Kishte kene perfekte nqs 2-3 anetare kane linje te mire , minimumi UPLOAD 512 kbps.
Fibra optike do kishte kene kryeveper

Per cdo gja shkruni

Moderator: Miri
Ja ja nuk kane nevoje me pas digitalbMiri wrote:kto 2-3 persona duhet te kene edhe digitalb?
Admino shpjegohu pak me mire se si bahet?.
kam gjet 1 une me 54.0 MbpsAdmin wrote:Ja ja nuk kane nevoje me pas digitalbMiri wrote:kto 2-3 persona duhet te kene edhe digitalb?
Admino shpjegohu pak me mire se si bahet?.
ja e jemja naqAdmin wrote:Djema kush ka linje te mire te internetit ne menyre qe me mujt me e trasmetu ndeshjen e te shtunes me cilesi te mire.
Kishte kene perfekte nqs 2-3 anetare kane linje te mire , minimumi UPLOAD 512 kbps.
Fibra optike do kishte kene kryeveper
Per cdo gja shkruni
Ok Admin neser kam me ken Online qe nga ora 5 Shqiptare, dhe na shpjego se si e tek.Admin wrote:Mondi edhe Jeti te dy mund te bani naqe.
Nuk ka nevoje me pas digitalb.
Ba me u ba 3-4 vete mundena me ja kriju mundesine te tanve per me pa ndeshjen.
Neser masdite nqs jeni online merrna vesht !!
Adresa jeme e msn-se asht admin@fkvllaznia.tk
Po me vjen shum keq per ket padrejtsi qe ta paskan ba, u ba edhe TVSH me te derjt autorit???Edmond-Cela wrote:nje fale te madhe per te gjith ju qe keni shikuar videot e mija. per fat te keq mundi jem i madhe 2 vjecar me videot e mija afro 200 video kushtuar vllaznias shkodres kombetares shqiperis kan shkuar dem dhe ma kan blloku acountin tim te youtubes nga qe TVSH ka derguar qe videot e mija jan ken te pa ligjshme me videot e kejsi toles, qe youtube ka bllokuar te gjitha videot e mija te mundit tem 2 vjecar. i kerkoj falje edhe adminit qe videot e mija per fat te keq nuk mund te shikohen ma.
une isha ne pergatitje te ne video te bukur, por me ka shukuar shum kjo. dhe me vjen me plas
Edhe mas i dalshin kan edhe temin.GOLDIAN wrote:o mondi mos u merzit ma vlla
e ta hangshin k......... tvsh me tan tiransit qe jan aty qe te kan blloku
biles qe ku kan ta hajne dhe kyt temin
dhurate prej tyne asht
V1919 pse mar a tka met gja tesh mas marteses a?vllaznia1919 wrote:Edhe mas i dalshin kan edhe temin.GOLDIAN wrote:o mondi mos u merzit ma vlla
e ta hangshin k......... tvsh me tan tiransit qe jan aty qe te kan blloku
biles qe ku kan ta hajne dhe kyt temin
dhurate prej tyne asht![]()
![]()
![]()
Sa mire mar,apo ke rujt rrezerv per ma vone?vllaznia1919 wrote:Per ata ka met nej san.![]()
![]()
![]()