VLLAZNIA _____PARTIZANI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
mondi.e majta fjalen naqe.e katerta dhe e sakta
te thash qe ket jav do ta nxjerri vllaznine te paren
urime vllezer per fitoren dhe per vendin e pare.
tashti jam i sigurte qe vendin e pare nuk do e leshojm ma.
kja asht vllaznia jone e vertete djema ,dhe jam plotesisht i sigurte se ne keto momente jeni te tan te gezum ,sepse un jam 3 fish ma teper se ju,sepse fitoi tema jeme si gjithmone ,e dyta tema jeme e nxori vllaznine te paren ,dhe e treta do pergatitem me hap temen tjeter qe padyshim do jete fitore me cdo skuader qe do kena perpara.
para vllaznia kampion
Te lutem jo sharje ne forum sepse ky forum vizitohet nga femra,femij etj. Miri
te thash qe ket jav do ta nxjerri vllaznine te paren
urime vllezer per fitoren dhe per vendin e pare.
tashti jam i sigurte qe vendin e pare nuk do e leshojm ma.
kja asht vllaznia jone e vertete djema ,dhe jam plotesisht i sigurte se ne keto momente jeni te tan te gezum ,sepse un jam 3 fish ma teper se ju,sepse fitoi tema jeme si gjithmone ,e dyta tema jeme e nxori vllaznine te paren ,dhe e treta do pergatitem me hap temen tjeter qe padyshim do jete fitore me cdo skuader qe do kena perpara.
para vllaznia kampion
Te lutem jo sharje ne forum sepse ky forum vizitohet nga femra,femij etj. Miri
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Miri dona me i ba pak me nerva Tiransit, se kena me te keqMiri wrote:Djema mos u nxitoni asht heret ala,nuk e di se ca ju ka kap me tiranen apo me skuadrat te tjera ne rradh te pare te shofim skuadren tone te tjerat nuk na interesojne nuk asht nevoja ti shajme etj etj...
jo per gja po rrishin e thoshin nuk e leshojme vendin e pare neper gazeta.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Tifoz nderi
canaj asht dasht me e fut ma perpara shtupinen.
shtupina mbas lojes se mrekulluesshme me tiranen asht dasht me u fut menjehere qe ne minutat e para e ja me u lan 5 minutat e fundit.
shtupina u fut 5 minutat e fundit dhe bani gol.
mund te them me shum goje qe shtupina asht sinani i dyte .
nese canaj nuk e fut ndeshjen tjeter qe nga minuta e pare atehere mund te them se ai don nji denim.
hallall shtupina .hallall fanelen e vllaznise.
shtupina mbas lojes se mrekulluesshme me tiranen asht dasht me u fut menjehere qe ne minutat e para e ja me u lan 5 minutat e fundit.
shtupina u fut 5 minutat e fundit dhe bani gol.
mund te them me shum goje qe shtupina asht sinani i dyte .
nese canaj nuk e fut ndeshjen tjeter qe nga minuta e pare atehere mund te them se ai don nji denim.
hallall shtupina .hallall fanelen e vllaznise.
-
- Tifoz nderi
Miri wrote:Djema mos u nxitoni asht heret ala,nuk e di se ca ju ka kap me tiranen apo me skuadrat te tjera ne rradh te pare te shofim skuadren tone te tjerat nuk na interesojne nuk asht nevoja ti shajme etj etj...
Na len te festojm naqe se ka vite qe e pres iket moment.
personalisht e njof etiken se si shkruhet neper forume dhe nuk ka as sharje e as ofendime, thjesht qef.....ole.....ole...ole
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
miri shkruan
Djema mos u nxitoni asht heret ala,nuk e di se ca ju ka kap me tiranen apo me skuadrat te tjera ne rradh te pare te shofim skuadren tone te tjerat nuk na interesojne nuk asht nevoja ti shajme etj etj...
Djema mos u nxitoni asht heret ala,nuk e di se ca ju ka kap me tiranen apo me skuadrat te tjera ne rradh te pare te shofim skuadren tone te tjerat nuk na interesojne nuk asht nevoja ti shajme etj etj...
-
- Tifoz
Urime
Urime dhe ishalla nuk e leshojme ma vendin e pare ma.
Nuk e kam pa lojen por ndoshta po e tregojne TV1 ose Rozafa.
Tani jane duke mu dhimbsuar ato dy piket e humbura me Tiranen. Tirana me kete ekip nuk eshte pretendent per titull. Teuta, po.
Me ke lujme javen e ardhshme.
Shnet
Nuk e kam pa lojen por ndoshta po e tregojne TV1 ose Rozafa.
Tani jane duke mu dhimbsuar ato dy piket e humbura me Tiranen. Tirana me kete ekip nuk eshte pretendent per titull. Teuta, po.
Me ke lujme javen e ardhshme.
Shnet
-
- Mysafir i Rrespektum
Pergzime n'rradh t'pare qe shtypet faren e keqe... pra urime fitoren.
Mbi te gjitha urime vendin e pare sepse nese Tirona e meritoi me qen e para 6-7javet e para, ju e keni meritu me qen keto javet e tjera. Loja Vllaznise ka qene ne rritje, edhe vendi pare mese i meritum.
Me shpirt lutem qe miku im, vllai im Rai ta kete pa kete lajm te sotshem se Vllaznia osht ne vend te pare.
Gjithe te mirat!
P.S Per ato tifoza qe kalojne ne delir kur shajne Tironen, u them te shofin e te gzojne per ekipin e tyne. KJO QUHET ME QENE TIFOZ ene jo llapaxon qe merret me te tjeret. Respekte!
Mbi te gjitha urime vendin e pare sepse nese Tirona e meritoi me qen e para 6-7javet e para, ju e keni meritu me qen keto javet e tjera. Loja Vllaznise ka qene ne rritje, edhe vendi pare mese i meritum.
Me shpirt lutem qe miku im, vllai im Rai ta kete pa kete lajm te sotshem se Vllaznia osht ne vend te pare.
Gjithe te mirat!
P.S Per ato tifoza qe kalojne ne delir kur shajne Tironen, u them te shofin e te gzojne per ekipin e tyne. KJO QUHET ME QENE TIFOZ ene jo llapaxon qe merret me te tjeret. Respekte!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!