SKEDINAAdmin wrote:Urime Vllaznise per fitoren. Pa me vjen mire qe Kasapi asht paraqit mire, ishalla vazhdon kshu.
Ishalla sna zhgenjejne ne Shkoder, se pa na lajne pa e pa kunder Rapidit
SLIGO(irland)-VLLAZNIA
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Re: SLIGO(irland)-VLLAZNIA
-
- ANTI TIRANSI
Mas me thuni qe ja ka hanger hunden dham
http://www.fkvllaznia.net/main/album/di ... =32&pos=22
Paskena pas edhe tifoz shkodran ne Irland
-
- ANTI TIRANSI
Disfata me Vllazninë, te Sligo plasin akuzat
Trajneri i Sligo Rovers nuk ka ngurruar të lëshojë akuza të forta për mungesë impenjimi për futbollistët e tij, pas humbjes 2-1 të dy netëve më parë kundër Vllaznisë. "Është e turpshme kur lojtarët nuk interesohen shumë për të luajtur, - tha Kuk. - Njerëzit vijnë në stadium dhe nëse nuk kënaqen, do të donin t'i merrnin mbrapsht paratë e tyre. Jam i lënduar, sepse duhet t'i kishim mundur mbrëmjen e kaluar dhe humbëm 1-2. Bëmë gjithçka gabim, megjithëse ata kishin lojtarë teknikë. Tani kemi një mal për të ngjitur në Shqipëri. Ndoshta nuk ishim aq mirë dhe nuk kishim pasionin për të luajtur. Për disa nga lojtarët tanë u krijuan shumë raste dhe mendoja se do të fitonim, por nuk patëm as dëshirë dhe as reagim. Konor O'Gredi ishte vetëm një fije drite në sjellje. Vllaznia kishte ardhur këtu për t'u mundur, por ne i lejuam të fitonte besim te vetja dhe në fund morëm çfarë merituam", deklaroi tekniku i Rovers.
Trajneri i Sligo Rovers nuk ka ngurruar të lëshojë akuza të forta për mungesë impenjimi për futbollistët e tij, pas humbjes 2-1 të dy netëve më parë kundër Vllaznisë. "Është e turpshme kur lojtarët nuk interesohen shumë për të luajtur, - tha Kuk. - Njerëzit vijnë në stadium dhe nëse nuk kënaqen, do të donin t'i merrnin mbrapsht paratë e tyre. Jam i lënduar, sepse duhet t'i kishim mundur mbrëmjen e kaluar dhe humbëm 1-2. Bëmë gjithçka gabim, megjithëse ata kishin lojtarë teknikë. Tani kemi një mal për të ngjitur në Shqipëri. Ndoshta nuk ishim aq mirë dhe nuk kishim pasionin për të luajtur. Për disa nga lojtarët tanë u krijuan shumë raste dhe mendoja se do të fitonim, por nuk patëm as dëshirë dhe as reagim. Konor O'Gredi ishte vetëm një fije drite në sjellje. Vllaznia kishte ardhur këtu për t'u mundur, por ne i lejuam të fitonte besim te vetja dhe në fund morëm çfarë merituam", deklaroi tekniku i Rovers.
-
- ANTI TIRANSI
Sikur te kishim humb te njejtat gjana kishim than edhe na por gjithesesi a po na e hap kush temen e kthimit?
-
- Administrator
asht tu i than "shif iher e me vjen era e gojes"Miri wrote:Mas me thuni qe ja ka hanger hunden dham
-
- ANTI TIRANSI
Se ka hanger huder nade.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
Cile teknik po na e hap nji teme te re per ndeshjen e kthimit?
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Administrator
ta hapin goldi se pat shans me ndeshjen e pare
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
ncuk ncukSkodrinon wrote:ta hapin goldi se pat shans me ndeshjen e pare
shansin e pata jashte po mrenda kam frike se me trathton valteri
hape skodrinon
i perjashtuar
-
- Administrator
GOLDIAN wrote:ncuk ncukSkodrinon wrote:ta hapin goldi se pat shans me ndeshjen e pare
shansin e pata jashte po mrenda kam frike se me trathton valteri
hape skodrinon
hajt se e hapa un darsmen
-
- Administrator
Grima sqaron kartonin: Lojtari irlandez simuloi
Në minutën e 86-të të ndeshjes me Sligo Rovers, portieri i Vllaznisë, Armir Grima, u ndëshkua me karton të kuq, pas goditjes me bërryl të kundërshtarit. Megjithatë, për “veteranin” e kuqebluve, kartoni i marrë në Sligo nuk ka qenë i tillë. Pavarësisht se drejtuesit e klubit kanë qenë të pakënaqur me atë që ndodhi, 35-vjeçari ka pohuar në një
bisedë për “Panorama Sport” se rasti ka qenë vetëm një simulim i kundërshtarit. “Nuk ka asnjë arsye pse të ishte një penallti, e aq më shumë një karton i kuq. Edhe vetë drejtuesit e Dligos e kanë pranuar një gjë të tillë pas
ndeshjes. Unë e kam pasur topin tërësisht në kontroll dhe në moment kam pasur ngacmim me kokë të lojtarit kundërshtar. Jam kthyer dhe pa e prekur, e kam parë atë të binte në tokë. Jam gjetur i befasuar, teksa kam
shikuar gjyqtarin, që ka nxjerrë direkt kartonin e kuq dhe më pas është drejtuar nga pika e bardhë e penalltisë. Jam ndjerë shumë keq në ato momente, sepse gjithçka po fliste për ne, edhe pas atij 11-të metërshi të humbur nga irlandezët. Megjithatë, do ta shikoj edhe një herë atë rast, por jam koshient se nuk ka pasur asgjë të qëllimshme”, ka sqaruar Grima.
Në minutën e 86-të të ndeshjes me Sligo Rovers, portieri i Vllaznisë, Armir Grima, u ndëshkua me karton të kuq, pas goditjes me bërryl të kundërshtarit. Megjithatë, për “veteranin” e kuqebluve, kartoni i marrë në Sligo nuk ka qenë i tillë. Pavarësisht se drejtuesit e klubit kanë qenë të pakënaqur me atë që ndodhi, 35-vjeçari ka pohuar në një
bisedë për “Panorama Sport” se rasti ka qenë vetëm një simulim i kundërshtarit. “Nuk ka asnjë arsye pse të ishte një penallti, e aq më shumë një karton i kuq. Edhe vetë drejtuesit e Dligos e kanë pranuar një gjë të tillë pas
ndeshjes. Unë e kam pasur topin tërësisht në kontroll dhe në moment kam pasur ngacmim me kokë të lojtarit kundërshtar. Jam kthyer dhe pa e prekur, e kam parë atë të binte në tokë. Jam gjetur i befasuar, teksa kam
shikuar gjyqtarin, që ka nxjerrë direkt kartonin e kuq dhe më pas është drejtuar nga pika e bardhë e penalltisë. Jam ndjerë shumë keq në ato momente, sepse gjithçka po fliste për ne, edhe pas atij 11-të metërshi të humbur nga irlandezët. Megjithatë, do ta shikoj edhe një herë atë rast, por jam koshient se nuk ka pasur asgjë të qëllimshme”, ka sqaruar Grima.
-
- Administrator
pra paska kene loja e nalun kur na ka dhane penallti. ishalla nuk ia shofim sherrin
-
- Administrator
http://www.youtube.com/watch?v=xhWf-4AoJso
tifozat e vllaznise ne sligo. fatkeqsisht nuk i ka filmu golat....
-
- Moderator
Eh mor Grime mor Grime...
A dini gja a asht dy ndeshje i pezullum, dmth a do te mungojne edhe ne ndeshjen e pare kunder Rapidit ???
A dini gja a asht dy ndeshje i pezullum, dmth a do te mungojne edhe ne ndeshjen e pare kunder Rapidit ???
-
- ANTI TIRANSI
Nuk e di a i kan dhane denimet ata te Uefas.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
a ma vlla trupi a tu mu dridh tu pa kete videoSkodrinon wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xhWf-4AoJso
hallall ju qofte tanve aty
e ja u prifte zoti te maren
mu kujtu koperi me man in redblue si dhe po mendoj rapidin...............
i perjashtuar
-
- Fanatics
Urime per fitoren e pare cuna!
Ishalla ene i tjeter m Shkoder.
Ishalla ene i tjeter m Shkoder.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)
-
- Moderator
O Gold hajde pra me 17 Vjene ta hedhim ne ere Hanappin....GOLDIAN wrote:a ma vlla trupi a tu mu dridh tu pa kete videoSkodrinon wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xhWf-4AoJso
hallall ju qofte tanve aty
e ja u prifte zoti te maren
mu kujtu koperi me man in redblue si dhe po mendoj rapidin...............