VLLAZNIA-BYLIS

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Re: VLLAZNIA-BYLIS

Post by Fatjoni » Sun, 08 Mar 2009 , 16:51

kuqeblu4ever wrote:Turp i madh ky rezultat, s'di pse por kam frike mos asht prish ajo harmonia ndermjet lojtareve ne ekip. Ne fillim rezultatet ja dedikonin marrdhanieve te mira ne grup por tesh kam frik mos ka probleme ndermjet lojtareve se nuk ka mundesi ky rezultat mrend ne shkoder me skuadren e parafundit ne renditje, nderkohe qe pretendohet per kampionat. Po thojne qe Bylisi asht mbrojt me 11 lojtare, por edhe me 20 me u pas mbrojt nqs dojn me dal kampion Bylisi ka ken i padiskutueshem me u mujt. Por kta lojtare se vejn ujin ne zjerm dhe se kane nder mend me dal kampion.

Fatjon sa per punen e Hysen Dedjes, udhno ku ta dha pergjigjen kyt jave me barazim ne Shkoder, dhe postimi yt qe Hysen Dedja ka than me vjen keq si shkodran qe jam qe i mora pike Vllaznise asht shume normal per nji trajner shkodran qe asht shpall edhe kampion me kyt skuader me u shpreh keshtu perpara tifozave se tregon respektin per Vllaznine kundrejt tifozave. Respekti nuk don me than favorizim. Edhe Sinani e Salihi kur lunin me Tiranen nuk festonin per golat e tyne kunder Vllaznise. Kjo nuk do te thote qe po favorizonin Vllaznine por vetem asht respekt, dhe kyt gja bani edhe Deja. Fakti qe Dedja mori barazim ne Shkoder flet qarte kunder asaj qe na akuzon. .
Kur flasim per trajneret autoktone sic osht Mirel Josa tirons,Hysen Dedja shkodron,etj osht njisoj si ata lojtare qe jan rrit ne tjeter ekip por jon profesionista masi me ket pune hajn buk.E keni vu re ndonjiher Mirel Josen te ket thon: me vje keq qe e rafa Tironen,psh kur fitoi ne elbason?Apo Sul Memen?Apo Cim Mucen?Po keshtu ene lojtaret:Nevil Dede luan si qen per te fitu kunder Tirones,apo ndonji tjeter.
Pra gjonat duhen pa ne nji prizem tjeter,ne ate qe cfar humb ene cfar fiton nji trajner apo lojtar autokton kur mund ekipin e vet.Hysen Dedja sduhet ta kishte hudh ate fjal duke qene trajner i nji tjeter ekipi qe po lufto per mbijetes!

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 08 Mar 2009 , 17:11

fatjon ktu je tuj ja kpute kot itesh mos te vijne keq.Ti ngutesh ifije me dhane sentenca njashtu si the 5 min mbasi mbaroi ndeshja me dinamon ne kupe se ne e shitem ate ndeshje.Aq burime te sigurta paske?Me pranu se ke gabu asht merite ma e madhe se me vazhdu me mbajte mendimin tand gjithsesi.
Ser dedja ti fshiu dyshimet se na ka lane ndeshjen e pare.Deklarata mrapa asht krejt normale per nji qe ka dale kampion si lojtar e si trajner me vllaznine.Ne fushe ka lujte me ndershmeni,mandej normal qe do ti vijne keq se asht djale shkodret e nuk e ka harru...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 08 Mar 2009 , 17:46

Ser dedja esht tranjer i Bylysit e ka ba punen si prefesionist
pra mori maksimumin ne Shkoder, sa per dekleraten ka fol taman si i takon
kur tha
se m vjen keq per Vllaznin pra esht normale qa tha se seri esht le e rrit te Vllaznia
ato hamendjet e Fatjonit jan gjepura, ose Shkodrance i thojm si me qit kodra mas bregut
kur Dinamo ta pa mund Tiranen te njejtat fjal ta pa thot edhe SHkelqim Muqa e ather qa ta po thu Fatjon.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 08 Mar 2009 , 18:51

Fatjoni wrote:
GOLDIAN wrote: ...LEDI SI MIK QE TE KAM KUPTOHENA MIRE BASHKE DHE PSE KUNDERSHTARE A KA MUNDESI MIKU JEM ME I CU NJE ZILE FATJONIT E ME I THAN BANE NJE POSTIM KA THANE GOLDI
SE KUR FITUME ME BALLSHIN NA AKUZUT SE DEDJA ASHT SHKODRAN PO TASH MA FATJONI A NUK ISHTE DEDJA TRAJNER APO ISHTE NEJ TJETER

URIME TE SINQERTA TIFOZVE TE TIRANES NE FORUM DHE KUDO QE JAN PER KRYESIMIN E TABELES
SI DHE DINAMOVITEVE GJITHASHTU
I nderuar Goldi,falemnderit per urimin per Tironen,por gjithsesi kampjonati osht shum i gjat ene Tirona duhet te luaje fort ne cdo neshje jo si kunder Lushnjes.
Me vjen vertet keq per situaten ku osht fut Vllaznia sepse ishte ne vend te par ene asgjo skishte maru,gjithsesi mbetet te punohet fort ne anen psikologjike.Valter Fushaj e tregoi ene nji her se osht i paaft,duke fut gjoba ne momentin qe sduhej ene me emerimin e Dedes,qe e kam thon qe nuk osht trajneri qe i duhej Vllaznise ne kto momente,kom qene gjithmon per Hafizin.
Sa i perket replikes tende per dyshimet e mia,un vazhdoj ti mbetem menimit tim persa i perket Hysen Dedjes,biles sot osht perforcu ene mo shum me deklaraten qe ka dhon mas neshjes

“Më vjen keq që
ndala Vllazninë”
Në përfundim të ndeshjes me Vllazninë,
e mbyllur me një barazim,
0-0, trajneri i Bylisit, Hysen Dedja,
u shpreh: “E kisha përgatitur
skuadrën për të luajtur me shumë
kujdes prapa, sepse dëshironim të
merrnim pikë në këtë ndeshje. Këtë
gjë e bëmë edhe ndaj Dinamos dhe
për pak ia arritëm, por këtë herë
ishim më të vendosur. Kjo pikë nuk
është se na ndihmon shumë në
renditje, por na vjen shume në ndihmë
nga ana psikologjike. Javën
tjetër presim Tiranën dhe sigurisht
që do bëjmë më të mirën për ta
mundur edhe atë. Më vjen keq në
fakt, si shkodran që jam, për pikën
që i mora Vllaznisë, megjithatë jam
i bindur se ajo do të dalë kampione
në fund”.
o naqe si gjithmone gjeni ka nje bisht mar burr
une ju uroj ma kur asht me ju uru dhe sgjej bishta
tash ke dyshime te deklarata e dedjes
po normal se si shkodran do shprehet ashtu tash qe ndeshja ka maru e na i hoqi dy pike
mandej meqe i kekena dhimt shume kishte mujt me ba nej film e me na e lan ndeshjen sic thate na e la ne ballsh
ca ndryshoi tash?????
gjithsesi ma fatjoni ju keni mendjen tuj e normal jeni ne krye e mundeni me fol si te doni si tifoza
une skam qejf me ba te merzitsshim me nxjerr bishta per cdo gja
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 08 Mar 2009 , 20:59

Fatjon
A i vjen keq a jo, nuk ka ç'na duhet ne. A mori barazimin? Po. Pra asht sjell si profesionist. Kishte pase mundsi me e lan ndeshjen, at'her mund te kishit fole. Ai e tregoi me fakte qi asht profesionist.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 15 Mar 2009 , 18:04

shume e kena me i qa ita piket e humuna me ballshin
i perjashtuar

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia