Tirana - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Sun, 23 Nov 2008 , 19:00

Vllaznia eshte skuadra me ne form per momentin.
Fitore per c'do ndeshje, e si gjithmon shpirtin ne fushe.

ForcaVllaznia
Last edited by jeti on Sun, 23 Nov 2008 , 19:05, edited 2 times in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Sun, 23 Nov 2008 , 19:00

Kjo ka ken loja ma e bukur e kampionatit shqiptar, loje e shpejte, me raste dhe emocione, vetem rezultati ishte sic e tha jeti.
Last edited by kuqeblu4ever on Sun, 23 Nov 2008 , 19:05, edited 1 time in total.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by vvvllaznia » Sun, 23 Nov 2008 , 19:04

Edhe mund ta shof me at synin e tifozit por mu ma duk se Lila ka simulu.asht hedh per tok para se me e prek mbrojtsi.jam dakort qe ka ken ndeshja ma e bukur e kampionatit shqiptar bile pjesa e par ka ken shume mire si nivel lojet.mandej ra vllaznia e ra edhe loja :lol: :lol:

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Humbem 2 pike

Post by Sukubina » Sun, 23 Nov 2008 , 19:31

Vllaznia ja fali Tiranes nje pike.
Canaj duhet nisur. Duhet sjellur Hafizin ose Deden. Treneri ishte inekzistent. Trajneri ndikoi per keq kur nderroi stilin e lojes ne pjese te dyte. Dhembi duhej qitur jasht qysh ne min e 30 te pj pare. Nuk luajti fare, ndoshta pasi ka shoket te Tirana (devollin, Osmanin, Muzaken). Ai eshte lojtar i mire por sot tregoi karakter te dobet te tij. Nuk luhet keshtu per ngjyrat e Vllaznise. Shtubina duhet luajtur si titullar cdo here.

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Humbem 2 pike

Post by Shkodrani81 » Sun, 23 Nov 2008 , 19:40

Sukubina wrote:Vllaznia ja fali Tiranes nje pike.
Canaj duhet nisur. Duhet sjellur Hafizin ose Deden. Treneri ishte inekzistent. Trajneri ndikoi per keq kur nderroi stilin e lojes ne pjese te dyte. Dhembi duhej qitur jasht qysh ne min e 30 te pj pare. Nuk luajti fare, ndoshta pasi ka shoket te Tirana (devollin, Osmanin, Muzaken). Ai eshte lojtar i mire por sot tregoi karakter te dobet te tij. Nuk luhet keshtu per ngjyrat e Vllaznise. Shtubina duhet luajtur si titullar cdo here.
Ne rradhe te pare mire se na erdhe Sukubina.

Persa i perket nderrimit te tranjerit, ti po me habit jashte mase kur po thu me pru at qelbsine Deden. Ai asht nje matrapaz, qe fut ne 11-tshe, lojtar per lek. Kete e din tan Shkodra.
Kur ishte ai tranjer, nuk u la gja pa than per te, sot po e dokan prape.

Ma ban hallall, po na shkodranet ja fusin kot kajher.

Per Hafizin ke te drejte, ku e merr me e pas ate, sa per Deden, inshallah kurre s'i shef ma ngjyrat kuq e blu.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sun, 23 Nov 2008 , 20:24

sukubina shkruan

Vllaznia ja fali Tiranes nje pike.

mire se erdhe nje here te forumi vllaznia .

simas shkrimit tand qe ke ba ma siper nuk mendoj aspak dhe nuk jam dakort me ty ne disa faza

mund te thuash pse.

tranieri canaj asht nji tranier shum i mire dhe mendoj qe ka ba vllaznine ashtu siq duhet.

sa per dijeni vllaznise i kan mungu cdo ndeshje ka 5 e 6 titullare dhe ky agim cana i ka ba kta mungesa qe mos me u ndi fort.mendoje se sa e veshtire asht nji skuader me lujt qofte edhe pa 2 titullare dhe mendoje vete qa do te thote me lujt pa 6 titullare.

per dhembin ,jam dakort me ty ,asht dasht me u iu dhan ma shum hapesine shtupines dhe rraboshtes ,por edhe ne pjese te dyte pavaresisht se tirana ka ken ne zoterim te topit ma shum nuk kan ba asgja dhe kan dal te pahumbur me cdo futbollist te tiranes.

un mendoj se as hafizi dhe as dedja nuk mund te bajn aspak ma shum se agim canaj ,dhe mendoj se agim canaj asht nder 2 tranierat ma te mire ne shqipni dhe vllaznia me gjithe mend ka pas fat me kete tranier.

per mu agim canaj ka ba ekip ideal dhe i lumt per cdo gja qe ka ba deri tash se me te vertete ka ba ekip per me marr pa frike kampionatin

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 23 Nov 2008 , 20:25

jam plotesisht dakort me vllaznine 81

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Post by Sukubina » Sun, 23 Nov 2008 , 20:57

Ndoshta nuk mund te pajtohemi per pika te ndryshme, por nese ka rol dicka trajneri athere eshte verejtur sot. Slishkoviqi dhe jo Tirana shenoj gol, kurse Canaj e jo vllaznia pesoi gol.
Cka eshte roli i trajnerit gjate nje ndeshje. Kjo cka bani Slishkoviqi sot, ky eshte roli i trajneri. Pse u desht qe Vllaznia te luante ne sistem lopje si ne pjesen e dyte. Pse Lojtaret e Vllaznise nuk u munduan te organizojne por u drejtuan qe te mbrojne (edhe per te mbrojtur nuk mbrohet brenda dhe afer 16m) ne pjesen e dyte. Kur u pa se Tiranen e kemi ne dore, pse nuk u munduam qe ta shkatrrojm deri ne fund. Me nje pike do isha i kenaqur sikur Vllaznia si ekipi per momentin te ishte me i dobet se Tirana, kurse tani jemi shumne me lart.
e verte se kemi 4 apo 5 lojtare ma pak, por mos harro se kemi potencial te fuqishem te Shtubina e Rraboshta, e mos te permend Beqirin, Boadun, Bashiq.
sa i perket Dedes apo Hafizit kete e thashe me shume ne aspektin qe trajneri duhet te marre ere Shkodre.

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Sun, 23 Nov 2008 , 21:14

une them kyt vllanzia beri nje ndeshje shume te mireee dhe tani ne ndeshjen me partizanin stadiumi duhet te mbushet se vllaznia po tregon nje lojm shume te mire e po merr edhe rezultate
sot vllanzia ka tregu se vendin e pare eshte i saj
tirana tani po e pret vendio i 6 kurse neve po na therret vendi i pare
qe sot i them tiranes te eprshendesin per jave te fundit vendin e pare se javen tjeter skan me pas ma shance se eshte i uni
per trajnerin cana per mua eshte trajneri me i mire ne shqiperi po vllanzia ne pjese te dyte u desh me lujt me siper po prap luajti mire e la zemren ne fusha bravo edhe tifozave te shumte shkodran
vllanzia krenaria e shqiperise
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 23 Nov 2008 , 21:21

Sukubina wrote:Ndoshta nuk mund te pajtohemi per pika te ndryshme, por nese ka rol dicka trajneri athere eshte verejtur sot. Slishkoviqi dhe jo Tirana shenoj gol, kurse Canaj e jo vllaznia pesoi gol.
Cka eshte roli i trajnerit gjate nje ndeshje. Kjo cka bani Slishkoviqi sot, ky eshte roli i trajneri. Pse u desht qe Vllaznia te luante ne sistem lopje si ne pjesen e dyte. Pse Lojtaret e Vllaznise nuk u munduan te organizojne por u drejtuan qe te mbrojne (edhe per te mbrojtur nuk mbrohet brenda dhe afer 16m) ne pjesen e dyte. Kur u pa se Tiranen e kemi ne dore, pse nuk u munduam qe ta shkatrrojm deri ne fund. Me nje pike do isha i kenaqur sikur Vllaznia si ekipi per momentin te ishte me i dobet se Tirana, kurse tani jemi shumne me lart.
e verte se kemi 4 apo 5 lojtare ma pak, por mos harro se kemi potencial te fuqishem te Shtubina e Rraboshta, e mos te permend Beqirin, Boadun, Bashiq.
sa i perket Dedes apo Hafizit kete e thashe me shume ne aspektin qe trajneri duhet te marre ere Shkodre.
naqe mire se erdhe
ta tan ketu ne forum jena te nje mendimit se canaj(dhe pse mu me pelqen si trajner)na e hupi nlojen
nese ke durim qysh se ka fillu pojesa e dyte kam bisedu me jetin e kuqeblun dhe ju kam than qe me fitu nuk fitojme me kete loje
te kthehesh mrapa per 45 minuta duhet te kesh canavaron ne mrojtje qe ta mrosh rezultatin.
FATJONI sa per albitrin sbesoj se ishte ne anen tone sepse ato kung fut e delliallisit meritonin te kuqen apo agolli qe gersite brylin ne ftyre te kundershtarit si pa te keq meritonte te kuqen
nejse besoj se udhet analizu nga ana juaj loja e tiranes dhe jo albitri
une jam i kenaqun me barazimin ndaj tiroanes po si rrjedhen ngjarjet besoj ti vete e pohon se pjesa pare duhet te perfundonte ne fitore te thelle per ne
sikurse une pohoj se shtylla e xhafajt mund tju jepte 3 piket sot
respekte
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 23 Nov 2008 , 22:08

Per mu i lshoj i fije edhe grosha kta te tont.Perveq gabimeve te trajnerit.
Mire se erdhe Sukubina.Po na i thuj nja dy fjale per vedin tan qe te njifna i fije mes nesh.
Fatjon nuk e di sa ishte penallti ajo.Per mendimin tem ka ba gabime ne te dyja kraht.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 23 Nov 2008 , 22:19

Fatjon ku e pave penalltine ti ma a je italian a? :lol: :lol: Mandej kur thu ti tirana pati 4 raste per gol ne pjesen e dyte nuk jam hiq dakord perveq golit edhe njasaj shtyll ska pas gja tjeter tirana nuk i thohet raste kur i bjen topit me kry prej 7 8 metrash ose kur kalon topi afer zones edhe nuk i bjen kush,tu e krahasu me rastet e vllaznise qe jan raste te kjarta vetem per vetem me portier ata te tiranes nuk ishin gja goli ishte gabim i marr si gjithmon i grimes prep se prep barazim i meritum per te dyja skuadrat edhe se mvjen inas me plas...
FORZA VLLAZNIA

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Post by Sukubina » Sun, 23 Nov 2008 , 23:22

per: vllaznia1919
Jam prej Sukubines, nja 13km nga Shkodra. Eshte ne Ane te Malit, ana e Ulqinit. Nuk di cte them ma shume per vendin tim pervec qe Vllaznine e perjetojme njejte si ju ne Shkoder. E ndiem qe eshte pjese e jone dhe e percjellim rregullisht nje shumice e madhe prej nesh. Personalisht e ndjek me shume nepermjet TV pasi momentalish jetoj ne Ulqin. Por ndeshjet kryesore patjeter qe jam ne Shkoder dhe festoj si te gjithe te tjeret kur kemi sebep. te shpresojme qe kete vit kah maji apo kur i bie fundi i kampionatit te kendojem ate kengen o Vllazni, Vllazni jone....
Pershendetje per te gjithe forumistet dhe me vjen mire qe e gjeta kete forum.
Shnet

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Mon, 24 Nov 2008 , 00:00

ca m ka ardhe keq per njata 2 pike se sot me te vertete meritonim fitoren:

1- ne pjese te pare i kena dhane leksion futbollit( m jane duke si interi mrame kajhere.. :lol: )

2- arbitri e ka qelbe se nderhymjet e dabulles e deliallisit kane kene per te kuqe direkte ose per te verdha disa here e tr s do ta kishte mbylle ndeshjen me 11...

3- canaj gaboi qe na terhoqi aq shume ne pjese te dyte se nuk ishte merita e tr qe barazune por gabim i joni qe u terhoqme se na si natyre e kena qe s dina me lujte ne mbrojtje po vec tu sulmu..barazimi ishte i drejte per lojen qe diftun ekipet...ne duhet t ishim gjithsesi ma cinike para portet e me sulmu ma shume se mundesite i kishim

4- sidoqofte kjo ndeshje duhet t na xjerrin me moral t nalte e me bindjen se per momentin jena ekipi ma n forme..nqs vazhdojme kshtu kena mundesi reale per kampion kyt vit

5- tifozeria shkodrane edhe nji here diftohet superiore...10 fanaticsa me kapuca n kry ishin me te vertete komike...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 24 Nov 2008 , 00:17

Tjeta juj,

Personalisht nuk e kam pa ndeshjen ,por kam pa golin e Tiranes, ku faulla me aq sa pashe une nuk ishte.... pervec ksaj faji i mbrojtsave tone si edhe i Grimes qe nuk arrin me hek ate top,por sidomos edhe i mbrojtsave qe lajne vetem2 lojtare te tiranes.
Sdq une jam i knaqun edhe me barazimin, edhe se te vjen inat se si jane lane ne fund 2 pike.
Me aq sa lexova komentet tuja kja Vllazni na ban krenar edhe te ban me shpresu per ma mire, ishalla vazhdojme kshu!!!

Komplimente tane ekipit per impenjimin e sotem.

Sukubina, mire se ke ardh naqe e me bahet qejfi qe Vllaznine e ndjekun edhe prej Ulqinit :)
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 24 Nov 2008 , 01:36

dicka per fationin.e pash rubriken sportive te alsati dhe nuk ishte penallti ajo e tiranes sepse futbollisti i tiranes kishte fut vet kamet qe me u rrezu qe me u duk si penallti.kurse per 4 raste nuk e di se ku i bani tirana 4 raste.shtylla ishte rast dhe goli ishte gol edhe pse ishte per marri te grimes dhe te mrojtjes.kurse ma raste per tiranen nuk oashe dhe jam dakort me shokun ma nalt

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Mon, 24 Nov 2008 , 06:53

Sukubina wrote: Jam prej Sukubines, nja 13km nga Shkodra. Eshte ne Ane te Malit, ana e Ulqinit. Nuk di cte them ma shume per vendin tim pervec qe Vllaznine e perjetojme njejte si ju ne Shkoder. E ndiem qe eshte pjese e jone dhe e percjellim rregullisht nje shumice e madhe prej nesh. Personalisht e ndjek me shume nepermjet TV pasi momentalish jetoj ne Ulqin. Por ndeshjet kryesore patjeter qe jam ne Shkoder dhe festoj si te gjithe te tjeret kur kemi sebep. te shpresojme qe kete vit kah maji apo kur i bie fundi i kampionatit te kendojem ate kengen o Vllazni, Vllazni jone....
Pershendetje per te gjithe forumistet dhe me vjen mire qe e gjeta kete forum.
Shnet

NAqe mirese te pruni Zoti e ishalla ke ardh me kamb te mbar....Sa here te shkosh n'stadium mundoju me na ba naj koment pak ma te zgjanum prej kand veshtrimit te tifozit.......do te ishim mirnjohs shume

Forca e gjithmone para Vllaznia !
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Mon, 24 Nov 2008 , 10:12

video e ndeshjes

do vi edhe nje pjese tjetur

http://uk.youtube.com/watch?v=wZpeUPmlnr0
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Mon, 24 Nov 2008 , 12:05

Flm Edo si perhere per vidion. Mirin e Athines nga e kom? Rai nuk kam moter mer vlla qe tma >>>> (ti e di mire) megjithate... V1919 me ke knaq me ato foto si perhere. Per ato qe i thone Tirones k.u.r.v.e desha t'ju them se na shifni prap targen dhe mbas ksaj ndeshje. Pershendetje miqve te mi! Falimnerit per neshjen me te bukur qe osht bo simjet ne Superlige, nga Derbi Historik Mo i Vjeter. Respekte!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Re: Humbem 2 pike

Post by Man in Redblue » Mon, 24 Nov 2008 , 13:42

Sukubina wrote:Vllaznia ja fali Tiranes nje pike.
Per momentin mendoj se largimi i tranierit e demton ecurine e ekipit, por jam dakord se Canaj asht tu ba shume gabime.

Nuk e kam pa ndeshjen ndaj Tiranes, por mbaj mend ate ndaj Koper ne Slloveni, ku ne pjesen e pare vllaznia e myti me loj Koper, kryesote 2-0, ndersa ne pjesen e dyte doli skuadra komplet ne mbrojtje, pesu gol dhe me fat nuk pesume dhe te dytin...

Canaj ka tan jeten qe e praktikon kyt skeme, dhe zor se e ndryshon ashtu si vllznia tradicionalisht lun me skem sulmuese, prandaj mendoj se ky tranier nuk asht zgjidhje afatgjate

Post Reply