkun ku i ke marre kto rezultate ne mnyre qi me e verifiku a jane te verteta. jo per gja po edhe une mundem me thane itash vllaznia e ka mujt ajaxin ne 68 7-1. ka shenu 3 gola din zhega e 4 gola paulin ndoja prej n'porte e n'porte. por mandej duhet me tregu se te cili arkive e kam marre kyt rezultat. pra duhet linku per mos me dale rrene si rezultatet e tjera qi sapo demostrume pak ma siper
-
- Tifoz nderi
nuk ka nevoje per tifozllek .
lajmi asht shum i sakte dhe i vertete.
lajmi asht shum i sakte dhe i vertete.
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
http://www.fussballdaten.de/vereine/bay ... amsterdam/
ketu i mora asht nje forum ku tregon statistikat ndermjet ketyre skuadrave
ketu i mora asht nje forum ku tregon statistikat ndermjet ketyre skuadrave
i perjashtuar
-
- Administrator
ok goldi. don me thane qi rezultatet qi ke pru ti, e theksoj, ti, nuk i ke shpike prej vedit. rezultatet e tjera qi lexoj nuk mund te verifikohen se nuk shof kund link me e ba kyt pune. si duket duhet te jene si ato te tjerat qi dolen rrena
-
- Kuqeblu Perjete
http://de.wikipedia.org/wiki/Europapoka ... 7#Vorrunde per ata qe kuptojn gjermanisht
http://de.uefa.com/competitions/ucl/his ... index.html per ata qe kuptojne anglisht
sa per dijeni ate vit ka dale kampion PSV qe u eleminu nga bayerni amator
AJAX NUK SHOF KUND niri jam mund te gaboj dhe mirepres korrigjimet
http://de.uefa.com/competitions/ucl/his ... index.html per ata qe kuptojne anglisht
sa per dijeni ate vit ka dale kampion PSV qe u eleminu nga bayerni amator
AJAX NUK SHOF KUND niri jam mund te gaboj dhe mirepres korrigjimet
i perjashtuar
-
- Administrator
lexoj siper qi ajax e paska mujt bayernin 2-0 me 27.06.1970
27 qershor? ahhaahahaahahahaahahahaahahah cili kompeticion lun ne 27 qershor? haahahahaahahahaah maksimumi ne maj marojne kupat.
ahahahaahhaahahahahaah ktu ajesh mas paça njiri ahaahahaahaha
27 qershor? ahhaahahaahahahaahahahaahahah cili kompeticion lun ne 27 qershor? haahahahaahahahaah maksimumi ne maj marojne kupat.
ahahahaahhaahahahahaah ktu ajesh mas paça njiri ahaahahaahaha
-
- Kuqeblu Perjete
per sezonin 67/68
ndeshja e ajax ne champions lig
http://de.uefa.com/competitions/ucl/his ... index.html
ndeshja e ajax ne champions lig
http://de.uefa.com/competitions/ucl/his ... index.html
i perjashtuar
-
- Administrator
ne 1967/68 ne champions ajax asht eleminu prej realit ne tur te pare e nuk ka lujt kerkund me bayern. shife linkun
http://it.wikipedia.org/wiki/Coppa_dei_ ... _1967-1968
ajax- real 1-1 1-2
http://it.wikipedia.org/wiki/Coppa_dei_ ... _1967-1968
ajax- real 1-1 1-2
-
- Kuqeblu Perjete
o skodrinon kur te vijne admini ka me na perjashtu te dyve mu dhe ty
se te dy kena te njejtat rezultate e ka me na akuzu se ka me kujtu se jena i njejti person
se te dy kena te njejtat rezultate e ka me na akuzu se ka me kujtu se jena i njejti person
i perjashtuar
-
- Administrator
prap te ndeshja e 27 qershorit
shife ça thote:
qi asht pjesa e pare ne kllapa shifet te rezultatet qi ka pru goldi
shife ça thote:
ner kllapa asht pjesa e pare. ka maru 4-1. lurse tan loja ka maru 2-1. ahhahahaahahaahahaahahaahahaha1969/1970 Endrunde : Mi 27.06.1970 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:0 (4-1)
qi asht pjesa e pare ne kllapa shifet te rezultatet qi ka pru goldi
me sa duket ndokush a ngatrru e nuk ka dite me e fallsifiku e me e ba te ngjashme me rezultatet qi ka pru goldi1972/1973 Endrunde, Viertelfinale: Mi 07.03.1973 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 4:0 (0:0)
1972/1973 Endrunde, Viertelfinale: Mi 21.03.1973 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 2:1 (2:1)
1980/1981 Endrunde, Achtelfinale: Mi 22.10.1980 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 5:1 (1:1)
1980/1981 Endrunde, Achtelfinale: Mi 05.11.1980 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:1 (2:0)
1994/1995 Endrunde, Halbfinale: Mi 05.04.1995 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 0:0 (0:0)
1994/1995 Endrunde, Halbfinale: Mi 19.04.1995 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 5:2 (3:1)
2004/2005 Vorrunde, Gruppe C: Di 28.09.2004 20:45 FC Bayern München - Ajax Amsterdam 4:0 (2:0)
2004/2005 Vorrunde, Gruppe C: Mi 08.12.2004 20:45 Ajax Amsterdam - FC Bayern München 2:2 (1:1)
-
- Administrator
GOLDIAN wrote:o skodrinon kur te vijne admini ka me na perjashtu te dyve mu dhe ty
dokumentari vazhdon
ne 1969-70 bayern asht eleminu prej snt etienne e nuk ka pase si me lujt me ajaxin
bayern-s.etienne 2-0 0-3
http://it.wikipedia.org/wiki/Coppa_dei_ ... _1969-1970
as ne 86-87 nuk ka lujt me ajaxin bayern se ne hollande ka dale psv kampion e asht eleminu prej bayernit
-
- Tifoz nderi
kur i luhet njeni tjetrin me sy ,asht shum bukur
dikujt i jam drejtu me mesazh privat e ka ba demek se se ka ma .
un do te kisha pas turp me fol te kisha ken si ai .
beson se me kupton shum mire
dikujt i jam drejtu me mesazh privat e ka ba demek se se ka ma .
un do te kisha pas turp me fol te kisha ken si ai .
beson se me kupton shum mire
-
- Tifoz nderi
ketu po diskutohet per linqe te verteta dhe jan marr nga nji gazete gjermane ,dhe nuk ka kush nevoje per me kopju sepse nuk asht e veshtire me u shkru ne gogel e me te dal rezultatet e verteta ,pra larg sherrit
sidoqofte kembulja per me dal i vetem me te drejte si gjithmone nuk po punon dhe kjo do te thote .
shko e kapu me dikend tjeter sepse kete rradhe nuk po te ece ma .
sidoqofte kembulja per me dal i vetem me te drejte si gjithmone nuk po punon dhe kjo do te thote .
shko e kapu me dikend tjeter sepse kete rradhe nuk po te ece ma .
-
- Administrator
nuk po shof link kund
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Fpjalmi krahason rezultatet e vitit 70-73 kur ajaksi ka fitu tre vite rrjesht champions ligen...
kurse une po them qe nga 73-76 ligjin e ka bo bayerni...
Nqs hollanda kishte ajaksin ne kombetare une i them qe gjermani kishte bayernin ne kombetare...ti mund te shpikesh futbollin total por kur del me gjermont avash-avash
Sa per ajaksin u bo qe nga 95-96 qe nuk shef noj gjysemfinale...Dhe me krahasu ajaksin me bayerenin...eshte me ja fut vrapit.
Nqs hollanda kishte ajaksin ne kombetare une i them qe gjermani kishte bayernin ne kombetare...ti mund te shpikesh futbollin total por kur del me gjermont avash-avash
Sa per ajaksin u bo qe nga 95-96 qe nuk shef noj gjysemfinale...Dhe me krahasu ajaksin me bayerenin...eshte me ja fut vrapit.
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
BAYERN IS REKORDMAISTERGOLDIAN wrote:po pres nje prononcim te ledit se si tifoz i bayernit mendoj se me ardhjen e van gaal do fluturote bayerniSkodrinon wrote:van gaal ja fut kot se nuk lehet jashte ribery. e pame sot si lun bayern pa te. u fut ai edhe e moren nji gjyse barazimit. 2 ndeshje 2 barazime. biles ndeshjen e pare nuk e meritune as me barazu se i hangri ansori nji gol qi kishte hi nji meter n'porte kundershtarve t'tyne. shum dobet
une nje gja kam than e tham prap
BAYERN IS NOT ALKMAAR
Normal qe nuk eshte as Alkmar,as PSV,as Feynord e as Ajax.
Cfare pashe te shtunen po flas pasi nuk e kam pa Bayernin ndeshjen e pare dhe miqesoret.Mu duk njesoj si bayerni i Klinsmmanit.Mgjth eshte akoma shpejt te gjykosh punen e Van Galit sado i mire apo i keq me qene goldi.Ka shume lojtar te rinj qe se din ala ca do me thone BAYERN.Plus qe me merkaton sme pelqyn shume.Ekipi bohet tu hudh pare edhe jo "qindarka".
Riberin nuk e futi pasi ka qene i demtuar dhe mbase 90 min loje nuk i perballonte dot se dhe nji idoit me qen e kupton qe Riberi eshte lojtar klasi e jo lojtar stoli.
-
- Tifoz nderi
ledi.Ledi1920 wrote:Fpjalmi krahason rezultatet e vitit 70-73 kur ajaksi ka fitu tre vite rrjesht champions ligen...
un po te kuptoj se keke tifoz me gjermanet sepse po mos te kishe ken tifoz gjerman ,do te ishte turp mw u krahesu bajerni me ajaxin.
ajaxi asht skuader qe ka ba histori tan jeten ,e bajerni asht shum shkalla ma poshte ,dhe si bajerni dhe si kombetarja gjermane jan ne nivelin mesatat te pakten tash 20 vjet,dhe secili e din ket gja .
megjithate ti ke mendimin taND e un mendimin tem ,dhe ta rrespektoj mendimin
-
- Tifoz nderi
Frenk Riberi: Nuk lëviz nga Bajerni
Autori: Ergi Lubani
Data: 17/08/2009
Version Print
Francezi: S’është vetëm Reali, edhe Barça, Mançesteri dhe Çelsi më kanë kërkuar, por do të qëndroj në Mynih
Fantazisti i Bajernit të Mynihut, Frenk Riberi, ka përgënjeshtruar çdo mundësi për një largim nga “Allianz Arena”, për të shkuar te Reali i Madridit, apo ndonjë klub tjetër i këtij niveli. 26-vjeçari është kërkuar me ngulm nga “merengesit” e Florentino Perezit dhe gjithashtu Bajerni pranoi se kishin ardhur oferta edhe nga Barcelona, Mançester Junajtid dhe Çelsi. Bavarezët e kanë cilësuar si të pashitshëm francezin, për të cilin kërkojnë mbi 100 milionë euro. Megjithatë, spekullimet vazhdojnë dhe vetë Riberi ka dashur t’i japë fund atyre, duke pohuar se nuk ka ndërmend të ndërrojë skuadër në një të ardhme të afërt. Gjatë deklaratës për televizionin francez “TF1?, Frenk Riberi u shpreh: “Unë asnjëherë nuk kam thënë se dua të luaj te Reali i Madridit, apo ndonjë ekip tjetër. Nëse do të kisha dëshirë të largohesha do ta kisha deklaruar publikisht. Përsa më takon mua, nuk kam deklaruar asnjëherë se do të iki nga Mynihu. Nga ana tjetër, nuk mund t’i ndaloj ofertat karshi meje. Ato do të vijnë gjithmonë. Nuk është vetëm Reali, por edhe Barcelona, Mançesteri dhe Çelsi. Atë që i kam thënë atyre, po ua përsëris: ‘Unë jam akoma një futbollist i Bajernit të Mynihut’. Dera është e mbyllur për cilindo. Drejtuesit e mi duan që të qëndroj dhe tani mendoj vetëm për sezonin që më pret me fanellën e Bajernit.” Riberi luajti në 30 minutat e fundit të ndeshjes së dytë, të barazuar 1-1 ndaj Verderit, pasi mungoi në takimin e parë ndaj Hofenheimit, si pasojë e një dhembjeje në tendinën e Akilit. Ai është futbollisti më i paguar në Bundesligë me rreth 7 milionë euro në sezon. Reali i Madridit dhe Çelsi i kanë ofruar 10 milionë euro.
Autori: Ergi Lubani
Data: 17/08/2009
Version Print
Francezi: S’është vetëm Reali, edhe Barça, Mançesteri dhe Çelsi më kanë kërkuar, por do të qëndroj në Mynih
Fantazisti i Bajernit të Mynihut, Frenk Riberi, ka përgënjeshtruar çdo mundësi për një largim nga “Allianz Arena”, për të shkuar te Reali i Madridit, apo ndonjë klub tjetër i këtij niveli. 26-vjeçari është kërkuar me ngulm nga “merengesit” e Florentino Perezit dhe gjithashtu Bajerni pranoi se kishin ardhur oferta edhe nga Barcelona, Mançester Junajtid dhe Çelsi. Bavarezët e kanë cilësuar si të pashitshëm francezin, për të cilin kërkojnë mbi 100 milionë euro. Megjithatë, spekullimet vazhdojnë dhe vetë Riberi ka dashur t’i japë fund atyre, duke pohuar se nuk ka ndërmend të ndërrojë skuadër në një të ardhme të afërt. Gjatë deklaratës për televizionin francez “TF1?, Frenk Riberi u shpreh: “Unë asnjëherë nuk kam thënë se dua të luaj te Reali i Madridit, apo ndonjë ekip tjetër. Nëse do të kisha dëshirë të largohesha do ta kisha deklaruar publikisht. Përsa më takon mua, nuk kam deklaruar asnjëherë se do të iki nga Mynihu. Nga ana tjetër, nuk mund t’i ndaloj ofertat karshi meje. Ato do të vijnë gjithmonë. Nuk është vetëm Reali, por edhe Barcelona, Mançesteri dhe Çelsi. Atë që i kam thënë atyre, po ua përsëris: ‘Unë jam akoma një futbollist i Bajernit të Mynihut’. Dera është e mbyllur për cilindo. Drejtuesit e mi duan që të qëndroj dhe tani mendoj vetëm për sezonin që më pret me fanellën e Bajernit.” Riberi luajti në 30 minutat e fundit të ndeshjes së dytë, të barazuar 1-1 ndaj Verderit, pasi mungoi në takimin e parë ndaj Hofenheimit, si pasojë e një dhembjeje në tendinën e Akilit. Ai është futbollisti më i paguar në Bundesligë me rreth 7 milionë euro në sezon. Reali i Madridit dhe Çelsi i kanë ofruar 10 milionë euro.