Pershendetje
Moderator: GOLDIAN
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz
....pershendetje Edmond!!!!Kam pa shume vidio tujat dhe me kena pelqy shume,por une kam nje kerkes nese mundem ....a thu ashte e mundur me publiku ndonje foto edhe per futbullistat e viteve te perparsheme qe kan ken po aq te famshem sa kto qe jane sot....ndoshta shume me te dashur nga tifozat qe kane lujt ne kushte te tjera,por me nje pasion te jashtezakonshem per futbollin,kane dhane shpirtin ne fushe,per te mos zhgenjyer tifozat e vet te dashur....qe me thoshte baba jem na kane ardhe me na pa ne tirane tu u nis ne biciket prej shkodert dhe kjo ka ken adrenalina dhe shperblimi me i madh dhe ma i bukur i tyne....per informazion ke pershendetje nga e bija e Deto Zmijanit dhe te lutem nese mundesh me vu dicka edhe per ate dekat qe ka dhan i kaq shume futbollit.....
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
Zmijani wrote:....pershendetje Edmond!!!!Kam pa shume vidio tujat dhe me kena pelqy shume,por une kam nje kerkes nese mundem ....a thu ashte e mundur me publiku ndonje foto edhe per futbullistat e viteve te perparsheme qe kan ken po aq te famshem sa kto qe jane sot....ndoshta shume me te dashur nga tifozat qe kane lujt ne kushte te tjera,por me nje pasion te jashtezakonshem per futbollin,kane dhane shpirtin ne fushe,per te mos zhgenjyer tifozat e vet te dashur....qe me thoshte baba jem na kane ardhe me na pa ne tirane tu u nis ne biciket prej shkodert dhe kjo ka ken adrenalina dhe shperblimi me i madh dhe ma i bukur i tyne....per informazion ke pershendetje nga e bija e Deto Zmijanit dhe te lutem nese mundesh me vu dicka edhe per ate dekat qe ka dhan i kaq shume futbollit.....
ke kenaqsi zmijani ti dhe mund te me ndihmosh si i don. edhe fotot apo video se une personalish nuk kam as nje. ke kontakto edhe kyt adresi ksvllaznia@hotmail.co.uk
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz
....faktikisht une ktu ku jam nuk kam asnje por ne shkoder kam shume.... dhe si i bahet me ti dhane fotot se vidio nuk kam te babit,por e kam pa ne nje keng te bujar qamilit per vllaznin,po gjithesi nese eshte e mundur me gjet nje mundesi per te ma plotesu ket deshir temen....ndoshta nuk ka lidhje hic me temen por per mu ishte e vetmja menyre per te komuniku me ty...kerkoj falje tifozave per hapesiren qe zura sorry
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
mire se erdhe zmijani.
un nuk e mbaj men saledin zmijanin sepse nuk kam ken,por baba me thote ka ken qender mbrojtesi ma i mire qe ka pas vllaznia ,dhe shqipnia ne ate kohe.
vllaznia ka pas 3 lojtare qe e kam pas mbiemrin zmijani ,por saledin zmijani ka ken ma i miri,edhe pse qe te tre kan lujt mbrojesa.
ADMIN.nuk asht aja foto naqe ,sepse saledin zmijani ka lujt ne vitet 60 70 ne mos u gabofsha.
edhe nji here,mire se erdhe zmijani dhe te uroj tia kalosh sa ma mire ne forumin vllaznia
un nuk e mbaj men saledin zmijanin sepse nuk kam ken,por baba me thote ka ken qender mbrojtesi ma i mire qe ka pas vllaznia ,dhe shqipnia ne ate kohe.
vllaznia ka pas 3 lojtare qe e kam pas mbiemrin zmijani ,por saledin zmijani ka ken ma i miri,edhe pse qe te tre kan lujt mbrojesa.
ADMIN.nuk asht aja foto naqe ,sepse saledin zmijani ka lujt ne vitet 60 70 ne mos u gabofsha.
edhe nji here,mire se erdhe zmijani dhe te uroj tia kalosh sa ma mire ne forumin vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Tifoz
flm per pikpritjen tanve.....po na kamen mare e me duket se e kena pase....por nje pytje kam a thu ka naj vajze tjeter ktu te tifozat se une me duket se jam e vetmja por nuk ka gja se ne na e hek dera me ken tifoza te cmendum te vllaznis.....te faleminderit per konsideraten qe kishe per Sadetin Zmijanin(adnim ky ashte baba jem naqe Hysen e kam bash djal axhet) babi ka fillu futbollin ne 56 me spartakun ,ne 17 vjet jet futbullistike ka majt shiritin e kapitenit t'skuadres per 13 vjet te vllaznia, e pa u ndeshku asnjehere me karton(te verdhe apo te kuq)klm...
-
- Tifoz