Locust wrote:I lexova shumicen e shkrimeve tuaja.
Sa per sqarim jam shkodran i vjeter, por jo aq shume nga mendesia.
Tamam e kishte thene njeri qe nuk jam tifoz, por dashamires. E vertete. Duke lene retorikat hidh e prit, edhe spe ca nga ju ishin armiqesore, s'pashe ketu ndonje POSTIM/SHKRIM teknik per gjendjen e vllaznise, vetem fjale ne tym, tifozllek, pra logjike turme. Tashi po ju them ca gjera per Vllaznine:
1. Vllaznia po bie fizikisht sepse ka bere faze pergatitore te cunguar, per shkak te pjesemarrjes ne UEFA, dhe gjasat per ta marre kampionatin i ka DINAMO (se pritet te marre nja 2 lojtare shume te mire nga Tirana qe s'po ua them emrat). Dhembi sidmos eshte me faze pergatitore mizerje.
2. Ne s'kemi sulmues te mirefillte, pervec Sinanit qe ka pase renie te dukshme te formes, sepse te tjeret jane gjysme sulmues e shumta.
3. Na duhet nje shkaterrues me i forte.
4. Mbrojtjen po e nderrojme shpesh dhe s'po gjejme stabilitet. Na duihet nje qender
e fuqishme se me keta qe kemi s'kercejne dot me koke as 10 cm dhe nje ere me fry rrezohen.
- Per gjykimin s'kemi ca me thane (pervec ndeshjes se Kupes me Dinamon) se keto 3-4
ndeshjet e fundit ka qene mjaft i mire, sidomos Lorenc Jemini.
Edhe po humbi prape Vllaznia, le te ndihet i koritur kushdo, une per vete jo. Koritja qytetit
sic thashe ne postimin e meparshem i vjen nga gjona te tjera. meqe po beni te paditurin,
po jua rikujtoj:
1. humori (qe ka ra pertoke dhe ka ngele ne dore te TV koplikut dhe ca periferuceve te tjere)
2. niveli i shkollave (por qe eshte si gjithkund ne shqiperi)
3. mentaliteti mbytes qe eshte nder me fanatiket ne Shqiperi (mes qyteteve te medha flas)
S'po them edhe nja 2 gjana te tjera se mos irritoheni.
Qendroni tifoze sic jeni, por gjeni prioritete me te rendesishme ne jete.
tifozat e tiranes kane nje gja te mire qe duhet respektu futen si tifoza te tiranes dhe skane nevoj per maski
ketu kena dhe tifoza te partizanit dinamos elbasanit beses shkumbinit flamurtarit
jam kurioz te di me ke je tifoz??????
nuk je shkodran se kam 10 her qe lxoj shkrimin tand dhe nuk po lexoj asnji fjale ne dialekt
UNE BOLL MUNDOHEM ME SHKRU LETRAREN PO DASHJE PA DASHJE ME DALIN FJALT NE DIALEKT.
shkrimet per gjendjen e vllaznise nuk i kena tek kjo teme se shyqyr kena shume tema ne forum
sja vlen me te kthy pergjigje kot jo se ke postu demek me ba ironikun po per fatin tone te mire nuk jena dhe aq te lanun.
po me bahet qejfi qe paske ken iher ne shkoder meqe te paska ra ne sy tv kopliku
mandje na jena forum sportiv dhe jo KESHILLI BASHKIA SHKODER
ca den me than irritoheni ne dialekt se se kuptoj???
respekte