Tirana - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 18 Nov 2008 , 14:10

rai wrote:Tirana-Vllaznia_______2

Une jam nji njiri qe kur besoj ne dicka ve te gjitha energjite dhe forcat e mija, fokusohem dhe jam shume i pergatitun ka ana "trunore" ne menyre qe ate qe besoj.....ta shpreh me za te nalte, me pasion e me gjithe forcen e shpirtit.
Ket ralle si asi here jeter jam ma shume se i sigurte se Vllaznia merr 3 pikshin ne Tirane.
Jane shume faktor qe me bajne me besu dhe me kane perfshi ne nje bote te jashtzakonshme ambicjet e deshiret.
3 pike asht e gjitha.....3 pike jane me "se z'ban".
Kaq dona...........Vllaznia sna len n'balte te Shtunden.
Kuqeblute do na plotsojne deshiren.....nuk po kerkojme e andrrojme gjana te jashtzakonshme....
thjesht te perdhunojme nji Tirane te kalbet qe nga portjeri e deri te sulmi....me nji trajner qe po ban shume gabime ...si ne ndertim te formacionit nga ana taktike ashtu dhe ne zevendesime.....me 3 lojtare kyc te perfshire ne udhetimin e raskapitshem me kombetaren ne Azerbajxhan-istan....me nje presidence te percare dhe plot prapaskena....
Atehere cfare ka Tirana te mos zaptohet ????????????

Fitorja e PADISKUTUSHME asht e JONA asht KUQEBLU

Forca Vllazia zemra jeme......Te dua shume !
per mendimin tem pytja nuk asht: Cfare ka Tirana te mos zaptohet? por Cfare kemi ne qe te zaptojme Tiranen?

Vllaznia per here te pare ne kyt sezon arriti tri fitore rradhazi, vendi i dyte asht rezultat vetem i konkurrences se dobt dhe jo i forces tone:
kemi nje portier qi ban gafa mas gafash, nji mbrojtje qi ne leter asht e forte, por qi une nuk i kam bese, nji mesfushe qe i mungon organizatori, nje sulm me nji Sinan te vetem... dhe nji dhemb shume ne form, por qi i duhet me ba disa pozicione ne fushe...

mendimi jem asht se Vllaznia i ka te gjitha mundesite me mujt Tiranen, por mu personalisht nuk ma man me vu doren ne zjerm per kyt ekip..

me gjithate: PARA VLLAZNIA :ol2: :ol2: :ol2: :ol2: :ol2: :ol2: :ol2: :ol2: :ol2:

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Tue, 18 Nov 2008 , 16:25

Une kam besimin se ne kete ndeshje do paraqitemi shume mire, Sepse Vllaznia keto javet e fundit, ka tregu stabilitet, ne loje por edhe ne rezultate.

Le te shpresojme qe formacioni i Vllaznise te jete i kompletuar kete ndeshje, e te mos mungoje asnjeri duke fillu te sinani, lici, kaci etj.

Te dilen me vu shpirtin ne fushe, e tifozat do bertasin si gjithmon.
ForcaVllaznia
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Per ven te par e me lan tiranen me na pa targen... SH 19

Post by jeti » Tue, 18 Nov 2008 , 16:32

gyska wrote:Jam i sigurt ne fitoren e vllaznis e kena prit shum ket moment qe me tregu qe vllaznia asht ajo vllazni ku i takon me ken
Do ti tregojm tanve qe jena ne aja tifozeri qe i kena ba mu dridh tan e kena ken 1shat per her .. do ta shofin tan shqipnia kush ash vllaznia e kush jan tifozat e vllaznis .. se kan fillu me u hap da fanatics..
Do ti mysim at neshje.
Gyska mire se na erdhe naqe.
Sa lezet ka kur bana shume ne forum, po me duket vedi si me ken tu ik ne tirane me e pa ndeshjen ne stadium. :lol:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 18 Nov 2008 , 18:51

Gyksa mire se ke ardh naqe e ishalla ke ardh me kam te mbare :D

Sinani dhe Lici jane ne pikpytje per ndeshjen kunder Tiranes.... pa ishalla pa bahen se perndryshe e shaf teper te veshtire fitoren....
Vllaznit Ultras

Image

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Tue, 18 Nov 2008 , 19:05

me duket se po e paragjykoni kte neshje ne te njejten menyr si ne ndeshjen e pare. Po humbi Vllaznia sigurisht do e paska fajin arbitri!?

Arbitrat nuk kan majt Tironen ne asnji neshje kte vit , kush shef ca jep arbitri ne favor te Tirones, le te shofi dhe ato kunder , ne neshjen me Lushnjen ishte nje offside inekzistent qe iu dha Memellit, dhe iishte nje karton i kuq si lojtar i fundit per lushnjen dhe cuditerisht jepet faull kunder Tirones, nuk e di a i ka pa ne njoni kto ne Tv te pakten ,apo thjesh lexojn prrallat per favorizim te Tirones, e ca favorizimi kishte kur arbitri nxorri me te kuqe qe ne pjesen e pas nje lojtar te Tirones, te ishte per ta favorizu mund ta kalonte ate rast me nje te verdh ....

me vje mir qe Vllaznia vje si rivale me shum se vitet e tjera kte neshje, kshu dhe kampionati do jet me i bukur, mas kaq vitesh me ne fund kjo sfid ka dhe rivalizim ne klasifikim. Lejeni kte punen e arbitrave se kshu cdo fishkellim e arbitrit do iu duket ne disfavor , te pakten un nisem nga neshje e kalume qe ne 99% te rasteve ndeshja Tirona -Vllaznia ska pas kontestime per favorizim te arbitrit, gjithmon jan ngju fjal para neshjes por mas neshjes ka fitu gjithmon me i miri.

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 18 Nov 2008 , 19:19

Duke pas para sysh ate qe ndodhi te shtunden kundra Teutes ne Loro Borici, eshte ma se normale me pas frike nga albitrat, sepse nje gjyqtar si Peza doli haptas per favorizim te Teutes e ndoshta edhe te ndonje ekipi tjeter...

E mira e te gjithave do ishte qe federata te marri nje gjyqtar te huaj, spepse keto te tonit jane te korroptuar dhe te paragjykuar nga ndejnjat e qytetit meme nga edhe vijne...
Last edited by jeti on Tue, 18 Nov 2008 , 22:01, edited 1 time in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 18 Nov 2008 , 21:27

hatboy wrote:me duket se po e paragjykoni kte neshje ne te njejten menyr si ne ndeshjen e pare. Po humbi Vllaznia sigurisht do e paska fajin arbitri!?

Arbitrat nuk kan majt Tironen ne asnji neshje kte vit , kush shef ca jep arbitri ne favor te Tirones, le te shofi dhe ato kunder , ne neshjen me Lushnjen ishte nje offside inekzistent qe iu dha Memellit, dhe iishte nje karton i kuq si lojtar i fundit per lushnjen dhe cuditerisht jepet faull kunder Tirones, nuk e di a i ka pa ne njoni kto ne Tv te pakten ,apo thjesh lexojn prrallat per favorizim te Tirones, e ca favorizimi kishte kur arbitri nxorri me te kuqe qe ne pjesen e pas nje lojtar te Tirones, te ishte per ta favorizu mund ta kalonte ate rast me nje te verdh ....

me vje mir qe Vllaznia vje si rivale me shum se vitet e tjera kte neshje, kshu dhe kampionati do jet me i bukur, mas kaq vitesh me ne fund kjo sfid ka dhe rivalizim ne klasifikim. Lejeni kte punen e arbitrave se kshu cdo fishkellim e arbitrit do iu duket ne disfavor , te pakten un nisem nga neshje e kalume qe ne 99% te rasteve ndeshja Tirona -Vllaznia ska pas kontestime per favorizim te arbitrit, gjithmon jan ngju fjal para neshjes por mas neshjes ka fitu gjithmon me i miri.
hidhja nje sy ndeshjes tirana partizani dhe tirana flamurtari te ketij sezoni, se keto ndeshje i kam pa vet me syt e mi live ne TV, nuk po tham vllaznia teuta se nuk e kam pa ndeshjen dhe nuk flas vetem me ca asht shkru ne gazeta, edhe qorri mund ta kuptoj pa drejtesin e albitrit.... por nesje se jemi mesu me keto dhoje abitrash. nese te kujtohet edhe ndeshja e para dy viteve ne mes tiranes dhe vllaznia 4-2 dhe e kupton qart se silen skuader e favorizon albitrat. pra shoku jem i dashtun mos na hajde ketu dhe me than se ne flasim keshtu dhe flasim ashtu.... por le te shpresoj tek nje ndeshje e paster dhe nje futboll te bukur, dhe te fitoj ma i forti.

dhe te lutem naqe nese ke ardhe ketu per me na ngacmu ke ardhe ne vend te gabum nese ke ardhe si nje bashkatdhetar dhe te bash tifoz sic ban nje fitoz i rregullte ketu ke ardhe ne vend te mire, se si vllan ton kena me te rrespektu dhe gjithmon mirptitje do kesh nga ne. por nese ke ardhe per gjana tjera ma mire mos u lodhe hyc se ne nuk mirpresim ato njerz.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 18 Nov 2008 , 21:56

hidhja nje sy ndeshjes tirana partizani dhe tirana flamurtari te ketij sezoni, se keto ndeshje i kam pa vet me syt e mi live ne TV, nuk po tham vllaznia teuta se nuk e kam pa ndeshjen dhe nuk flas vetem me ca asht shkru ne gazeta, edhe qorri mund ta kuptoj pa drejtesin e albitrit.... por nesje se jemi mesu me keto dhoje abitrash. nese te kujtohet edhe ndeshja e para dy viteve ne mes tiranes dhe vllaznia 4-2 dhe e kupton qart se silen skuader e favorizon albitrat. pra shoku jem i dashtun mos na hajde ketu dhe me than se ne flasim keshtu dhe flasim ashtu.... por le te shpresoj tek nje ndeshje e paster dhe nje futboll te bukur, dhe te fitoj ma i forti.

dhe te lutem naqe nese ke ardhe ketu per me na ngacmu ke ardhe ne vend te gabum nese ke ardhe si nje bashkatdhetar dhe te bash tifoz sic ban nje fitoz i rregullte ketu ke ardhe ne vend te mire, se si vllan ton kena me te rrespektu dhe gjithmon mirptitje do kesh nga ne. por nese ke ardhe per gjana tjera ma mire mos u lodhe hyc se ne nuk mirpresim ato njerz.
bravo...Image
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Tue, 18 Nov 2008 , 22:19

o hatboy
njehere faliminderit qe je ne forum
se dyti albitrat ja gati te gjith tiranes per ty se jan tiranas cfare skuadra do favorizojn
se treti ne edhe me albiter kundra kena ba me pa se dim me fitu
pra te dilen eshte dita jone e vllaznia nuk do na zhgenjen
pra vllaznia do fitoj dhe te dielen ju tiranasit duhet te organizoheni mire se do vij tju pushtoj shkodra do mbushet sadadiumi me tifoza te vllaznise
sot e gjithmon vllanzia krenari jone
vllanzia te dua
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

gyska
Antar
Antar

Post by gyska » Tue, 18 Nov 2008 , 23:11

Durt nelt maj tiran se nsatdujm po ju vin shkodran
SH 1919 A

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 19 Nov 2008 , 00:38

mondi shkruan.

shum tifoza te tiranes para 8 muajsh kur tirana fitoj ne kampionat ,da kolima tiranjas erdhen ketu e filluan tu ngacmu dhe tu ba sherr ne forum.

jam komplet dakort me fjalet e mondit .

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 19 Nov 2008 , 00:56

Edmond-Cela wrote:hidhja nje sy ndeshjes tirana partizani dhe tirana flamurtari te ketij sezoni, se keto ndeshje i kam pa vet me syt e mi live ne TV, nuk po tham vllaznia teuta se nuk e kam pa ndeshjen dhe nuk flas vetem me ca asht shkru ne gazeta, edhe qorri mund ta kuptoj pa drejtesin e albitrit.... por nesje se jemi mesu me keto dhoje abitrash. nese te kujtohet edhe ndeshja e para dy viteve ne mes tiranes dhe vllaznia 4-2 dhe e kupton qart se silen skuader e favorizon albitrat. pra shoku jem i dashtun mos na hajde ketu dhe me than se ne flasim keshtu dhe flasim ashtu.... por le te shpresoj tek nje ndeshje e paster dhe nje futboll te bukur, dhe te fitoj ma i forti.
un skam ca me pa ,se i kam pa shum mir kto neshje, Tirona-Partizoni esht lujt shumica e neshjes me nje port(ate te partizonit)per mu kaq mjafto per te pa diferenen ne nje neshje, goli erdhi me fat dhe me loj ne minuten e funit sepse kishte gjith pjesen e dyt qe u lunte me nje port... pati ne nje dyshim normal gjat neshjes nga te dy krahet, dhe traineri partioznit ne fund tha qe tirona e meritoj pastaj foli per ca nuk i kishte pelqy,kto maj men un te pakten per momentin.
Per neshjen me Flamurtarin? me vje shum cudi qe na e paska dhon arbitri,kasapet e flamurtarit kan lujt gjith neshje duke bo faulle te rend dhe duke demtu lojtaret e tirones, duke nejt shtri ne fush dhe duke largu topin per te vonu lojen sa me shum, mund te mershin karton te kuq ne shum nderhyrje ,pranaj kan mor i hale kartona deri tashi,moren nje karton te kuq sepse nje lojtar i vlores kapi topin me dor ashiqare,po me pretendimin qe po kerkonte offside ,lojtari tirones ishte ne mes te fushes ai kerkonte off side.... nejse ,me mir e lejm fare se normalisht secili do flasi simas interesit ...... biles mfalni qe po shkruj kaq shum per neshjet e tirones se ska lidhje fare me temen, dhe me neshjen e ksaj jave.
Edmond-Cela wrote: dhe te lutem naqe nese ke ardhe ketu per me na ngacmu ke ardhe ne vend te gabum nese ke ardhe si nje bashkatdhetar dhe te bash tifoz sic ban nje fitoz i rregullte ketu ke ardhe ne vend te mire, se si vllan ton kena me te rrespektu dhe gjithmon mirptitje do kesh nga ne. por nese ke ardhe per gjana tjera ma mire mos u lodhe hyc se ne nuk mirpresim ato njerz.
Po i fry kot asaj qe kam shkrujt un ,thash menimin tim ,qe po paragjykoni neshjen si heren e pare,nuk thash mos shkruni kshu apo shkruni ashtu.
Nuk esht postimi im i pare dhe sa her kam shkrujt jam mundu me rujt etiken dhe respektin reciprok, e di qe jam ne nje forum kundershtar,dhe e di qe esht e leht me me bo bane, ne qoft se ne ate qe un shkruj arrij ne kte stat ,ather mund te shkoni deri ktu ,sesht ne nje problem per mu. Po esht e pakuptimt, si dhe shkrimi jot esht i pakuptimt, te pakten ti personalisht do kesh lexu dhe her te tjera ca kam shkrujt jo vetem ktu, dhe sme duket sikur te kam ofendu as ty, asnjeri, nuk them qe do te ket pelqy ajo qe shkruj ,po ofendim apo ngacmim skam pas nermen me bo, ose do ket qen ne nje keqkutpim ose do ket qen pa dashje.Ose do ket qen ndonje shaka se ne i her shakat dhe teprohen. Po i radhis ne kte menyr se me teper me le te menoj qe ti ke kunj qe me perpara si duket ,duket i paramendu ky komenti jot, kshu e menoj un dmth.
gjithsesi do shof me qen me i kujdes`shem ne shkrimet e tjera, megjithse me duket icik e veshtir me qen me i kujdes`shem se kaq!?

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Wed, 19 Nov 2008 , 01:07

Tjeta juj,

Djema mas e merrni me kaq vrull.
Hatboy ka kohe qe shkrun ne forumin tone edhe ska nxjerr as edhe njihere probleme, kshu qe mas t'i kundervehena te tane e jam i sigurte se shkrimi i tij ska ken tendecioz. (gje qe e ka shkru edhe aj vet).

Sdq ti lajme polemikat e kota e ti kthehena ndeshjes.
Sic e kam shkru une e shaf shume te veshtire ndeshjen, Vllaznia asht pak ma shume e favorizume nga ana psikologjike, por mos te harrojme se Tiranes i duhet sesban nji rezultat pozitiv, kshu qe lojtart e tiranes kane me lujt me ma shume perqendrim.....
Sdq Vllaznia kur ka lujt me Tiranen (sidimos ne Tirane) ka tregu gjithmone lojna te bukra edhe asht paraqit gjithmone mire pavarsisht se jo gjithmone rezultati ka ardh, kshu qe duhet me lujt me shume kujdes, duke shfrytzu momentet e mira qe po kalojme ne.

Shpresoj qe arbitrat te bajne nje arbitrim te paster per hir te atyne tifozave qe shkojne ne stadium e te atyne qe e dojne futbollin e vertet!!!
Vllaznit Ultras

Image

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 19 Nov 2008 , 01:24

vllaznia krenaria ime wrote:o hatboy
njehere faliminderit qe je ne forum
se dyti albitrat ja gati te gjith tiranes per ty se jan tiranas cfare skuadra do favorizojn
se treti ne edhe me albiter kundra kena ba me pa se dim me fitu
pra te dilen eshte dita jone e vllaznia nuk do na zhgenjen
pra vllaznia do fitoj dhe te dielen ju tiranasit duhet te organizoheni mire se do vij tju pushtoj shkodra do mbushet sadadiumi me tifoza te vllaznise
flm dhe ti /

nuk du me vazhdu mo me muhabetin e arbitrimit ,dihet qe kolegjiumi i tiranes esht me i madh, arbitrat jan me origjin te ndryshme pamvaresisht se kan zgjedh me jetu ne tiron, dhe i parkasin ktij kolegjiumi. Un du te them qe ne neshjet vllaznia -tirona ska pas shum dyshime ne arbitrim ,e kam fjalen per shumicen e neshjeve, jo nje te vecant.

PO ishte dita vllaznis ,duhet me i shtrengu doren . :wink:

hajdeni sa me shum tifoz nga shkodra, perkrahni ekipin dhe gzojuni neshjes, rivalizoni ne tifozllik ne radh te par, jo vetem ne kte neshje po ne gjith kampionatin, duhet zhvillu mentaliteti tifozit ne pergjithesi.
Last edited by hatboy on Wed, 19 Nov 2008 , 01:41, edited 1 time in total.

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Wed, 19 Nov 2008 , 01:27

hatboy...................................pershendetje vella !

djema, hatboy asht nji nga ato njerez qe vertet e meritojn respektin dhe flet ate qe beson por ama asnjehere me tendence. U ba kohe e gjate qe njihena virtualisht dhe asnjehere nuk kena shkemby fjale te keqija e te pakuptimte.
Mondi ndoshta e keqkuptoj por ska gja se muhabet po bajme.

E shtuna do sjelle nje spektakel qe Qemal Stafa e perjeton jo shpesh ne ndeshjet e superliges sone. Mezi pres orarin e ndeshjes.
Vllaznia nuk do me zhgenjeje parandjenjen teme ket rralle.
Uroj qe te bahet nje ndeshje e forte, fair-play, pa prapaskena dhe ne fund te fitoje....ma i ......jo mor jo ....te FITOJE VLLAZNIAAAAAAAAA

Vllazni te du' shume e pergjithmone !
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

Image

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Wed, 19 Nov 2008 , 01:32

Shpresoj shume qe rezultati ti pergjigjet lojes e arbitri mos te bajne lojna sepse jam i bindur qe neqoftese rezultati do i pergjigjet lojes atehere Vllaznia ka me fitu sepse te dielen ne Tirane parashikohet stuhi kuqeblu, e Tirana ska me e pa topin me sy. Para Vllaznia, du vetem qe rezultati ti pergjigjet lojes vetem kete, jam i bindur qe Vllaznia ka me e mujt me loje Tiranen dhe shpresoj qe edhe rezultati te korrespondojne.

A dihet gja nga "Vllaznit Ultras" ca do bajne per kyt jave, po presidenca a ne plan naj gja per tifoza?

Hatboy mire se ke ardh edhe fitofte ma i miri.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 19 Nov 2008 , 01:51

ok, flm Admin, rai dhe kuqeblu4ever , dhe gjith antaret e tjer po ashtu :wink:

a te them dhe un nje parandjenj :) me teper se parandjenj me duket taktik e lojes :lol:

Beqiri do shenoj nje gol ne kte neshje:
1-e kam pa qe avancon ne sulm ne momentet kur ekipi kundershtar bjen fizikisht, gjithashtu dhe ne goditjet standarte sheno gol ....
2-nga nje her ka qef me shenu ke porta vet :P
njona nga kto te dyja menoj se do ndodhi :?

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 19 Nov 2008 , 02:52

hatboy wrote:me duket se po e paragjykoni kte neshje ne te njejten menyr si ne ndeshjen e pare. Po humbi Vllaznia sigurisht do e paska fajin arbitri!?

.
mua me djegu kjo fjali... pra lexoje edhe nje here dhe shpjegore pak ca don me than zotnija jote me keto....
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 19 Nov 2008 , 05:18

Ndeshja do jete e bukur, dhe spektakolare, shpresoj qe te fitoj ma i miri, d,m,th Vllaznia. :lol:
Last edited by jeti on Wed, 19 Nov 2008 , 05:39, edited 1 time in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 19 Nov 2008 , 05:29

A dihet gja a do trasmetohet ndeshja nga supersporti?
apo TVSH?
Po te TV Vllaznia a ka ndonje shprese?
Se itash u bana i merzitshem me tan keto pyetje... :wink:
Last edited by jeti on Wed, 19 Nov 2008 , 05:39, edited 1 time in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Post Reply