kombtarja

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 24 Sep 2008 , 19:36

shvk.per njat zot ishte e shkrume dje ne ate link qe un kam shkru por e paskan hek se kan vu lalmet e reja.

fjalen kapital dhe me bertit nuk po te kuptoj.

po pate mundesi ma spjego ma mire

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Wed, 24 Sep 2008 , 19:39

shv 13.

mos don me than mos me shkru me shkronja te medhaja a?

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Wed, 24 Sep 2008 , 20:12

fpjalmi wrote:shv 13.

mos don me than mos me shkru me shkronja te medhaja a?
njaja asht naqe mduket ai dan me than qe ne gjuhen e internetit chat apo forume kur ven shkronja te mdhaja dan me than se je tu bertit :D :D a e kuptove tesh?
FORZA VLLAZNIA

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Sep 2008 , 06:12

goldian .te vijne turp qe e fshive comentin tem,por nuk ke faj ti por asht faji i adminit qe ven moderator si puna jote.nese un jap mendimin tem ty nuk ka qa te duhet hiq ,dhe ma trego postimin kot qe shkruva.

te vijn turp edhe nji here tjeter dhe me vjen keq qe forumi vllaznia ka moderator si puna jote ,,,qe nuk tregon pik rrespektit per njerezit e forumit.do ti qoj adminit nji postim privat ,dhe do te flas shum gjat me te. cdo njeri ka mendimet e tij per temen .

nese ti ke fshij postimin tem ,asht dasht me fshij edhe postimin e dikuj tjere qe me injoroj per kuj e tjetri ia miratoj postimin.

nuk kam ma pike rrespektit per ty e te vijn turp ,ne rradhe te pare ,se keke tamam njiri pa ftyre,e me vjen keq qe forumi vllaznia ka nji moderator si puna jote.

ti jo vetem qe nuk asht dasht me ma fshij postimin ,por asht dasht me keshillu ate personin me dhan pak respekt per njerezit e forumit.

e di qe ke me e fshij ket postim qysh tash ,por 2 gjana do ti tham adminit privat neser ,e do ta shoh pergjigjen e adminit ,e nese pergjigjja do jete ne favorin tand ,betohem per njat zot qe asht ne qiell ,qe ma ne kete forum pjalmi nuk do te shkruajn ma ,e betohem per familje ,mor nji i keq

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 30 Sep 2008 , 13:41

Car kujash flitni se nuk po e marr vesht punen ?

Nqs e keni fjalen per ate postimin me kater viza, bahet fjale per nji shkrim qi e kam ba vet, e mandej e kam shi mas 1 minutit se nuk mu duk shkrim i mire. Kur shin nji mesazh duhet me shkru te pakten nji vize a x a dica - kyt e din gjithkush, prandaj pjalmi nqs nuk merr vesht nga kompjutri, me pyt para se me dale ne konkluzione te nxitume.

Nuk e kam lexu ate shkrimin e pjalmit, se kam hallet e mia e nuk kam pas kohe me u fut ne forum e gjithashtu edhe ne te ardhmen shume pak kohe do te kem, megjithate shpresoj pjalmi ne te miren tande qi te mos kesh ba nai fymje personale, ngaqi edhe edhe un nuk tkam fy nai here.

Sa per Goldianin, gjithkush i del zot vedit, por per mu ai asht antar dhe moderator i rrespektum.

Perfundimisht:

Pjalmi ma kadal me i marr gjanat, se nuk ka kush nge me u marr me kuja personale ktu. Edhe nji here tjeter do te verifikoj ca ke shkru...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 30 Sep 2008 , 18:11

pjalm djali kam fitu respektin e shume njerezve me potence ketu ku jam
dhe jam shume krenar
deri diku kam fitu respekt dhe ne forum ketu
por ajo qe me ban te ndihem mire eshte qe dhe neper ndonje forum tjeter kur postoj ndonjehere me vjen mire qe "kundershtaret" asiher sme kane ofendu jo nga frika po nga menyra se si une vete jam sjell ne fillim me ta.pra besoj i kam lan respekt vedit se perndryshe do kisha marre nje tufe te shamesh.

tashti po vij tek kjo pergjigja qe kerkon ti
ASHT E VERTETE QE UNE JAM MODERATOR DHE PER KETE FALENDEROJ ADMININ QE MA DHA KETE SHANS DHE KETA VLLAZNIT E TJER QE NUK ISHIN KUNDER.
SE CFARE KERKON TI ME ZGJIDH ME ADMININ BESOJ SE ASNJENI KETU NUK E MERR VESHT
ADMININ E RESPEKTOJ DHE NE RASTIN QE MUND TE ME KTHEJNE NE ANETAR TE THJESHTE DHE NE RASTIN QE MUND TE ME BAJNE BAN DISA DITOR
OSE DHE NE ATE QE MUND TE ME PERJASHTOJNE KREJT:SIC DO RESPEKTOJ DHE TE GJITHE TE TJERET QE KAM NJOHUR KETU.
QE TE DEBATOJ ME TY NUK JA VLEN SIKURSE SJA VLEN AS ARSYET PER MI DHAN
POR PO TE THAM NJE GJA
KUSH A NXITU GJITHMONE ASHT GABU
I DURUMI I FITUMI
KETO JANE FJALE TE URTA QE KENA MESU NE SHKODER FLAS PER ATA QE E KAN PAS MUNDESINE ME JETU NE KETE QYTET TE MREKULLUESHEM.

U ZGJATA SHUME DHE PSE SJA VLEN(kerkoj falje adminit vllaznise 1919 mondit,mirit mrb,shv13 kkb bledit shkodranit 81,rait e vllazenve te tjer qe ne kete dite bajramit me duhet me debatu me ty)por po te siguroj
GOLDIANI SE KA FSHI POSTIMIN TEND SEPSE NUK DI SI MUND TA BAJ NJE GJA TE TILLE EDHE PSE MUND TE DUKET QESHARAKE POR SHUME NGA VLLAZNIT KETU E DINE SE JAM ZERO PER PC(BURRI QE A BURRE PRANON TE VERTETEN DHE PSE NE DISA RASTE MUND TE JETE E HIDHUR)PSE TE KTHEVA PERGJIGJE MIQESISHT ME AQ DIJENI SA KAM UNE????kisha mujt me e fshi e skisha kthy pergjije apo jo????

une skam nevoje me shkru privat po e tham direkt flm admin vllaznia 1919 ne fillimet tuaja
forumit mondit e mirit me te rejat qe na sollen me ndeshjet apo kronikat e vllaznise si dhe nje falenderim i sinqerte gjithe te tjereve ne austri amerike itali kanada france gjermani e kudo ku ndodheni qe merrni kohe nga jeta juaj reale ti perkushtoheni forumit.

dhe nje lutje ne fund ADMINIT DHE MODERATOREVE ZOTNI QE KA KY FORUM
JU LUTEM NGA THELLESIA A ZEMRES MOS E LINI QE MUNDI I ADMINIT TONE TE NDERUM TE SHKATERROHET E TE PERDHUNOHET NGA ASNJERI
DUKE FILLUAR NGA GOLDIAN:::::::::::::::::::::::

RESPEKTE VLLAZEN

p.s falenderoj nga zemra ate qe e ka fshi ate postimin tend i nderumi pjalmi ai qe e ka fshi ka tregu gjest fisnik asht tregu vlla i verte me myll punet pa u nxe gjakrat kot. se ai postim i joti vetem fjalor kercenus ishte dhe ndaj kujt ndaj nje personi te qete dhe shume te sjellshem qe sdi te kete kercenu kend deri tani.
shkruaj dhe nje here ate postim dhe po pysim keto vllaznit e tjer si po reagojne????????e ti flet per turp
kujt duhet ti vijne turp mu apo ty????
ne vend qe te thoshe flm qe dikush e ka fshi ate postim banal ti nxjerr dhe probleme te tjera.SJA VLEN ASPAK ME E ZGJAT MA SHUME
Last edited by GOLDIAN on Tue, 30 Sep 2008 , 18:40, edited 1 time in total.
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 30 Sep 2008 , 18:22

O Pjalmi! Mu me ven faj se paskam dasht me te ofendu ty, se kam shkru kater viza :shock: , kur un vetem kam dasht me editu shkrimin tem...

Tjetrit i ven faj se te ka shi shkrimin, pa dit gja hic, sepse ne te vertete ta paska shi Admini ose dikush tjeter shkrimin...

Si flet burri kshtu mor, krejt kurromoslidh ??????

Mira kishte kene me i zgjidh kto gabime sa ma shpejt....

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 30 Sep 2008 , 23:49

qe ta kuptojn ma mire te tan si asht puna do ta shkruj cdo gja se si ka fillu kjo gja qe nuk asht nji keq kuptim .

ketu kam fillu un sepse i kam marr nga gazeta panorama

NJE NDER GAZETAT MA TE NJOHURA FRANCESE FRANC FUTBULL ,NE TUTULLIN E SAJ NE FAQE TE PARE ,KU TITULLI ASHT,PORTOGALIA ESHT MIRE TE DEGJOJE MOURINJON ,KU DHE SHKRUAN DELLARATEN E MOURINJOS.

Shqiptarët vijnë si kryesues
të grupit dhe do të luajnë
pa ankth. Vetëm për të
bërë një paraqitje dinjitoze
dhe kjo mund të jetë një
vështirësi më shumë për
Portugalinë, sepse kur një
ekip luan pa frikë dhe pa
tension është për t’u pasur
shumë kujdes. Në shumë
raste kjo i ka bërë ekipe të
tilla që të marrin rezultatin
që kërkojnë”.

Man in Redblue shkruajti:
----- :lol: :lol: :lol:

kurse man in read blu shkruvi ita(------- )viza qe do te thote jo respekt ,ose shkurt ia ke fut kot ,e betohem per familje qe njat shkrim e mora nga panorama sport ,e nuk ia kam fut kot ,e nese panorama sport ia ka fut kot ,nuk asht faji jem qe i besoj.

kurse zotni MIRI ne vend qe ta kundershtojn man in read blu ,per at injorim qe ban i kthen edhe da te qeshuna te bukura duke i than shum qesharake me ket lloj shkrimit

MIRI SHKTUAN ATO QE KA THAN RED BLUJA

Man in Redblue shkruajti:
-----

shum mendim i drejt ky mendimi jot :lol: :lol:

GOLDIANIT I KERKOJ FALJE ,SEPSE JAM NXITU SHUM QE I JAM DREJTU ATIJ ,SEPSE SA FOLA ME DIKEND NE PRIVAT DHE ME THA QE NUK TE KA SHI GOLDIANI ,POR DIKUSH TJETER ,DHE I KERKOJ FALJE SHUM Goldianit ,POR NJATA FJALE QE I JAM DREJTU GOLDIANIT I NDREJTOHEM ATIJ QE E KA SHI NJATA GJANA DHE I THAM TE KETE TURP,kurse goldianit i tham dicka tjeter ,asht dasht me e keshillu personin qe i ka shkru ata viza ,e ja me u kap me mu,dhe ta tham hapur te kerkoj falje ne mes te tanve dhe ata fjale qe ti kam shkru ty ia jap atij qe e ka shi at gja,dhe nuk jam pendu per asgja,sepse nuk kam ofendu kerkend tan jeten teme ,jo vetem ne forum ,por edhe 30 vjet qe kam ba deri tashti ,kurr nuk kam ofendu kerkend.

Man in Redblue ajo qe kam shkru per ty jan keto fjale ,dhe nese nuk me beson atehere te jap deshmitare.

((((asht shum e lehte me e ofendu diken me ata viza qe ke shkru ,dhe njeriu duhet te rrespektohet per cdo gja qa thote .nese do ma kishe ba ket gja para ftyret nuk te kishin has kamt ne toke per disa seconda ,dhe nuk ia vlen qe te merrem ma me ty megjithate respekte ))))

goldian ,ky asht postimi qe un kam shkru dhe e di se jam nxitu shum kur kam than nuk i kisshin has kamt ne toke ,por kam ken shum nervoz ,sepse nuk e meritoj qe man in read blu ti shkruj ato gjana ,dhe pej ketij moment te kerkoj shum falje dhe je tamam burr .

per sa i perket Man in Redblue mos te kerkojn te terhiqet ,si pula pa kry ,sepse edhe nje i marr ,do ta kuptonte se per cfare jan njata viza.

per njat shkrim qe i jam drejtu goldianit i kerkoj shum falje ,por duhet ti tham dicka qe nuk jam tu pordhonu mundin e adminit qe ka ba kaq sa vjet ,siq e kishte than ma siper ,por jam mundu me i dhan gjalleri forumit ,dhe gjithkush e din ket gja dhe nuk asht nji rren.

i kerkoj falje per cdo gja adminit goldianit red blu forever edmond qeles v1919,vllaznise 81 ,dhe te gjithe anetareve te forumit vllaznia ,dhe te vetmit qe nuk i kerkoj falje asht Man in Redblue i cili u ba shkaktare i kesaj gjajet qe me ata visa jo vetem nuk kerkon falje ,por e dredh bishtin dhe thote qe nuk i kam ba njata viza per ate gja ,qe mund te kuptohet fare qarte edhe nja nji fmi 5 vjeq.

edhe nji here tjeter i kerkoj falje adminit per cdo gja qe ka ndodh ,dhe ky asht mesazhi jem i fundit ,dhe i drejtohem goldianit edhe nji here dhe i tham me fal ,dhe nuk do te kete ma probleme nga pjalmi ,sepse qysh sot do te shoh problemet e mia ,e do ta njeku vllaznine dhe shqipnine me gjithe zemer njashtu siq e kam njek ma perpara ,dhe cdo entuziazem qe i kam mundu me i dhan forumit vllaznia ,do ta mbaj per mrenda ,sepse asht vendi ku jam rrit dhe me ka ba burr.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Wed, 01 Oct 2008 , 01:22

goldiani shkruan

dhe nje lutje ne fund ADMINIT DHE MODERATOREVE ZOTNI QE KA KY FORUM
JU LUTEM NGA THELLESIA A ZEMRES MOS E LINI QE MUNDI I ADMINIT TONE TE NDERUM TE SHKATERROHET E TE PERDHUNOHET NGA ASNJERI
DUKE FILLUAR NGA GOLDIAN:::::::::::::::::::::::

nuk e di pse e the kete gja goldian,dhe pse po perdor pordhunim,kur pordhonimi asht pordhonim ,dhe nuk e kuptoj se ku te paskam pordhonu,ty apo nenjenin ketu.

mos i thu pordhonim ketyre fjaleve ketu?

((((asht shum e lehte me e ofendu diken me ata viza qe ke shkru ,dhe njeriu duhet te rrespektohet per cdo gja qa thote .nese do ma kishe ba ket gja para ftyret nuk te kishin has kamt ne toke per disa seconda ,dhe nuk ia vlen qe te merrem ma me ty megjithate respekte ))))

un nuk mund ta quj pordhonim ,dhe nuk mund ta qujn asnjeni pordhunim keto fjale qe kam shkru ma nelt ,sepse ne fund kam shkru respekte,dhe nuk e di pse e ke ba kaq alarmante ket gja ,qe red bluja po don me dit me cdo kusht qa kam than per te.ne fund te fundit jam njeri me seder e nuk e la ken me me hyp ne qafe ,ashtu siq nuk i kam hyp kujt ne qafe,dhe nese nji njeri ka pas problem nga un ,le ta thote .

cdo njeri ne forum me njef mire mu dhe ty ,dhe mos harro da gjana qe ke than ma nelt per punen e 2 ndeshjeve me 5 pike ,dhe me the nuk ke shkolle ,dhe simbas shkrimeve qe ke shkru ke shkolle ma shum se un ,e nuk te rash ne qafe edhe pse deshte me nxjerr kujin me mu.

pordhonim asht kur pordhonon ,por nuk mund ta qush pordhonim kur nji njeri don me te pordhonu,dhe ti nuk e len.

e thash edhe ma perpara qe jam mundu me dhan entuziazem qysh diten e pare qe jam fut ne forum ,dhe cdo njeri ketu ne forum e din mire ket gja .

E THASH EDHE MA PERPARA QE KAM SHUM GJANA ME BA NE JETEN TEME ,DHE JAM SHUM I XANUN ME CDO GJA ,DHE MUNDOHEM ME AQ PAK KOHE QE KAM TE JAP ENTUZIAZEM NE FORUM OSE TE SHKRUAJ DICKA TE BUKUR QE NDIEJ MBRENDA VETES SI ME SHQIPERINE ,ASHTU EDHE ME VLLAZNINE,,POR TASHTI E MBRAPA DO SHOH PUNEN TEME ,DHE DO TA LA TE QETE EDHE ZOTIN GOLDIAN ,QE PO PERDOR FJALEN PORDHONIM ,MAN IN READ BLU ,QE PO MUNDOHET ME GJUJT ME GUR DHE PO MSHEH DOREN.

TANA TE MIRAT

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 01 Oct 2008 , 13:24

Fjala jeme perfundimtare ne lidhje me kyt ceshtje sepse sic e kam thane nuk jam tu pas shume nge me u marr me kyt pune:

Per hir te se vertetes dhe respektit qi kam per kyt forum du me theksu edhe nji here qi ato viza kan lidhje vetem me shkrimin qi kam shi dhe nuk ka pas asnji lloj kujit.

Pjalmi

nqs nuk merr vesht nga kompjturi - nuk asht faji im. (ti sdin as me citu shkrimin e dikujt, si citohet normalisht, kshtuqi nuk a cudi qi nuk din edhe qi kur shihet shkrimi duhet me u vu patjeter nji vize a shkkronje)
Hajde shije ti nji shkrim tandin, pa vu asi vize a shkronje, nqs arrin- po te kerkoj falje

nqs vizat per ty dashkan me thane ofendim - nuk asht faji im, sepse kerkush nuk mendon kshtu

muhabetin nuk kam nevoje me e dredh hic- ta kam thane sa here ner sy kur nuk mkan pelqy shkrimet e tuja, dhe shkrimet e tuja nuk me kan pelqy shpesh

une nuk merrem me kuja e ma merr mendja se kto vllaznit ktu e dijn kyt pune- nqs ty te ka met hatri se ta kam kritiku ate shkrimin tan qi shave NIGGERS-at ateher skam ca me te ba- se ne kyt forum nuk ka vend per racista :!:

ti e ban per i lek goldianin e diten tjeter kthehesh e thu, jo jam nxitu: une mendoj tri here perppara se me shkru e 30 here perpara se me ofendu dikend

PERFUNDIMISHT:

NUK E KAM NDER MEND ME KERKU FALJE PER KATER VIZA

ps. Per sqarime te matejshme, vetem ne MP.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 01 Oct 2008 , 15:07

MIRI, ma merr mendja se normalisht kto postime do te shihen te tana se nuk kan lidhje me temen.

Megjithate une vazhdoj me prit mendimin e "organeve kompetente te forumit" per kyt ceshtje, se nuk bahet kshtu qi tjetri hedh fjalen si lopa baglen e diten tjeter me i than naqe njeni- tjetrit,

Duhet patjeter gjykimi i nje pale te trete dhe une premtoj se nqs jam ba i bezdishem per forumin, lagohem.

Ne te kundert nqs vertetohet se kater viza nuk perbajn shkelje te rregullores se forumit atehere kerkoj patjeter qi Pjalmi te kerkojne falje mu dhe te gjith vllazneve te tjere te forumit per gjullurdine e panevojshme.

Ma merr mendja se kjo procedure asht e domosdoshme per marevajtjen e forumit edhe ne te ardhmen.

Post Reply