Cila skuadër,mendoni se do t'a fitojë këtë kampionat?
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Cila skuadër,mendoni se do t'a fitojë këtë kampionat?
Pavarsisht se skuadra jonë ka një start jo të mirë,mendoj se ajo është,ose më mirë,ajo ka potencial për t'a fituar këtë kampionat.Kjo është dëshira ime edhe e shumë të tjerëve,por gjithsesi,mendoj se aktualisht,ka edhe skuadra të tjera pretendente,që aktualisht dhe fatkeqësisht,qëndrojnë më lart se ne.Do të doja një mendim nga anëtarët,se kush mendoni se ka më shumë shanse për t'a fituar kampionatin,sivjet?(kuptohet,n.q.s. nuk arrijmë t'a fitojmë ne)
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendetje !!!
Per mendimin tem ka shum mundesi me e fitu Elbasani por te mos harrojm se tirana traditen si edhe ka nje grup lojtaresh qe bajn diferencen ne kampionatin Shqiptar keshtu qe duhet me e pas shum kujdes , sa i takon Beses nuk besoj se do ta kete forcen e duhur per te fituar kampionatin pasi jemi akoma ne fillim , ka plot ndeshje ...
Dinamo me gjithmend qe eshte bere nje ekip simpatik por piket e lena ne fillim do ti kushtojne shum , si edhe nuk ka stabilitetin e duhur per te fitu kampionatin .
Partizani , ka lojtar te mire por sma merr mendja te arrij te fitoje kampionatin pasi nuk ka menaxhim te mire ne skuader ...
Vllaznia te arrij te kape intertoto eshte arritje ,pasi aktualisht eshte shum dobet , por me blerjet qe jane bere ishte dashte qe te ishte shum me lart ..!!!
Shendet e pare !!
Per mendimin tem ka shum mundesi me e fitu Elbasani por te mos harrojm se tirana traditen si edhe ka nje grup lojtaresh qe bajn diferencen ne kampionatin Shqiptar keshtu qe duhet me e pas shum kujdes , sa i takon Beses nuk besoj se do ta kete forcen e duhur per te fituar kampionatin pasi jemi akoma ne fillim , ka plot ndeshje ...
Dinamo me gjithmend qe eshte bere nje ekip simpatik por piket e lena ne fillim do ti kushtojne shum , si edhe nuk ka stabilitetin e duhur per te fitu kampionatin .
Partizani , ka lojtar te mire por sma merr mendja te arrij te fitoje kampionatin pasi nuk ka menaxhim te mire ne skuader ...
Vllaznia te arrij te kape intertoto eshte arritje ,pasi aktualisht eshte shum dobet , por me blerjet qe jane bere ishte dashte qe te ishte shum me lart ..!!!
Shendet e pare !!
-
- ANTI TIRANSI
- GoL
- Tifoz
-
- Webmaster
Pershendetje !!!vllaznia1919 wrote:Un nuk kam votu per Vllaznine.Nji se nuk besoj se mrrine deri aty dhe dy nuk asht e drejte me votu me tifozllek.
Mendoj se Elbasani edhe me dy blerjete fundit(Osmani edhe Qorri) do te forcohet jashtezakonisht shum.
Qorri - U largu nga Dinamo pra 2 ditsh edhe shkoi direkt tek Elbasani !!!!
Pse mas me ardh tek ne !!!
Presidenca duhet me ken shum ma e shkathet e ma e vendosur!!!
Qorri asht nji mesfushor i mire me tipare sulmuese (kshu te pakten ka lujt para 2 sezoneve) dhe per mendimin tem asht lojtar i mire !!!
Nqs nuk gabohem nga Dinamo jan perjashtu edhe 2 lojtare tjere Fjodor Xhafa e Paulin Dhëmbi , ku ky i fundit thuhet se ka nenshkruar me Partizani !!!
Presidenca jon flen me duket ..... , shkon e merret me ashi Boshnjakesh qe sdihet gja a jane Futbollista apo puntore llaçi , e flitet tesh 2 jave per ardhjen e Kenianit edhe hic asigja ...... , me te verete me te ardh keq !!!!!
Xhafa - sulmues i mire qe do ti sherbente Vllaznise . gjynah mas me ne !!!! - Gjynah per ne e jo per Xhafen pasi aj potencialin e ke edhe me siguri do te shkoj tek ndoj Skuader me pozicion ma te mire ne Renditje !!!!
SE hic , veç zoti e bafte mire kan than ....!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
Nejse kampionati asht i gjate e nuk i dihet.Vjet teuta ne fillim u diskutu po bjen prej kategorijet mandej si e morri vedin hini edhe ne uefa.Ndeshjen qe vjen me Skenderbeun nuk na falet me gabu,aty duhet fitore se sban edhe kam shpresen qe do fitojme bindshem.
Kur na vijne kto boshnjaket qe ishin premtu?
Kur na vijne kto boshnjaket qe ishin premtu?
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
Kam dëgjuar se Edi Martini,ka kërkuar të rikthehet tek ne,por kjo ka qënë e pamundur.Nuk e kuptoj pse,por mendoj se megjithë moshën e tij ai ka ende se ç'farë të kontribuojë te ekipi i cili e formoi si futbollist.Ai për mendimin tim është një vlerë përbërëse e ekipit tonë,sepse ka dhënë një kontribut të paçmuar,dhe është përpjekur me mish e me shpirt për Vllazninë
Para VLLAZNIA!
-
- Webmaster
Pershendetje !!!forri wrote:Kam dëgjuar se Edi Martini,ka kërkuar të rikthehet tek ne,por kjo ka qënë e pamundur.Nuk e kuptoj pse,por mendoj se megjithë moshën e tij ai ka ende se ç'farë të kontribuojë te ekipi i cili e formoi si futbollist.Ai për mendimin tim është një vlerë përbërëse e ekipit tonë,sepse ka dhënë një kontribut të paçmuar,dhe është përpjekur me mish e me shpirt për Vllazninë
Forri , nuk duhet te shohim se ca ka dhene ma perpara nje lojtar , por se cfare mund te japi sot , dhe Martini per mendimi tem , i cili ka ma shum se 1 vit jasht fushave te futbollit eshte e kote ....
Me aq sa di un ai nuk eshte federu sepse ka qen jasht afatit !!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
Pershendetje !!!
Forri , nuk duhet te shohim se ca ka dhene ma perpara nje lojtar , por se cfare mund te japi sot , dhe Martini per mendimi tem , i cili ka ma shum se 1 vit jasht fushave te futbollit eshte e kote ....
Me aq sa di un ai nuk eshte federu sepse ka qen jasht afatit !!![/quote]
Unë e di se,aktualisht ai është lojtar i Apollonisë,megjithatë ndoshta ti ke të drejtë.
Me aq sa di un ai nuk eshte federu sepse ka qen jasht afatit !!![/quote]
Unë e di se,aktualisht ai është lojtar i Apollonisë,megjithatë ndoshta ti ke të drejtë.
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjet
Në qoftë se nuk kemi mundësi për të gjetur lojtar të mirëfilltë sulmues,kandidatura e tij nuk do të ishte e keqe,kjo,gjithmonë n.q.s. ai ka qënë i aktivizuar në ndonjë skuadër,sepse në të kundërt nuk do na vlente për asgjë.Mendoj se instiktet sulmuese të tij,do të na hynin në punë më shumë se sa të kërkonim lojtarë që nuk jua dimë cilësitë,si i thonë në gjuhën popullore:Kur nuk ke Pulën,do të hash Sorrën!vllaznia1919 wrote:Nuk kena nevoje per lojtar me nji te kalume te mire!Na duhen lojtar ne maksimumin e forms!
Para VLLAZNIA!
-
- Webmaster
Pershendetje Forri !!!
Hhahhaha , populli ka te drejte per ate fjalen e urte por ne rastin e Martinit nuk ka vend kjo (gjithmon simas mendimit tem !!) , pse ?
- Me aq sa di un Martini vjet ka qene lojtar i Vllaznise per futsal !!!
- Vllaznia ka boll lojtar te rinj te cilet mund ti aktivizojne ne vend te Martinit !!
- Simas mendimit tem nuk besoj se vllaznia ka probleme me sulmin , pasi Sinani e Rinaldo 2 sulmuesit kryesor po e bajn shum mir punen e tyne , sepse , problemi nuk asht tek sulmi , masandej kemi edhe 2 sulmusa tjere si Suljemani edhe Kuli si edhe Doçi , ku edhe se deri tani nuk kane tregu vlera te jashtezakonshme , nuk duhen kritiku pasi hapsira per to ka qene e vogel , si edhe e gjithe skuadra ska qene ne formen e tyre !!!
Per mendimin tem problemi kryesor tek Vllaznia asht jo impenjimi i duhun si edhe duhet nje mesfushor LIDER , pa harru ktu edhe ndonje lojtar mbrojtes ku Vllaznia ne ndeshjet e meparshem shum here ka vujt nga ky repart ....
Hhahhaha , populli ka te drejte per ate fjalen e urte por ne rastin e Martinit nuk ka vend kjo (gjithmon simas mendimit tem !!) , pse ?
- Me aq sa di un Martini vjet ka qene lojtar i Vllaznise per futsal !!!
- Vllaznia ka boll lojtar te rinj te cilet mund ti aktivizojne ne vend te Martinit !!
- Simas mendimit tem nuk besoj se vllaznia ka probleme me sulmin , pasi Sinani e Rinaldo 2 sulmuesit kryesor po e bajn shum mir punen e tyne , sepse , problemi nuk asht tek sulmi , masandej kemi edhe 2 sulmusa tjere si Suljemani edhe Kuli si edhe Doçi , ku edhe se deri tani nuk kane tregu vlera te jashtezakonshme , nuk duhen kritiku pasi hapsira per to ka qene e vogel , si edhe e gjithe skuadra ska qene ne formen e tyre !!!
Per mendimin tem problemi kryesor tek Vllaznia asht jo impenjimi i duhun si edhe duhet nje mesfushor LIDER , pa harru ktu edhe ndonje lojtar mbrojtes ku Vllaznia ne ndeshjet e meparshem shum here ka vujt nga ky repart ....
-
- ANTI TIRANSI
Deri diku ne sulm jena mire.Kuli ka ike naqe.
Na duhet nej mrojts i mire edhe nji mesfushor qi organizon lojen persmarit si the ti.Dmth jam dakort me ty!
Per Martinin:Me sa di un ka nja dy vjet qe nuk ndihet fort e ma merr menja qe nuk asht ne nje forme te perkryme.Megjithate merkatoj e tetorit u myll e tesh duhet me pa qa po bahet me ktalojtar qe kena.Me sa ndiva un kishin marre nje fare Hsani prej Teutes!!!!!!!!!
Nuk e njof se kush asht!
Na duhet nej mrojts i mire edhe nji mesfushor qi organizon lojen persmarit si the ti.Dmth jam dakort me ty!
Per Martinin:Me sa di un ka nja dy vjet qe nuk ndihet fort e ma merr menja qe nuk asht ne nje forme te perkryme.Megjithate merkatoj e tetorit u myll e tesh duhet me pa qa po bahet me ktalojtar qe kena.Me sa ndiva un kishin marre nje fare Hsani prej Teutes!!!!!!!!!
Nuk e njof se kush asht!
-
- Kuqeblu Perjet
-
- Webmaster
Hhahhahaforri wrote:Më falni!..tërhiqem nga mendimi im.
Domethënë,ngelëm edhe pa sorrën tash!!(shaka).
Ppapappa sa bendes qe jam e :p
Naqe nuk asht puna me u terhek , (se ndoshta po kemguli pak si shum), por kto jane faktet pasi Vllaznia ka boll Lojtare te rinj qe per mendmin tem mund te ecin perpara , dhe e vetja menyre eshte qe ti jepet atyne Shanci per tu aktivizu , e jo te merren lojtare te cilet tashme nuk vlejne asigja thjesht pasi kan vlejt para da koheve !!!
Forri , ma mir pa "sorre" naqe , pasi asht mundesia me pas "zogj" !!!
ku Vllaznia ka plot te tille !!!!