RAPIDI VJENE- VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
REINIS
Fanatics
Fanatics

Re: RAPIDI VJENE- VLLAZNIA

Post by REINIS » Mon, 20 Jul 2009 , 23:46

@ Goldian
Du me e hap kte postim me kto fjale:
VK humjes, VK Fushajt, VK Grimes, VK Sinanit, VK mosmirnjohjes se lojtareve, VK pi..robshave te "Tornados", VK albitrave, VK Likes me shoke. Teksa shof kte foto tujen nihem krenar per ate flamur kuqezi. I lejoj vetes te pergezoj biles ene te falenderoj cunet qi ishin atje. Falimnerit Goldian, falimnerit MRB, falimnerit kuqeblu4ever, falimnerit te gjithe te tjerve, falimnerit qi majtet me krenari flamurin kuqezi, falimnerit qi durut te shamet anti-shqiptare ne emer te te gjithve ne.
Mase me kto qi po them po dal pak ka "Mentaliteti im Ultra", por ia vle kur kjo bohet per tiu falenderu juve. Jo se shkut atje per Vllaznin, TIRONEN, Flamurtarin aop ku di une, por se shkut atje per te tregu se shqiptaret jetojn akoma. Edhe mesa shifet ka postimet e juja mobilizimi aty ka qen i menjehershem. Cdokush qi e ka ni veten shqiptar ka shku mase jo per te bertit (gjo qi per ultrasit nuk lejohet) por pse jo per te majt nnji flamur kuqezi, per te tregu se ene ti egzisto.
E verteta osht se mu do te me pelqete vertete qi ta shifsha ene i here finalen TIRONA-Vllaznia, vec se ksaj rradhe jo ne "Qemal Stafa" por ne "Santiago Berrnabeu" ( :) ). Dhe gjithashtu do m pelqete t shifsha nji Europe shqiptare (sigurisht me pak perjashtime si: Morrat, Dylat e Hafijet). Te enjten kismet me shum munci do jem ne Loror Borici, mase jo per te bertit per Vllaznin po pse jo me qejf ti shaj i here ato te "Tornados"? :mrgreen:
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Tue, 21 Jul 2009 , 01:18

Rivalët e shkodranëve fitojnë 1-0 miqësoren me anglezët
Vllazni s’ke faj, Rapidi
mund edhe Liverpulin
Tifozët e zhgënjyer vendosin të braktisin ekipin pas humbjes

pra siq shihet liverpuli asht rrah nga rapidi i vjenes

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 21 Jul 2009 , 12:56

REINIS wrote:@ Goldian
Du me e hap kte postim me kto fjale:
VK humjes, VK Fushajt, VK Grimes, VK Sinanit, VK mosmirnjohjes se lojtareve, VK pi..robshave te "Tornados", VK albitrave, VK Likes me shoke. Teksa shof kte foto tujen nihem krenar per ate flamur kuqezi. I lejoj vetes te pergezoj biles ene te falenderoj cunet qi ishin atje. Falimnerit Goldian, falimnerit MRB, falimnerit kuqeblu4ever, falimnerit te gjithe te tjerve, falimnerit qi majtet me krenari flamurin kuqezi, falimnerit qi durut te shamet anti-shqiptare ne emer te te gjithve ne.
Mase me kto qi po them po dal pak ka "Mentaliteti im Ultra", por ia vle kur kjo bohet per tiu falenderu juve. Jo se shkut atje per Vllaznin, TIRONEN, Flamurtarin aop ku di une, por se shkut atje per te tregu se shqiptaret jetojn akoma. Edhe mesa shifet ka postimet e juja mobilizimi aty ka qen i menjehershem. Cdokush qi e ka ni veten shqiptar ka shku mase jo per te bertit (gjo qi per ultrasit nuk lejohet) por pse jo per te majt nnji flamur kuqezi, per te tregu se ene ti egzisto.
E verteta osht se mu do te me pelqete vertete qi ta shifsha ene i here finalen TIRONA-Vllaznia, vec se ksaj rradhe jo ne "Qemal Stafa" por ne "Santiago Berrnabeu" ( :) ). Dhe gjithashtu do m pelqete t shifsha nji Europe shqiptare (sigurisht me pak perjashtime si: Morrat, Dylat e Hafijet). Te enjten kismet me shum munci do jem ne Loror Borici, mase jo per te bertit per Vllaznin po pse jo me qejf ti shaj i here ato te "Tornados"? :mrgreen:

Flm shume Reinis, e shkru shume bukur...te jesh i sigurte se edhe kur te luje Tirana nodnjehere ne Viene a Austri flamurin shqiptar prap lart do ta mbajme !!!

Desha me sqaru edhe dicka ne lidhje me "me shamjet antishqiptare" dhe "tornadot":

1. Kam nigju se ka pas nji konflikt ne distance nepermjet nji kosovari dhe nji tifozi te Rapidit, i cili me sa duket paska ba me tre gishta- por nuk ka pas absolutisht thirrje antishqiptare apo provokime ne stadium apo mrapa. Vllaznia dhe flamuri shqiptar jane nderu nga klubi i Rapidit edhe tifozat.

2. Tornadot jane te tmerrshem zakonisht, por ne kyt ndeshje ka pas sjellje shume korrekte, mund te permendi vetem faktin se kur jam kthy ne shtepi, kam udhetu ne trenin nen toke, ku vagonat ishin plot me tifoza te Rapidit dhe vetem une e kuqeblu4ever kena pas bluzen e Vllaznise te veshun dhe nuk na ka thane askush as edhe nji fjale apo provokim.

Atmosfera e gjithcka ka ken e shkelqyer, edhe Vllaznia me than te drejten ka lujt mire, gjynah qe erdhi kolapsi ne 20 minutat e fundit.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 21 Jul 2009 , 13:04

Sa per ate qe futbollisistat e Vllaznise nuk na kan pershndet:

Me ju than te drejten fajin ia ve Hasanit qe ka ken edhe tranier U21, pra me eksperince ne ndeshje nderkombetare dhe nuk i ka porosit futbollistat qysh ne fillim extra per kyt gja, edhe pse ata normalisht duhet me e dit vet kyt pune, por edhe sic me tha Bishani, futbollistat e rinj qe kan lujt jan dridh gjujt nga fundi i ndeshjes, e kan "pas turp" me ardh mbas ndeshjet para tifozerise shqiptare

Ia kam than ate shqetesim stafit te Vllaznise, tpakten nji "njiri i afert" i Fushes pranoi se nuk ka ken sjellje korrekte prej futbollsistave tone dhe premtoi se nuk do ndodhin ma--per mu kja ceshtje asht e mbyllun, shpresojm se nuk perseritet ne ndeshjet e ardhshme, dhe per kyt do ti porosisim tranierat qysh para fillimit te ndeshjes.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Tue, 21 Jul 2009 , 13:22

Nuk asht vetem faji i Hasanit naqe sepse pervec 2-3 lojtareve te ri te tjeret kan eksperienc ne futboll dhe e din qe duhet me u pershendet tifozeria pshm Beqiri kur lun kombetarja pse shkon dhe pershendet tifozet athu nuk ishte e njejta gje edhe ky rast a?.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 21 Jul 2009 , 14:33

Kan pas marre me u paraqit para tifozave. Kena lojtare me seder !! :roll: :roll:
Vllaznit Ultras

Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: vllaznia

Post by loroborici » Tue, 21 Jul 2009 , 16:15

Miri wrote:Nuk asht vetem faji i Hasanit naqe sepse pervec 2-3 lojtareve te ri te tjeret kan eksperienc ne futboll dhe e din qe duhet me u pershendet tifozeria pshm Beqiri kur lun kombetarja pse shkon dhe pershendet tifozet athu nuk ishte e njejta gje edhe ky rast a?.
Faji asht i tanve, por ma se shumti kur ke psue 5 gola, tash i fije faj e ka trajneri ma shume ka te tjert. Ma e cuditshmja asht se Lika asht trajner difensiv dhe nuk para lun hapun ne mbrotje. Sidokjoft, mbrotja jona ka ba marrina edhe para se me ardh Lika, cka na kan kushtue edhe fazen e trete kur kena hup kampionatin na per merite tone tuj ba marrina, sesa ka ken naj merita e vecant e mafiozve te Tiranc. Jam tuj kujtue 4-0 ne Durrs, qi ka ken shenj e nalt per me cue alarmin. Tash Lika do kohe me stabilizue mbrojten, me marr naj mbrotj qenre ma te mire, e me rregullue tana hallet ne mrotje, se pasha buken 5-0 asht shume per nji ekip qe ka synime te nalta.
Vllaznia ne zemer
Image

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Tue, 21 Jul 2009 , 19:02

Per mos pershendetjen e tifozave ne vjen faji esht i kulturs sportive qe kan vet futbollistat
por edhe i stafit drejtus se stafit i takon tranieri per mu s'ka shum faj
Un e kam provu para disa vitesh ktu ne zvicer kur komtarja jon lujti per eleminatoret e botnorit
humbem 2 me 1 dhe ne stadium ishim ma shum se 6 mij shqiptar pjesa e madhe Kosovar dhe komtarja e la fushen pa na pershnet, personalisht kam met si i dhim masi kisha ba rreth 300 km me shku per neshjen
Kjo esht gjaja ma e keqe qe mund te bajn skuadra per tifozat e saj.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 21 Jul 2009 , 19:12

reinis flm per fjalet e mire
sa per pershendetjen a dasht kapiteni me drejtu lojtaret deri aty ku ishim na se trajneri per momentin do kete ken tym e do e kete braktis pankinen sa ka ra bilbili.
gjithsesi ju prifte e mara tanve te rrujn pare sa te munden e mos tju qoet per ne hic
se fundja na jena njerez te thjeshte e jo vipa
UNE KAM MSU SHUME GJANA NGA DITA E ENJTE KRYESORJA SI NDRYSHON KARAKTERI NJERIUT KUR BAHESH ME PARE
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 22 Jul 2009 , 05:48

per mu nuk ka pas asnji faj tranieri .

cfare mund te bajn tranieri kur ska merkato dhe lojtare :oops: :oops: :oops: :oops:

lika i shkret boll po ankohet per merkato por fushaj ban sikur nuk ndigjon :lol: :lol: :lol: :lol:

ia ka marr doren merkatos me lojtare qe nuk duhen gja dhe kja ka dale ne mode .

nuk ka as like dhe as nji tranier botnor qe e ban vllaznine me keta lojtare .

kam boll frike edhe per kampionat .

30 perqind e skuadres jan jasht formet

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 26 Jul 2009 , 15:00

Faji asht i lojtarve i trajnerit edhe i drejtusave.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Post Reply