shkumbini-vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Locked
tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Sun, 01 Feb 2009 , 21:06

Ej kur t'fitoje Vllaznia do e festojme n'mes Oqeanit une e v1919 , per ty Gold s'marr persiper gjo se e paske grun xheloze. :lol: Ujkut i them vetem te shofi daten e antaresimit tim, e daten e antaresimit te atij. E une po kerkoj leket qe lash se u grrica shkova vuna bast se fito Vllaznia. :lol: C'me duhej mu ky marifet, po si t'shkosh ka mrapa bastexhijve si Goldi me shoke... hahahaha kshu e perfundon me xhep thate. Leqe mu tha gerrmazi iher, ai Miri ate rakine e xime dy here e ka t'mire po s'e nxjerr shpesh. Shnet e pare cuna!!!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 01 Feb 2009 , 21:18

O Tirans sa per daten e antarsimit s'esht nevoja me pa se un e di ca do thuash me ket, te kujtoj se un kamle aty ku vjen aroma VLLAZNI,e ti kalon ktej kur te bie rruga, megjithate esht problem i joti.
Ti kur ne ishim 7 pik para ku ishe se un isha ktu, pra me kupto cfar them
se s'me vjen keq qe ti je ktu ne jemi te hapur dhe mikprits, por edhe mikpritja i ka do rregulla.

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Sun, 01 Feb 2009 , 21:33

O lale, as ta ka var njeri trajsen ta thashe ne ihere e as po ta var as tashi. Ti do muhabet me zorr me duket mu a si??? Une vi e iki prej ketu kur te du. Ene kur ishit mbi 7pike para e din fort mire te gjithe ato qe mnjofin ktu si i kam uru e si i kam respektu. Kshuqe majaft se as me njef as me di e po e zgjat si fort. Megjithate, une prap te them qe ke te drejte mase te keqkuptohesh se meqe je ke forumi jot e je shkodran, po kjo s'te jep te drejten me bo pergjithsime. Une s'osht 1-2dit qe jom ketu po u bon vite tashme. Kam qene ktu ene kur Vllaznia fitote Kupen e Shqiprise, ene kur rrifte Tironen 4-1 etj. Se kshu si thu ti, i bi te t'them une ty ku ishe vjet e parvjet ti qe Vllaznia kishte probleme ene u kujtove simjet meqe osht ne ven te pare?!?!?!? Pranej merre cik mo shtrut lale. Ajt selom!!!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Sun, 01 Feb 2009 , 22:24

GOLDIAN wrote:ku je ma naqe se mka marre malli
urime iher per fitoren
une ja me pune e halle qe shyqyr po i jap zgjidhje fale zoti...po ti si ke qen i here??
flmper urimin
tironsi_tr wrote:Urime prej teje Peqinit vetem se ka nje cun flori si ty dhe se me fitu ne Peqin duhet me djersit e me lujt fort. Kampionati u rihap ne Peqin. Fusha e Peqinit vazhdon te tregohet vendimtare per SuperLigen tone.

Falimnerit Mirit e Cunave qe e nimojne ate per t'lidh neshjen, e per keto faqe t'bukra sportive qe krijoni dita dites. Suksese Vllaznise!

Vecse mu mkan DA TIPA ktu 25dollar borxh... :lol:
Rrofsh plako per mendimin qe ke karshi meje..mendim te cilin edhe une te njejte e kam per ty..
Rrofsh edhe per urimin mbi fitoren...
Doja te mbeshtesja mendimin tende Tirosno duke thene qe fusha e Peqinit pervec ketyre 3 vjeteve gjithmon ka qen vendimtare per Superligen tone....
Ujku wrote:Po ju te dy shkoni ne forume t skuadrave tua ja mos na shitni p.... ktu.
Ujku wrote:PO mar vllazni 1919 ata thu ti jan antar t nerumt forumit, po ata kur pa vin n forum vetem kur na marrim naj disfat.
Kshtu qe per mu s'jan t nerum ne qoshin per ty t nerum, me ner i pac, se ata erdhen parmram dhe dje mas neshjes, edhe her tjera kur kan ardh kan ardh e perseris mas disfatave tona .
Kjo do me than si me qit kujin.
Forumi i jon e ka emnin Vllaznit naqe.
Mos u ban marak se s'po tu thot kush gja , me mirkupto naqe.
Ujko shiko Tironsi ti ka thone shume mire gjojnat ndersa une do te shtoja qe ti je i ri ne kete forum dhe te keshilloj te shikosh temat e kaluara dhe do bindesh vete qe ne kemi shuuuuume respekt per Shkodranet dhe per Vllaznine..ok??
Ndersa per ate qe ne hym ketu vetem kur ju merni disfata doje te thoja qe kam qen aktiv ne kete forum por njerez jemi dhe hallet jane nga me te ndryshmet...E keto nga keto halle nuk e kemi kohen e mjaftueshme...
gyska wrote:o djalosh shka e shkruj nai ven tjeter e mas na trego neve sportin ik e shif nai neshje me gjela se vec per ashtu jeni ju... un se marr vesh po ju historikisht i keni pa targen vllaznis dhe keni me ja pa. po tthuj qe vec sa me prish pun jeni... e me nimu tiranen po si ju dhe tirana prap targen deri ne fund se kampjonati asht e vllaznis e nven par jena hala
me shume emocione por flet mar zotni.... e se ku shkruj une eshte puna ime...deri me tani ketu ja kam kaluar shume mire me te gjithe ,por ti qenke pak tip emocional me sa po shikoj... DHE PO TA PERSERIS ESHTE MIRE TE FLASIM PER SPORTIN E JO PER GJELAT E DETIT SEPSE GJELAT MARUAN PER VIT TE RI.. ;)
Image

dasho
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Vllaznia kampion

Post by dasho » Sun, 01 Feb 2009 , 23:40

E fundit nga Nexhoja:
"Turp per ne shkodranet me na mujt nje qytet qe ka burg" :D :D :D

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 01 Feb 2009 , 23:45

tironsi_tr wrote:O lale, as ta ka var njeri trajsen ta thashe ne ihere e as po ta var as tashi. Ti do muhabet me zorr me duket mu a si??? Une vi e iki prej ketu kur te du. Ene kur ishit mbi 7pike para e din fort mire te gjithe ato qe mnjofin ktu si i kam uru e si i kam respektu. Kshuqe majaft se as me njef as me di e po e zgjat si fort. Megjithate, une prap te them qe ke te drejte mase te keqkuptohesh se meqe je ke forumi jot e je shkodran, po kjo s'te jep te drejten me bo pergjithsime. Une s'osht 1-2dit qe jom ketu po u bon vite tashme. Kam qene ktu ene kur Vllaznia fitote Kupen e Shqiprise, ene kur rrifte Tironen 4-1 etj. Se kshu si thu ti, i bi te t'them une ty ku ishe vjet e parvjet ti qe Vllaznia kishte probleme ene u kujtove simjet meqe osht ne ven te pare?!?!?!? Pranej merre cik mo shtrut lale. Ajt selom!!!
Tiranso un kam qen jam e du tejem gjithmon pran Vllaznis,e sa per ty se ku shkruan ti esht puna jote, por qysh se un jam ne ket sit aktiv nuk ke qen m'duket tani erdhe,se mendove se Vllaznia ka marr fund por te them gabohesh.
Sa per trasten qe ke shkru me lart,vare te veni aty ku te bie me afer se nuk ka ven ktu per trasta mar grup.
Saper ku isha un vjet a parvjetllogaria esht e imja un kam qen gjithmon pran Vlaznis .
Me the s'me njef cfar dote thuash me ket, as te tjeret qe jan ktu si njof e s'me njofin apo ty te duket vetja i posacem mar mik ca je ti ti s'je asgje kuptove.
Te paskan llastuar si shum bashkqytetaret e mi, duket se anej ka tirana s' ta varka kush e ke ardh me gjet azil te ne.
AT FJALEN SELOM COJE NE NAJ VEN TJETER.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 03 Feb 2009 , 01:34

Tema myllet edhe ju lutem mos bani replika qe i kalojne kufijte e debatit spotiv!!!

Per cdo sqarim mjafton nji email ose nji mesazh privat.
Per cdo gja me keni gati.

Shpresoj qe te mas ma merrni per keq asnjeni!!!
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 03 Feb 2009 , 21:37

Mire ja bane se nuk shkohet kund ne ket menyre.Kur e pash un ti e kishe kry kyt pune.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 15 Feb 2009 , 22:10

GOLDIAN wrote:mu sme merr gjumi mare vllazen
me duket sikur me sot gjithcka ka maru per ne
mka mlu shejtani
paskam pas disi te drejte
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Re:

Post by GOLDIAN » Sat, 07 Mar 2009 , 21:25

GOLDIAN wrote:
mka mlu shejtani
jam ba si i marri tu citu vedin
po kjo ndeshje i ka vu pikat mbi i
i perjashtuar

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Re: Re:

Post by Miri » Sun, 08 Mar 2009 , 06:09

GOLDIAN wrote:
GOLDIAN wrote:
mka mlu shejtani
jam ba si i marri tu citu vedin
po kjo ndeshje i ka vu pikat mbi i
Gold mas shkruj ktu ma vlla se asht e bllokume kjo teme,nuk lejohet me shkru antaret :wink:

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Re: Re:

Post by GOLDIAN » Sun, 08 Mar 2009 , 11:06

[
kerkoj falje miri se kam shkru pa qellim
i perjashtuar

Locked