Lajme nga Liga Superiore

Diskutoni rreth ecurise , rezultateve , etj. të Kampionatit Shqiptar

Moderators: GOLDIAN, vllaznia1919

Post Reply
loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: vllaznia

Re: Lajme nga Liga Superiore

Post by loroborici » Sat, 30 May 2009 , 13:20

GOLDIAN wrote:per mu asht ofside
nese e ka dhan ofsiden tek ngjela
Nuk asht se vija aksionit asht ai qi kroson topin. Ansori nuk e ka idene ka futbolli. GOL 100% i rregllt.
Vllaznia ne zemer
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 30 May 2009 , 20:35

bylis-gramozi 2-5 mas 120 minutash. loja e rregullt ka maru 2-2

ne superlige gramoz voji

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 30 May 2009 , 20:40

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sat, 30 May 2009 , 21:20

Gramozi ne Superlige, fitore historike ndaj Bylis
30/05/2009 19:10

Gramozi eshte ekipi i dyte qe siguron ngjitjen ne Superlige pas ndeshjes play off te luajtur sot ne “Qemal Stafa” kunder Bylisit.

Ekipi modest nga Erseka ka shkaterruar ballshiotet 5-2 pas kohes shtese. Takimi perfundoi me rezultatin 2-2 dhe jane nevojitur 30 minuta te tjera qe skuadra simpatike e Gramozit te shenoje edhe tre here te tjera ne porten kundershtare.

Goli i pare u shenua nga Shupe ne minuten e peste, por Bylis barazoi dhe me pas kaloi ne avantazh me Mucen. Goli i barazimit per Gramozin erdhi ne minuten e 74-t me ane te Pecit. Me pas gjithcka ka folur per Gramozin pasi ne minuten e 96-te rezultati shkoi 2-3.

Pak minuta me vone braziliani Oliveira realizoi golin e katert, ndersa vulen e takimit e vendosi Dos Santos me nje tjeter gol ne minuten e 111. Gramozi, ashtu si Kastrioti, eleminoi nje skuader te Superliges, duke u konfirmuar si nje nga ekipet me te mira te vendit.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 30 May 2009 , 21:21

e quditshme.

skuadrat e kategorise ma poshte mujten ekipet e superliges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 30 May 2009 , 21:28

Skodrinon wrote:partizani -kastrioti

http://www.youtube.com/watch?v=5Or2ouNUAUQ

goli asht komplet i rregullt.

kam pa qe dikush qe ka shkru goli nuk asht i rregullt,por un po e shof krejt qarte se asht shum i rregullt.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 30 May 2009 , 22:42

Skodrinon wrote:bylis-gramozi 2-5 mas 120 minutash. loja e rregullt ka maru 2-2

ne superlige gramoz voji
me than drejten rezultate te cuditshme boll
keto te playofit
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 30 May 2009 , 22:44

vllazen per mu ne min1:41 te videos ne momentin kur asht krosi me duket se ngjela asht para mrojtsave krutan
asht moment i veshtire mu kap nga gjyqtari
gjithsesi pak rendesi ka kjo pune
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 30 May 2009 , 23:05

GOLDIAN wrote:vllazen per mu ne min1:41 te videos ne momentin kur asht krosi me duket se ngjela asht para mrojtsave krutan
po nuk ka lidhje se asht mrapa topit

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sun, 31 May 2009 , 06:43

GOLDIAN wrote:

ne superlige gramoz voji
keto te playofit
Ah mor Gold e pash nje pjes te madhe te ndeshjes dhe i kishte Gramozi lojtaret si vetetima,te gjithe ishin Braziljan dhe Argjentinas :wink: :D

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sun, 31 May 2009 , 06:48

GOLDIAN wrote:vllazen per mu ne min1:41 te videos ne momentin kur asht krosi me duket se ngjela asht para mrojtsave krutan
Po para mbrotsave esht por esht mbrapa topit dhe kshtu goli eshte i rregullt.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 31 May 2009 , 09:14

ca dmth ash mrapa topit se une se kuptoj
une e di qe ne momentin qe cohet krosi dhe je ne pozicion jashte loje jepet pozicion jashte loje
i perjashtuar

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Sun, 31 May 2009 , 12:44

GOLDIAN wrote:ca dmth ash mrapa topit se une se kuptoj
une e di qe ne momentin qe cohet krosi dhe je ne pozicion jashte loje jepet pozicion jashte loje
Kur sulmusi kalon me aksion vijen e mbrotjsit te funit, atehre nuk ka sesi me ken offside. Domethan ai qi ka krosue topin, ka krijue avantzh me aksion ndaj mbrojtsit te funit, e kshu qi kudo qe e con ai topin nuk asht offside. Qi per te ba ma te kjart du me te kujtue goli e 3-te te Militos kunra Sampdorjas, kur Paladino ka ba te njaten gja, tuj krjiue epersi me spritn ndaj mrojtes kunershtare tuj dal ma para te tanve me vrap. Me ket du me than se anesori nuk din asgja ka futbolli. Domethan e ka anollue kot golin, qi asht shume i rregllt.
Vllaznia ne zemer
Image

endri poda
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Post by endri poda » Sun, 31 May 2009 , 17:18

Te nderuar miq tifoze te Vllaznise, si ultras i Partizanit ju falenderoj per keto mendime objektive qe keni hedhur ne forum ndaj padrejtesive skandaloze ndaj Partizanit. Megjithese Partizani dhe Vllaznia nuk jane ekipe motra ju falenderoj per analizat racionale. Ngeleni nje tifozeri e qyteteruar dhe e respektuar.

ENDRI

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Sun, 31 May 2009 , 17:26

endri poda wrote:Te nderuar miq tifoze te Vllaznise, si ultras i Partizanit ju falenderoj per keto mendime objektive qe keni hedhur ne forum ndaj padrejtesive skandaloze ndaj Partizanit. Megjithese Partizani dhe Vllaznia nuk jane ekipe motra ju falenderoj per analizat racionale. Ngeleni nje tifozeri e qyteteruar dhe e respektuar.

ENDRI
Ska gja. I nerum je dhe ti vllahu jon.
sa kum pa kronikene neshjes kam vun durt ne kry, per padrejtsite qi ishin ba Partizanit. Na jina shkodran dhe jena njerz me dinjitet, nuk jina si legenat e Tiranc. Une per vedi i kam vlersue shvillimet e Partizanit, tuj ken objektiv se kshu munet me e psu edhe na. Kjo federate shkerdhatash munet me ba tana pislliqet. mla ardh keq qi superliga te hjeki Partizanin, Elbasanin, se kjane ekip te tradits, e asht gjyna me lujt superlig me Lac e kruje, me Pillqin e Ballsh. tana t mirat ju urojm.
Vllaznia ne zemer
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 31 May 2009 , 19:40

endri poda wrote:Te nderuar miq tifoze te Vllaznise, si ultras i Partizanit ju falenderoj per keto mendime objektive qe keni hedhur ne forum ndaj padrejtesive skandaloze ndaj Partizanit. Megjithese Partizani dhe Vllaznia nuk jane ekipe motra ju falenderoj per analizat racionale. Ngeleni nje tifozeri e qyteteruar dhe e respektuar.

ENDRI
endri.

mire se erdhe ne forumin tone .

me vjen keq qe xhani dhe lojtaret e tij nuk e bane anesorin me shku ne spital.

e meritonte dhe nuk asht dash me iu dhimt asp[ak sepse anesori ka ba da lek te mira nga fshf me lan partizanin brenda .

mendoj se partizani do kthehet qe vitin tjeter dhe ishalla nuk kena armando pushtin qe vendos per superligen

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 31 May 2009 , 19:41

Miri wrote:
GOLDIAN wrote:

ne superlige gramoz voji
keto te playofit
Ah mor Gold e pash nje pjes te madhe te ndeshjes dhe i kishte Gramozi lojtaret si vetetima,te gjithe ishin Braziljan dhe Argjentinas :wink: :D

miri.

un se kam pa ndeshjen ,por me te vertete qe gramozi kishte lojtare te mire apo u talle. :D :D :D

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 31 May 2009 , 20:55

Flamurtari, emra të mëdhenj për merkaton

Deri tani është blerë vetëm talenti Roshi. Por klubi kërkon Devollin, Osmani, Brkiç etj

Edhe pse zyrtarisht drejtuesit e skuadrës të Flamurtarit kanë deklaruar largimin e katër futbollistëve kroat, Paniç, Alvizh, Kon dhe Brajkoviç, burime bëjnë me dije se deri më 8 qershor, kur skuadra do të fillojë përgatitjet do të ketë dhe firo të tjera. Në të kundër, trajneri Memushi dhe stafi tij janë duke menduar zgjidhjet më të mira, për të formuar për sezonin e ardhshëm një skuadër të fortë dhe konkuruese të denjë. Nga ana tjetër, po mendohet me shumë kujdes dhe profesionalizëm për afrimet e reja pranë Flamurtarit. Deri tani është zyrtarizuar si prurje nga merkato vetëm ajo e mesfushorit fierak Odise Roshi, për të tjerat është duke u punuar fort në shumë pista. Gjithsesi janë vetë drejtuesit e klubit ata që shprehen se: ”Përforcime na duhen në të gjitha repartet e skuadrës për të formatuar atë ekip që dëshirojmë për sezonin e ardhshëm”. Duke parë dhe analizuar gjendjen momentale të skuadrës të Flamurtarit përveç portës, zgjidhjet më të mundshme që do të mësohen më saktësisht do të jenë pak a shumë të tilla:

Mbrojtja - Beqiri, Veliu, Guga dhe Begaj tashmë janë pjekur mirë dhe kanë treguar se edhe për sezonin e ardhshëm do të përbëjnë atë pjesë të titullarëve, të cilëve mund t’iu besohet sezoni i ardhshëm. Largimi i qëndërmbrojtësit Paniç, detyrimisht që ka bërë që vlonjatët të mendojnë për një zëvendësues edhe më të mirë. Në listën e kërkesave për merakton janë qendërmbrojtëesi fierak Shoshi dhe ai i Tiranës, korçari Osmani. Balotazhi midis tyre për të veshur fanelën e Flamurtarit pritet të jetë i fortë, sepse të dy kanë shprehur dëshirën të vijnë në Vlorë.

Mesfusha - Eshtë reparti i skuadrës që ka më shumë futbollistë cilësorë. Në ambientin që rrethon skuadrën ka zëra për largime të tjera nga ky repart. Gjithsesi, largimi i kroatit Alvizh ka bërë që drejtuesit të kërkojnë në merakto një mesfushor tjetër shkatërrues, që të jetë edhe më i aftë dhe shumë inteligjent. Konfirmimi për ardhjen e fierakut Roshi, duket se nuk është zgjidhja më e mirë për këtë rol. Kuqi, Zeqiri, Rustemi, Strati e të tjerë ndoshta kërkojnë një koleg më cilësor në repartin e tyre. Edhe për këtë post flitet se janë dy kandidatura nga merkato, Bledar Devolli dhe Gentian Gjondeda. Të dy pëlqehen nga drejtuesit e Flamurtarit, por do të jetë kërkesë-oferta ajo që mund të vendosë gjithçka.

Sulmi - Të konfirmuar deri tani për sulmin vlonjat që do të qëndrojnë janë korçari Devis Mema dhe vlonjati Ardit Shehaj. Të dy janë personazhe që treguan vlera për skuadrën sezonin e kaluar. Në dilemë mbetet e ardhmja e sulmuesit shkodran Galica. Me largimin e sulmuesit Brajkoviç, që së fundi paraqiti probleme me formën e tij sportive, vlojatët kanë filluar të mendojnë për përforcimet e duhura për këtë repart. Sulmuesi i Partizanit, korçari Marius Ngjela ka disa muaj që ndiqet nga vlonjatët, për ta bërë pjesë të skadrës së tyre. Largimi i Partizanit nga kategoria superiore duket se do ta lehtësojë shumë lëvizjen e tij drejt Flamurarit. Një tjetër kanidaturë e pëlqyeshme për vlonjatët është dhe sulmuesi i Apolonisë, serbi Brkiç. Për këtë sulmues mbetet për t’u parë vetëm shuma që kërkohet, për prishjen e kontratës të tij me firakët, që edhe mund të kthehet në një pengesë, për t’u veshur kuqezi tek Flamurtari.

E Diele, 31 Maj 2009

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 31 May 2009 , 20:56

po ne ku jena.

fushaj qa po ban :lol: :lol: :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 31 May 2009 , 21:12

Taçi, 1500 euro për çdo lojtar
Menjëherë pas ndeshjes me Bylisin, skuadra kolonjare nuk ka shkuar në qytetin
e vet. Të gjithë janë mbledhur në bar-restorant “Xibraku”, në të dalë të
Tiranës, ku është festuar deri në orët e para të mëngjesit të së dielës. E veç
kësaj, Taçi i ka shpërblyer futbollistët për këtë arritje të madhe të Gramozit,
ku secili ka marrë nga 1500 euro në dorë. Ky është shpërblimi i “Taçi Oil”,
që do të thotë se Gramozi ka një të ardhme të sigurt dhe në Superiore.

Post Reply