NDESHJA SHIHET ME CILESI TE LARTE KETU http://shqiperia.tv/web/Shkodrani81 wrote:s'po marr gja vesht qa je tu than.kristiani wrote:e jep tvsh ja toksor se per tvsh jashte toksor jep leshin forca shqiperia
Tek shkembi.com po shof se e kan marre tek tvsh.
SHQIPERI ___MALTE WOLD CUP AFRIKA 2100
Moderator: GOLDIAN
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
zoti admin.shqiperia fitoi ,e ishte edhe tema jeme dhe e dhashe rezultatin qysh dje se mbaron 3 me 0 ,e perfundoi 3 me 0 ,tamam ashtu siq thash un nji faqe ma pare.pra rezultat i sakte dhe teme e sakte,po pate mundesi mi len kombetaret ti hapi vet ,se cdo teme do kete fitore
ket e kam shkru qysh dje.lexoje ose shihe ne faqe te pare .
ka perfundu ndeshja 3 -0,per shqipnine .ndeshja luhet neser por une po e shkruj qysh sot qwe mos te kem nevoje me e shkru neser
jam i sigurte qe tema jeme kurr nuk do te humbin,(kuptohet me kombetaren.
ky ishte hani qe da njerez mw nalt e urrenin .
jemi ne majat ma te mira ne historine e kombetares ,dhe ai qe nuk e pranon ,i ka inat hollandezet.
ka perfundu ndeshja 3 -0,per shqipnine .ndeshja luhet neser por une po e shkruj qysh sot qwe mos te kem nevoje me e shkru neser
jemi ne majat ma te mira ne historine e kombetares ,dhe ai qe nuk e pranon ,i ka inat hollandezet.
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Keshtu ka lezet.
Urime tranjeri Han, te vazhdoje me loje sulmuse se do kete rezultat tham une.
Mos ti trembet emrave , ja pa portugali etj, por te lujne me tan njesoj , pa frika, sepse frike na len mrapa ne, kur bahet fjale per sport.
Urime tranjeri Han, te vazhdoje me loje sulmuse se do kete rezultat tham une.
Mos ti trembet emrave , ja pa portugali etj, por te lujne me tan njesoj , pa frika, sepse frike na len mrapa ne, kur bahet fjale per sport.
Last edited by Shkodrani81 on Wed, 10 Sep 2008 , 22:45, edited 1 time in total.
-
- Tifoz nderi
Pse nuk i hap ti temat e vllaznise maj naqe Urime per rezultatin e sakte sma ka marr mendja se maron keshtu...fpjalmi wrote:zoti admin.shqiperia fitoi ,e ishte edhe tema jeme dhe e dhashe rezultatin qysh dje se mbaron 3 me 0 ,e perfundoi 3 me 0 ,tamam ashtu siq thash un nji faqe ma pare.pra rezultat i sakte dhe teme e sakte,po pate mundesi mi len kombetaret ti hapi vet ,se cdo teme do kete fitore
FORZA VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
si e ka emrin aj trajneri i luksemburgut se po i ban me pretendu per titull luksemburgun.fpjalmi wrote:zoti admin.shqiperia fitoi ,e ishte edhe tema jeme dhe e dhashe rezultatin qysh dje se mbaron 3 me 0 ,e perfundoi 3 me 0 ,tamam ashtu siq thash un nji faqe ma pare.pra rezultat i sakte dhe teme e sakte,po pate mundesi mi len kombetaret ti hapi vet ,se cdo teme do kete fitore
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
SUEDIA KA PERFUNDU 2 ME 1 KURSE PORTOGALIA ASHT 1 ME 0 DERI TASHTI KESHTU QE KA 6 PIKE KURSE JENA NE VENDIN E DYTE ME 4 PIKE DHE KENA LAN MBRAPA SUEDINE ,SEPSE KENA 2 GOLA MA SHUM SE ATA..
RREKORDI PER HERE TE PARE U THY,DHE JEMI NE VENDIN E DYTE ME 4 PIKE ,NJE SIJE FANTASTIKE ,DHE MOS TE HARROPJME KEMI DY NDESHJE ME PORTOGALINE ,DHE NE QEMAL STAFA DO BAHET HISTORIA ATE NDESHJE,SHQIPERI PORTOGALI.
I LUTEM ADMINIT QE AT NDESHJE TA HAPI UN .
RREKORDI PER HERE TE PARE U THY,DHE JEMI NE VENDIN E DYTE ME 4 PIKE ,NJE SIJE FANTASTIKE ,DHE MOS TE HARROPJME KEMI DY NDESHJE ME PORTOGALINE ,DHE NE QEMAL STAFA DO BAHET HISTORIA ATE NDESHJE,SHQIPERI PORTOGALI.
I LUTEM ADMINIT QE AT NDESHJE TA HAPI UN .
-
- Tifoz nderi
NE KANALIN 149 ANGLES FSC DHE GRUPET DHE NDESHJET ,KU SHQIPERIA DERI TASHTI ASHT NE VENDIN E DYTE ,DHE KOMENTATORI ANGLEZ THAA.
ALBANIA O MY GOOD ,THE SECOND WITH 4 POINTS ,AND CAN BE THE FIRST TONIGHT IF PORTOGALIA DONT WIN .
ALBANIA IS GOOD AND FOR THE FIRST ARI HAN WANT TO MAKE THE STORY ALBANIA TO SEND IN THE WORLD CHAMPIONSHIM IN AFRIKA FOR THE FIRST TIME.
CONGRATULATION ARI HAN.
KETO ISHIN FJALET E SPIKERIT ANGLEZ,DHE E KAM PER NDER QE JAM SHQIPTARE
PARA SHQIPERIA
ALBANIA O MY GOOD ,THE SECOND WITH 4 POINTS ,AND CAN BE THE FIRST TONIGHT IF PORTOGALIA DONT WIN .
ALBANIA IS GOOD AND FOR THE FIRST ARI HAN WANT TO MAKE THE STORY ALBANIA TO SEND IN THE WORLD CHAMPIONSHIM IN AFRIKA FOR THE FIRST TIME.
CONGRATULATION ARI HAN.
KETO ISHIN FJALET E SPIKERIT ANGLEZ,DHE E KAM PER NDER QE JAM SHQIPTARE
PARA SHQIPERIA
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
-
- Tifoz nderi
SHVK.UN E SHOH QE E KE POSHTE KRYETIFOZ ,PRA TI DUHET ME U GZU E ME SHPRESU ,E JA ME BA SI I SQUT NAQE.GEZO SOT SE OREKSI FILLON TU HANGER.TI JE KRIETIFOZ MOR BURR E DUHET ME MBEDH TIFOZA .NESE TI JE KRYETIFOZ E MENDO SE QA DO BAHET MRAPA ATEHERE ASHT KOT,SE TI TU KEN KRIETIFOZ E DUKE MOS KEN OPTIMIST ,MA MIRE SHKRUJE TIFOZ E ASHT SHUM MA BUKUR. KURR SHQIPNIA SKA KEN MA MIRE MORE ZOTI SHVK.
SOT PASH PJESEN E DYTE SE NUK MUJTA ME E PA TE PAREN POR NE PJESE TE DYTE AS BRAZILI NUK KISHTE LUJT MA MIRE.UN KURR NUK KAM PA NJI MBROJTE NJE MESFUSH E NJE SULM SI SOT,E KY ASHT MENDIMI JEM
SHIHE QA KE THAN
(((((a kena me lujte vec na me malten apo edhe kto tjeret??))))
PO TA JEP NJI PERGJIGJE.MOS SHIF SE KUSH LUAN ME MALTE.
NE MUND TA RRAHIM PORTOGALINE.ATA KANE NJI NANI DHE NJI RONALDINJO E ASGJA MA TEPER.
UN THEM SE KJA ASHT SKUADRA QE TAN SHQIPNIA KA DASHT DHE JENA NE MAJAT MA TE NALTA DHE PO E PERSERIS PRAP.JENA NE MAJAT MA TE NALTA TE FUTBOLLIT SHQIPTARE,KU KOMBETARJA KURR SKA KEN SI SOT
DHE KY ASHT VETEM NJI REALITET I VERTETE.
SHVK.JE NE VEND TE PARE NE TABELE
A TA BAJ NJI PYETJE.
A KA KRYSU SHQIPNIA E PARA NDONJE HERE NE GRUP APO JA.
SOT PRA ASHT NE VEND TE PARE .BAN PAK TIFOZLLEK E GEZOJU SE NUK KA MA MIRE
TANA TE MIRAT NAQE
SOT PASH PJESEN E DYTE SE NUK MUJTA ME E PA TE PAREN POR NE PJESE TE DYTE AS BRAZILI NUK KISHTE LUJT MA MIRE.UN KURR NUK KAM PA NJI MBROJTE NJE MESFUSH E NJE SULM SI SOT,E KY ASHT MENDIMI JEM
SHIHE QA KE THAN
(((((a kena me lujte vec na me malten apo edhe kto tjeret??))))
PO TA JEP NJI PERGJIGJE.MOS SHIF SE KUSH LUAN ME MALTE.
NE MUND TA RRAHIM PORTOGALINE.ATA KANE NJI NANI DHE NJI RONALDINJO E ASGJA MA TEPER.
UN THEM SE KJA ASHT SKUADRA QE TAN SHQIPNIA KA DASHT DHE JENA NE MAJAT MA TE NALTA DHE PO E PERSERIS PRAP.JENA NE MAJAT MA TE NALTA TE FUTBOLLIT SHQIPTARE,KU KOMBETARJA KURR SKA KEN SI SOT
DHE KY ASHT VETEM NJI REALITET I VERTETE.
SHVK.JE NE VEND TE PARE NE TABELE
A TA BAJ NJI PYETJE.
A KA KRYSU SHQIPNIA E PARA NDONJE HERE NE GRUP APO JA.
SOT PRA ASHT NE VEND TE PARE .BAN PAK TIFOZLLEK E GEZOJU SE NUK KA MA MIRE
TANA TE MIRAT NAQE
-
- Tifoz nderi
E JASHT ZAKONSHME THOTE FAQJA E VALBASPORT .SHQIPERIA NE VEND TE PARE PER HERE TE PARE NE HISTORI.
1.Shqipëria 2 1 1 0 3-0 4
2.Danimarka 2 1 1 0 3-2 4
3.Suedia 2 1 1 0 2-1 4
4.Portugalia 2 1 0 1 5-3 3
5.Hungaria 2 0 1 1 1-2 1
6.Malta 2 0 0 2 0-7 0
LEXONI MA MIRE QTHOTE
http://albania-sport.com/mat.php?idm=9205
EDHE NJI TREPIKSH ISHALLA NE HUNGARI .
FORCA ALBANIA
1.Shqipëria 2 1 1 0 3-0 4
2.Danimarka 2 1 1 0 3-2 4
3.Suedia 2 1 1 0 2-1 4
4.Portugalia 2 1 0 1 5-3 3
5.Hungaria 2 0 1 1 1-2 1
6.Malta 2 0 0 2 0-7 0
LEXONI MA MIRE QTHOTE
http://albania-sport.com/mat.php?idm=9205
EDHE NJI TREPIKSH ISHALLA NE HUNGARI .
FORCA ALBANIA
-
- I lindur KuqeBlu
me ba hallall pash zoten. por une nuk mund te rrisha pa shku me e pa at ndeshje se e disha qe kam me ken shum e veshtir ta ndjeksha ne internet live.
kaloj te ndeshja, shkurt e mire kombetarja ma e mire e te gjitha koharve qe une kam pa. kemi pas shum raste per shenim dhe rrezultati mund te ishte ken ma i felle..... dhe kjo merit asht plotesisht e tranjerit
kaloj te ndeshja, shkurt e mire kombetarja ma e mire e te gjitha koharve qe une kam pa. kemi pas shum raste per shenim dhe rrezultati mund te ishte ken ma i felle..... dhe kjo merit asht plotesisht e tranjerit
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]