tironsi_tr wrote:O Goldi, me fal se mbase s'me takon me tu kundervi, por ne diskutim miqsor jena.
Nuk ishte Fushaj me cdo lojtar qe ka se than se Elbasani po punon per Tironen? Po, ishin dhe pa pik turpi. Turp sepse Tirona kur ka takat me fitu s'do me ja dit as per miqsina me Elbason apo na i tjeter po i merr gjithe mar tu i mund. Sic e ka bo shume here rreprezale te gjithve. Por te rikujtoj armiqsine qysh prej sezonit 2005-2006 qe kane ekipet e Tirones dhe Elbasonit me njoni tjetrin.
Sot Elbasoni erdhi dhe pati gjate gjithe ndeshjes 2 raste mbase 3 raste me mik. Nji nga mo te miret ishte shtylla e Fagut. Pastaj Tirona gjate pjeses se pare pat nji super rast me Xhafen travers dhe 1 rast tjeter sporadik. Gjate pjeses se dyte Elbasoni e ka bo as e ka bo 1 gjujtie ne porte. Tirona nuk eshte se lujti mire, por me mire se Elbasoni vallaj ka lujt. Pa te permen qe na eshte anullu nji gol shume i dyshimte ne min 91, e albitri nejti na 15 sekonda te mira para se me e fishkellu, kur Memelli kishte shku ke afer stolit te Tirones nderkohe duke festu. Kshuqe kollaj osht me bo hamendsime. Do thoja biles ne disa raste qe e ka majt mo per Elbasonin albitri se per Tironen, por prap fajin nuk e ka albitri fajin e kon lojtaret e Tirones qe dun pube, sufllaqe, seks, duhan, birra e nuk i pelqete trajneri Baka po dun Kolen qe i le me bo tangerllik.
o shoku jem mendoj ke ken aktiv ne forum dhe perpara dhe kur ishim 7 pike para dhe kur u ba merkato e janarit ku dinamo bani blemje bombastike per mu ishte vetem nje skuader qe mund te na arrinte dhe kjo eshte tirana jote
u pa qarte qe ne 4 jave na arriti e na kaloj
dhe sot jeni ne vend te pare sepse na fitoren me lushnjen se kena ne xhep
se si dihet ta hek nje barazim lushnja futboll asht ky
tek tema e kampionatit shqiptar ke nje postim temin dje pa mbaru ndeshja juaj
shpresoj te kesh kohe ta lexosh dhe besoj do e kuptosh se nuk e akuzoj tiranen per asgja edhe pse kajher si tip tifozllekut e kalon niri cakun por prap une mbetem ne caqet e realistit
DU ME SHPIRT ME PA NJE FAZE TE FUNDIT ME NDEHSJE TE VERTETA DHE DU ME BESU SE JANE TE VERTETA SE PO TE ANALIZOJME NJE KARTON KUNDRA JUSH A NE FAVOR TONE E NJE PENALLTI PER KUNDERSHTARIN NDAJ NESH A NE FAVOR TUJ BESOJ SE ME KALIMIN E KOHES DO E HUMBASIM SENSIN E TIFOZIT OSE MINIANALISTIT DHE PASTAJ FUTBOLLI DO NA KTHEHET NE NEVERI
NESE LUSHNJA NA MERR PIKE NE E KE FAJIN TI SE TI I KE PAGU ME LUJT FORT LUSHNJARET NDAJ NESH KESHTU ME THA FUSHAJ SOT:D
Une habitem se si jeni vetem ju tifozet e Shkodres qe keni qysh me neshjen me Dinamon qe beni hamendsime te tilla shitje blerje. Pse s'po bojm ne te Tirones? Shume bukur mund te thena qe shume neshje ju i keni marre me miqsina, sic tham vjet e parvjet per pislliqet me Dinamon, apo me pare me Elbasanin. Jo mer vlla kete sezon jeni metirueshmerit aty ku jeni dhe hallall ja boft Zoti Vllaznise, me gjithe zemer. Une mendoj se lufta midis Vllaznise e Tirones po bohet ne menyren me te bukur te mundshme dhe mo sportive. Kjo lufta per titull simjet eshte nje nga me te bukrat prej nje kohe te gjate.
Une sygjeroj qe mos te merreni me Tironen mer mik i dashtun, se Elbasoni o tu lujt fort duke pa se osht nga funi 3-4 pike larg nga vendi i play-offit per te ra nga kategoria. Biles i lumte qe su bo pjese dallavaresh as me Vllaznine e as me Tironen, lujti duke shfrytezu armen me te forte qe ka per momentin e cila osht mrojtia. E me ate mrojtie qe ka me 2 titullar si Dede-Vrapi arriti me marr 1pik prej jush e 1 pik prej nesh, se osht ne hall te zotit per pike. Une ju sygjeroj te shifni gabimet e Vllaznise qe humbi me Dinamon ne fushe, shkoi e humbi ne Peqin e barazoi ne Elbason, te shifni gabimet e Canes sic po shofim ne te Koles sot, tangerllikun e lojtareve sic po shofim ne te atyne breksalepave qe kemi ne ekip, anen financiare te ekipit sic u vonun rrogat ke Tirona... etj.
Pranej ju lutem shume mos t'ja prishim bukurine sportivitetit te pakten per hir te emrave qe mbartin 2 ekipet e venit te pare dhe per historine qe kane ne futbollin tone.
Java e 20 Superlige Elbasani Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
Re: Java e 20 Superlige Elbasani Vllaznia
i perjashtuar
-
- Mysafir i Rrespektum
/
Last edited by tironsi_tr on Fri, 27 Feb 2009 , 09:20, edited 1 time in total.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!
-
- Administrator
tironsi-tr
Deklaratat e presidentit dhe e disa lojtareve para ndeshjes Elbasani-Tirana ishin te qellimshme per te ba presion qe te mos beheshin pazare. Kjo eshte nje strategji qe perdoret shpesh nga te gjitha klubet shqiptare. Megjithate, jam dakort me ty, se drejtuesat dhe lojtaret nuk duhet te sillen si tifoza, dhe duhet te flasin vetem kur kane prova.
Nuk jam dakort kur thu qe vetem ne shkodranet bejme hamendesime. Kur fitum ne Ballsh u ankut (bashke me presidentin e Bylisit) se sipas jush autogoli ishte i qellimshem, megjithse dihet qe nuk lihen ne ate menyre ndeshjet.
Per humbejen me Dinamon, nje pjese e tifozave akuzoi lojtaret e Vllaznise per shitje(un nuk isha dakort). Nuk foli askush kunder Tiranes se nuk hynte ne ket mes.
Nuk ka pase asnje ndeshje tjeter te dyshimte te Vllaznise qe ju te ankoheshit, prandaj nuk e keni ba. Se siç e the vete, e keni ba vjet e parvjet per ndeshjet tona me Dinamon dhe Elbasanin.
Ndryshe eshte ndeshja e juaj ne Kavaje, ku u pa qarte ne golin e dyte, ku mbrojtesi i Beses spostohet per ti hape rruge topit qe te shenonte Agolli, se ndeshja ishte e shitur. Kush e ka pa at gol ne replay te Supersporti nuk mund ta mohoje, dhe nuk ka pse t'ju vije keq kur dikush thote te verteten.
Goli i djeshem i Memellit, nuk eshte e vertete qe u anullu me vonese. Nqs e ke pa ndeshjen te TVSH, do ta kesh degju komentatorin qe tha off-side sa shkoi topi ne rrjete, sepse kishte pa anesorin qe kishte ngritur flamurin.
Fatjon
Turp duhet te kete mbrojtesi i Beses qe u spostu nga trajektorja e topit per te lene Agollin me shenu, dhe ata qe i kane dhene leket atij apo presidentit te tij. Nuk kane pse te kene turp ata qe shkruajn ne internet per te vene ne dukje turpin e vertete.
Gjithe te mirat
Deklaratat e presidentit dhe e disa lojtareve para ndeshjes Elbasani-Tirana ishin te qellimshme per te ba presion qe te mos beheshin pazare. Kjo eshte nje strategji qe perdoret shpesh nga te gjitha klubet shqiptare. Megjithate, jam dakort me ty, se drejtuesat dhe lojtaret nuk duhet te sillen si tifoza, dhe duhet te flasin vetem kur kane prova.
Nuk jam dakort kur thu qe vetem ne shkodranet bejme hamendesime. Kur fitum ne Ballsh u ankut (bashke me presidentin e Bylisit) se sipas jush autogoli ishte i qellimshem, megjithse dihet qe nuk lihen ne ate menyre ndeshjet.
Per humbejen me Dinamon, nje pjese e tifozave akuzoi lojtaret e Vllaznise per shitje(un nuk isha dakort). Nuk foli askush kunder Tiranes se nuk hynte ne ket mes.
Nuk ka pase asnje ndeshje tjeter te dyshimte te Vllaznise qe ju te ankoheshit, prandaj nuk e keni ba. Se siç e the vete, e keni ba vjet e parvjet per ndeshjet tona me Dinamon dhe Elbasanin.
Ndryshe eshte ndeshja e juaj ne Kavaje, ku u pa qarte ne golin e dyte, ku mbrojtesi i Beses spostohet per ti hape rruge topit qe te shenonte Agolli, se ndeshja ishte e shitur. Kush e ka pa at gol ne replay te Supersporti nuk mund ta mohoje, dhe nuk ka pse t'ju vije keq kur dikush thote te verteten.
Goli i djeshem i Memellit, nuk eshte e vertete qe u anullu me vonese. Nqs e ke pa ndeshjen te TVSH, do ta kesh degju komentatorin qe tha off-side sa shkoi topi ne rrjete, sepse kishte pa anesorin qe kishte ngritur flamurin.
Fatjon
Turp duhet te kete mbrojtesi i Beses qe u spostu nga trajektorja e topit per te lene Agollin me shenu, dhe ata qe i kane dhene leket atij apo presidentit te tij. Nuk kane pse te kene turp ata qe shkruajn ne internet per te vene ne dukje turpin e vertete.
Gjithe te mirat
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
siq duket tirana do luaje ne loro boriqi shum shpejt dhe kjo varet ne javen e ardhshme me duket.
padyshim qe tashti mbas fitores se lushnjes jena ma te forte dhe ndeshja e ardhshme nuk duhet te diskutohet
padyshim qe tashti mbas fitores se lushnjes jena ma te forte dhe ndeshja e ardhshme nuk duhet te diskutohet
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- Mysafir i Rrespektum
/
Last edited by tironsi_tr on Fri, 27 Feb 2009 , 09:20, edited 1 time in total.
-
- Kuqeblu Perjete
ne kategori te dyte ju pafsha o kavaje qe pranut pazarin me tiranen
o tironsi lat nam vlla JO TI QE BJEN ARGUMENTA PO TIFOZAT TUAJ NE PERGJITHESI
se ka ra bore ne shkoder te shtyhej dhe ndeshja juj kja asht qesharake
nese PER SA KOHE TE KENI BAMIR TOPIN ZOR TJU ULIN KUSH POSHT VENDIT TE DYTE
RROFT BAMIR TOPI KJO DUHET TE JETE BANDEROLE PER JU
TURP TE MENDONI QE LUSHNJA JA LA NDESHJEN VLLAZNISE
TURP DHE ELBASANIT QE SJUA RRASI GOLIN E JU FALI PIKEN
ME VJEN KEQ QE E MENDONI ELBASANIN MIK ME NE PO TE KISHIM MIQESI DO FITONIM ATJE
PO JU LUMTE TIRONES PER PAGESEN E MAJME QE I BANI ELBASANIT
TURP TE KENI NESE FITONI NE LUSHNJE SE DIHET DO E KENI TE BLEME NDESHJEN
TIRONSI TE PUNA PORTIERIT KE SHUME TE DREJTE ASHT FAKT I PAMOHUESHEM qe meritonte kartonin e kuq
gjithsesi ju vazhdoni akuzoni une sju akuzoj ju po kam nje dshire KAVAJEN TA SHOT TE LUJNE ME ADEN VITIN TJETER
o tironsi lat nam vlla JO TI QE BJEN ARGUMENTA PO TIFOZAT TUAJ NE PERGJITHESI
se ka ra bore ne shkoder te shtyhej dhe ndeshja juj kja asht qesharake
nese PER SA KOHE TE KENI BAMIR TOPIN ZOR TJU ULIN KUSH POSHT VENDIT TE DYTE
RROFT BAMIR TOPI KJO DUHET TE JETE BANDEROLE PER JU
TURP TE MENDONI QE LUSHNJA JA LA NDESHJEN VLLAZNISE
TURP DHE ELBASANIT QE SJUA RRASI GOLIN E JU FALI PIKEN
ME VJEN KEQ QE E MENDONI ELBASANIN MIK ME NE PO TE KISHIM MIQESI DO FITONIM ATJE
PO JU LUMTE TIRONES PER PAGESEN E MAJME QE I BANI ELBASANIT
TURP TE KENI NESE FITONI NE LUSHNJE SE DIHET DO E KENI TE BLEME NDESHJEN
TIRONSI TE PUNA PORTIERIT KE SHUME TE DREJTE ASHT FAKT I PAMOHUESHEM qe meritonte kartonin e kuq
gjithsesi ju vazhdoni akuzoni une sju akuzoj ju po kam nje dshire KAVAJEN TA SHOT TE LUJNE ME ADEN VITIN TJETER
i perjashtuar
-
- Mysafir i Rrespektum
/
Last edited by tironsi_tr on Fri, 27 Feb 2009 , 09:19, edited 1 time in total.
-
- Kuqeblu Perjete
nuk e kam pa kroniken prandaj po te jap te drejtetironsi_tr wrote:Goldi, me vjen keq qe flet kshu... jo ti te pakten!!! Une s'po ta kthej ne te njejten modhe, por dicka te vogel po ta them...
Meqe ti ke kthy ket pergjigje, une i them turp Vllaznise pra qe goli dyte ishte krejt pozicion jasht loje Shtubina kur mori topin prej vizes mesit fushes.
Vazhdoni lale se shume mire e keni.Kampionati ka 12jave akoma...
po shyqyr qe sukaj e kishte ba dhe nje perpara qe mos te beheshit shume pishman
flm naqe te vazhdojme keshtu keto 12 jave si thu ti i mbet tiranes te luftoje vec per vendin e dyte
po e di se nuk e the me sinqeritet
KE DREJTE 12 JAVE JANE SHUME MUND TE DALE DHE DINAMO KAMPION
NEVER SAY NEVER NAQE
NA DY SPRISHNA BASHKE KUSHDO TE DALIN KAMPION

i perjashtuar
-
- Administrator
Shifni Rubriken Sportive ne TVSH ne ket moment se kush qan ma shum.....
-
- Kuqeblu Perjete
ku mundena me i pa kronikat naqeSkodrinon wrote:Shifni Rubriken Sportive ne TVSH ne ket moment se kush qan ma shum.....
i perjashtuar
-
- Administrator
un jam tu i pa ne tv te rubrika sportive te tvsh. mundoju me e gjet ne internet tvshGOLDIAN wrote:ku mundena me i pa kronikat naqeSkodrinon wrote:Shifni Rubriken Sportive ne TVSH ne ket moment se kush qan ma shum.....
-
- Tifoz nderi
Nuk e di ca keka kjo puna e debores, por mbrojtja ma e mire asht sulmi thojne edhe kyt gja perdor Tirana qe po akuzon pse Fushaj ka kerku me lujt fort Elbasani. Deri para ndeshjes me Elbasanin nuk u komentu kjo gja, kurse pas ndeshjes paskan fillu me e komentu kyt gja, kur ne fund te fundit Fushaj e bani kyt gja qe Elbasani me lujt fort dhe nuk korruptoi kend por bile doli ne gazete edhe falenderoj ma vone Elbasanin per korrektesine. Por ma e bukura keka kjo me boren hahaha
Tesh po fillojne me u fal mos me ra ma bore tesh e mrapa.
Po edhe kur lujtme me Dinanon na akuzunen per kompromis, ma vone nuk folen kurgja. Qente lehin karvani ec perpara thojne. Mandej dihet se per fjale asht kampion tjeter kush. Me fjale na e kane kalu gjithmone edhe do na e kalojne se jane mjeshtra ma shume se na. Vllaznia asht me merite ketu ku asht edhe pa asnji kompromis. Por mira do ishte ne perballje direkte me fitu qe me mbyll cdo muhabet.

VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- I lindur KuqeBlu
goldi naq kroniken do e proaj edhe pak minuta se po punoj ne te.
sa per tvsh ta kisha gjet une ku me e pare por dyhet te kesh shpejtesin shum te mire te internetit une e kam 10 GB edhe ma ndalon nga nje here
sa per tvsh ta kisha gjet une ku me e pare por dyhet te kesh shpejtesin shum te mire te internetit une e kam 10 GB edhe ma ndalon nga nje here
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Mysafir i Rrespektum
/
-
- Kuqeblu Perjete
o tironsi te min 1:22 e ke mundesi me e pa shkeputjen e shtupines
si tifoz kundershtar dakord qe e quan ofside
por ndale pikerisht te njaja minute dhe e sheh se jane milimetra qe levizin pra ska albiter qe e ban dallimin
ne sekond
une jam tu e pa e tu e ndal tash 10 here dhe prpa sjam taman i qarte
po prap them se topi asht nis para se me fillu shkeputjen shtupina
shikoje mire naqe
respekte
si tifoz kundershtar dakord qe e quan ofside
por ndale pikerisht te njaja minute dhe e sheh se jane milimetra qe levizin pra ska albiter qe e ban dallimin
ne sekond
une jam tu e pa e tu e ndal tash 10 here dhe prpa sjam taman i qarte
po prap them se topi asht nis para se me fillu shkeputjen shtupina
shikoje mire naqe
respekte
i perjashtuar
-
- Mysafir i Rrespektum
/
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia

Ky eshte momenti i golit te dyte qe ketu po flitet se ka ken ne pozicion jasht lojet!!!
Shikojeni qarte se Shtubina eshte ne loje ne momentin kur lojtari tjeter i vllaznise ja ka dhan topin.
Per ato qe nuk e njofin Shtubinen po i them se ai eshte nder futbollistat me te shpejte ne kampionatin tone.
Urime Vllaznise per fitoren dhe vendin e pare.
fjalte e shumta jan fukarallek.
Respekte...

Forca Vllaznia...

Forca Vllaznia...

-
- Mysafir i Rrespektum
/
Last edited by tironsi_tr on Fri, 27 Feb 2009 , 09:18, edited 1 time in total.
-
- Administrator
tironsi_tr wrote:Une me Besen du te them, qe duhet te kishin lujt me 10 veta pa portier te pare qysh min 4 mos u gabofsha, del portieri e pret topin 3metra jasht zone me dore shtrihet sa gjate gjone dhe nuk i ndodh asgjo.
Nuk fola per arbitra per ndeshjen me Kavajen. Fola per shitje nga ana e Beses
Un nuk du me mbrojt Fushaj. Ne e kritikojme gjithmone ma shum se te gjith. Ta thashe qe ka gabu, se presidentat duhet me pase fakte. E kena pa edhe Halilin ne tv duke thene gjana shum ma te randa. Duke akuzu te tjeret edhe si spiuna etj etj. Nuk ke nevoje me shku larg. Shif rubrken sportive ku nji drejtus i Tiranes po thot se federata ndihmoi Vllaznine se shtyu ndeshjen. U desh lojtari i Shkumbinit me i kujtu se para 2 javesh lujti Tirana nji dite mrapa. Dhe nuk kishte ra bore. Kurse ne Shkoder edhe sot shifej bora deri ne gju anash fushes.Po t'ju kishte ndodh kjo juve vaj medet cdo kishte bo Fushaj apo na i lojtar tjeter i juji. Lojtaret jone per t'i mshu komes ene jo gojes, ene donaleshet jane per t'i mshu xhepit. Nuk di te kete dal deri tashi Halili apo na i lojtar tjeter me lef si gore se Vllaznia po bo hile, ene kur ka bo asiher s'ka dal asnji. Ndersa Fushaj njeli tu bo si gore neper gazeta, bashk me na i lolo te vetin.
Shif edhe si ankohet per arbitrin e Tirana-Elbasani
Gjithsesi, une e them dhe e riperseris qe nuk kena pse me u bo dhe ne dallavere. Tirona ka per zakon me fitu, tjeret kon zakon me bo dallavere.
Pra ne e kemi zakon me ba dallavere? Mos na e bej Tiranen klubin me te kullum ne Shqipni mor burre. I kena pa ndeshjet edhe ne ne kto vite....
Tirona nuk qe e zonja me fitu me Elbasoni, edhe pse Memelli ne momentin qe shkeputet topi prej komes se Mukes ben nje hap mrapa dhe krahu i mrojtsit qe ka perballe e mban ne loje komplet, prap une them qe po te kishin dasht le t'ja futshin Elbasonit na 2 petlla s'kishin pse e leshin neshjen te shkote ne 1 episod. Edhe pse aty episode ishin shume, prek me dore topin Memelli fluturo direkte e verdha si e si me demtu golashenusin me te mire te kampionatit, prek me dore para zones tone akoma me dukshem lojtari Elbasonit nuk i nodh asgjo. Megjithate, une prap them qe Tirona po te kishte byth e nqse s'deshte me u bo si tjeret dallavere le t'fitote paster e mos ta lete neshjen per 1 episod.
Goli i Memellit eshte i parregullt. Dora e Elbasanait nuk mban ne loje Memellin. Edhe po ta kishte doren perpara elbasanasi, prap nuk do quhej, se dora nuk futet ne pjeset e trupit qe mund te lozin topin. Me rregullore.
E pranoi edhe ky drejtuesi juaj, Hicko, bane hesap....
Flet per kartonin e i dha Memellit. Dakort. Po per kartonn qe nuk i dha Xhafes per simulimin e turpshem qe bani?
Grillo s'osht albitri Grillo osht komentatori se t'ishte ashtu i pago federata kot 4 burra si zdapa me majt neshjen.
Nuk thashe qe e vendosi Grillo. Thashe Grillo e tha sapo shkoi topi ne rrjete se ishte off-side. Dhe Grillo e ka pa ne stadium ansorin kur ka çu flamurin. Ti e ke pa ne tv, e t'asht duk sikur eshte anullu me vonese.
Po e perseris, shife rubriken sporive se kush ankohet pa asnji rast penalizimi nga arbitrat.Persa i perket Beses prap lojes me Besen, une as nuk munem me e imagjinu ca termet dallaveresh do u bojte ne Shkoder tu fillu ka presidentet e lojtaret po t'i anullohet naihere Vllaznise na i gol, apo po s'ju dha na i penallti etj. Por ne momentin e shenimit te golit te dyte nga Agolli ne Kavaje, mrojtsi qe thu ti s'eshte para Agollit, por osht para portierit te vet, edhe i hap krahet i co anash qe ta kuptoje portieri se s'ka asnje rrezik, portieri perkulet pak me i dal topit me e prit dhe ne ate moment kujton se po e gju mrojtsi e ne fakt s'e prek asnjoni e topi letshem shfaqet te Agolli i cili nuk ishte ne pozicion, por vjen nga thellesia me vrap per ta arrit. Se kshu si thu ti i bi qe ene Interi kur hongri gol nga ekipi i Beqajt ne Qipro se Cesar dhe mrojtsi Interit ja lane neshjen nuk qe gabim mos-marrveshjet dhe u bon turpi botes duke i kalu topi ne ate far menyre. Pranej ju lutem shume, majaft bote gjithe kto veprime qe s'ju kan as hije, lejini llafet po luni futboll ose boni tifozllik per ekipin e juj s'osht nevoja me u shkly 1000 copash, vec shifni Vllaznine e juj. Nqse doni me dal kampion e me pas bo me shume llafe se me pas lujt futboll atehere hallall Kampionatin se as nuk e du fare. Gjithe te mirat!
Natyrisht, gjate historise, Vllaznia eshte anku ma shum se Tirana, se pozicionet e arbitrave karshi tyre kane qene te kunderta. Goli i Beses nuk ka lidhje me golin e Anorthosis. Ky i fundit dukej qe ishte gabim.
Mos u qani ju per arbitra mor burre.PER CA FLISNI MO KUNDRRA TIRONES???
Qe marrim kartona e tjeret s'marrin?
Qe na cajn kaptinen Fushaj e Bizhdilna e Sukaj neper gazeta me hamendsime?
Qe na anullojne gola?
Qe prekin portierat topin 3 metra jasht zone?
Ti permend kto. Po off-sidat e Boadu ne ndeshje direkte n'Qemal Stafa? Po goli me dore i Memellit me Dinamon? Po ndeshjet me Teuten e Partizanin?
tironsi-tr
Mos i merr kto debate per personale. Po diskutojme per futboll.
ti po thu qe Fushaj gaboj, dhe qe vjet e parvjet Vllaznia ka ba pazare me Dinamon e Elbasanin. Menimi jot. Na len edhe ne pra te vejme ne dukje pazaret e Tiranes, si ne rastin e Kavajes.