Admin wrote:Jeti flm naqe, soc e kam shkru edhe ma nelt pagesa duhet te jete rreth 40 dollar ne muj, pa na leverdis me ba pagese trimujorshe qe i bjen pak ma lire rreth 106 dollar. Mundet me u ba edhe vjetore pa i bjen me nxjerr bajagi lek ma shume e po qe gja, nqs jena te knaqun me ket edhe e kena mundesine e bajme per sezonin tjeter.
Sdq per me pa kostot si edhe me ba nji preventiv shkoni tek kja faqja:
https://secure1.influxis.com/webroot1/s ... index.aspx
Duhet me zgjedh minimumi Bandwith 256 kps si edhe Trasfer Bandwith 15 GB, kurse connection mundena me zgjidh sa te doni, si edhe disc space per momentin mjafton minimumi qe asht.
Une preventivin qe kam ba e kam ba me kta te dhana:
Connection: 60 vete
Bandwith: 256 kbps
Disc Space: 100 mb
Bandwith Trasfer: 15 GB
Kostoja mujore asht: 41 dollar ose 31 euro.
Kostoja 3-mujore asht: 104,55 dollar ose 80 euro.
Kostoja vjetore asht: 393.60 dollar ose 290 euro.
Per me e marr serverin per 3 muj ba me u ba minimumi 10 vete i bjen me pagu ka 10,46 dollar per person ose 8 euro.....
Admin une jam ma se dakort, mendoj se ky projekt te filloje sa ma shpejt te jete e mundur.
Psh ne faqen e pare mund te vesh nje lajmerim per antaret qe deshirojne per mu ba pjese e kesaj pakete me pagese qe ka cilesi te larte, ku mund te shpjegohen edhe detajet e ketij projekti.
Lajmerimi te rrijne per nja 10 dit dhe pas 10 ditesh do shifet se sado jet numri i antarve qe dojn mu abonu 10, 20, 50 ,100 dhe pastaj na baze te numrit antarve te bahet edhe pagesa.