Tirana - VLLAZNIA
-
- I lindur KuqeBlu
e ma burra asht e kote te shpresojm qe skuadrat tona do kaloj turre shume ne europe harrojeni me ita presidenta qe kena atyre nuk ju rruhet me nder me than betha per skuadrat tona, sa tju vije nje oferte e mire nga lotoja harrohet mundi i gjith kampjunatit.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Moderator
-
- Moderator
- rai
- I Perjetshem
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
po patet mundesi na jepni nej formacion per gjygjtarin.
lexojeni ma mire cthote sportti shqiptare
http://www.sportishqiptar.com.al/kampio ... zulluarit/
lexojeni ma mire cthote sportti shqiptare
http://www.sportishqiptar.com.al/kampio ... zulluarit/
-
- Tifoz
-
- I perjashtuar
Po ta jap une informacionin vetem mos u merzit... Loren Jemini osht albiter i kolegjiumit te Tiranes dhe nji nder 10 albitrat mo te mire te superliges te pakten me ca thuhet ke webisiti i FSHS. Ne ndeshjet nderkombetare osht mor gjithmone si albiter i katert. Une nuk di ndonje gafe te modhe te ktij pervec asaj qe ne nji neshje te morrit mbaj men qe i dha dy te verdha po nuk i nxorri te kuqen. E ka nxjerr me vone mbas keshillimit me asistentet e mbas insistimit te lojtarve. Fpjalmi, tashi mos u anko para kohe. Edhe ne ndeshjen e pare qe u lujt ne Shkoder u bo buje e modhe se do te drejtohej nga nji tifoz i Tirones po nuk pashe gabime trashanike dhe favorizime per njeren apo tjetren skuader.fpjalmi wrote:po patet mundesi na jepni nej formacion per gjygjtarin
P.S.: Qe te jesh albiter i kolegjiumit te Tirones nuk do te thote me patjeter te jesh tifoz me Tironen kur dihet qe shumica e popullsise osht e ardhur. Aq me shume qe Tirona ka tifoze mo shume banoret autoktone.
P.S.2: Edhe une do te doja nji albiter nderkombetar pasi po luhet ndeshja kryesore e kampionatit. Megjithate shpresoj qe Jemini te drejtoje sa mo mire.
-
- Tifoz nderi
si ka shku puna tesh veq e asnji gjerman nat kohe kan pa ken ner ma te famshmit edhe ma te fortitrai wrote:harrove RrumenigeeeeeeeeeenGOLDIAN wrote: a man mend kush ka lujt aty
klinsman brehme mathaus apo gabohem
Per sa i perket ndeshjes te kampjonatit kisha dhan shum veq me shku ne stadium e me e pa ndeshjen jam i sigurt qe do te ket nje atmosfere shum te bukur futbolli dhe jam i sigurt qe vllaznia ka me lujt mir si gjithmon kunder tirans, tifozat e tirones banu gati se po ju vijn vllaznit e zjarrte...
FORZA VLLAZNIA
-
- I perjashtuar
-
- Moderator
hatboy wrote:un se di qe te kem ofendu njeri gjithsesi, ska pse te vehet ne dyshim ,sa her qe shkruj te thuhet po provokon apo ngacmon, se nuk futem ktu per te acaru robt, thash ate qe menoja duke u bazu ne disa shkrime ,pa ofendu njeri ,dhe nuk esht se shkrujta vetem ato dy fjal dhe e lash me aq , un e dhash nje her shpejgimin,Man in Redblue wrote:arbitrat, prandaj edhe keto dy fjalit e tuja HATBOY mu duken edhe mu te ekzagjerume.
Hatboy une ti mbaj mend shkrimet qi ke ba, e di se nuk ka pas asiher ofendime,perkundrazi, sa here qi je fut ne forum ti dhe disa "miq te hajrit" jam gzu.
ngaqi kohet e fundit keni ken pak aktive ne forum nuk ju mban mend mileti dhe kshtu edhe lind dyshimi per provokime te antaret qe nuk ju njofin, megjithate mendoj se debati ka ken mrenda normave...
-
- Moderator
-
- Moderator
Sa per debatin ne lidhje me kupat e evropes:
Vllaznia, Tirana dhe keto dy vitet e fundit hallal i qofte dhe Beses kan perfaqsu shqiperine (deri diku) me dinjitet ne evrope... sa per dinamo, Partizani, teuta vec me turp na kan mbulu... prandaj une (mgjs. e urrej nga ana sportive tiranen) uroj qe nqs nuk del vllaznia kampion, me mire te dali tirana se sa dinamo, qi la nam kunder nji skuadre lagjesh boshnjake.
Vllaznia, Tirana dhe keto dy vitet e fundit hallal i qofte dhe Beses kan perfaqsu shqiperine (deri diku) me dinjitet ne evrope... sa per dinamo, Partizani, teuta vec me turp na kan mbulu... prandaj une (mgjs. e urrej nga ana sportive tiranen) uroj qe nqs nuk del vllaznia kampion, me mire te dali tirana se sa dinamo, qi la nam kunder nji skuadre lagjesh boshnjake.
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
Njashtu asht.Antart e ri nuk i njofin antart prej Tiranet se skan hi kta koht e fundit.Edhe mund ta marrin si provokim por secili asht i lir me shpreh mendimin e vet pa ofendime.
P.S. Fatjon mire se u riktheve por un nuk flas jo prej (Friges) por se jam supersticioz.
P.S. Fatjon mire se u riktheve por un nuk flas jo prej (Friges) por se jam supersticioz.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
- rai
- I Perjetshem
une per vedi jam i bam gadi me festu dhe e djela ka me ken per mu dita e multi-gezimeve............... .............Vllaznia nuk ka me ma prish diten e zamanit e jam i pergatitun me u knaq tu u knaq.....asnji fije dyshimit nuk kam ne 3 pikshin e ksaj jav....sikur e shof surratin e Valter Fushes tu i shndrit ftyra prej gzimit e yndyret.......
nuk shoh te Tirana as force individi as force grupi..........nji Pezo e nji Dabulla nuk mjaftojne......kurse ne kena mbi te gjitha....ZEMRAT ... dhe............PO JENA SHKODRANE MOR ZOT....a harrut a ?
Vllazni perendi
Vllazni burreri
Vllazni krenari
Vllazni me deshire
Vllazni pa meshire
Vllazni me patjeter
Vllazni si asnjihere tjeter
VLLAZNI 3 PIKE OSE NDRYSHE E KONSIDEROJ HUMBJE
nuk shoh te Tirana as force individi as force grupi..........nji Pezo e nji Dabulla nuk mjaftojne......kurse ne kena mbi te gjitha....ZEMRAT ... dhe............PO JENA SHKODRANE MOR ZOT....a harrut a ?
Vllazni perendi
Vllazni burreri
Vllazni krenari
Vllazni me deshire
Vllazni pa meshire
Vllazni me patjeter
Vllazni si asnjihere tjeter
VLLAZNI 3 PIKE OSE NDRYSHE E KONSIDEROJ HUMBJE
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Tifoz nderi
hahha rai, bravo i madh
na zemrat i kena por ishalla po i kane edhe lojtaret te dielen se vetem zemrat tona nuk mjaftojne. Bile qe me punu ma mire ingranazhet Fushaj duhet me ja vu edhe naj shperblim per kry lojtareve per fitoren bile kishte ken mire me ja var te traversa naj qese transparente ku te duken eurot.
Para Vllaznia!
na zemrat i kena por ishalla po i kane edhe lojtaret te dielen se vetem zemrat tona nuk mjaftojne. Bile qe me punu ma mire ingranazhet Fushaj duhet me ja vu edhe naj shperblim per kry lojtareve per fitoren bile kishte ken mire me ja var te traversa naj qese transparente ku te duken eurot.
Para Vllaznia!
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Tifoz