Sa i takon ndeshjes te Vlones kunder Tiranes te dalin si te dojne , Vllaznia duhet me pa punen e vet e me fitu ndeshjet e veta

Forca Vllaznia
uroj te ndodh sic thua tiFlamurtari1923 wrote:blaudio wrote:Urime Vllaznise per fitoren... kjo humbje nuk besoj se ka merzitur ndonje tifoz te Flamurtarit, jo vetem sepse Flamurtari luajti mire, por sidomos sepse deshirojme qe Vllaznia te dale kampion dhe jo Tirana...
keshtu vazhdoni
Blaudio pak i merzitur jam se mendoja se nuk dilnim nga shkodra pa pike. nejse, urime Vllaznis per nje fitore ndoshta jo te merituar. Vllaznia e ka te fituar kampionatin se 17 Nentori nuk merr pike ne Vlore, sa deshire do kisha ti shikoja edhe ata legenat ku Partizani eshte tani.
Shv13, itu i jap te drejte Fpjalmit naqe ku thote Kampionja e Dimrit, sepse me te vertete Tirana e mbylli fazen e pare ne krye, ama mos harro se kampionati shqiptar ka 3 faza e jo 2 si tan Europa. Po te ishte me 2 , atehere do ishte Tirana kampione e dimrit, por ba me e shiku te gjithe kampionatin, tani ne dhjetor i bjen me ken gjysma e kampionatit, dhe Vllaznia e kryeson. Ba me ken kampionja e dimrit aja qe kryeson fazen e pare, atehere i bjen me ken kryesuesja e fazes se dyte me ken Kampionja e Pranveres, dhe keshtu nuk ka.shv13 wrote: kampionia e dimnit ka kene tirana ma pjalm n fund t fazes se pare..s na duhet gja ai titull ne se vec per sherr asht,ma mire me kene kampion n maj...nuk asht e fundit me ballshin,kena me lujte me dinamon me 27dhjetor e per kyt jam i sigurte se kam me kene ne shkoder e me kene tu ra gure jam n stadium..![]()