VLLAZNIA_______DINAMO

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 28 Dec 2008 , 17:15

Tjeta juj djema,

Nuk e kam ndjek ndeshjen por flm mondit qe na ka pru kroniken pashe qe Vllaznia ja ka ba hysmetin fitores.
Kja humbje na ul me kam ne toke dhe ma mire qe erdhi tesh se sa ma vone, kshu qe ne Janar forcohet ideja qe duhet me ba 2-3 blemje cilesore.

Penalltite mendoj se kane kene te sakta si edhe perseritja po kshu.

Asht e kote me akuzu Sinanin per humbjen e penalltise, aj ka dhan shume shume shume per Vllaznine.

Forca Vllaznia e forca Sinani , ishalla ne janar ndonje blemje te vlefshme :)
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 28 Dec 2008 , 20:12

Ne rubriken sportive tha Shqarr legeni qi vllaznia e pau se nuk ka rival vetveten, por Dinamon shkumbinin etj...

me vjen mire qi ky pleh po difton ftyren e vet, se vllaznise i mjafton me ba vec lojen e vet me dal kampion... ndeshja me dinamon perkundrazi vertetoi se vllaznia ka kundershtar VETEM VETEVETEN, sepse me loje e myti dinamon, mori penalltine dhe e pati fitoren ndore...vetem per mend tkrese pra per faj tone lam tre pikshin.

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Sun, 28 Dec 2008 , 21:25

Man in Redblue wrote:Ne rubriken sportive tha Shqarr legeni qi vllaznia e pau se nuk ka rival vetveten, por Dinamon shkumbinin etj...

me vjen mire qi ky pleh po difton ftyren e vet, se vllaznise i mjafton me ba vec lojen e vet me dal kampion... ndeshja me dinamon perkundrazi vertetoi se vllaznia ka kundershtar VETEM VETEVETEN, sepse me loje e myti dinamon, mori penalltine dhe e pati fitoren ndore...vetem per mend tkrese pra per faj tone lam tre pikshin.
bravo jam edhe un me ty
ai telecronisti po tregon veden e vet
po ai do e tregoj me von kur te shiukoje se vllanzia morri titollin kampion aty kam qef me e pa qa ban plehi
po ska gja ne shkojm ne rrugen tone sae se kena problem ky pleh nje hupje u desht per me vu ne forme edhe vet lojtaret me shume me vjen keq per festen
po do bahet me e madhe ne fund te kampionatit
vllanzia je krenaria e shqiperise
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sun, 28 Dec 2008 , 21:37

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Mon, 29 Dec 2008 , 03:13

faleminders mirir dhe mondit per rubrikat sportive.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 29 Dec 2008 , 03:26

jam edhe un me mendimet e adminit dhe mirit dhe te ujkut dhe kreanarise teme.

simbas rubrikes sportive u pa shum qarte qe vllaznia ka lujt mjaft mire ,dhe shihet qarte qe i kena myt me raste kur e kunderta asht me ekipin e dinamos qe me 2 raste ,nje penallti dhe nje rast tjeter gjithe 90 minuteshin arriten te na sfidojn.

po te kishte ba golin sinani ,vllaznia me 99 perqind e kishte fitu ndeshjen per mendimin tem ,sepse ndeshja do merrte pamje tjeter ,dhe vllaznia do te terhiqej komplet ne mbrojtje ,ku publiku do te ishte qu ,dhe jam i sigurte qe ndeshja do kishte nje pamje tjeter.

me vjen shum keq per bublikun tone qe u zhgenjy nga rezultati ,por jam i sigurte qe publiku e shikoj lojen e vllaznise ,dhe fatin qe vllaznia nuk e kishte per asnje minut,dhe nuk mendoj qe publiku do te terhiqet ,por do na mbeshtet vllaznine.

edhe pse humbem ,un per vedi si pjalm tham se e kena fitu.

ndoshta ndokush mund te thojn pswe mendon keshtu.

kurse un mund te tham.

i kena myt me loje dhe ishim pa fat sidomos ne penallti ,dhe jam i sigurte qe nese vllaznia edhe nese lun 20 here me dinamon,nuk mendoj qe dinamo mund te fitojn ma ndeshje,

pra nese ndonjeni ketu mund te jete i merzitun ,atehere nuk duhet te merzitet.jena skuadra ma e mire e futbollit shqiptare per momentin dhe shpresoj te nje merkato e mire e fushajt

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 29 Dec 2008 , 03:30

man in red blu shkruan

Ne rubriken sportive tha Shqarr legeni qi vllaznia e pau se nuk ka rival vetveten, por Dinamon shkumbinin etj...

man in red blu.

ahmet shqari gjithmone e ka urry vllaznine ,dhe edhe mu me erdhi shum inat.

ahmet shqari flet keshtu ,sepse vajza e vogel e tij ,u pordhunua nga 4 shkodran ,prandaj e urren shkodranin :evil: :evil:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 29 Dec 2008 , 03:37

ujku shkruan

Deshta te pershendes FPJALMIN qe me temat e ti maratonike morem shum pik, pra FPJALM ISHE SHUM I SUKSESSHEM

faleminders ujku.je i nderum naqe ,dhe flm per entuziazmin e madh qe keni ba bashk me vllaznine krenaria jeme ne forumin tone.

me pelqen shum entuziazmi juj sepse e kuptoj qe e bani me gjithe zemer

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Mon, 29 Dec 2008 , 18:28

Mu hala nuk mbesohet se kena hup, mduket si anderr...
Ne kyt ndeshje nuk patme shans edhe ndeshja u percaktu ne penalltine e sinanit aty ku patme fitoren ne dor, kur hup nje penallti ne kesi ndesje te randesishme eshte shum e veshtire kur vazhdon lojen mas me e pas mendjen prep aty ktu ishte fakti qe vllaznia e pati mendjen te penalltia edhe hup ndeshjen.
Per kyt duhet me e harru kyt ndeshje edhe me mendu per ndeshjet tjera se nuk a ba nami se kena hup nji ndeshje na jena prep ne vend te pare edhe duhet ta perkrahim gjithmon ekipin tone te zemres.
Forca vllaznia Un kam shum besim te ti...
FORZA VLLAZNIA

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Mon, 29 Dec 2008 , 22:07

kristiani wrote:Mu hala nuk mbesohet se kena hup, mduket si anderr...
Ne kyt ndeshje nuk patme shans edhe ndeshja u percaktu ne penalltine e sinanit aty ku patme fitoren ne dor, kur hup nje penallti ne kesi ndesje te randesishme eshte shum e veshtire kur vazhdon lojen mas me e pas mendjen prep aty ktu ishte fakti qe vllaznia e pati mendjen te penalltia edhe hup ndeshjen.
Per kyt duhet me e harru kyt ndeshje edhe me mendu per ndeshjet tjera se nuk a ba nami se kena hup nji ndeshje na jena prep ne vend te pare edhe duhet ta perkrahim gjithmon ekipin tone te zemres.
Forca vllaznia Un kam shum besim te ti...
faliminderit fpjalmi
me i suksesi ne kete forum je ti qe na dhe 9 fitore rradhazi te lumte
vllanzia dinamo e rrahe deri neser po u demoralizuam nga ajo penallti po ska gja nje ndeshje hupem jena prap 4 pike para e do bana me shum se kam besim te vllaznia
tani nje merkato te mire e jena kampion
vllanzia krenaria e shkodres
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 29 Dec 2008 , 22:21

fpjalmi wrote:man in red blu.

ahmet shqari gjithmone e ka urry vllaznine ,dhe edhe mu me erdhi shum inat.

ahmet shqari flet keshtu ,sepse vajza e vogel e tij ,u pordhunua nga 4 shkodran ,prandaj e urren shkodranin :evil: :evil:
asht hera e par qi e ndigjoj kyt gja...
jam habit kyt vit me vrerin e shqarrit kunder shkodres, sepse ka ken radiokronist i mire, por nqs ka ndosh me te vertete kjo ngjarje ateher me vjen shume keq per Shqarrin dhee kuptoj vrerin e tij...

toni kuqeblu
Antar
Antar

Post by toni kuqeblu » Mon, 29 Dec 2008 , 23:12

une e kam pas nji shkak qe nuk kam shkru tek kjo teme dhe nuk me besohet se po shkruj i tesh.
ket ndeshje vetem ta lam mas krahve se sdu me komentu ma, por ishalla asht e fundit e ksaj natyre.
president rrumpalla Fushaj vlen te permendet per performancen e shkelqyshme ne ket ndeshje, driblimet e gjujtjet bombe prej distancet :shock:
megjithse asht kuotu tu than se shitem njenen e blejm tjetren :roll:
keto presidente jane ba milardera e nuk me vjen keq per paret e tyne jo por e keqja per mu asht , emocionet tona qe sprintojn nalt e poshte e majtas djathtas e vujtjet e tensioni gjakut qe nuk po na len rahat.
Vllaznia ka gjithcka qe i duhet dhe ska nevoje me ba pazare.
Jam per futboll te sakte e te bukur dhe magjepsem me ate qe perjetoj por fatkeqsisht superliga jone asht afer greminet.
Agron Duka komandon me ane te albitrave e presidenteve cdo ndeshje superliget.
Lojtaret e kombetares komandojne rezultatet e ndeshjeve te tyre dhe njoftojne rrethin e ngushte, me ne kry z.Duka keshtu qe 3 ndeshje i kane te sigurta qe i gjejne rrezultatet. Nje jave superligen tone ne Kine e Australi e nje jave ndeshje te lojtarve tone te kombtares neper evrope.
Deri kur keshtu ?
E du Vllaznine tone te paster dhe te fuqishme por si ?
Thone ne Shkoder se me ke te rrish do bahesh.
Atehere nuk i vehet fort faj as qelbsines Fushaj.
Lene mar pleh Vllaznine te luj aq sa ka takatin.
Kjo ma hek komplet lezetin e futbollit dhe tham me vedi; po mu ca m'don b...
megjithate prap po baj sikur nuk di e nuk kuptoj dhe po shpresoj se e humbem pre fatit te keq kunder Dinamos

sidoqofte; Ruji O Zot bijte e tu, djemte kuqeblu.
Vllaznia kampione

toni kuqeblu
Antar
Antar

Post by toni kuqeblu » Mon, 29 Dec 2008 , 23:22

Ahmet bethuci kurr nuk ka ken komentator as analist i mire, tashti ai ke ken ANAL-ist por jo futbollit.
Me kujtohet ne BArcelone kur ai nuk bante koment por leshonte klithma histerie, lekbello, lekbello, lekbellooooooooooooooooooooo (ne ndeshjen e vlones kunder barcelones)
Ai deshtoj edhe me variantin e vet nga njera ndeshje ne tjetren ne nje radio e kjo vetem e vetem nga pa aftesia e tij.
Ahmet ANAL-isti pra asht i zoti vetem me hyp ne naj tren e me e cu kund ne ndonje vend te pershtatshem per ANAL-ize. ndofta i japin naj nji drejtim ANAL-izes tij ne KAvaje apo diku tjeter.

te vdekun e te gjalle zoti ANAL-ist ku ti kesh, po te uroj une Tonin Marku.
mor ligsina qelbesore e flliqume vllavrase komuniste
kur u bane ti mor babai lavires me permend djemt e krenarine e Shkodres.
Vllaznia kampione

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Dec 2008 , 00:36

vllaznia krenaria ime shkruan

faliminderit fpjalmi
me i suksesi ne kete forum je ti qe na dhe 9 fitore rradhazi te lumte
vllanzia dinamo e rrahe deri neser po u demoralizuam nga ajo penallti po ska gja nje ndeshje hupem jena prap 4 pike para e do bana me shum se kam besim te vllaznia
tani nje merkato te mire e jena kampion
vllanzia krenaria e shkodres

flm gjithashtu vllaznia krenaria ime .

ke te drejte naqe
me lujt vllaznia edhe 20 here me dinamon ,nuk fiton ma dinamoja.

e pame shum qarte rubriken sportive ,qe vllaznia e ka dominu lojen dhe ka ba shum raste.

na duhet nje merkato shum e mire kete vit ,sepse dinamo po ban nje merkato fantastike ,ku deri tashti ka marr deden bakajn e partizanit,dhe pritet te kthehet dhe pejiq ,dhe te tria jan blemje bomb duke mos harru qe dinamo do blejn shum.

kam frike presidentin fushaj ,se kam frike mos te na bajn nej blemje pa vlere si shume here te tjera.

nese vllaznia nuk do te bajn blemje cilesore ,te pakten 3 veta ,do ta kemi shum te veshtire me dal kampiona.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Dec 2008 , 00:39

man in read blu shkruan

asht hera e par qi e ndigjoj kyt gja...
jam habit kyt vit me vrerin e shqarrit kunder shkodres, sepse ka ken radiokronist i mire, por nqs ka ndosh me te vertete kjo ngjarje ateher me vjen shume keq per Shqarrin dhee kuptoj vrerin e tij

bashkohem edhe un me mendimin tand naqe :lol: :lol: :lol: :lol:

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 30 Dec 2008 , 00:43

Robrika Sportive ne TV1 Shkodra

http://www.vimeo.com/2664222
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Dec 2008 , 00:55

toni kuq e blu.

kete vit vllaznia nuk ka shit ndeshje naqe dhe as ka ble ,dhe ky asht mendimi jem,e ndoshta edhe e shum tifozave te tjere te forumit

mund te thuash per kampionatin e vjetshem qe ka pas shum shitje .
aty po,dhe kerkush nuk e mohon

por kete vit nuk mendoj se ka pas shitje ,megjithate ai asht mendimi jot dhe mendimin tand e rrespektoj .

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Dec 2008 , 00:57

te lumshin durt edmond qela per rubriken sportive.

me asht tha syni me e pa ket kanal

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 30 Dec 2008 , 02:00

Tashi une jam "pesh i vogel" e nuk i di shume gjana,e prandaj ka mundesi qi gabohem por:

vllaznia ka kaq ndeshje pa hum e vjen humbja e pare mas rreth 10 ndeshjesh ne mos u gabofsha, e me than asht e shitun fill, sdi si mduket.

edhe mund tket ken e shitun, por nuk kena arsy pse me na shku mendja per keq fill se humi skuadra nji her ne 10 ndeshje...

edhe ato akuzat ndaj sinanit, se ka hum penalltine me qellim mu duken shume te ekzagjerume... boll jam ba me nerva qi sinanin e gjujti penalltin tan pordh, por se e ka hup me qellim asht shume e rand... ne shqipni ka pisllek te madh por jo cdo njeri asht pleh sa ska ku shkon... une ve doren nzejrm se sinani nuik e ban ate pune...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 30 Dec 2008 , 09:11

Man in Redblue wrote:Ne rubriken sportive tha Shqarr legeni qi vllaznia e pau se nuk ka rival vetveten, por Dinamon shkumbinin etj...

po shqarr ***** sdin mi lidh dy fjale
shkon e thet para dy javesh tirana ka super ekip ne leter prandaj kjo eshte skuader qe mund te fitoje titullin
per momentin skuadra spo harmonizohet
O SHQARRR O b*** PO NE ANGLI MAN CITY ME 40 MILION EURO ROBINJON EDHE ASHT NE VENDE TE FUNDIT
NE SPANJE REALI ME TAN ATO INVESTIME E SHIF KU ASHT
SHIF ROMEN NE ITALI
KA IK KOHA PPSH KUSH EKIP A I FORTE NE LETER AJ DEL KAMPION O GAMAR
MAS HARRO SE DHE EMISIONI JUJAJ KA NJEREZ TE KUALIFIKUM BO ME I PA NE LETER PO MA I NDJEKUR ASHT EMISIONI TJETER KU TI NUK JE ATY O GOMAR
i perjashtuar

Post Reply