Si ka mundësi?!!!

Edhe unë jam shumë i kënaqur me barazimin.Duke parë që edhe skuadrat e tjera nuk kanë arritur ndonjë rezultat kushedi se ç'farë,them se është rezultat i pranueshëm.Genti-Kanada wrote:Ma mire nje pik se sa asnje. Si ka ardh koha qare e kena qdo pike qe marrim ne transfert. Ishalla nje fitore me Lushnjen ndeshjen e ardhshme.
Pershendetje !!!!forri wrote:Edhe unë jam shumë i kënaqur me barazimin.Duke parë që edhe skuadrat e tjera nuk kanë arritur ndonjë rezultat kushedi se ç'farë,them se është rezultat i pranueshëm.Genti-Kanada wrote:Ma mire nje pik se sa asnje. Si ka ardh koha qare e kena qdo pike qe marrim ne transfert. Ishalla nje fitore me Lushnjen ndeshjen e ardhshme.
Pershendetje !!!Genti-Kanada wrote:Edhe une per shpirt kisha me dasht fitoren por duke pa qe Vllaznia po len pik gjithkund mqs nuk asht ajo Vllaznia qe kemi njoft te gjith pavarsisht se qa thote presidenca qe ka ba blemje por ku jane frytet e blerjeve te tyre? Per mendimin tim arsyeja kryesore e gjendjes se Vllaznise eshte presidenca. Ata me shume e shofin Vllaznine si menyre per tu pasuruar se sa per te shpenzu. Ato bajne shume fjale per asgje. Prap tham qe si ka ardh koha qare e kena qa te marrim. Nuk jam dakort me llogjiken e parafolsit qe thote se e kena pase tradit me fitu ne Peqin dhe per kete arsye duhet te kishim fitu. Po a ka qene ndonje here tradit per Vllaznine te humbasi kunder Kavajes brenda ne Shkoder 3-0?