![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kakà ka me mungu veç nji ndeshje.Admin wrote:Kaka e ke jasht per 2 jave nqs nuk gabohem.
Inzaghi 100 vjec ca ka me ba ma....
Shevcenko ka tesh 4 muj qe slet futboll .......
Per me fitu duhet me pas EKIP , dmth GRUP e Milani per momentin se ka kriju hala grupin.... Sdq normale qe metet gjithmon pretendent.
shum sulm i mire, pa nuk krahasohen me tre qi kan fitu Topin e Arte(Sheva, Kakà, Ronaldinho), me nji qi ka me e fitu shpejt (Pato), me rekordmenin e golave ne europe (Inzaghi) plus Borriellovllaznia1919: Del piero-Trezeguet-Amauri-Giovinco!
vllaznia1919 wrote:Naqe merri me gola te shenum vjet.![]()
![]()
![]()
FLM PER KOMP NAQE.KRENARIA KUQ e BLU wrote:jeti wrote:NDERSA JUVJA SI ZONJE E VJETER QE ASHT EDHE MUND TE BAJNE NDONJE SURPRIZE PO SJA HANGREN HAKUN ALBITRAT...![]()
![]()
![]()
![]()
e bukur kja....
Po naqe ne rregull je ti po sikur milani t'rrafte Bolongen ose t'barazote noshta e kishit 1 piksh e jo 0jeti wrote:FLM PER KOMP NAQE.KRENARIA KUQ e BLU wrote:jeti wrote:NDERSA JUVJA SI ZONJE E VJETER QE ASHT EDHE MUND TE BAJNE NDONJE SURPRIZE PO SJA HANGREN HAKUN ALBITRAT...![]()
![]()
![]()
![]()
e bukur kja....
![]()
KETE VIT MILANI KA ME I BA SKUADRAT E SERIS A KAPS..![]()
TU FILLU ME INTERIN E TU MARU ME JUVEN.
UNE PERSONALISHT KETE VIT JA KAM FRIGEN VEC LECES.....
Nuk e di per ke asht fjala naqe.GOLDIAN wrote:ju vllaznit qe jeni me ne brendesi te kampionatit italian a mundeni me me tregu se tu ndjek lajmet te raiuno ne teletekst me ate italishten qe une kuptoj mora vesh qe nje 4 serb me moshe te re kishin zbarku ne itali.a po me tregoni a jane nej niveli ma te nalte se keta tonet apo si a puna
me plas me vjen kur ishoh ato qe levizin e keto tonet qe bejne merkato gazetash
genoa sampdoria palermo e lece me duket se i kishin blevllaznia1919 wrote:Nuk e di per ke asht fjala naqe.GOLDIAN wrote:ju vllaznit qe jeni me ne brendesi te kampionatit italian a mundeni me me tregu se tu ndjek lajmet te raiuno ne teletekst me ate italishten qe une kuptoj mora vesh qe nje 4 serb me moshe te re kishin zbarku ne itali.a po me tregoni a jane nej niveli ma te nalte se keta tonet apo si a puna
me plas me vjen kur ishoh ato qe levizin e keto tonet qe bejne merkato gazetash
flm naqeper infotshv13 wrote:te genoa asht jankovic e sokratis(ky asht grek po njisoj jane,kap nji m...e ndaje pergjyse...) ,nuk jane titullare po 2-3 ndeshje si rezerva i kane ba..
te samp e te lecce jane nja 2 te ditlindjes 87-90 po s kane lujte asnjihere..kto di une tesh ndoshta mund t mos jene ato qe kerkon ti