Lajme nga Liga Superiore
Moderators: GOLDIAN, vllaznia1919
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Re: Lajme nga Liga Superiore
muka e paska harru harru finalen e djeshme kur moren gishtim ma te gjate cdo futbollist .
mos u merzit muka ,prap do ta hash dhe gishtin e gjate do marresh
-
- I paralajmeruar
fpjalmi wrote:muka e paska harru harru finalen e djeshme kur moren gishtim ma te gjate cdo futbollist .
-
- Administrator
skuth
ik andej ka ke ardhe djal se nuk ta kena ngene
ik andej ka ke ardhe djal se nuk ta kena ngene
-
- I perjashtuar
- Skuadra: Tirona
ultras tirona
nuk ju shofim targen se ju e keni makinen e vjedhun e ecni pa targa.....
shko bashkoju atyne plehnave qi shajne shkodren te lagja juj e mos hajde ktu
Last edited by Skodrinon on Sun, 24 May 2009 , 02:26, edited 1 time in total.
-
- Tifoz nderi
Fillunen pleshtat me ardhe e me na u hap bethsh a??
A ba ba , qa mas me i pas inat ma kta mendjemedhenj pordhaca.
Ku m'i kishin gjet sot ata tifoza ne stadium, a thu kane shku tek magjypet e i kane dhan naj lek aman hajdeni se finale sot e pa lajm nam pa tifoza.
P.S. Moderatore! Kisha nje sygjerim. Nese editoni ndonje mesazh, shenojeni me te kuqe dhe me Bold , qe ta marrim vesht se asht editu, sepse keshtu duket si shkrimi i tyne. Thjesht nje sygjerim. Respekte!
A ba ba , qa mas me i pas inat ma kta mendjemedhenj pordhaca.
Ku m'i kishin gjet sot ata tifoza ne stadium, a thu kane shku tek magjypet e i kane dhan naj lek aman hajdeni se finale sot e pa lajm nam pa tifoza.
P.S. Moderatore! Kisha nje sygjerim. Nese editoni ndonje mesazh, shenojeni me te kuqe dhe me Bold , qe ta marrim vesht se asht editu, sepse keshtu duket si shkrimi i tyne. Thjesht nje sygjerim. Respekte!
-
- I perjashtuar
- Skuadra: Tirona
Ne rradhe te pare une kam te drejten e gjithe botes te shkoj ku te dua, te bej cte dua te shkruaj cte dua, dhe persa kohe qe jam konfort rregullores, ju skeni kurrfare te drejte te me censuroni.....Ultras Tirona wrote:ultras tirona
Por nukeshte se po e vuaj shume kete problem se po perdorni kete lloj strategjie... Po flasim per tifozllik e jo per thyerje makinash sic beri nje pjese e tifozave tuaj ne fundin e ndeshjes... Ju jeni djepi i futbollit?! Kshu?! Me censure? Me thyerje makinash? Ahh, jo Nuk jane tifozat e vllaniznise kshu...
Por gjithnje do te na shihni targen
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
o skodrinon po leni te shajne mos ju a fshij hic
ultras tirona leni targat se gjithsecili nga ne i kupton ne menyra te ndryshme une ketu ju shof-njof targat atyne qe ju iq grat e di kur jane e kur sjane ne shpi
prandaj lene kete pune
urime titullin kampion
ultras tirona leni targat se gjithsecili nga ne i kupton ne menyra te ndryshme une ketu ju shof-njof targat atyne qe ju iq grat e di kur jane e kur sjane ne shpi
prandaj lene kete pune
urime titullin kampion
Last edited by Skodrinon on Sun, 24 May 2009 , 18:14, edited 1 time in total.
i perjashtuar
-
- Administrator
nuk mundesh me ardhe ktu e me u tall me at humorin e trash qi karakterizon nji pjese te tifozerise tujUltras Tirona wrote:Ne rradhe te pare une kam te drejten e gjithe botes te shkoj ku te dua, te bej cte dua te shkruaj cte dua, dhe persa kohe qe jam konfort rregullores, ju skeni kurrfare te drejte te me censuroni.....Ultras Tirona wrote:ultras tirona
Por nukeshte se po e vuaj shume kete problem se po perdorni kete lloj strategjie... Po flasim per tifozllik e jo per thyerje makinash sic beri nje pjese e tifozave tuaj ne fundin e ndeshjes... Ju jeni djepi i futbollit?! Kshu?! Me censure? Me thyerje makinash? Ahh, jo Nuk jane tifozat e vllaniznise kshu...
Por gjithnje do te na shihni targen
edhe mos hajde me na dhan leksion se edhe ju mram nuk u sollet si zotni me shamjet pa pupishim
tifoza si ti kur vine ne shkoder nuk duhet me i lane me dale prej l.boriçit pa i thy brite. se rrini si pula aty se nuk keni beth.
-
- Kuqeblu Perjete
skodrinon kerkoj falje per fjalorin po spermahet niri ne nje moment te tille
nuk po shan kush tiranen dhe normal qe skam pse lejoj me na sha kot
shpresoj te me kuptosh
shpresoj te me kuptosh
i perjashtuar
-
- Administrator
ja mar gold nuk ke pse me i kerku kuj falje. aq ma pak muGOLDIAN wrote:skodrinon kerkoj falje per fjalorin po spermahet niri ne nje moment te tille
shpresoj te me kuptosh
vetem pozicionin e dy germave te kam ndrru e jo kuptimin e asaj qi ke dasht me thane per ata qi e meritojne
-
- Administrator
partizai-kastrioti 0-1
partizani bjen ne kategori te pare, kastrioti ne superlige
-
- Kuqeblu Perjete
rezultat i cuditshemSkodrinon wrote:partizai-kastrioti 0-1
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
Paska ken skandal. Simas djalt tem te axhs, qi e kisha njek neshjen ne TV, mka than se te kuqve ishin anullue nje gol shume te rregllt, manej kishte pals grushti ne fush tuj rraf arbitrat. Car po bahet kshu?GOLDIAN wrote:rezultat i cuditshemSkodrinon wrote:partizai-kastrioti 0-1
Vllaznia ne zemer
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Administrator
Bie Partizani, ngjitet Kastrioti. Xhani godet gjyqtarin
Me rrëzimin e dytë të Partizanit në 63 vjet histori të skuadrës më popullore në Shqipëri, mori fund edhe një cikël i gjatë manipulimesh nga “xhaketat e zeza” ndaj skuadrës që ka vuajtur më shumë gjatë këtij sezoni, për arsyet e njohura me karakter financiar, por që një nxënës shembullor i gjeniut Oto Bariç, si Duro, nuk arriti ta “Shpëtojë” nga kthetrat e intrigave të nivelit të lartë.
Një gol i çuditshëm i Arben Prelës për Kastriotin në fundin e pjesës së parë (44’), i shoqëruar me një gol të Rezart Mahos (70’) për Partizanin, të anuluar në mënyrë të dyshimtë nga anësori Arjan Mali, i dhuruan formacionit të Ramadan Ndreut rikthimin pas një sezoni mungesë midis ekipeve më të mira të Shqipërisë.
Një grup gjyqtarësh i hedhur me short para nisjes së takimit dhe i kontestuar fuqishëm nga të kuqtë, si dhe një Kastriot i ndëkombëtarizuar me malaziasin Dragan Miçiç, zambianin Xhanuari Ziambo e nigerianin Xhejms Osusi, përmbushi “misionin” e rrëzimit të Partizanit.
Partizani zbriti për herë të dytë një kategori më poshtë, në të Parën, saktësisht dhjetë vjet më pas pasi e përjetoi atë për herë të parë në fund të sezonit 1998-1999.
Fundi i takimit të parë play-out të këtij “ekstra-kampionati” ishte i gjithi një sherr i pafund midis stafit teknik, lojtarëve të Partizanit, ku spikati goditja e fuqishme e presidentit të “demave”, Albert Xhani, ndaj anësorit Mali, njeriut që anuloi edhe golin e barazimit të 15-herë kampionëve të Shqipërisë.
NDESHJA
Ne një asnjanës të ftohtë si “Niko Dovana”, tifozeritë e dy skuadrave u përpoqën të frymëzojnë lojtarët e tyre, në një ndeshje që dhuroi pak emocione në fushë në praninë për herë të parë edhe të trajnerit të Kombëtares, Josip Kuzhe e ndihmësi i tij, Xhemal Mustadegnçeviç.
Pas disa rasteve sporadike, afrikani Ziambo në minutën e 31-të, goditi fuqishëm, por reagimi në dy kohë i Shehit zgjidhi situatën. Në fund të pjesës së parë erdhi edhe momenti më që vulosi fatin e takimi.
Arben Prela, mbrojtësi këmbëmajtë lezhjan që luan për Kastriotin, ekzekutoi një goditje të lirë në minutën e 44-t, dhe topi i devijuar edhe nga era mori një flurudhë të çuditshme e kaloi vijën e portës, i pa frenuar dot nga portieri Shehi.
Anësori Arjan Mali nga Patosi anuloi golin e shënuar në minutën e 70-të nga Rezart Maho, një gol i shënuar në pozicion të rregullt, por i konsideruar në pozicion jashtëloje nga ndihmësi i Lorenc Jeminit.
Protestat e stafit teknik, futbollistëve të kuq e ishin të forta ndaj Malit, i cili shtynte me duar në një mënyrë të pazakontë për një gjyqtar lojtarët e Partizanit.
Pas ndëshkimit me karton të verdhë të Mahos, nisin edhe ndërhyrjet e rënda midis lojtarëve, në një takim që pati nëntë kartonë të verdhë dhe ritualin e zëvendësimit logjik të lojtarëve.
INCIDENTET
Pas skadimit edhe të pesë minutave shtesë, situata doli në fund jashtë kontrollit në “Niko Dovana”, pas protestave të para të mesfushorit të Partizanit, Engert Bakalli, e më pas edhe më hyrjen në fushë të drejtorit të Akademisë së Partizanit, Genc Tomori e presidentit Xhani, madje ky i fundit e goditi me grushte anësorin Arjan Mali, që u vu menjëherë nën mbrojtjen e policisë.
Me rrëzimin e dytë të Partizanit në 63 vjet histori të skuadrës më popullore në Shqipëri, mori fund edhe një cikël i gjatë manipulimesh nga “xhaketat e zeza” ndaj skuadrës që ka vuajtur më shumë gjatë këtij sezoni, për arsyet e njohura me karakter financiar, por që një nxënës shembullor i gjeniut Oto Bariç, si Duro, nuk arriti ta “Shpëtojë” nga kthetrat e intrigave të nivelit të lartë.
Një gol i çuditshëm i Arben Prelës për Kastriotin në fundin e pjesës së parë (44’), i shoqëruar me një gol të Rezart Mahos (70’) për Partizanin, të anuluar në mënyrë të dyshimtë nga anësori Arjan Mali, i dhuruan formacionit të Ramadan Ndreut rikthimin pas një sezoni mungesë midis ekipeve më të mira të Shqipërisë.
Një grup gjyqtarësh i hedhur me short para nisjes së takimit dhe i kontestuar fuqishëm nga të kuqtë, si dhe një Kastriot i ndëkombëtarizuar me malaziasin Dragan Miçiç, zambianin Xhanuari Ziambo e nigerianin Xhejms Osusi, përmbushi “misionin” e rrëzimit të Partizanit.
Partizani zbriti për herë të dytë një kategori më poshtë, në të Parën, saktësisht dhjetë vjet më pas pasi e përjetoi atë për herë të parë në fund të sezonit 1998-1999.
Fundi i takimit të parë play-out të këtij “ekstra-kampionati” ishte i gjithi një sherr i pafund midis stafit teknik, lojtarëve të Partizanit, ku spikati goditja e fuqishme e presidentit të “demave”, Albert Xhani, ndaj anësorit Mali, njeriut që anuloi edhe golin e barazimit të 15-herë kampionëve të Shqipërisë.
NDESHJA
Ne një asnjanës të ftohtë si “Niko Dovana”, tifozeritë e dy skuadrave u përpoqën të frymëzojnë lojtarët e tyre, në një ndeshje që dhuroi pak emocione në fushë në praninë për herë të parë edhe të trajnerit të Kombëtares, Josip Kuzhe e ndihmësi i tij, Xhemal Mustadegnçeviç.
Pas disa rasteve sporadike, afrikani Ziambo në minutën e 31-të, goditi fuqishëm, por reagimi në dy kohë i Shehit zgjidhi situatën. Në fund të pjesës së parë erdhi edhe momenti më që vulosi fatin e takimi.
Arben Prela, mbrojtësi këmbëmajtë lezhjan që luan për Kastriotin, ekzekutoi një goditje të lirë në minutën e 44-t, dhe topi i devijuar edhe nga era mori një flurudhë të çuditshme e kaloi vijën e portës, i pa frenuar dot nga portieri Shehi.
Anësori Arjan Mali nga Patosi anuloi golin e shënuar në minutën e 70-të nga Rezart Maho, një gol i shënuar në pozicion të rregullt, por i konsideruar në pozicion jashtëloje nga ndihmësi i Lorenc Jeminit.
Protestat e stafit teknik, futbollistëve të kuq e ishin të forta ndaj Malit, i cili shtynte me duar në një mënyrë të pazakontë për një gjyqtar lojtarët e Partizanit.
Pas ndëshkimit me karton të verdhë të Mahos, nisin edhe ndërhyrjet e rënda midis lojtarëve, në një takim që pati nëntë kartonë të verdhë dhe ritualin e zëvendësimit logjik të lojtarëve.
INCIDENTET
Pas skadimit edhe të pesë minutave shtesë, situata doli në fund jashtë kontrollit në “Niko Dovana”, pas protestave të para të mesfushorit të Partizanit, Engert Bakalli, e më pas edhe më hyrjen në fushë të drejtorit të Akademisë së Partizanit, Genc Tomori e presidentit Xhani, madje ky i fundit e goditi me grushte anësorin Arjan Mali, që u vu menjëherë nën mbrojtjen e policisë.
-
- Fanatics
ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ik
ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ik
ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ikik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ik
ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ikik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ik ki ik ik ik ik ik ik
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)
-
- Tifoz nderi
Sapo kam pa kroniken e dhanme ke ballkanwebi, dhe me than te drejten ai arbitri ansor e paska pas jo nji grusht( bravo kjoft atyne te partizanit) por nji plumb ne kry. Si munet me u ba kaq te nyte e me anullue nji gol kaq te rregllt? Kukuuuuu car te bajn arbitrat! Me ken tamam sportiv duhet me phue se sot asht ba nje turp shume i nalt ka FHSF-ja qi con arbitra kaq te nyte me arbitrue nji neshja me tan at ransi.
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
Skodrinon wrote:partizai-kastrioti 0-1
shum e quditshme
po me vjen keq per partizanin seriozisht.
nuk e kam pa ndeshjen .
si ka mundesi.
-
- Tifoz nderi
po te besoj naqe.loroborici wrote:Sapo kam pa kroniken e dhanme ke ballkanwebi, dhe me than te drejten ai arbitri ansor e paska pas jo nji grusht( bravo kjoft atyne te partizanit) por nji plumb ne kry. Si munet me u ba kaq te nyte e me anullue nji gol kaq te rregllt? Kukuuuuu car te bajn arbitrat! Me ken tamam sportiv duhet me phue se sot asht ba nje turp shume i nalt ka FHSF-ja qi con arbitra kaq te nyte me arbitrue nji neshja me tan at ransi.
me shkote ne mendje qe gjygjtari e ka ba apastafat se ska mundesi me fitu kastrioti me partizanin.
cdo gja shifet qarte .
fshf ka qu elbasanin dhe partizanin me qellim ne kategorine e dyte.
armando duka keka tamam pis ,dhe nuk me shkote mendja se do ta bate kete.
kur do ikun ky armando duka sepse qysh se ka ardh na e ka ndy edhe kombetaren edhe futbollin shqiptare
-
- Kuqeblu Perjete
per mu asht ofsideloroborici wrote:Sapo kam pa kroniken e dhanme ke ballkanwebi, dhe me than te drejten ai arbitri ansor e paska pas jo nji grusht( bravo kjoft atyne te partizanit) por nji plumb ne kry. Si munet me u ba kaq te nyte e me anullue nji gol kaq te rregllt? Kukuuuuu car te bajn arbitrat! Me ken tamam sportiv duhet me phue se sot asht ba nje turp shume i nalt ka FHSF-ja qi con arbitra kaq te nyte me arbitrue nji neshja me tan at ransi.
nese e ka dhan ofsiden tek ngjela
se aj qe kroson nuk asht pozicion jashte lojet nese e ka dhan aty atehere a gabim
po ne momentin qe kroson ai lojtar ngjela asht ofside
po gola te tille jane dhan me shumice ne superlige dhe ky mund te jepej
me vjen keq per partizanin por nuk bahen ato gjeste nga ana e presidentit XHANI
tan bota pranon deshtimet pse na jo
une jam kunder dhunes ne stadiumet tona se vec pike i ulim vedit
i perjashtuar