Tirana - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Tue, 25 Nov 2008 , 14:41

fpjalmi wrote:miri.pse tirana meritonte ma shum pjesen e dyte naqe .
asht e vertete qe tirana e ka majt topin ma shum por ka ken e parrezikshme ne porten tone perveq shtylles e golit kurxha ska ba.
nuk e di fpjalmi tek tv jot se si ka lujt vllaznia dhe tirana por tek tv-ja jem qe pash une ndeshjen ne pjesen e dyte tirana kishte shume raste per gol gjithesesi ky asht mendimi jem.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 25 Nov 2008 , 15:06

tironsi_tr wrote: Mirin e Athines nga e kom?

ja ja nuk jam i athines por jam i postribes :D
ne janin jam e jo ne athin :D

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Tue, 25 Nov 2008 , 15:34

Nji permbledhje e ndeshjeve shume te bukura Vllaznia-Tirana gjate historise. Shikoni sa interesant nga vitet 30 ku Vllaznia gjithmone asht ne vend te dyte me 1,2 ose 3 pike ma pak se Tirana dhe nuk arrin me fitu asnji kampionat deri ne 1945 pavaresisht se gjithmone asht pretende kryesore.

Kur titulli është Tirana-Vllaznia

25 Nentor Mjaftoi ndeshja e fundit, e 151?ta në historinë e madhe të përballjeve të drejtpërdrejta Tirana – Vllaznia, luajtur të dielën e 23 nëntorit 2008 në Tiranë, për të kuptuar se kur luan e para (Tirana) me të dytën e renditjes (Vllazninë) edhe ambjenti ndryshon ndjeshëm. Eshtë trashëguar që nga kampionati i parë, në duelet mes këtyre dy skuadrave, ajo “luftë” e përhershme e zhvilluar me rivalitet maksimal, për të arritur te titulli kampion. Janë 70 kampionate të kategorisë superiore dhe në shumë prej tyre, të dy ekipet, sidomos në vitet e paraçlirimit, kanë ecur përgjithësisht me të njëjtin hap, duke krijuar një rivalitet të mëdh. Në fund, Tirana është shpallur 23 herë kampione e vendit, ndërsa Vllaznia ka fituar 9 tituj të tillë.

Viti 1930: Kampionati i parë edhe pse ka pak ndeshje (10), kalon përmes një odiseje, që kampionia e parë Tirana e ka ndjerë në takimet direkte. Madje që në start, teksa humbet në Shkodër më 06.04.1930 (2?3). Kur ka pritur të marë revanshin në Tiranë, sërish Vllaznia, më 11.05.1930 barazon 1?1 në kryeqytet. Shkodranët kanë lënë më tepër pikë me ekipet e tjera dhe mes Tiranës (14 pikë) e Vllaznisë (13) është Skënderbeu që ka aq pikë sa bardheblutë, që i fitojnë të dyja ndeshjet në finale, nga 2?0 në tavolinë, për mosparaqitje të korçarëve.

Viti 1931: Janë pjestare të një grupi (A) dhe vetëm skuadra që do të ishte e para, kishte të drejtën të luante në finale. Vllaznia është më efikase në takimet direkte me Tiranën (1?0 e 0?0), por kryeqytetasit dalin të parët ngaqë mundën dy herë Vlorën. Këtë gjë se bën Vllaznia me vlonjatët, pasi i ndan ndeshjet me një fitore 2?1 dhe një humbje me të njëjtat shifra me SK.Vlorën (sot Flamurtari) dhe mbetet e dyta.

Viti 1932: Ndër pesë skuadra gjithsej Tirana e Vllaznia, madje afër tyre dhe Teuta “bëjnë ligjin” për titullin. Tirana sërish vuan për të arritur një fitore me shkodranët dhe të dyja ndeshjet përfundojnë me barazim 1?1 e 0?0, por falë avantazhit më të mirë në fitore e pikë ndaj ekipeve të tjera, shkëputja +2 pikë i mjafton Tiranës, që të lërë pas Vllazninë, e cila dështon për të tretin vit radhazi në tentativën për një trofe kampioni.

Viti 1936: Tirana dhe Vllaznia arrijnë dyfish më shumë pikë, në raport me 6 ekipet e tjera. Sërish Tirana ruan kreun me +2 pikë më tepër, duke arritur madje dhe fitoren e parë 4?1 ndaj shkodranëve në Tiranë dhe duke barazuar në Shkodër 2?2. Mjafton kaq dhe sigurisht pa kryer edhe gabime në sfidat e tjer,a që Tirana të jetë si gjithnjë e para dhe Vllaznia e dyta.

Viti 1937: Rivaliteti, ndonëse ndjehet disi më i vogël është i ndërlidhur për titullin, po mes Tiranës e Vllaznisë. Në fund të kampionatit janë kryeqytetasit që fitojnë e 6pikë diferencë, madje e mbyllin kampionatin pa asnjë humbje. Një barazim në veri, por jo me Vllazninë, por me Beslidhjen (2?2). Tirana mbyll ciklin e 6 kampionateve të viteve të paraçlirimit, me supremaci të plotë ndaj shkodranëve.

Viti 1945: Këtu është pika kulminante. Në kampionat luajnë në grupe të veçanta dhe sipas rregullores së atëhershme, vendet e para luanin dy takime finale në fushat respektive. Në harkun e tre ditëve, më 23 dhe 26 dhjetor 1945, janë dy finale që kanë mbetur edhe sot ndër më të paharruarat. Ndeshja e parë luhet në Tiranë. Z.Barbullushi 70’ e Xh.Juka në 82’, i japin një avantazh të tillë Vllaznisë, që goli i “nderit” i Tiranës shënuar nga V.Bicaku 88’, nuk ndikon as dhe te ndeshja e kthimit, që mbyllet po me fitoren e shkodranëve 2?1, me autorë golash Vasinë 10’ e Smajlin 86’, kur Tirana përkohësisht barazonte me B.Fagun 28’(p). Vllaznia fiton të dy finalet dhe shpallet për herë të parë kampione e Shqipërisë.

Viti 1946: Duke qenë në një grup janë si gjithnjë në “polet” e larta të renditjes, Vllaznia e para ( 20 pikë) e Tirana e dyta (16), në finale luajnë sërish shkodranët me fituesen e grupit tjetër që është Flamurtari. Të dyja ndeshjet edhe në Vlorë (0?2) më 07.07.1946 edhe në Shkodër 3?0 një javë më pas, fitohen nga shkodranët, që bëjnë “bis” titullin e tyre kampion.

Vitet 1947 deri 1970: Në skenën e futbollit shqiptar kanë hyrë gjithëpushtetshëm Partizani e Dinamo, që bëjnë “monopol” ndarjen e titujve kampione mes tyre për këtë periudhe, duke patur Tirana vetëm një shkëlqim me peshë nga sezoni 1964?65 e deri me 1969 – 70, teksa arrin një serial fitoresh ( 4 tituj kampioni), ndërsa shkodranët, thjesht mbesin si gjithnjë në grupin e skuadrave pretendente.

Sezoni 1971 – 72: E para Vllaznia që rikthehet te titulli pas 34 vitesh e dyta Tirana. Dy ndeshjet mes tyre nuk prodhojnë asgjë (dy barazime pa gola 0?0). Por shkodranët bëjnë një sezon të madh me 15 fitore dhe shënojnë 48 në 26 javë. Duke qenë sistematikë në ecurinë e tyre, Vllaznia nuk e vuri dhe aq në rrezik titullin e këtij sezoni, ndonëse ka patur të afërt “dihatjen” e bardhebluve që mbesin në finish me katër pikë më pak.

Sezoni 1975 – 76: Tirana edhe Vllaznia kërkojnë t’ia vështirësojnë kampionatin Dinamos, por kjo e fundit megjithë konkurencën e madhe të ndeshjeve, arrin t’i lërë pas edhe Tiranën edhe Vllazninë, me respektivisht 2 e 3 pikë diferencë. Një kampionat ku kampionia Dinamo edhe ndaj Tiranës edhe në Shkodër barazonte një e humbiste 1 ndeshje direkte, duke qenë ky tregues, tjetër fakt i pakontestueshëm, për forcën e Tiranës dhe Vllaznisë, në ndeshjet ndaj njëra ? tjetrës dhe Dinamos.

Sezoni 1979 – 80: Gati e njëjta situatë përsëritet. Por Tirana e Vllaznia që janë pas Dinamos kampione, mbesin disi më prapa në pikë (njëra 5 e tjetra 6) larg kampionëve. Tepër të forta përballjet direkte mes këtij “trinomi”, të gjitha me rrokadën e vazhdueshme të rezultateve.

Sezoni 1982 – 83: Mjaft e fortë lufta për titullin kampion. Vllaznia takohet me trofeun, vetëm në saj të golavarazhit më të mirë se Partizani dhe ka dy pikë më shumë se Tirana, që është shumë afër dyshes së parë, dy pikë më pak. Vllaznia, teksa shpartallon Partizanin 4?1 e 2?0, vuan me Tiranën, ndaj së cilës barazon 2?2 e humbet 0?1 në kryeqytet.

Sezoni 1996 – 97: Tirana e para me 46 pikë dhe Vllaznia e dyta 43, kanë një të veçantë, se të dyja fitoret e ndeshjeve direkte i fiton Vllaznia ?0 e 1?0. Në Shkodër luan rol të madh dopieta e E.Martinit 12’ dhe 88’ më 30.11.1996 ndërsa më 08.08.1997, golin në Tiranë për Vllazninë, e shënon A.Xhahysa 69’.

Sezoni 1997 ?98: Realizon një avantazh më të mirë në pikë Vllaznia (72) ndaj Tiranës (65), kjo edhe ngaqë në ndeshjet direkte janë shkodranët më efikase. Fitojnë në Tiranë 2?1 më 01.11.1997 me golat e Shllakut 23’ e Cungut 61’, pasi më parë Tirana kishte realizuar me Tafajin, në të 25’. Në Shkodër barazimi 0?0 mjafton për tu ruajtur ajo diferencë prej 7 pikësh, që kishin në rivalitet për titullin e këtij sezoni.

Sezoni 1998?99: Këtu duket më qartë ecuria hap më hap, kur herë kryesonte njëra skuadër e herë tjetra. Në finish mbërrin e para Tirana më 61 pikë, ndërsa Vllaznia mbetet e dyta, me 1 pikë më pak. Ndeshjet direkte janë shumë të forta për nga rivaliteti. Në Shkodër fiton Vllaznia me golin e Nogës 16’ me 11 metërsh, ndërsa në Tiranë bardheblutë shënojnëme anë të D.Muka në të 82’. Duket e habitshme për këtë dyshe, që luftoi mjaft për titullin kampion dhe ndiqej nga një skuadër si Bylisi i Ballshit, që e përfundoi kampionatin 2 pikë larg kampionëve.

Sezoni 2001?02: Edhe në dekadën e fundit do të ndjehet potenca e Tiranës dhe Vllaznisë, në luftën për titullin kampion. Ndonëse kanë afër Dinamon, Vllaznia e fiton titullin më 56 pikë dhe Tiranan mbetet e dyta më dy pikë më pak. Tirana në fazën e parë fitonte 2?1 në fushën e saj, kurse në Shkodër janë emocionet më të mëdha, nga një ndeshje me shumë kthesa e fituar nga Vllaznia me rezultatin 3?2, që në këtë sezon ndahet përfundimisht me titullin e saj të fundit.

Sezoni 2002 – 03: Janë njëra e para, Tirana me 60 pikë dhe tjera e dyta, Vllaznia me 49 pikë dhe diferenca e pasqyron më së miri, epërsinë e krijuar nga bardheblutë gjatë këtij sezoni. Janë të pastra fitoret e Tiranës ndaj shkodranëve në të dyja takimet direkte. Më 28.09.2002 Tirana në kryeqytet arrin shifrat 2?0 dhe po me dy gola diferencë 92?4) në Shkodër më 08.03.2003, ku dallon një dopietë e I.Fortuzit e nga një gol për D.Mukën e M.Halilin. Për Vllazninë golat realizoheshin nga S.Ishka e B.Devolli.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Tue, 25 Nov 2008 , 16:12

tironsi_tr wrote:
Persa i perket te shames ne korr qe filloi "Tirona te .... motren" e kam thone dhe te forumi im, qe nuk .... motrat e tjetrit gojarisht sic bojne Elbasonllit, se Shqiptari e ka motren/nonen gjo te modhe dhe per nji neshje futbolli me e ul veten aq poshte sa me ulerit ne korr te .... e motrave s'me duket normale. Ju ishit ne avantazh e ne vend ti gzoheshit ketij fakti qe kishit ardh ne Tirone e po fitojshit fillut tu ... gojarisht, se me vepra nuk ju a jep njeri dhe me dasht. :lol: (ahhh vetem po cut Mirin e Greqise ai ja bo menien pordh ene mis Universit) Kshuqe tencionimi i situates u bo shkash shamjet qe i fillun tifozet shkodran. Te t'shaje na i Elbasonlli se rrujm fare se na duket sikur me na sha motra motren, po Shkodronet, qe kurre s'e kena nxjerr nje parrulle kundrra Shkodres, e kurre s'kena kendu ne korr Shkodra kshu e Shkodra ashtu mendoj se osht me te pre ne bese ne mirsjellje.

tironsi_tr mfal por vetem vura pika. Miri
Un e pranoj se tifozat e vllaznise fillune me sha te part por mas ti bajm edhe na kta te shame gjana te mdhaja se kta ndodhin ne tana shtetet edhe kta gjana i ka qdo ndeshje derbi ne tana kampjonaten edhe nuk dan me than se ata nuk i rrespektojn tifozat e tirans...Mandej nuk jam dakort me ty kur thu ai lojtari i tirans qi ju hodh me kam ne ftyr lojtarit te vllaznise meritonte te verdhin aja gjithqa mund te kishte ken veq futboll ja...kurse te rasti i faulit ku u ba goli i tirans nuk ishte kurr per te kuq direkt po te verdhe po mandej edhe lojtari i tirans ju pergjigj shkodranit me te gjujtun me kry a sdi me nji gjest te keq nuk e maj mend edhe albitri nuk shkoj hiq te ai se edhe ai kishte meritu nji karton te mir...
FORZA VLLAZNIA

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 25 Nov 2008 , 16:31

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 25 Nov 2008 , 16:41

tironsi_tr wrote:

tironsi_tr mfal por vetem vura pika. Miri

pah sa tedukum tkena, me tmarr nqafe, edhe pikave i vjen hakut :lol: :lol:

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 25 Nov 2008 , 19:02

Me aq sa pashe une ne kronike nuk mu duke se Tirana e ka meritu fitoren!! Dhembi ka lane 3 raste flagrante per shenim !!!
Vllaznit Ultras

Image

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Tue, 25 Nov 2008 , 19:13

Nuk po thote njeri kun se e ka meritu Tirona fitoren dhe Vllaznia jo. Thjesht po thuhet, qe dakort i kishte Dhembi rastet per shenim LE T'I FUSTE MRENA S'JA KA FAJIN ASNJI pervec pazotsis tij, Canaj qe fut Sinanin me Teuten, edhe Nallbanit qe e lujti menc. Por mos harro penalltine e mohume, traversen tone, qe po te ishte fut rrezultati shkonte 2-1. Per ket them se barazimi ishte i drejte.

MIRI JANINES :idea:
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 25 Nov 2008 , 20:27

Ju uroj nga e zemra, nje barazim te meritume me Teuten...Image

Vllaznia do fluturoi ne vendin e pare...ole...ole...ole
Image
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 25 Nov 2008 , 21:58

jeti wrote:
Naqe po ta tham edhe nji gja, trajneri Canaj eshte trajner i mire e une e respektoj por e keqja eshte se ai don me ja imponu Vllaznise lojen e rujtjes se rezultatit, d,m,th pas golit te shenum ekipi duhet te mbroje rezultatin. (Pak a shume si ekipi i Dinamos)
Vllaznia ne traditen e vet, ka si filozofi vec sulmin ne 90 minuta loje, dhe kjo skeme nuk i pershatet Vllaznise.

Skuadra nuk u lodh hyc si thu ti, nuk lujti ne sulm sepse ti shpjegova ma nelt.
pasi Tirana shenoi golin ne min 78' Vllaznia qe nga ai moment e Dominoi pjesen e mbetun te lojes, kjo edhe per nderrimin qe u ba me hyrjen ne loje te te riut te talentuar shtupina, qe e bani Agollon me hanger bar ne krahun e majte.[/b]
shum dakort me kyt. sa barazoj tirana vllaznia u cu prej gjumit dhe te kishte ma loje perseri do ja futeshim tiranes. pra kjo tjegoj fajin e tranjerit dhe jo te lojtarve se ato ishin shum ma te fuqishem se tirana dhe kjo u duk qart kur deshtem me lujt, tranjeri na ka humb kyt ndeshje. edhe ishalla do mesoj nga ky gabim
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 25 Nov 2008 , 22:13

tironsi_tr wrote:Nuk po thote njeri kun se e ka meritu Tirona fitoren dhe Vllaznia jo. Thjesht po thuhet, qe dakort i kishte Dhembi rastet per shenim LE T'I FUSTE MRENA S'JA KA FAJIN ASNJI pervec pazotsis tij, Canaj qe fut Sinanin me Teuten, edhe Nallbanit qe e lujti menc. Por mos harro penalltine e mohume, traversen tone, qe po te ishte fut rrezultati shkonte 2-1. Per ket them se barazimi ishte i drejte.

MIRI JANINES :idea:
naqe me vjen keq se po te pergjigjem se je shum i rrespektum nga ana jeme. po te flasim ashtu si asht fajin qe nuk fitoj vllaznia ka ken direkt faji i tranjerit. vllaznia ju uli ne beth ne te gjith drejtimet dac ne mrojtje dac ne mesfush por sulmit ju u deshte rraboshta dhe jo dhembi. vllaznia e shkatrroj tiranen ne te gjitha drejtimet. por ne pjesen e tyte tranje po them une nga qe kishemi mrojtjen stabel krejt pruni gjith skuadren mrapa. sa shenuat ju gol vllaznia prap e dominoj por ishte shum vone dhe vetem me boadu perpara bile ai e pat edhe nje rast te art per shenim per 2-1, por futbolli i ka keto po nuk lujte 90, asht faji jon qe nuk fitume jo se tiranen nuk mundeshim ta rraheshim.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 26 Nov 2008 , 02:48

jeti wrote:Pershndetje Hatboy.

Cila Tirane lujti ne pjesen e pare ne sulm?! :shock: :shock: :shock:
Ti mire e the me fjalet e tuja qe fati i juj qe mungoi sinani se me gjithe ato raste vetem pervetem me portierin ndeshja do perfundonte qe ne pjesen e pare. :roll:

Naqe po ta tham edhe nji gja, trajneri Canaj eshte trajner i mire e une e respektoj por e keqja eshte se ai don me ja imponu Vllaznise lojen e rujtjes se rezultatit, d,m,th pas golit te shenum ekipi duhet te mbroje rezultatin. (Pak a shume si ekipi i Dinamos)
Vllaznia ne traditen e vet, ka si filozofi vec sulmin ne 90 minuta loje, dhe kjo skeme nuk i pershatet Vllaznise.

Skuadra nuk u lodh hyc si thu ti, nuk lujti ne sulm sepse ti shpjegova ma nelt.
pasi Tirana shenoi golin ne min 78' Vllaznia qe nga ai moment e Dominoi pjesen e mbetun te lojes, kjo edhe per nderrimin qe u ba me hyrjen ne loje te te riut te talentuar shtupina, qe e bani Agollon me hanger bar ne krahun e majte.[/b]
pershendetje :wink:

e kam fjalen qe tirona pjesen e par lujti e hapur ne fush ,jo qe lujti ne nje loj sulmuse kush e di se ca , po si vendosje ne fush ishte vedosje e hapur dmth ndoshta sulmuse sesht fjala duhur, po e kam fjalen lujti hapur dhe vllaznia pranaj doli aq leht para porte ,meqe tirona kishte mbrojtjen shum lart ne vij.Kte loj e vazhdoj dhe ne pjesen e dyt ,pranaj thash gjith lojen ne sulm meqe nuk ndryshoj shum ,pjesa dyt pastaj ishte totalisht sulm dhe vllaznia minut mas minuti u terhiqte gjithmon e me shum,kjo me boni me thon qe ra fizikisht, dhe ne emisione sportive kte po thonin, qe vllaznia ra fizikisht, meqe e ngjova e shtova ke komenti, vet personalisht se kam pa shum kte ,shifja me shum kush do ishte aksioni golit. :) megjithse nuk erdhi me aksion .

futja e shtupines ishte zgjedhje e mir e trainerit, sepse tirona nga krahu majt thujse zhvillo gjith lojen, po ti mos krahaso shtupinen qe ishte i fresket ne loj ,me agollin qe kishte lujt gjith neshjen. Nuk menoj qe vllaznia e dominoj lojen 10 minutat e funit ,sepse me lojtaret qe futi ne loj mori vetem nja dy faulle larg mesit te fushes vet, ndersa tirona ne kto 10 minuta boni nje travers dhe dy tre aksione te rrjedhshme qe perfundun me korne.

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Wed, 26 Nov 2008 , 07:52

Edmond-Cela wrote:asht faji jon qe nuk fitume jo se tiranen nuk mundeshim ta rraheshim.
O Edo po per futboll pra po diskutojme ca ka ktu qe mos merremi vesh aq mo teper qe njihemi e kemi shoqni. Pastaj po te kishte halla koqe i thoshin xhaje thote shprehja urte popullore. Jo mundeshim jo s'mundeshim, e rrifshe pra!! :lol: Do me dal kampion pa rraf Tironen? Ajt se mase mundeni ke neshja kthimit! Gjithe t'mirat! Duku ka veni.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Wed, 26 Nov 2008 , 22:20

ndehsja mbaroj e tani ne duhet me menum partizanin kjo teme ka mbaruar
un po jap mendimin time te fundit
vllanzia e kishte meritu me fitu me tirane ka tregu kush eshte mbreteria e shqiperis une per kyt ndehsje i falenderoj djemte shume loje te mire
tani vjen partizani e un du nje stadium plot se kja skuader po tregon shume loje te mire e shume resultate te mira
bravo vllanzia
vendi i pare po na pret e vllanzia po vjen shpejt
vllanzia kampionia e shqiperise
vllaznia te dua
krenaria
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 27 Nov 2008 , 00:28

tironsi_tr wrote:
Edmond-Cela wrote:asht faji jon qe nuk fitume jo se tiranen nuk mundeshim ta rraheshim.
O Edo po per futboll pra po diskutojme ca ka ktu qe mos merremi vesh aq mo teper qe njihemi e kemi shoqni. Pastaj po te kishte halla koqe i thoshin xhaje thote shprehja urte popullore. Jo mundeshim jo s'mundeshim, e rrifshe pra!! :lol: Do me dal kampion pa rraf Tironen? Ajt se mase mundeni ke neshja kthimit! Gjithe t'mirat! Duku ka veni.
Ska gja se e marrim edhe pa rraf Tiranen,kampionatin flas.Qe mas me ju ardhe shum keq shokve te mi tiransa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Thu, 27 Nov 2008 , 03:53

vllaznia
pse sdo ta fitojm kete rradhe kampionatin asht plotesish e sigurte.

ju tiransit duhet me mendu per kupen tjeter pra kupen e shqiperise se ketu nuk keni gja ne terezi. :lol: :lol:

nuk du me e ul tiranen por ndeshjet qe vllaznia ka lujt kohet ve fundit jan shum lart te atyre te tiranes ,duke marre parasysh edhe ndeshjen e fundit me lushnjen qe u pa se si tirana fitoi. :oops: :oops:

deshta me than qe tirana po spati shkodran ne sulm nuk ka gja ne vije.
sa i iken shkodranet iu shpune gomat :lol: :lol: :lol:

mundohuni me ba nje merkato dimerore te mire se me ita futbollist jeni 0 .

nuk du me ma marr per keq tifozat e tiranes por te gjithe po e shohim realitetin se si asht tirana e si asht vllaznia .

me vjen keq per ha,lilin presidentin e tiranes se asht njiri i mire po qysh se 3 presidentat e saj e kan lan vetem ,nuk ka ma fuqi merkato.

shum njerez thone qe tirana ka ba merkato te fuqishme e ka shpenzu miliona por ita futbilliste qe ka marre jan pa vlere,dhe nuk mund ta quaj as lushnjen per momentin ma dobte se tirana por siq shihet lojtaret e lushnjes me lojtaret e tiranes qa u pa ndeshjen qe tirana bani para vllaznise ,lojtaret e lushnjes ishin shum ma nalt.

respekte tifozave te tiranes dhe nese kam fol nej gja keq atehere te me falni por ky asht realiteti qe un mendoj

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Thu, 27 Nov 2008 , 04:28

fpjalmi , respekte dhe ti , ske fol asgjo te keqe , gjithmon mir flet persa i perket etikes ,un personalisht i lexoj me shum qef postimet e tuja :wink:

ene me thon te drejten je i fort fare me ato qe shkru, :lol: , ke kaq koh qe ia ke pre bileten tirones per kategori te dyt :lol: ,po jemi akoma ne ven te par, ksaj here na paske dhon kupen e shqiperis te pakten . :lol:

gjith te mirat. :wink:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 27 Nov 2008 , 14:34

Shyqyr qe sju ka lane pa kurgja te pakten. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Thu, 27 Nov 2008 , 15:00

vllaznia1919 wrote:Shyqyr qe sju ka lane pa kurgja te pakten. :lol: :lol: :lol: :lol:
cudi e madhe kja v1919 1 here ne 1000 vjet ndodh :lol: :lol:

Post Reply