EURO--2008 ___KUSH SHTET DO TA FITOJE EUROPIANIN NE FOTBOLL

Diskutoni per Kupen e Botes , Kupen e Europes , Ligen e Kampioneve , Kupen Uefa , Kupa Intertoto .

Moderator: Man in Redblue

Locked
kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 26 Jun 2008 , 23:04

po kur ka shku deri ne finale e ka meritu maj naqe, un nuk kam than kurr qe gjermania ka lujt mir ne tana ndeshjet por tham qe aja eshte diftu shume realiste qa dan ti ma teper kur fiton ndeshjen qa ke me than,mu ma han mendja se kan me lujt shum ma mir se kunder turqis ne finale, gjermania mbrojtjen e ka per toke por ka shum cilesi ne sulm kshu qe ishalla bajn sa ma pak gabime ne mrojtje edhe ta shifim kush asht ekipi ma i mir ne europe mandej...
FORZA VLLAZNIA

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 26 Jun 2008 , 23:07

Spanja me te vertete simjet ka ekip te mire dhe e ka meritu finalen.

Ja edhe kashta Ruse qe njaq kane takat. Ekipe te tilla bajne 2 lojna te bukura dhe kaq, pernjat tham se ekperienca ka te baj shume.

Por une tham se futbolli spanjoll (po ashtu edhe portugez) e ka shume te veshtire me u perballe me ekipe qe bajne loje krejt tjeter, si Gjermania, Anglia dhe Italia. Kta ekipe jane shtatelarte dhe te mbysin me loje ajrore dhe goditje standarte. Spanja me Italine mezi kaloj, tu ken Italia beterr. Pra i frikesohet shume ketyre ekipeve, dhe kyt e tregoi edhe tranjeri spanjoll me ndeshjen kunder Italise , ku i kishte thane Sergo Ramos qe mas me dal prej mbrojtjet, duke dit se ku lojtar asht tipik qe sulmon krahet.

Mos te harrojme se Gjermani gjithmone ne histori ka lujt ma mire me ekipe te forta sesa te dobta. Pra, ashtu si me Portugezet qe dominunen dhe e meritune, ashtu tham edhe me Spanjen kane me e pas me te lehte tham un sesa ndoshta me Rusine nese kishte dal.

Gjermani e ka tregu gjithmone se nuk i trembet kerkujt.

Gjermani - Spanje = 2-0

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 26 Jun 2008 , 23:14

Man in Redblue wrote:
Shkodrani81 wrote:Ne Shkoder varg e vi makinat duke festu fitoren e Gjermanve. :lol: :lol: :lol: Po i nisha me ane te MSN tu fol me vllane.
nshkoder festojne si fitunen turqit, si gjermant, si braziliant....
per me festu paskena pa ken tparet :lol: :lol:
Hahahaa...
Kja gja dihet ne Shkoder. Une kam pas nje kojshi qe delte gjunte ne ballkon me kallash sa here qe u bate gol (cfaredo ekipit). :lol:
Si duket s'ka pas qa me ba.

Por ne Shkoder festohet ma shume per Gjermanine, Brazilin dhe Italine. Ka edhe najnji tek tuk, por ita jane te paret.
Ndersa per Turqit, une tham asht festu, jo se ka tifoz turq ne Shkoder shume, por thjesht ngaqe kemi marrdhanje te mira me te. Sepse, kur vjen pune me lujt Turku me Gjermanin, u pa se per ke festune. :lol:

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 26 Jun 2008 , 23:18

N'Shkoder dalin e festojne edhe bastaxhit kur fitojne naj bast, me ken edhe Japonia. :lol:

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: vllaznia

Post by loroborici » Thu, 26 Jun 2008 , 23:18

Jam tu jigju Mario Kempes tu ba nje analize tek espn espanjol. Ai tha qi Rusia munet me mund kollaj ekipet qe lujn fort fizkisht( Suedin, Hollanden edhe Gjermanine tha qi mundet ta munte kollaj) Nersa ai tha qi kunder ekipve me teknike e e qi lujn mire topin ne mesfushe, Rusia ska me qit neshje te mira, dhe ket pame sot.

Kshu qe duke gjukue ekipet, jam i menimit, qi Spanja e mun Gjermanine qi ma teper ka fitu prej gamarlliqeve te ekipeve te tjera, sesa ne saj te naj loje bash te bukun. Dje kena pa nji Turqi qe bani loje e gafa tuja dhurue neshjen gjermanve.
Vllaznia ne zemer
Image

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 26 Jun 2008 , 23:19

loroja e jep gjermanine per t humbun te dielen.Ndoshta edhe hup se spanja lot mire e sonte tregoi se ban futboll t bukur.Tham se ma vshtirsi do t kishte pase kunder rusise se kunder spanjes.
Gjermania vun ma teper ndeshjet me ekipe inferiore se i duhet me i imponu lojen e vet e kyt e kane t vshtire se aksionet e nisuna prej mbrojtjes kane kene pike e dobet n kto ndeshje.Mbrojtsat nuk jane shume t afte me qarkullu top e me fillu aksionet prej mbrojtjes.
Kurse me spanjen ka me kene spanja qe ka me i imponu lojen e vet gjermanise e atehere do te dalin n pah cilesite e gjermanise.Asht nji ndeshje shume e ngjashme me portugaline...Me kyt s du me thane se kane per ta fitu se s ban...t shofim...hajt ishalla me fitore
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 26 Jun 2008 , 23:22

Asht e vertete qe festojne shum ne shkoder per kta ekipe gjermani italie edhe brazil...kur ka fitu gjermania kupen ne 96 un kam dal me baben motren edhe me shok tjer me vetur tuj festu ne qender edhe tuj u sjell rreth shkodres...kur maroj ndeshja me turqine m'thot mu baba hajde a dalim me flamur gjerman ne qytet...un i tham ik mar bab se sjena ne shkoder...asht tman diqka shum e veqant me dal e me festu ne shkoder kur fiton ekipi jot...naten e mire tanve se po shkoj me fjet...
FORZA VLLAZNIA

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 26 Jun 2008 , 23:26

shv13 wrote:loroja e jep gjermanine per t humbun te dielen.Ndoshta edhe hup se spanja lot mire e sonte tregoi se ban futboll t bukur.Tham se ma vshtirsi do t kishte pase kunder rusise se kunder spanjes.
Gjermania vun ma teper ndeshjet me ekipe inferiore se i duhet me i imponu lojen e vet e kyt e kane t vshtire se aksionet e nisuna prej mbrojtjes kane kene pike e dobet n kto ndeshje.Mbrojtsat nuk jane shume t afte me qarkullu top e me fillu aksionet prej mbrojtjes.
Kurse me spanjen ka me kene spanja qe ka me i imponu lojen e vet gjermanise e atehere do te dalin n pah cilesite e gjermanise.Asht nji ndeshje shume e ngjashme me portugaline...Me kyt s du me thane se kane per ta fitu se s ban...t shofim...hajt ishalla me fitore
Edhe un kam pas ma shum qef me dal me spanjen se sa me rusin nuk di mduket sikur me spanjen kan me e marr ma seriozisht kta t'tont...hajt naten tanve
FORZA VLLAZNIA

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 26 Jun 2008 , 23:27

Rusia ndoshta mund ta mund Gjermanine , Italine etj, dhe kete e besoj, por Spanja tham e ka te veshtire te perballet me keto ekipe. E pame me Italianet, qe per mu ishin dobet, por jo ma dobet se Italianet, por kurre si sot. Pra, tregon se futbolli spanjoll dhe portugez nuk ec forte perballe futbollit te forte, megjithse jane shume ma teper teknik.

Tekniku ma i mire ne bote, K.Ronaldo, nuk mujti me ba kurgja kunder Gjermanise, po ashtu edhe Deco.

Megjithate, une tham ka me ken nje finale shume e bukur, dhe u gezova qe doli keshtu, sepse du me e pa vet, se sa force ka Gjermani simjet. Me Portugezet i kam vlersu shume, tash te presim me Spanjen.

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Thu, 26 Jun 2008 , 23:41

shv13 wrote:loroja e jep gjermanine per t humbun te dielen.Ndoshta edhe hup se spanja lot mire e sonte tregoi se ban futboll t bukur.
Ok. Me nep ti mue nji arsy pse duhet me than qi ekipi ma i mundshem qi fiton finalja asht Gjermania!!! :roll: :shock:
Vllaznia ne zemer
Image

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Fri, 27 Jun 2008 , 03:07

Me than drejten ma shook shumica e shteteve i kan ba ekipet sallad tuj ju dhan shtetesinat e fute me lujt futboll,mu me duket sikur ja prish pak lezetin futbollit ky fenomen asht gati ne tan ekipet.Per ndeshjen e te diles ka me ken e fort,as njeni ekip nuk asht supriz,un du qe ndeshja teshkojn me penallti,a'ther ndeshja asht e barabart,per hater te dikujt ktu du me fitu gjermanija hahahaha
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Fri, 27 Jun 2008 , 04:45

mire se iu gjeta te tanve.nuk kam hi ne kompiuter per arsyje internetit dhe nuk kam pas mundesi me shku as ne librari per arsyje merziet.asht dicka e merzitshme kur te hur te humb skuadra e zemres dhe nji tifoz i zjarrt nuk ash tifoz po nuk e ndieu humbjen e skuadres se zemres.tashti sa u lidha me internetin mbas disa diteve dhe pash da tifoza gjerman qe pa pik kultur shkodranit te japin pergjigjen e pa meriutume mbas humbjes se hollandes duke ia humb vleren vllaznimit shkodran qe gjithmone e ka ken i rrespektum per keto vlera.faleminderit 97 perqind te tifozave gjerman qe nuk kan fol asgja duke ia tregu vlerat tamam shkodranit,dhe te ketyre personave i pershendes tamam me zemer ku gjermania rrahu portogaline ,pretendente kryesore dhe i p[ershendes me nji fitore ne finale.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 27 Jun 2008 , 04:58

TE GJITHE ATA PERSONA QE KAN DHAN MENDIMET E TYRE PARA NDESHJES I NJIHET TAMAM VLERESIMI I PIKEVE SIMBAS KLASIFIKIMIT .TE GJITHE ATA QE NUK KAN DHANE MENDIMET NUK I NJIHET ASGJA NGA ATO NDESHJE DUKE FUT DHE RASTIN TEM QE NUK KAM DHAN MENDIMET KU AS MU NUK ME NJIHET ASGJA.NE NDESHJEN FINALE DO NDRYSHOJE CDO GJA KU NDESHJA FINALE GJERMANI SPANJE DO KET LUM PIKESH NESE GJEHET I SAKTE BRENDA 90 MINUTAVE.DO KETE 50 PIKE PER REZULTATIN E PLOTE TE KESAJ NDESHJE KU I JEP MUNDESIN TE FITOJE EDHJE VENDIT TE FUNDIT KURSE NESE NUK GJEHET I SAKTE BRENDA 90 MINUTESHIT PER E GJEN FITOREN EDHE PSE NUK ASHT E SAKTE DO JETE ME 20 PIKE.PRA REZULTATI I SAKTE KUR ISHTE 3 PIKESHI TASHTI NE FINALE DO JETE 50 PIKE .KURSE DY PIKET KTHEHEN NE 20 PIKE.KJO GJA BAHET NGAQE SHUME NJEREZ NUK KAN DHAN MENDIMET DHE KY STIL ASHT ME I DHAN FITORES FINAle fitues surprize ku dhe vendi i fundiT ka mundesi te fitoje.DO KETE KOHE DERI NE 29 PARA NDESHJES QE TE GJITHE TE JAPIN MENDIMET E TYRE KURSE PER KLASIFIKIMIN E PERGJITHSHEM DO TA VE SHUME SHPEJT PARA FINALES OSE DHE NESER.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 27 Jun 2008 , 10:58

spanj gjermani 2 me 1 brenda 90 minuteshit.nese e gjej te sakte marr 50 pike.finalja asht deqizive per fitusin sepse nata finale ka 50 piike.sopt bahet renditja.

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by vvvllaznia » Fri, 27 Jun 2008 , 11:02

vvvllaznia wrote:per mendimin tem ka me fitu kampionatin europian spanja sepse ka skuader ma te mire dhe meqe zakonisht nuk fitojn kurre kate rradhe me lojtar te rinj kam me pas shume vullnet e grinte ne fushe.tham qe Italia nuk ka me kalu as grupin sepse me Rumunt tapo hup ose barazon sepse tu pa qe ketu ne itali i kan shume inat rumunt ateher ata kan me lujt si te djallzum.une si tifoz me gjermant qe jam shpresaj qe te jet nje finale Spanje-Gjermani dhe te gabohem dhe qe parashikimi i jem te jet i gabum
qe qa thote njeni itu para se me fillu kampionati europian.vetem faktin qe italia nuk e kalan turin nuk e kam gjet.teshti i uroj vedit dhe tifozave gjerman qe parashikimi i jem i fillimit te jet i gabum.
Sot parashikimi i jem asht Gjermani-Spanje 1-0 dhe kampion europeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Fri, 27 Jun 2008 , 11:04

spanje - gjermani 1-2
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Fri, 27 Jun 2008 , 12:02

fpjalmi mos e merr per t keq ndoj batute se i ka tifozlleku kto...une per vedi do t kisha pase qejf me pa spanje - hollande ne gjysfinale se sa me pa ndeshje pa nerv si ajo e mramshmja.
Hiddink s mundet me ba mrekullina,ruset njaq e paten takatin e mrame banen gabimin ma t madh me i fale mesfushen spanjes pa ba aspak presing...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Fri, 27 Jun 2008 , 12:12

Gjermani - Spanje 3-2
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 27 Jun 2008 , 12:43

fpjalmi wrote:TE GJITHE ATA PERSONA QE KAN DHAN MENDIMET E TYRE PARA NDESHJES I NJIHET TAMAM VLERESIMI I PIKEVE SIMBAS KLASIFIKIMIT .TE GJITHE ATA QE NUK KAN DHANE MENDIMET NUK I NJIHET ASGJA NGA ATO NDESHJE DUKE FUT DHE RASTIN TEM QE NUK KAM DHAN MENDIMET KU AS MU NUK ME NJIHET ASGJA.NE NDESHJEN FINALE DO NDRYSHOJE CDO GJA KU NDESHJA FINALE GJERMANI SPANJE DO KET LUM PIKESH NESE GJEHET I SAKTE BRENDA 90 MINUTAVE.DO KETE 50 PIKE PER REZULTATIN E PLOTE TE KESAJ NDESHJE KU I JEP MUNDESIN TE FITOJE EDHJE VENDIT TE FUNDIT KURSE NESE NUK GJEHET I SAKTE BRENDA 90 MINUTESHIT PER E GJEN FITOREN EDHE PSE NUK ASHT E SAKTE DO JETE ME 20 PIKE.PRA REZULTATI I SAKTE KUR ISHTE 3 PIKESHI TASHTI NE FINALE DO JETE 50 PIKE .KURSE DY PIKET KTHEHEN NE 20 PIKE.KJO GJA BAHET NGAQE SHUME NJEREZ NUK KAN DHAN MENDIMET DHE KY STIL ASHT ME I DHAN FITORES FINAle fitues surprize ku dhe vendi i fundiT ka mundesi te fitoje.DO KETE KOHE DERI NE 29 PARA NDESHJES QE TE GJITHE TE JAPIN MENDIMET E TYRE KURSE PER KLASIFIKIMIN E PERGJITHSHEM DO TA VE SHUME SHPEJT PARA FINALES OSE DHE NESER.
:shock: :shock: :shock:

Ka arrit korrupsioni kulmin :D :D

50 pike per ndeshje, kyt premio nuk e ban as fushaj :D

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Fri, 27 Jun 2008 , 14:05

Shkodrani81 wrote:Rusia ndoshta mund ta mund Gjermanine , Italine etj, dhe kete e besoj, por Spanja tham e ka te veshtire te perballet me keto ekipe. E pame me Italianet, qe per mu ishin dobet, por jo ma dobet se Italianet, por kurre si sot. Pra, tregon se futbolli spanjoll dhe portugez nuk ec forte perballe futbollit te forte, megjithse jane shume ma teper teknik.

Tekniku ma i mire ne bote, K.Ronaldo, nuk mujti me ba kurgja kunder Gjermanise, po ashtu edhe Deco.
Ti or lum miku, edhe komentet i ban bash me tifozllek. Shif i fije statistikat e Spanje - Itali, e manej na jep vlersime specialsti se kush ka lujt ma mire. Nqs Italia lun me 7-8 veta tuj mbrojt, kjo e ban te veshtire me shnue cdo lloj skuadret, e manej tuj prish bukurine e lojs.

Manej ke harrue me than qe me Portugaline, gjemant kane shnue nji gol shume te parregullt, qi nqs nuk kishte me u dhan( sic ka ken bash e drejta) neshja kish me shku 2-2- e manej e shifshim kush lunte ma mire. Thu qi Ronaldo e Deco,, nuk ka ban gja?! Po ke harrue me than qe portugezt i ka denue 25 minutshi i pare kur kan ba 2 gafa ne mbrotje e kan ba te veshtire tan neshjen. Un e kam than edhe ma nalt, se me portugezt, gjermant nuk kan ken superior ne asgja vec golave, pa harrue qi goli i 3 ka ken me u anollue. Ka ken ai gol qe zduhej dhan qi i ka nihmue gjermant me dal.

Tash une nuk e di, por ket loj qe ban Spanja, gjermant as ne andrra nuk munen me e ba. Diferenca kunrejt njana tjetrs asht shume e dukshme. Per mue Spanja asht favoriti nr1 me fitu finalen, jo vec duke shikue lojen, por edhe gjenien aktuale. Kam besim te madh qi ne finale, ka me fitue ekipi ma i forte, Spanja, qi merito me tan te drejten me ken kampion.
Vllaznia ne zemer
Image

Locked