Java e 20 Superlige Elbasani Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 15 Feb 2009 , 23:59

Tjeta juj djema,

Ndeshjen se kam ndjek se nuk kam pas mundsi....
Barazimi ne Elbasan nuk asht ndoj tragjedi, po kshu edhe fitorja e Tiranes ne Kavaje, ku Besa ka lujt me gjysa-lojtarsh.
Sdq Vllaznia duhet me punu shume per ndeshjet e ardhshme edhe mas me diskutu fitoret ne Loro Boriçi, kurse ne ndeshjet jashte me dhane maksimumin per me marr pikt e plota.

Jam dakort me disa qe shkrujn qe Vllaznia e ka hup kreun qysh me Dinamon......
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 00:13

goldi shkruan

ishalla naqe me temat tuja ta po na kthen prap ne krye
se jam merzit itash

mezi po pres me i marr naqe dhe jam optimist qe do ta qoj prap plus 7

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 00:15

admini shkruan

Jam dakort me disa qe shkrujn qe Vllaznia e ka hup kreun qysh me Dinamon......

me dimanon nuk ka pas si me hup kreun naqe se ishim 4 pike me tiranen kur humbem me dinamon.

mandej tan shkodra e din shum mire qe vllaznia e shiti ndeshjen me dinamon naqe .

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 00:17

o mondi.

pse nuk e hape ti temen naqe se barazimi ne transferte te jep drejt me hap ti temen.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 16 Feb 2009 , 00:43

Fpjalmi tek ndeshja kunder Dinamos filloj teposhtja, te kishim marre 3-pikshin kunder tyne prep kishim me ken +7, por nejse vllaznia te shikojne perpara se ka ndeshje boll e kas mundsi me dal prep +7
Vllaznit Ultras

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 16 Feb 2009 , 01:20

Fatjoni wrote:Mirmbroma iher te gjithve ktu.
Keli se ka kot nofken"anti-tiransi" pranej thot qe neshjen Tirona e fitoi leht ne kavaj :D
Po tashi le te diskutojm seriozisht.Shof ne komentet e funit se shum shkodron e pranojn me koken ulur se kreu u humb ngaqe Vllaznia nuk ka qene aty ku duhet.Sikurse ka disa qe menojn se Vllaznia e humbi kreun ngaqe po favorizohet Tirona.
Piksepari do desha tju them se esht gjithmon me e hijshme te shohesh ne fillim ekipin tend sesa te kerkosh nese ka blerje apo shitje nga kundershtari.Masi nqs ekipi yt esht i pregatitur,i afte te fitoje titullin,ket e arrin ne cfardolloj situate,pra pavarsisht se cfar ben kundershtari.
Se dyti,logjikisht nuk mund ta pranoj qe Tirona favorizohet.Deri ne javen e 7 kur ne ishim +8 larg Vllaznise,askush nuk u ngrit te flase per favorizime.As kur shkoi Vllaznia +7 askush nuk foli per favorizime perjashto deri diku fitoren e lehte ne ballsh,qe gjithsesi mbeten vetem aludime(gjithsesi mos harroni se ishte pikerisht ajo humbje qe demtoi mjaft ballshin)
Se treti,logjikisht nuk mund ta pranoj se kavaja sot ka favorizuar Tironen.Jemi ne javen 20,pra hala ne fazen e dyte,ka ene 13 neshje akoma.E para kampionati ka hala mjaft neshje ku ene kavaja mund te zere vendin qe ka dinamo,pra uefa(kete sezon uefa ka 3 ekipe pjesmarres),e dyta shorti kupes nuk e ka vene Tironen perball kavajes,nese supozojm qe ata do luanin bashk masi te eliminojn 2 kundershtare njiher.E treta,Kavaja u shpartallu ne Shkoder 1-4 ku humbi 3 lojtare ene u demtua nga ana pkologjike,tipike per ekipet shqiptare.Dhe e funit,ju lutem ju ftoj te ndiqni kroniken sot ne dark ne skaner alsat per nji konkluzion perfundimtar.Un e nigjova neshjen komplet ne radio ene komentatori tha se kavaja kishte dobesi ne mbrojtje,ndjeheshin mungesat,Kuli ka lujt i demtum,etj.Ndersa Tirona vinte e plote,pa demtime,me gjendje psikologjike maksimale.Kavaja donte te fitonte por nuk kishte forc per ta bere ket gjo.
Do iu lutesha shum antarve te nderum te ksaj shpie te modhe kuqeblu,qe ne nji diskutim kunder te japin fakte te pakundershtueshme,jo me hipoteza.Keshtu ene debati bohet sportiv ene pa tifozllik,por me frym rrealiteti,sic e kan zakon shkodront.
Mirmrama Fatjon
Ti e paske degju ne radio deshjen e mendoj se hala nuk e ke pa golin e dyte te Tiranes. Nuk kane lidhje skualifikimet e Beses te ai gol. Lojtari i Beses spostohet dhe e len me dashje topin me shku te Agolli.

Per sa i perket ekipit tone, ne e kemi kritiku shpesh ne ket forum. Natyrisht qe eashte edhe faji i Vllaznise qe la vendin e pare, por ashtu si gaboi ajo mund te gabonte edhe Tirana. Ktu po flasim per dy ekipe te te njejtit nivel. Kampionatin e fiton kush gabon me pak, se me fitu te gjitha ndeshjet eshte e pamundur.

Sa per prova, nuk e di a ka prove me te qarte se nje lojtar qe spostohet per me e lane topin me kalu me qellim. Vetem ndonji filmim i Halilit duke i dhane leket kavajasve mund te jete prove me shum se goli i dyte i Tiranes

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 02:10

admini shkruan

Fpjalmi tek ndeshja kunder Dinamos filloj teposhtja, te kishim marre 3-pikshin kunder tyne prep kishim me ken +7, por nejse vllaznia te shikojne perpara se ka ndeshje boll e kas mundsi me dal prep +7

ashtu thash edhe un naqe :lol: :lol: :lol:

kur hupme shkume 4 pike por nuk e hume kreun qysh aty se ishim 4 pike me tiranen.

jam i sigurte se do e kalojm prap tiranen veqse ishalla e mbyllim fazen e dyte ne vend te pare javen tjeter se perndryshe do lozim me tiranen ne tirane

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 02:12

edhe un jam me mendimin tan krenaria kuq e blu.

ndeshja asht e shitun komplet dhe tirana e ka ble ndeshjen.

shpresojm qe kete jave te kalojm prap qe te lozim me tiranen ne shkoder dhe te mbyllim fazen e dyte ne vend te pare

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 02:14

sot nuk po sdhohim video e golave.

ku asht miri me mondin :lol: :lol: :lol:

kuptohet se jena te tan te merzitun qe rame ne vend te dyte dhe kuptohet se nuk na bahet ma me ndi as rubriken sportive por un e ndij se kete vit kampionatin kerkush nuk do na e marrin.

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Mon, 16 Feb 2009 , 02:41

fpjalmi wrote:edhe un jam me mendimin tan krenaria kuq e blu.

ndeshja asht e shitun komplet dhe tirana e ka ble ndeshjen.

shpresojm qe kete jave te kalojm prap qe te lozim me tiranen ne shkoder dhe te mbyllim fazen e dyte ne vend te pare
Parzoten mas u merrni me marrina!!po pse pa shet Vllaznia neshjen,Elbasani nuk ashte skuader qe nenvletsohet e me shiku realitetin atyne ju ashte dasht fitorja ma teper se neve,po m'duket kta karajfilat tone i kan marr neshjet lehte e lehte se n'vend qe me ju vu punes e me lujt si duhet qysh neshjen me Dinamon ata e kishin menjen per festa,shkumbini dihet se ashte fushe e vshtire per ne,me besen kan lujt 70 minuta tu hum 0-1!!!une tham vetem ju ka hi vedi n'qjef para kohet pranaj nuk asht tu dhan rezultat,sa per tir.... une e kam than edhe e tham na duhet me fitu e me ba lojen tone se qa bajne tjerat nuk m'intereson edhe aq shume se edhe kur tir... humte na kurr nuk e merrshim meriten tone si kryesuset e kampionatit....
Kuqeblu perjete!!!!

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 16 Feb 2009 , 03:04

un nuk thashe se vllaznia ka shite ndeshjen. un thashe se besa e ka shite.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 16 Feb 2009 , 03:34

bledi.

nuk e paske lexu mire as shkrimin tem as shkrimin e krenarise kuq e blu naqe :lol: :lol: :lol: :lol:

e kena fjalen te ndeshja tirana besa e ja te vllaznia me elbasanin. :D

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 16 Feb 2009 , 09:06

KRENARIA KUQ e BLU wrote:un nuk thashe se vllaznia ka shite ndeshjen. un thashe se besa e ka shite.
o vlla gjithkush ka mendimin e vet po besa nuk fitoi as me lushnjen ne kavaje e po fiton me tiranen
aq ma teper pa mancakun e veliajn
mund te jete blemje shitje lanje e ca di une se ca po te humbsh kreun per 4 jave as tiransit vet se kishin besu
skuadra jone nuk te bind per titull edhe pse ne na den zemra
i perjashtuar

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Mon, 16 Feb 2009 , 10:52

NA s'duhet me u marr se ca bani Tirana shiti bleu etjer etj..na po t fitoshim ne Elbasan Tirana do ishte posht nesh.
Ne na duhen fitore e tjert te bajn ca te dojn.

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Mon, 16 Feb 2009 , 12:50

Na iku titulli prej dursh edhe nuk ma han mendja se kena forc me e marr prep krehun me than qa asht, kur ishim 7pik para tiranse nuk mujtne me i majte distancen e ta po mundena me arrit sot prep me dal perpara tirans +7, njashtu tham edhe un e kena hup titullin te gjujtja e penalltis e sinanit kunder dinamos njaty na kapi kriza un ma shum jam merzit kur hupme me shkumbinin edhe dinamon sesa dje kur na kaloj tirana se sikur e kisha dite qe keshtu do dalin...
FORZA VLLAZNIA

ingleo
Tifoz
Tifoz

Post by ingleo » Mon, 16 Feb 2009 , 13:07

une nuk kam pa asnje ndeshje ket jave e po me vjen keq qe kena ra ne vend te dyte por gjithsesi une mendoj qe kjo ramje ne vend te dyte ka me na ba mire se u ka hi vedi ne qef.tash e mrapa shpresojme qe te luajne ma me zemer e me perultesi.
kampionati nuk mbaron sot.eshte ala i gjate e gjithcka mund te ndodhe.
per mendimin tim niveli i skuadres tone eshte me i nalte se ai i tiranes.
historikisht tirana ka fitua shume lehtesisht neper rrethe ku na e kana pas te veshtir.
une kam shprese qe qysh javen tjeter e marrim vendin e pare sepse faruk sejdini tash po i vjen hakut tiranes.
rendesi jetike per ne asht me fitua tana ndeshjet ne loro borici.
vetem fitore.
bashkimi ben fuqine!!!!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 16 Feb 2009 , 13:18

o ingleo duku ifije ma shpesh ne forum naqe
jam dakord qe kampionati asht i gjate po sjam dakord me ty per punen e nivelit
nukshoh se kena ma nivel se tirana
ku ne tre ndeshje dinamo shkumbini e elbasani skena shenu as nje gol
tu pas sinanin kacin sukajn dhembin e boadun
e the taman ne fund
jetike jane tre piket ne loro borici
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Mon, 16 Feb 2009 , 13:28

per mu te dyja aty aty jane,tirana ka loje ma t organizume vec e na losim ifije kuturu po ishalla me shume pune e me pak fat ia dalim me e marre kyt kampionat...

lene kyt punen e shitjeve se asht heret,ndoshta ma vone po nuk asht e fantashkence me fitu tirana ne kavaje e na me barazu n elbasan.Mire paska ba gafe mbrojtsi i beses.Po kta karajfilat tone qe hangren gol n peqin tu ndeje si piktora tu shiju natyren n mbrojtje?e kena shite edhe na dmth...ose thjesht kane gabu njashtu si gabojne tane...(si kaladze mrame..ndoshta edhe ai e ka shite,2 here huq)...

ne 4 ndeshje qe kena humbe,gjithmone ka pase komente se e kena shite(me vlonen,kavajen,dinamon,peqinin)...njaq t mire jena na sa mos me hupe asnjihere?? une i kam pa tu lujte e nuk jane njaq t mire sa kena qejf me i pa na...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Mon, 16 Feb 2009 , 14:36

Normal qe tan jena merzit me kyt renie te lire te Vllaznise ku Tirana rikuperoi 8 pike ndaj nesh ne 4 ndeshje fale gabimeve tona dhe tesh ka dal nji pike para. Por kampionati ka boll ndeshje me u lujt e nqs lujm me perkushtim jena vetem 1 pike larg e kjo nuk asht kurgja. Jena krejt mrenda luftes per titull, kjo varet vetem nga ne aq ma teper kur kena perballje direkte me Tiranen. E keqja asht se tani do na bijne me lujt me Tiranen ne "Qemal Stafa" e jo ne "Loro Borici" qe do ishte ba ferr per Tiranen ate dite. Por megjithate Vllaznia lun mire ne Tirane, mandej ne sa here bajm feste te madhe na prishet, kshtuqe ne kyt pikpamje ma mire ndoshta asht me u perballe ne Tirane, sepse kur shofin tan ate publik ma shume me duket sikur motivohen lojtaret e kundershtar sesa tonet, se kujtojne se po luhet per Champions League :lol:
Grupi i lojtareve asht ndoshta me i mire se i Tiranes, por ne na mungon nji organizator i mire. Kur kena pas organizator te mire kena dal kampiona psh me Duron ne 2001-shin. Megjithate ndaj Elbasanit kena lujt mire dhe kena rrah edhe shtyllen por nganjehere nuk ec edhe ske ca i ban. "You can't always get what you want" kane than Rolling Stonsat. 8)
Mos u merzitni se skena ca me i ba, na duhet vetem me luftu fort e me qetesi edhe cdo gja arrihet. Para Vllaznia!
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 16 Feb 2009 , 14:50

Mos u merzisni o cuna se ka akoma ndeshje...
Image

Post Reply