Mire se ju gjej kampione te medhej
Moderator: GOLDIAN
- toni kuqeblu
- Antar
Mire se ju gjej kampione te medhej
Jam Toni nji shkodran rusjan qe jetoj tash 9 vjet ne London On
Jam tifoz i terbum mas Vllaznis tone te madhe.
Asgja ma shume nuk vlen te un sa Vllaznia ashtu si edhe familja jeme jan te pa zavensushme.
Ka kohe qe lexoj ktu e me kan fol gjithmon per ju por tash e bani zoti mire e erdha.
Ishalla e kam kamen e mar e Vllaznia jeme, jotja, tanve e e gjithe admirusve mbar shqiptar del KAMPIONE.
Vllaznia asht ekip i madh dhe mos u cuditni kur tham mar komtar. Vllaznia ska limit ne token nane se me vite te tana ja kena marr zemren gjithe shqipnis.
Jena te mire dhe na ka hije gjithca sidomos TITULLI.
Edhe nji here mire se ju gjej o ajka e kombit Shqiptar.
Deri ne vdekje kuqeblu e pergjithmone ashtu qofte.
Zot na ndihmo.
Jam tifoz i terbum mas Vllaznis tone te madhe.
Asgja ma shume nuk vlen te un sa Vllaznia ashtu si edhe familja jeme jan te pa zavensushme.
Ka kohe qe lexoj ktu e me kan fol gjithmon per ju por tash e bani zoti mire e erdha.
Ishalla e kam kamen e mar e Vllaznia jeme, jotja, tanve e e gjithe admirusve mbar shqiptar del KAMPIONE.
Vllaznia asht ekip i madh dhe mos u cuditni kur tham mar komtar. Vllaznia ska limit ne token nane se me vite te tana ja kena marr zemren gjithe shqipnis.
Jena te mire dhe na ka hije gjithca sidomos TITULLI.
Edhe nji here mire se ju gjej o ajka e kombit Shqiptar.
Deri ne vdekje kuqeblu e pergjithmone ashtu qofte.
Zot na ndihmo.
Vllaznia kampione
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
- toni kuqeblu
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
mire se erdhe toni ne forumin vllaznia sepse njata fjale i ke shkru shum te bukura dhe prezantimin e ke ba si burrat si toni montana ,meqe e paske edhe emrin toni.
asht dicka e quditshme qe cdo tifoz i ri qe vjen ne forumin vllaznia vjen me entuziazem ku nuk lajm pa permend edhe edhe vllaznia krenaria ime,e njejta gja edhe me tonin dhe me shum te tjere duke fillu nga vetja jeme e cdo njeri tjeter ketu qe ka ba postimin e pare.
toni ,mesa di un forumi vllaznia asht hap mbasi vllaznia ka dal kampione,ne 2001 ,dhe te vetmin titull qe vllaznia ka fitu qe kur forumi vllaznia asht hap ka ken para da mujsh kur morem kupen e shqipnise ,dhe asnji here nuk e kena shiju kampionatin me dal kampion ,dhe me sa duket kete rradhe do e festojm te tan se bashku sepse kur vllaznia asht mire ,asht mire dhe i ka dek nana dhe shija e kampionit po i shijon cdo shkodrani sepse e ndin permrenda qe kete vit asht e vdekun kupa.
Mire se erdhe Ton shkodrani
asht dicka e quditshme qe cdo tifoz i ri qe vjen ne forumin vllaznia vjen me entuziazem ku nuk lajm pa permend edhe edhe vllaznia krenaria ime,e njejta gja edhe me tonin dhe me shum te tjere duke fillu nga vetja jeme e cdo njeri tjeter ketu qe ka ba postimin e pare.
toni ,mesa di un forumi vllaznia asht hap mbasi vllaznia ka dal kampione,ne 2001 ,dhe te vetmin titull qe vllaznia ka fitu qe kur forumi vllaznia asht hap ka ken para da mujsh kur morem kupen e shqipnise ,dhe asnji here nuk e kena shiju kampionatin me dal kampion ,dhe me sa duket kete rradhe do e festojm te tan se bashku sepse kur vllaznia asht mire ,asht mire dhe i ka dek nana dhe shija e kampionit po i shijon cdo shkodrani sepse e ndin permrenda qe kete vit asht e vdekun kupa.
Mire se erdhe Ton shkodrani
- toni kuqeblu
- Antar
Po ju a di shume per falemnders te gjitheve e spo mund te rri pa ju a perm,end emnin se tingllojn aq bukur e aq "si te shpise"
Miri
Man in Redblue
Admin
Jeti
Goldian
fpjalmi
Shume faleminderit dhe edhe nji here jam shume i nderum qe jam pjes e juja dhe e ndjej se sikur jena njoft ne shkallet e tempullit shejt "Loro Boricit"
Falimnders per fjalt e amla dhe uroj te festojme shpejt te dy trofete.
fpjalmi je shume i nderum naqe dhe sa per emnin po ta la ne dor ty (si tifoz i mrekullushem qe je) e vene si te dush.
Na ndihmo o zot te gjitheve bijte e tu kuqeblu !
Ec aty Vllazni !
Miri
Man in Redblue
Admin
Jeti
Goldian
fpjalmi
Shume faleminderit dhe edhe nji here jam shume i nderum qe jam pjes e juja dhe e ndjej se sikur jena njoft ne shkallet e tempullit shejt "Loro Boricit"
Falimnders per fjalt e amla dhe uroj te festojme shpejt te dy trofete.
fpjalmi je shume i nderum naqe dhe sa per emnin po ta la ne dor ty (si tifoz i mrekullushem qe je) e vene si te dush.
Na ndihmo o zot te gjitheve bijte e tu kuqeblu !
Ec aty Vllazni !
Vllaznia kampione
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
- toni kuqeblu
- Antar