pyt v1919 se aj e ka te drejten ekskluzivekristiani wrote:po gocen sportiste ma vllezen a e keni pa kun?
persona ne kerkim
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kryetifoze
Oooooooooooooooo yllat e mi. Vdeksha un ma mire qe me keni mungu shume. A ju kam munguuuuu a? Ja ku me keni rrusha dhe ju falenderoj per mendimet e mira per mu.
Edhe un kyt vit kam pas shume probleme e halle qe ishalla mbarojne me kyt vit qe pa shkon. Ju uroj dhe ju nje vit sa me te mire e plotesimin e te gjitha deshirave tuaja. Me keni mungu jashte mase dhe ju kam kujtu shpesh. Jeni me gjithe mend njerez me zemer te mire dhe ju du fort te gjitheve.
Rrushi ime v1919 na qeka martu. (URIMET E MIA TE PERZEMERTA)
Thashe se kishe ndrru menje se kishe 1 vit qe mthoje ne gusht edhe erdhi gushti e prape spo merrsha vesh. E shtreta un mke lane me shprese gjithe kyt kohe hahahahahah
Mu ba qejfi qe me kishin permen edhe disa persona me pozicion te larte ktu ne forum hahahahahahahha (i kisha mungu)
Tani qe ma zune v1919 jam e lire
Ju puth nga larg te gjitheve
Rrespektet e mia
Edhe un kyt vit kam pas shume probleme e halle qe ishalla mbarojne me kyt vit qe pa shkon. Ju uroj dhe ju nje vit sa me te mire e plotesimin e te gjitha deshirave tuaja. Me keni mungu jashte mase dhe ju kam kujtu shpesh. Jeni me gjithe mend njerez me zemer te mire dhe ju du fort te gjitheve.
Rrushi ime v1919 na qeka martu. (URIMET E MIA TE PERZEMERTA)
Thashe se kishe ndrru menje se kishe 1 vit qe mthoje ne gusht edhe erdhi gushti e prape spo merrsha vesh. E shtreta un mke lane me shprese gjithe kyt kohe hahahahahah
Shyqyr qe te paskam ndejt ne menje, te puth fort edhe un ty. E shreta ajo gru ca ka me hek kur te permendesh ne krevat nikun tem. ka me te len me fjet ne ballkon i shkreti tiMeqe ne forum kena vetem gocen sportiste tana ata qe me kan mbet jane per te.
Mu ba qejfi qe me kishin permen edhe disa persona me pozicion te larte ktu ne forum hahahahahahahha (i kisha mungu)
Tani qe ma zune v1919 jam e lire
Ju puth nga larg te gjitheve
Rrespektet e mia
I Love To Live And I Live To Love!
E shkruajta fjalen "TE DUA" ne rere,
e fshine dallget, e shkruajta ne qiell,
e fshine rete, e shkruajta ne zemer,
do mbetet perjete.
do mbetet perjete.
-
- I lindur KuqeBlu
si maj Goce ma ke ba at pune me ke lan me zemer gjith kyt kohe. edhe shpresa e fundit qe te martohem thac mi iku nga duart asht kenaqsi qe po te lexoj zemra jeme vetem lot ka pas gjith kyt kohet.
si te kam maj burrnesh. shpresoj te jesh mire, dhe kyt fund vite tja kaloni sa ma mire dhe ishalla tesh e mbrapan te kemi ma aktive se per zot i jep hormani ketije forumi. te don shum mondi
si te kam maj burrnesh. shpresoj te jesh mire, dhe kyt fund vite tja kaloni sa ma mire dhe ishalla tesh e mbrapan te kemi ma aktive se per zot i jep hormani ketije forumi. te don shum mondi
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Goca sportive .Jam iri ktu e s njifna bashk pojam i knaqun ci u ktheve te uroj ti kesh kalu problemet e te pacim gjithmon se na zbukuron, e na neron sitin perqafime ujku.vllaznia1919 wrote:ppupupupupupu plasen çokollatat ktej.
Flm per urimet maj goce por ti e din qe un per ty e kam i vend lirshem gjithmone.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kryetifoze
Sa kam qesh!
Mondi dhe ju te gjitheve ju do deni fort gjithashtu dhe ju uroj plotesimin e deshirave tuaja, harmoni e lumturi dhe ishalla me mire per te gjithe ne kte vit qe vjen
Rrespekte
A asht propozim a? hahahahahPo ku je mar mond se sme paske harru. Po mendoja se kishe vazhdu jeten e na ishe martu ma se thashe mas je lodh tu mprit mute don shum mondi
She she akoma si ke lan ti kto gjana, te lutem mos me mbaj me shpresa ma se me shkatarrove jeten. Me le me pa fatin e jetes time se ti vetem llafe paske pasti e din qe un per ty e kam i vend lirshem gjithmone
Ujku edhe un jam e knaq qe u ktheva dhe gjithashtu qe paskan hy boll te rinj se me kta ktu u lodha gjithe kyt kohe e spo ma var njeri, ishalla vit i ri kismet i riJam iri ktu e s njifna bashk pojam i knaqun ci u ktheve
Daje e shef apo jo tu rrit nipi e po merrka vesh nga dashnija. te paska ngja ty mar daj ste paska lan gja mangut hahahahahahktu me vjen inad mu se thojn Mondi marre
Mondi dhe ju te gjitheve ju do deni fort gjithashtu dhe ju uroj plotesimin e deshirave tuaja, harmoni e lumturi dhe ishalla me mire per te gjithe ne kte vit qe vjen
Rrespekte
I Love To Live And I Live To Love!
do mbetet perjete.
do mbetet perjete.
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
eh maj Goce_Sportiste ato buze si lule bore mi ke. sa here qe kjo zemra ime i shikon edhe ma fort ty ajo te don. nuk ka jete as mrekulli kur si ke ato buze e tuja perbri. une po shkoj tash pa pritu se une vec me vllaznian dhe buzete e tuja jam dashuru.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Nipash c`fare ngjyret e ke banion te verdhe????Edmond-Cela wrote:eh maj Goce_Sportiste ato buze si lule bore mi ke. sa here qe kjo zemra ime i shikon edhe ma fort ty ajo te don. nuk ka jete as mrekulli kur si ke ato buze e tuja perbri. une po shkoj tash pa pritu se une vec me vllaznian dhe buzete e tuja jam dashuru.
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI