Vllaznia _____Dinamo kupa e shqiperise.

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Re: Vllaznia _____Dinamo kupa e shqiperise.

Post by fpjalmi » Wed, 25 Feb 2009 , 21:05

un nuk mendoj se ndeshja a shit por dinamo na rrahu me merite

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 25 Feb 2009 , 21:06

nuk e kam pa ndeshjen hiq por nuk mendoj se e ka shit vllaznia pra kaq e kena forcen.

mandej kena lujt pjesen e dyte edhe pa 1 lojtare pra me 10

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 25 Feb 2009 , 21:08

fpjalmi wrote:nuk e kam pa ndeshjen hiq por nuk mendoj se e ka shit vllaznia pra kaq e kena forcen.

mandej kena lujt pjesen e dyte edhe pa 1 lojtare pra me 10
O PJALM CA KA KY LICI QE NA MERZITI TU MARR KARTELA TE KUQE
ja ka marr doren itash
edhe demek lojtar me pervoje
e kam pas idhull por kohet e fundit ma ka prish
i perjashtuar

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Wed, 25 Feb 2009 , 21:16

[quote="fpjalmi"]nuk e kam pa ndeshjen hiq por nuk mendoj se e ka shit vllaznia pra kaq e kena forcen.

mandej kena lujt pjesen e dyte edhe pa 1 lojtare pra me 10[/

O FPJALM nuk e kan shit neshjen por nuk mujten me dhan ma shum
flas per pjesen e dyt qe pava.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 25 Feb 2009 , 21:27

As un se kam pa hiq neshjen edhe me shkoj fill menja te nej pisllek.Me vjen shum inad qe qdo gja qe nodhe ne Shqiperi me shkon menja per pislleqe.
PSE?????????????????????????????????????
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Wed, 25 Feb 2009 , 22:24

ca kane kta te tiranes ma vlla...as me u merzite per humbjen s te lajne se erdhen si era vrap me shkru se keka e cuditshme ,e dyshimte etj se na rrahu dinamo.Po kur na mujti n kampionat ku ishin?apo ajo ju levertisi e s banen za...fatjoni prej angliet n fakt e din se asht e dyshimte ndeshja..sa shpejt paska mrrite lajmi.
Na s kena fy e i kena mireprite te tane prej tyne e gjithmone debati ka mbete ne kufijte e sportit po edhe kshtu s ka lezet mos t ju vijne keq..cdo gja ka limit.
une kam kene mbrende ne stadium kunder dinamos ne shkoder e na kane ardhe hakut.Na jena tu e vujte shume dinamon kohet e fundit se kane organizim shume te mire e nuk te lajne me lujte po ta prishin lojen..ku qendron cudia me na rrahe prape?ashtu si i mori elbasani dy here barazim pa gola ne tirane ashtu edhe dinamo na rrahi dy here e bravo i qofte...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Wed, 25 Feb 2009 , 22:25

Forca Vllaznia...Image
ImageImage

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Wed, 25 Feb 2009 , 22:35

/
Last edited by tironsi_tr on Fri, 27 Feb 2009 , 09:07, edited 1 time in total.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Wed, 25 Feb 2009 , 22:50

tironsi_tr wrote:O Jeti pse s'thu ti lal s'me paskan bo syte, goli pare i tyre me dore. U dashka bo nji vidio tjeter per cudirat e futbollit ne Shqiperi. Po ma gjete dhe rastin qe si japin penallti Vllaznise do e boj.
AJ SEFA VEC ME KRY QE SISHTE MUJT ME E BA NJAT GOL
naqe mas mu lodh me video po ma ke kujdes ndeshjen e komtares me hungarine se pres nej shkrim prej tejet
i perjashtuar

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 25 Feb 2009 , 23:10

me kujtohet para 3 vjetesh kam ken ne stadium ne Shkoder kur po lushim per kup kundra Partizanit, dhe si fillim bani gol Vukcevic per ne,kurse per partizanin barazoi Ahmataj, gol alla volejbollshe me shydje krahut ne port.
ky gol na kushtoi eleminimin...
E njejta gja u perserit parap?
Turp asht, une per vedi keto qe bajn kshi lloj golash i quj Futbollista "Masturbatora"

tironsi_tr wrote:O Jeti pse s'thu ti lal s'me paskan bo syte, goli pare i tyre me dore. U dashka bo nji vidio tjeter per cudirat e futbollit ne Shqiperi. Po ma gjete dhe rastin qe si japin penallti Vllaznise do e boj.

Do mundohem me e gjet edhe momentin e pernalltis, Videon po e bajm, vec kisha dasht me vu ne video edhe fjalet e Ferit Borshit qe thot, sa ka tifoza Dinamo na stadium na cojm kushri per darsem... :lol:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Thu, 26 Feb 2009 , 10:44

Me thene te drejten u befasova nga rezultati ngaqe shenuat shpejt dhe mendova qe do kishit fitu me rezultat me te thelle.Mgjth Dinamo nuk eshte ekip i lehte.As nuk me shko mendja qe ndeshja te jete e lene pasi nuk ka arsye.Me vjen keq se Vllaznia ka kualitete per te mundur Dinamon dhe qe te mundesh dy here rrjesht ne Loro Borici i bie qe o Vllaznia eshte fryr me shume se cduhet dhe ka probleme ose qe Dinamon duhet me e pas me shume kujdes...
Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 26 Feb 2009 , 13:56

Te dyja Ledi.Vllaznia mas shenimit te golit do te ket kujtu se fiton kollaj plus Dinamoja asht ekip i mire kot nuk asht ne vend te tret dhe albitrat kan ba te veten.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Thu, 26 Feb 2009 , 14:04

Image

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 26 Feb 2009 , 15:14

pacin tane faqen e zeze se kerkund te sportekspres nuk e permendte golin me dore te dinamos qe shifet krejt qarte!!
na kane ardhe hakut tane kohen ne kupe historikisht,federate e degjenerume:

1996 vllaznia-partizani 2-0 0-3 arbitri u kujdes mire ne tirane mos me na dhane asnji faul afer zones se kishin frike edi martinin.Arbitrim skandaloz

1998 vllaznia-lushnja 3-0 0-5 u pritme me arme ne lushnje e se lujti theben kush ne federate me ba gja

2007 gol me dore i shkembit a dhembit se mbaj mend me partizanin mbrende ne shkoder

dje po e njajta gja....nuk e marr vesh,a duhet me u kthy edhe na si fusha e peqinit a e burrelit a si?

si s mbaj mend tesh sa vjet t na kene dhane nji penallti apo gol me dore ne tirane?
s ka se si me ndodhe se 3/4 e federates jane tiranas,edhe ata qe s jane kryeqytetas jane gjithsesi kunder....po s ka gja kjo difton se na kane pase ,na kane e kane me na pase frike gjithmone...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 26 Feb 2009 , 15:15

O goldi me shume zjarr e ke marr kyt punen e akuzave te fanaticksave.
Mu per vedi nuk me shqetesojne aq shume...kam vec hallin te fitojne Vllaznia dhe nqs kam dyshime e them fill, pa pas hall se po mi perdorin kto fjale fanaticsat.

Sa per ndeshjen me Dinamon, e perseris duket disi e dyshimte, por nuk eshte e logjikshme qe Vllaznia tia lajne kupen Dinamos vetem per nji ndeshje kampionati.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Thu, 26 Feb 2009 , 18:07

Kush thot qe Vllaznia e Dinamo kan ba pazare nuk e ka pa ndeshjen.
Nuk asht kjo mnyra qi lehet nji ndeshje. Nuk lozin te dy ekipet me nji rritem aq te nalte tan ndeshjen. Kur e din qi e ke kurdis ndeshjen i run energjite per takimin qi ke mas tre ditesh ne kampionat. Biles fut shum rrezerva ne loje per me lan pushim titullaret, gja qi nuk bani as Vllaznia as Dinamo. Nuk do t'kishin ba nderhymje shum te ashpra lojtaret e dy ekipeve tu rreziku me u demtu kur ke ba pazare. Nuk do t'kishte pranu Lici me marr karton te kuq me dashje, e me u ba ai, per te dyten here me Dinamon, shkaktari i humbjes ne syte e tifozve. E Lici, tuj ken shkodran, e din se nuk asht gja e mire.
Kur ka pazare te nji ndeshje, mrojtsit i leshojn 5 metra sulmusit, e mandej vrapojne demek me e ndalu, por tuj ken larg nuk e arrijne, sulmusi shenon, dhe ata "deshprohen" ose bajne demek se po debatojne tu ja vu fajin shoku-shokut. Ka edhe prej atyne qi spostohen ashiqare me lan kundershtarin me shenu.....po mos ti futemi prap kti muhabeti. Kshtu lehet ndeshja e jo si dje.
Plus, e kena thane shum here te tjera, Dinamo asht 6 pike larg nesh dhe pretendon per kampionat. Ka edhe ndeshjen direkte me ne.
jeti wrote:me kujtohet para 3 vjetesh kam ken ne stadium ne Shkoder kur po lushim per kup kundra Partizanit, dhe si fillim bani gol Vukcevic per ne,kurse per partizanin barazoi Ahmataj, gol alla volejbollshe me shydje krahut ne port.
ky gol na kushtoi eleminimin...
Jo Ahmataj po Dhembi mos gabohem.
shv13 wrote:pacin tane faqen e zeze se kerkund te sportekspres nuk e permendte golin me dore te dinamos qe shifet krejt qarte!!
na kane ardhe hakut tane kohen ne kupe historikisht,federate e degjenerume:

1996 vllaznia-partizani 2-0 0-3 arbitri u kujdes mire ne tirane mos me na dhane asnji faul afer zones se kishin frike edi martinin.Arbitrim skandaloz
kjo ka ken nji nder ndeshjet me te turpshme te historise. megjithse ka pase edhe shum te tjera. jena msu na me kto poshtersina.

turp per gazetart qe thone se goli i djeshem ishte me koke. veç me koke nuk i bjen topit aj. du me e pa edhe nji here per me ken i sigurt, po nuk shkon topi ashtu ne porte pa e deviju me dore. na gjeni nej video te ndeshjes.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 26 Feb 2009 , 20:31

shife sa here te dush prape s ndryshon mendim...e kam pa mrame mbi 10 here,asht komplet i ckoordinum kur hidhet dhe e prek sa mundet me dore...une do t kisha pase qejf me e fitu ndeshjen direkte mbrende ne qemal stafa kunder tiranes ne min te 95' me gol si ky e me ju ba para pankines se tyne vallen me leke...nejse po cohem prej gjumit tesh..
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 26 Feb 2009 , 23:42

o man in redblue mke lane ne balte ma
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 27 Feb 2009 , 12:28

GOLDIAN wrote:o man in redblue mke lane ne balte ma
jo mor Gold, po sla ty nbalte une...ti vec thuj ca ke nevoje

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 27 Feb 2009 , 15:19

Man in Redblue wrote:
GOLDIAN wrote:o man in redblue mke lane ne balte ma
jo mor Gold, po sla ty nbalte une...ti vec thuj ca ke nevoje
komento ifije ma shume se me myten tiransit
v1919 mka lan
miri sma var hic
i perjashtuar

Post Reply