Skodrinon wrote:un thashe nuk te kam shi nei mesazh qi me ba viktimen ti si j tu ba. pra nuk te kam ba asnji padrejtsi kur kena debatu.
kurse mesazhet tuja te kjo teme bashke me pegjigjet e mija duhen me u shi. por un nuk po i shij se e di qi ke me fillu me thane qi ta kam ba prej inatit. njashtu si je tu than itash. kja ishte aja qi deshta me thane per fshimjet e mesazheve. po ti njaq kupton e njashtu pergjigjesh. edhe ma e bukur asht se e thash perpara si ke me e marre.
falje nuk i kerkohet vetem jezu krishtit, por çdo njirit qi i thu diçka qi nuk duhet. te pakten mos ti kishe shtu fymje te tjera diskutimit si itash.
pleh nuk me thu mu. i thu kuj je msu . edhe nuk degjeneroj tema un. ata qi fyjn te tjert po
edhe mos e tepro pjalmi me fymje se nuk du me u ule vedin
a e sheh se nxore dicka tjeter prap.
kur tye kam than pleh sepse po e thu per here te pare .
te kam than (kur nuk respektohet dhe fyhet tjetri thirret pleh kurse un te thirri naqe )))
pra keke shum i quditshem.
un jam 31 kurse ti po me dukesh tashti ja ma shum se 18 sepse po ban cdi gja qe tema te shkerdhehet.
nuk asht mire me e hedh posht mundin e adminit
,
dhe ti mund te me ofendosh sa te dush ,
dhe un nuk do te tham asgja .
ti mund te me provokosh me ba sherr sa te dush ,
dhe un prap nuk do te tham asgja.
ti mund te me thush se te njofin te tan kush je siq the ma perpara
dhe un nuk do te tham kurxha.
at mesazhin qe me ofendove shum rand dhe e shive nuk do te tham asgja ,por ta dish dicka.
du me i tham adminit dicka sepse nuk mund ta la nji fmi si puna jote te me ofendojn ashtu .
pra vazhdo e thuj ca te dush dhe gezoju qe je moderator dhe shive ate mesazh aq ofendus qe me bane ma perpara .
ti nuk je burre sepse po te jesh burre nuk do ta kishe shi ate mesazh aq ofendus qe me bane ma perpara por do ia lije adminit ta shifte ,prandaj tham qe keke fmi ,megjithate shum faleminders.
a ke nej gja tjeter me me ofendu ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cdo gja kisha dhan veq admini ta shifte ate mesazh ofendus sep[se nuk i takon moderatorit me te ofendu ashtu.
te lutem shum me len rehat dhe jam shum kurioz me dit nese admini do te hekun si moderator apo ja .
edhe nji here shum faleminders per mesazhin ofendus dhe te lumte qe e fshive shpejt ,por detyra jote asht ndrysh e ja kja