pa pra se dhe mu qe krkova dica me virus me doliMiri wrote:Sitin e tyre e kan me Virus.
e me tha kujdes
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
pa pra se dhe mu qe krkova dica me virus me doliMiri wrote:Sitin e tyre e kan me Virus.
a ne viene mavllaznia1919 wrote:O Gold a po ma bani i vend me pa Vllaznine atje te ju?
Fjala jote n'vesh perendis GoldiGOLDIAN wrote:a ne viene mavllaznia1919 wrote:O Gold a po ma bani i vend me pa Vllaznine atje te ju?
aty a mrb shef
nuk flas iher pa u kualifiku mandej hmmmmmmmmmmm do mledhna e do e djegum vienen
i lutem zotit me na e dhan kete mundesi
Ej po te vij une mysafir me ate date!futbollist wrote:
Ktu te une gjys oret larg po vjen me lujte tirana me stabæk, po athere jam ne shqipni une tu hanger ndonje qebape e tu ndi agim mollen te marco polo
futbollist wrote:haha, jo me vjen keq po jam ne shqiperi ne ate kohe kur vjen tirana ktu Gjithsesi shpresoj te keni fat se une e njoh shume mire Stabæk se e ndjeku vazhdimisht kampionatin ktu. Di te them qe ka lojtare shume te forte sidomos sulmuesi Daniel Nannskog,eshte shume sulmues i forte. Vjet doli golshenuesi me i mire. Stabæk e filloi dobet kampionatin por tani kane rimarre formen shume,megjithse Rosenborgu e fiton kte kampionat eshte gati e sigurte Stabæk i iku Alazinho tek Trabzonspor per 2milion euro,nje nder lojtaret me te mire. Gjithsesi kane nji baze lojtaresh shume te mire dhe te disiplinum,Espen Hoff eshte nje mesfushor shume i shkathet...eshte i dashuri i nje shoqes teme Anthony Annan,nipi i Coffy Annan,asht nji nder mesfushoret ma te mire te Liges 1 Norvegjeze.E mendoj shume te veshtire ndeshjen qe ka me zhvillu Tirana tu pase parasysh qe e ndjeku kundershtarin ne cdo jave dhe e di cfare kualitetesh ka.Tirana duhet te bajne maksiumin ne Tirane duke pase parasysh qe atje eshte nxehte dhe ktu mund te kene probleme lojtaret norvegjez me ambientimin e klimes,sepse fusha e Stabækut eshte shume e veshtire dhe ktu pothuajse te gjitha skuadrat kane dale te hupuna.Gjithsesi ju uroj fat.