VLLAZNIA _____FLAMURTARI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
kuqeblu4ever wrote:Kena qysh ne 2001 qe jena pa hanger persmarit MRB, edhe kur rrin kaq gjate pa hanger te kap uri e terbume edhe han ca te dalin para. Oreks ma te mire ka kohe qe nuk kena pas dhe ishalla ky oreks na vazhdon deri ne fund te kampionatit duke kafshu cdo jave nga 1 ekip. Javen tjeter preja e rradhes do jete Flamurtari i cili veshtire me i shpetu kesaj urije te madhe qe na ka kap. Imagjinoje me e lan Luanin per nji kohe te gjate pa hanger MRB, sesi do terbohet dhe e kthen krejt xhunglen permbys. Ne ate moment kafshet e tjera sdijne ku me u msheh nga frika se luani asht mbreti i xhungles dhe dihet qe nuk duron aq gjate pa hanger, ngaqe asht mesu me kafshaten e madhe. Por kyt jave kur preja te vjen me te ba vizite ne strofull, atehere mbetet vetem me hap gojen edhe me i than mirese na erdhe edhe bujrum futu. Keshtu asht edhe puna e oreksit MRB Para Vllaznia!Man in Redblue wrote:Gjithmone e ma shume po e kuptoj kyt shprehjen "Oreksi vjen duke ngrene"
Kuqeblu4ever, une po kam qefe qe luani pasi ti ket mbrpeh mire dhembet, ne nje dite te bukur... me shi, te dali ne kerkum te asaje Zebres qe me date 23 nentore i iku nga duart... dhe shpresoj qe aty nga pranvera ta ket masakruar komplete...
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
kta ndeshje jan shum te randesishme tesh edhe duhet me i marr tana me perqendreim te madh mas mendoni fort per me ja marr hakun a qa ne losim per titull kurse ata losin per vend te 5-te kshuqe neve na interreson vetem 3 pikshi edhe me fitu me autogol ne minuten e fundit ashtu si thote v1919...
Un mendoj se kena me fitu se jena ne forme shum te mire fizikisht edhe morolisht por edhe urija qe kena per me majt vendin e par
forca vllaznia
Un mendoj se kena me fitu se jena ne forme shum te mire fizikisht edhe morolisht por edhe urija qe kena per me majt vendin e par
forca vllaznia
FORZA VLLAZNIA
-
- I Sapoardhur
3-0 njeri 5-0 tjetri prit o pak nuk do lozni me Vloren ju po me Flamurtarin. Nese nuk jam gabim 2 ndeshjet e fundit ne Shkoder kan perfunduar me barazim paversisht se ne nje ndeshje kemi lozur me 10 lojtar. Une jam i mendimit qe Flamurtari do vazhdoj serine e rezultateve pozitive mos harroni se kemi 6 ndeshje pa humbur. Pershedetje te gjithe tofozave shkodran mos kini merak do humbni pik me te shutnen por do fitoni kampionatin se Tirana javen tjeter eshte ne vlore
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Ndeshja Vllaznia-Flamurtari 0-0 gjith koha e rregullt, ne minuten eFlamurtari1923 wrote:3-0 njeri 5-0 tjetri prit o pak nuk do lozni me Vloren ju po me Flamurtarin. Nese nuk jam gabim 2 ndeshjet e fundit ne Shkoder kan perfunduar me barazim paversisht se ne nje ndeshje kemi lozur me 10 lojtar. Une jam i mendimit qe Flamurtari do vazhdoj serine e rezultateve pozitive mos harroni se kemi 6 ndeshje pa humbur. Pershedetje te gjithe tofozave shkodran mos kini merak do humbni pik me te shutnen por do fitoni kampionatin se Tirana javen tjeter eshte ne vlore
2-te Shtese, Goal Vllaznia...
Tiranen rraheni se keni rast, se itesh asht ngatrru me breket e veta nepere kembe...
Forca Vllaznia...
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
mire se erdheFlamurtari1923 wrote:3-0 njeri 5-0 tjetri prit o pak nuk do lozni me Vloren ju po me Flamurtarin. Nese nuk jam gabim 2 ndeshjet e fundit ne Shkoder kan perfunduar me barazim paversisht se ne nje ndeshje kemi lozur me 10 lojtar. Une jam i mendimit qe Flamurtari do vazhdoj serine e rezultateve pozitive mos harroni se kemi 6 ndeshje pa humbur. Pershedetje te gjithe tofozave shkodran mos kini merak do humbni pik me te shutnen por do fitoni kampionatin se Tirana javen tjeter eshte ne vlore
uroj te kemi mik te perhershem ne forum
duhesh pergezu per rezultatet e flamurtarit kete sezon aq me teper me vjen mire per trajnerin qe keni kamshume simpati per te
kete jave do jete ndeshje e forte
kemi favorin fushe
do fitojme qe tju a japim ju shansin te merrni tre piket javes tjeter me tiranen
respekte
i perjashtuar
-
- Kryetifoz
o flamurtari mire se erdhe ne fillim
spo e bajm as 3-0 as 5-0
e lajm 2-0 hih
ju keni 6 ndeshja pa hup
po na kena 7 ndeshje pa hup 6 fitore e 1 barazim eshte shume
pra shanzi jon eshte se jena fushe tone e tifozat nuk do mungojn masandej vllaznia per mua nuk do te ndelet me gjith kyt vrull qe ka marr
respekte flamurtari na bani nje nder javen tjeter me tiranan hiih
vllanzia faliminderit per emozionet e deritanishme
vllanzia yll fare te dua
krenaria e shqiperise
spo e bajm as 3-0 as 5-0
e lajm 2-0 hih
ju keni 6 ndeshja pa hup
po na kena 7 ndeshje pa hup 6 fitore e 1 barazim eshte shume
pra shanzi jon eshte se jena fushe tone e tifozat nuk do mungojn masandej vllaznia per mua nuk do te ndelet me gjith kyt vrull qe ka marr
respekte flamurtari na bani nje nder javen tjeter me tiranan hiih
vllanzia faliminderit per emozionet e deritanishme
vllanzia yll fare te dua
krenaria e shqiperise
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- Tifoz nderi
flamurtari 1923 shkruan
3-0 njeri 5-0 tjetri prit o pak nuk do lozni me Vloren ju po me Flamurtarin. Nese nuk jam gabim 2 ndeshjet e fundit ne Shkoder kan perfunduar me barazim paversisht se ne nje ndeshje kemi lozur me 10 lojtar. Une jam i mendimit qe Flamurtari do vazhdoj serine e rezultateve pozitive mos harroni se kemi 6 ndeshje pa humbur. Pershedetje te gjithe tofozave shkodran mos kini merak do humbni pik me te shutnen por do fitoni kampionatin se Tirana javen tjeter eshte ne vlore
megjithese tifozat vlonjat rradhen e fundit na kan ofenduar futbollistat pa te drejte ,iu ftojm te vini ne stadiumin loro boriqi sepse nuk do tua kthejm mbrapsht sepse ne shkoder tifozi nuk shan ,biles po e shikoi qe skuadra mike luan ma mire duartroket dhe asht e kunderta me kulturen vlonjate qe poshteron vetem per te fitu me zor,megjithate nuk jan tan vlonjatet njesoj.
mireserdhe ne forumin vllaznia
megjithese tifozat vlonjat rradhen e fundit na kan ofenduar futbollistat pa te drejte ,iu ftojm te vini ne stadiumin loro boriqi sepse nuk do tua kthejm mbrapsht sepse ne shkoder tifozi nuk shan ,biles po e shikoi qe skuadra mike luan ma mire duartroket dhe asht e kunderta me kulturen vlonjate qe poshteron vetem per te fitu me zor,megjithate nuk jan tan vlonjatet njesoj.
mireserdhe ne forumin vllaznia
-
- Tifoz nderi
gazeta panorama shkruan
“Mallkimi” i dëmtimeve vazhdon
Sinani, E. Beqiri, Kaçi e Dhëmbi kanë probleme dhe nuk do të jenë të gatshëm për lojë
Vllaznia/Tekniku Canaj, i shqetësuar nga mungesat për takimin me Flamurtarin
nje lajm shum i keq per skuadren e vllaznise.
4 lojtaret ma te mire do te na mungojn sot .
qa asht kja gja mar zot.
qa po ndodh keshtu.
“Mallkimi” i dëmtimeve vazhdon
Sinani, E. Beqiri, Kaçi e Dhëmbi kanë probleme dhe nuk do të jenë të gatshëm për lojë
Vllaznia/Tekniku Canaj, i shqetësuar nga mungesat për takimin me Flamurtarin
nje lajm shum i keq per skuadren e vllaznise.
4 lojtaret ma te mire do te na mungojn sot .
qa asht kja gja mar zot.
qa po ndodh keshtu.
-
- Kryetifoz
me vjen keq per flamurtarin po ska shance me fitu sot
ne do i rrahim edhe me rezultat te thell
vllaznia eshte ne super forme e nuk krahasohet me flamurtari
ec djema na jepni emozione si keni dite me ba deri tani
djema stadiumi duhet te mbushe se kjo vllaznia tregon ftboll e rezultat
eshe marre po su mush stadiumi tani me kyt skuader
vllaznia super skuader
urime urime ekipit kampion