Java e 20 Superlige Elbasani Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Java e 20 Superlige Elbasani Vllaznia

Post by Edmond-Cela » Fri, 06 Feb 2009 , 00:36

Elbasani vjen ne vitin e ri me rezltatin befasuash ne durrse me rezultatin 2-0 dhe me humbjen minimale ne 1-0 me lushnjen.
Vllaznia jon kampione e dimrin mundet ne peqin me rezultatin minimal 1-0 dhe i tregon skuadres ton s nuk ka perfunduar asgja de haa ka ndeshje per te luajtur po ashtu edhe ne deshjen me besen nje pjese e par per tu harru por te fiturs fellesisht me rezultatin 4-1 duke ju treku skuadrave tjera se me te fertetka talentane gjirine saje. le te shpresojm se kjo asht kthesa dhe te mos e nenvlersoj ecila do skadr qe te jet. por te luaj furt astu si i ka hije shkodranin.

parashikimi jem asht 2-0 per ne me gola te shtubenes dhe sukajt.

forcavllaznia te duam kampion
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Fri, 06 Feb 2009 , 00:47

Une se kam problem hiq se me sa fitojme, randsi ka njaj 3 piksh qe me e majt vendin e pare. Tirana asht tu ec mire itash dhe pret nje gabim tjeter tonin qe me na xan vendin, keshtu qe nuk duhet me shpresu se inshallah hup Tirana, por duhet me ec e me fitu me mentalitetin e kampionit.

Jena ne vend te pare dhe duhet me e rujt tu fitu, e jo tu shpresu qe te tjeret te gabojne.

Une tham se me Elbasanin fitojme pa problem.

Para Vllaznia!!!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Fri, 06 Feb 2009 , 08:56

o vllazen ishalla del fjala juj
po mos harrojme se josa iku dhe elbasani ndaj nesh do kete trajner te ri qe ne premieren e tij ndaj kryesusve do japi ma te miren
mandej mos harrojme nje humbje e rrezikon shume elbasanin
une jam pesimist
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 06 Feb 2009 , 14:25

Mori fund ky muhabet.Tesh u prish sistemi i hapjeve te temave edhe skena ma shans.Un kam fitu javen e kalume dhe e kisha un me e hape temen me Elbasanin. :cry: :cry: :cry: :cry:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Fri, 06 Feb 2009 , 16:03

vllaznia1919 wrote:Mori fund ky muhabet.Tesh u prish sistemi i hapjeve te temave edhe skena ma shans.Un kam fitu javen e kalume dhe e kisha un me e hape temen me Elbasanin. :cry: :cry: :cry: :cry:
Naqe t'thashe une hape temen po ti nuk m'nigjon mu :lol: :lol: po mgjithate ishalla me shans edhe Mond naqja..
para Vllazniaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Fri, 06 Feb 2009 , 16:28

Kam shume besim se kyt ndeshje me Elbasanin do ta fitojme sepse jane 10 dite ne dispozicion te Canaj me harmonizu ekipin edhe me e studiu ma mire se 3 ndeshjet e fundit duke llogarit edhe ate me Besen ku pavaresisht se fitume nuk kena ba loje gja. Tani asht mundesia qe keto 10 dite Vllaznia te mireorganizohet taktikisht edhe besoj shume se me Elbasanin do fitojme. Para Vllaznia!
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Fri, 06 Feb 2009 , 16:51

Vllaznia duhet me shku ne Elbasan me mentalitet fitusi, jo se Elbasani nuk asht ekip i fort, se ka bajagi kualitete ne grup si Dede, Vrapi bejzade etj.
Vec na besoj aktualisht jena ma t organizum dhe besoj kalume momentin e keq, mirpo gjaja qe mu me shqetson per momentin esht mungesa e nji
lojtari organizator (plejmeker) po besoj se Cana dica nrron ne ket neshje.
mendoj se dalim me pik prej Elbasanit.

toni kuqeblu
Antar
Antar

Post by toni kuqeblu » Fri, 06 Feb 2009 , 16:53

na duhet mobilizim total ne ket ndeshje se elbasani asht shume i forte plus ndeshja me Lushnjen nuk pasqyroi Elbasanin e vertete.
Besoj se me grupin qe kena nuk duhet te diskutojme 3 pikshin. Tham se Nallbani duhet ta nisi si titullar ndeshjen se loja e tij ne pjese dyte me Kavajen ishte shume frytdhanse.
kohe me e marr vedin ka sa te dush prandaj perqendrim maksimal djema !
Ndihmoj Zot bijt e tu, djemt kuqeblu !
Vllaznia kampione

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Fri, 06 Feb 2009 , 20:09

per mua vllezer e mundim elbasanin
duhet te lozim me zemer se shkodra njat po pret titullin ne shkoder
jepi vllaznia TREGOJE VETIN U ZHBLLOKUA EDHE SUKAJ TANI DUAM VETEM GOLA
VLLAZNIA JENA TE GJITH ME TZ
RROFT MBRETERESHA E SHQIPERISE VLLAZNIA E SHKODRES
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 07 Feb 2009 , 00:15

vllaznia1919 wrote:Mori fund ky muhabet.Tesh u prish sistemi i hapjeve te temave edhe skena ma shans.Un kam fitu javen e kalume dhe e kisha un me e hape temen me Elbasanin. :cry: :cry: :cry: :cry:
ligjin e ban maliqi. kujtove se nuk ta merr hakun partija jeme a.

Image

[/color]

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Sat, 07 Feb 2009 , 07:25

Ndeshjen me Elbasanin e mendoj me te veshtire se me u ndesh me Tiranen, kjo sepse lojtaret tane jane shume dobet psikologjikisht. Ky eshte problemi i kesaj skuadre. Nuk mund te dalesh kampjon nese nuk ke kurajon te fitosh jashte fushe. Keta shperfytyrohen krejtesisht kur luajne jashte Shkodre. Me falni por ky asht mentaliteti i humbesit. E deri tesh nuk e kam pa nji gja te tille vetem ne 2-3 ndeshje qe jane luajtur jashte. Tani per tani nuk ma mbushin synin sic duhet. Nese fitojne me Elbasanin atehere ju them me plot goje se 95% e kena te marrun kampjonatin.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sat, 07 Feb 2009 , 10:30

Eh nuk te lajn rehat fmija sodit :lol: :lol: :lol:

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sat, 07 Feb 2009 , 10:32

Edmond-Cela wrote:
Pse ti kujton qe e kena te veshtir me ta fshi temen na partija jone a? :D :D :D

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 07 Feb 2009 , 15:43

Miri wrote:
Edmond-Cela wrote:
Pse ti kujton qe e kena te veshtir me ta fshi temen na partija jone a? :D :D :D

hajt pra guxoni fshijeni i here. se edhe pak do kerojm zgjedhje te parakohshme

Image

[/color]

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sat, 07 Feb 2009 , 15:55

Mond ti se din se ca asht maraku,ti ala se ke provu,je i ri djal ti rrit shtatin.maraku vjen ti tu shtu :D :D :D :D

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 07 Feb 2009 , 18:38

Miri wrote:Mond ti se din se ca asht maraku,ti ala se ke provu,je i ri djal ti rrit shtatin.maraku vjen ti tu shtu :D :D :D :D
ahaahahahaah
m'ja ke kalu edhe bujar qamilit itesh........

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sat, 07 Feb 2009 , 19:40

mendoj se do jete nje ndeshje e veshtire per ne duke mendu qe elbasani kur humbet nje ndeshje hakmerret ne tjetren kurse na duhet 3 pikeshi, i vetmi rezultat qe te mbajm vendin e pare .

shpresoj qe canaj ti kete vu synin mire lojtareve qe ta kuptojn se kush asht lojtari ma cilesor qe duhet te jete titullare .

shum nga lojtaret qe kan nxjerr vllaznine kampione dimrit mendojn se formacioni i ekipit duhet te jete ashtu siq ka qene ne mbrojtje dhe ne mesfushe dhe kjo lind nga ideja se lojtaret e rij akoma nuk munden me kombinu me njeri tjetrin edhe pse jane shum cilesore.

pika e dobt e elbasanit asht i njejte me ekipin tone qe do te thote lojtare cilesor por nuk kombinojn mire me lojtaret qe mbyllen fazen e dimrit dhe duke mendu qe elbasani ka nje tranier te ri i cili asht faruk sejdini mendoj se kjo do jete nje plus per ne pasi tranieri i ri i tyne nuk e njeh mire skuadren dhe gjithmone kur skuadra merr tranier te ri e ka shum te veshtire ndeshjen e pare prandaj mendoj se kjo merite asht nje plus per ne.

mendoj qe elbasani vllaznia per fundon 0-1 per ne .

mondi me krahe te lehte ishalla naqe e mos e leshosh ma temen deri ne ndeshjen e fundit qe te dalim kampiona . :lol: :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 07 Feb 2009 , 20:45

nese do fitohet me elbasanin mund te kemi rastin ma te mire per tu shkeputur perseri duke ditur qe tirana nuk mendoj se do marrin pike ne kavaje .

duke pa renditjen qe besa me nje fitore kunder tiranes ,e ngushton diferencen me 1 pike kunder tiranes ,mendoj se kjo jave do na gezoje te tanve ,por ma mire le te mendojm se ca do bajn vllaznia dhe le te shpresojm te nje hap i bukur 3 pikesh tek ne ,dhe nje hap i gabum i tiranes ne kavaje .

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 07 Feb 2009 , 20:47

fpjalmi wrote:mendoj se do jete nje ndeshje e veshtire per ne duke mendu qe elbasani kur humbet nje ndeshje hakmerret ne tjetren kurse na duhet 3 pikeshi, i vetmi rezultat qe te mbajm vendin e pare .

shpresoj qe canaj ti kete vu synin mire lojtareve qe ta kuptojn se kush asht lojtari ma cilesor qe duhet te jete titullare .

shum nga lojtaret qe kan nxjerr vllaznine kampione dimrit mendojn se formacioni i ekipit duhet te jete ashtu siq ka qene ne mbrojtje dhe ne mesfushe dhe kjo lind nga ideja se lojtaret e rij akoma nuk munden me kombinu me njeri tjetrin edhe pse jane shum cilesore.

pika e dobt e elbasanit asht i njejte me ekipin tone qe do te thote lojtare cilesor por nuk kombinojn mire me lojtaret qe mbyllen fazen e dimrit dhe duke mendu qe elbasani ka nje tranier te ri i cili asht faruk sejdini mendoj se kjo do jete nje plus per ne pasi tranieri i ri i tyne nuk e njeh mire skuadren dhe gjithmone kur skuadra merr tranier te ri e ka shum te veshtire ndeshjen e pare prandaj mendoj se kjo merite asht nje plus per ne.
javascript:emoticon(':lol:')
mendoj qe elbasani vllaznia per fundon 0-1 per ne .

mondi me krahe te lehte ishalla naqe e mos e leshosh ma temen deri ne ndeshjen e fundit qe te dalim kampiona . :lol: :lol: :lol:

HEHHE fpjalm i pa ske than tana,vec deshta me shtu dica se MONDI nuk e lshon ma temen deri ne fund te majit :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 07 Feb 2009 , 20:56

ujku shkruan

HEHHE fpjalm i pa ske than tana,vec deshta me shtu dica se MONDI nuk e lshon ma temen deri ne fund te majit :lol:

ishalla o zot nuk e leshon temen ma mor ujku e ishalla tema e mondit na shkeput 4 pike me tiranen . :lol:

Post Reply