EURO--2008 ___KUSH SHTET DO TA FITOJE EUROPIANIN NE FOTBOLL
Moderator: Man in Redblue
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Urime Spanjes per kalimin e turnit.
Sjam dakort me disa nga ju qe e kritikoni kaq shume Italine.
Ndeshjen nuk e kam pa komplet se kam kene ne pune por pjesen e pare e fillimin e pjeses te dyte e kam ndjek ne radio, masandej e kam pa ne tv.
Italia tane jeten e tyne kane ba iket lloj futbolli, jane mbrojte edhe kane luftu shume fizikisht!!!
Pra edhe sante skane tregu ndoj gja ma inferiore se heret e tjera!!
Sa i takon Spanjes nuk ka pas ndoj rast flagrant per me fitu e me than te drejten pritsha pak ma shume!!!
Nqs Spanja let ikshu si me Italine edhe kunder Rusise, atehere sma merr mendja se fiton!!
Parashikimet e mija per gjysemfinalet jane:
Gjermani - Turqi 3 - 1
Spanje - Rusi 2 -1
Ndeshjen nuk e kam pa komplet se kam kene ne pune por pjesen e pare e fillimin e pjeses te dyte e kam ndjek ne radio, masandej e kam pa ne tv.
Italia tane jeten e tyne kane ba iket lloj futbolli, jane mbrojte edhe kane luftu shume fizikisht!!!
Sa i takon Spanjes nuk ka pas ndoj rast flagrant per me fitu e me than te drejten pritsha pak ma shume!!!
Nqs Spanja let ikshu si me Italine edhe kunder Rusise, atehere sma merr mendja se fiton!!
Gjermani - Turqi 3 - 1
Spanje - Rusi 2 -1
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Italia bash ska lujt i neshje tamam. Nuk ka sgja me u tregu per mire, se asht ekip i kalb. E manej edhe ne botnor, ka fitue tu ba neshje bash mizerje "tapalle e qerose". Ishin tuj menue italiant, se kshu kan ken tu marr edhe evropianin. Por ksaj heret zoti ka vun drejtsiAdmin wrote:
Nuk di cka munesh me than kur ekipi qe qun vedin kampion botet, nuk gjun nji here ne porte ne pjes te pare. Kur ne pjes te pare Spanja ka pas topin 70% ne kam e veta. Ekipi italian asht ekip shume i mbivlersue,e ka mar ma shume se cka ka meritue. Tash ky evropian ka qit ne dukje dobsite e nje ekipi qe vec ka ken tuji mburr per 2 vjet, kur kan marr qyl nje botnor, qi se kan meritue. Ekip qe sbani nje gol ka loja, ne gjith ket evropian. Ti rroje qi ai Buffon se tash nqs kish ba penalltine Mutu, Italia kish hik me vakAdmin wrote:
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
Admin!
Asht e vertete se Italiani gjithmone kete lloj futbolli ka ba, por jo kaq te merzitshem qe ka shfaqur ne kyt Evropian dhe gjithashtu ne boterorin e shkuar (ku une mendoj se Franca e ka meritu at botnor).
Italiani ka ba loje mbrojtese, por kur kundersulmoshin, nuk kishte burr nanet me i kap. Kurse sot, marre me i pa kush. Nuk dishin me perdoru topin.
Nje Cassano qe nuk duhet gja hiq, bate da finta dhe rrete naj nji, e kur vite puna me krosu, ma bukur krosoj une qe nuk di me lujt hiq. Jo vetem Cassano por tan, vetem ai Pirlo asht i mire, por edhe ai nuk bani najsan simejt. Toni i nxjerrur jashte lojet, edhe naj top qe i vite, e hupte dhe beritste se ma dhate keq. Ja vlla, kja nuk ka ken Italia gjithmone.
Kan lojtare individa shume te mire, por si ekip, simjet kan ken beterr.
Asht e vertete se Italiani gjithmone kete lloj futbolli ka ba, por jo kaq te merzitshem qe ka shfaqur ne kyt Evropian dhe gjithashtu ne boterorin e shkuar (ku une mendoj se Franca e ka meritu at botnor).
Italiani ka ba loje mbrojtese, por kur kundersulmoshin, nuk kishte burr nanet me i kap. Kurse sot, marre me i pa kush. Nuk dishin me perdoru topin.
Nje Cassano qe nuk duhet gja hiq, bate da finta dhe rrete naj nji, e kur vite puna me krosu, ma bukur krosoj une qe nuk di me lujt hiq. Jo vetem Cassano por tan, vetem ai Pirlo asht i mire, por edhe ai nuk bani najsan simejt. Toni i nxjerrur jashte lojet, edhe naj top qe i vite, e hupte dhe beritste se ma dhate keq. Ja vlla, kja nuk ka ken Italia gjithmone.
Kan lojtare individa shume te mire, por si ekip, simjet kan ken beterr.
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Italia ishte përtokë krejt dhe spanja e meritoi kualifikimin.Admin wrote:Urime Spanjes per kalimin e turnit.
Gjermani - Turqi 3 - 1
Spanje - Rusi 2 -1
Admin !! rezultatet e parashikimeve i ke vu mbrapsht më duket!!!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
Mas ma merrni per t'keq po kshtu me kta muhabete shifet sesa patriota jena sa tan kyt teme nji here s'kena than ishalla na ban zoti nji here me pa komtaren tone nji turnament tille,po kena tan hallin a fitojne skuadrat tjera ose ma mire shtetet tjera,per menimin tem kjo teme ashte zgjat pak si teper pa kurr nji fare interresi!!!!
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Tifoz nderi
Masi asht eleminue Italia, "kampionija e bots", temat duhen myll se kenkan zgjat shume.BLEDI wrote:Mas ma merrni per t'keq po kshtu me kta muhabete shifet sesa patriota jena sa tan kyt teme nji here s'kena than ishalla na ban zoti nji here me pa komtaren tone nji turnament tille,po kena tan hallin a fitojne skuadrat tjera ose ma mire shtetet tjera,per menimin tem kjo teme ashte zgjat pak si teper pa kurr nji fare interresi!!!!
Nuk ka asgja te keqe me fol per aktivitetin ma te ransishme te futbollit evropian. Cpo je tu na ngatrrue me patriotizmin?! Mos ta nij kush mer...na per ket gja e kena sha komunizmin, se dojshin me na myll syte e vesht. A jina ne demokracia a jo aaa?
I fije te drejt due me ta dhan, kur fol per futbollin tone. Por asht shume larg, nivelt te Evropes. Futbolli jon asht shkatrrrue e sna ban zemra me fol se jena shume dobt. Kush munet me dijt sa vjet duhen me ec perpara me pa edhe na nji ekip tonein ne turnet ma te forta ne futboll.
p.s. a mos je gja me Itanine aaaa, qe do me e myll temen( jam tu ba shaka)?
Vllaznia ne zemer
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
nuk jam dakort me ty naqe. nuk luhet me 10 lojtar ne port per 120minuta naqe tu u urrxu per toke cdo seconti per as nje gja, tu u urrxu jashti vijes e tu u sjell rrumbullak ne fush vetem me vanu lojen. jo naqe jo nuk asht futboll ky futbolli asht per ne spektatore me pa shpijt karet ne fush dhe jo tu u shkarravit per tok. ca do qe to thoni futboll nuk i thuhet atije. ishalla ishalla don zoti dhe uefa do maj nderhurje se per ndryshe futbolli i bukur qe jemi mesu me e pa nuk kena per ta pa ma.Admin wrote:Urime Spanjes per kalimin e turnit.
Gjermani - Turqi 3 - 1
Spanje - Rusi 2 -1
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Kuqeblu Perjete
loroborici wrote:
Masi asht eleminue Italia, "kampionija e bots", temat duhen myll se kenkan zgjat shume.
Nuk ka asgja te keqe me fol per aktivitetin ma te ransishme te futbollit evropian. Cpo je tu na ngatrrue me patriotizmin?! Mos ta nij kush mer...na per ket gja e kena sha komunizmin, se dojshin me na myll syte e vesht. A jina ne demokracia a jo aaa?
I fije te drejt due me ta dhan, kur fol per futbollin tone. Por asht shume larg, nivelt te Evropes. Futbolli jon asht shkatrrrue e sna ban zemra me fol se jena shume dobt. Kush munet me dijt sa vjet duhen me ec perpara me pa edhe na nji ekip tonein ne turnet ma te forta ne futboll.
p.s. a mos je gja me Itanine aaaa, qe do me e myll temen( jam tu ba shaka)?
Perkunrazi naqe se e kena dobet futbollin tham se duhet me fol ma teper,po nuk ashte naj gja se qesim gja n'drite po edhe tyj ba fjale e statistika qe nuk na interresojne (flas nga ana personale)se gjithkush ka menimin e vet po tham na si Shqiptar mi dhan ransi vendit tone e historise tone aq sa ashte kishte me ken ma mire sesa i japim ransi futbollit europian,megjithate noshta jam vetem une qe kam 9 vjet pa ken ne Shkoder e flas sikur jam naj patriot i madh shume!?sa per Italin nuk ta marr per t'keq po vete per historin qe kan tham qi jane ujqi t'vjeter po une jam me Gjermant kshu qe noshta t'markurren mrama ta pa t'duhet me m'permen edhe mu jo se m'intereson a fitojne a ja po thjesht ka jam tifoz futbollit m'pelqejne!!!!
Gjermani---Turqi 2-0
Spanje----Rusi 2-3
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
Edmond-Cela wrote:nuk jam dakort me ty naqe. nuk luhet me 10 lojtar ne port per 120minuta naqe tu u urrxu per toke cdo seconti per as nje gja, tu u urrxu jashti vijes e tu u sjell rrumbullak ne fush vetem me vanu lojen. jo naqe jo nuk asht futboll ky futbolli asht per ne spektatore me pa shpijt karet ne fush dhe jo tu u shkarravit per tok. ca do qe to thoni futboll nuk i thuhet atije. ishalla ishalla don zoti dhe uefa do maj nderhurje se per ndryshe futbolli i bukur qe jemi mesu me e pa nuk kena per ta pa ma.Admin wrote:Urime Spanjes per kalimin e turnit.
Gjermani - Turqi 3 - 1
Spanje - Rusi 2 -1
Per menimin tem loja ka ken e dobte prej dyja skuadrave se nuk bani as Spanja naj gja,po tham Italia njifet per loje defensive e kot nuk ka 4 botrora e 2-3 europiana! ka experience ma teper pranaj jam i zhgenjym prej tyne,po nuk don me than se e prishen europianin,per menimin tem qe e ka prish kan ken Franca e Hollanda qe kan zhgenjy komplet, Franca zdha hyq Hollanda e dhiu kur nuk u dote!!!!
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Antar
-
- Tifoz nderi
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pppapapapa me kekeni sul te tane eeee
Italia nuk jam tu than qe ka lujt mire, si edhe nuk jam tu than qe e meritoi kualifikimin.
Por jam tu than qe Italia kete loje difensive ka ban tan jeten e tyne, tu lujt me 10 lojtare ne mbrojtje edhe duke kundersulmu, si edhe duke lujt fort ne koditjet standarte!!!
E perket sjam dakort kur thoni qe pse Italia u mbrojt me 10 lojtare !!!
Ne kete ndeshje Italise i mungoj Pirlo qe eshte nje mesfushor organizator qe e lun topin e te krijon hapsinat e kundersulmet qe Italia i ka tregu ne disa ndeshje tjera.....
Sa i takon Spanjes, as aja nuk ka ba ndoj ndeshje kushedi se ca .... prej Spanjes une personalisht pritsha dica ma shume.....
Spanja e ka zotru topin ma shume sepse aja asht tipologjia e lojes te spanjollve, por raste flagrante nuk ka pase.....
Nqs Spanja let si mram kunder Rusise, Rusia e han gjall Spanjen.
Italia nuk jam tu than qe ka lujt mire, si edhe nuk jam tu than qe e meritoi kualifikimin.
Por jam tu than qe Italia kete loje difensive ka ban tan jeten e tyne, tu lujt me 10 lojtare ne mbrojtje edhe duke kundersulmu, si edhe duke lujt fort ne koditjet standarte!!!
E perket sjam dakort kur thoni qe pse Italia u mbrojt me 10 lojtare !!!
Ne kete ndeshje Italise i mungoj Pirlo qe eshte nje mesfushor organizator qe e lun topin e te krijon hapsinat e kundersulmet qe Italia i ka tregu ne disa ndeshje tjera.....
Sa i takon Spanjes, as aja nuk ka ba ndoj ndeshje kushedi se ca .... prej Spanjes une personalisht pritsha dica ma shume.....
Spanja e ka zotru topin ma shume sepse aja asht tipologjia e lojes te spanjollve, por raste flagrante nuk ka pase.....
Nqs Spanja let si mram kunder Rusise, Rusia e han gjall Spanjen.
-
- Tifoz nderi
edhe per mu ka ken gjaja ma e bukur e ndeshjes.ate te kosoves nuk e kam pa por flamuri kuqezi ishte krejt ne qenderkristiani wrote:Gjaja ma e bukur qe na shkelqej televizorin mram ishte flamuri jone me gjithe ate te kosoves qe i kishin vu ne qender, ju lumte atyne qe e kan vendos se ishte hata, veq ne shqiptart mundena me e ba njat pune.i lumt...
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Tash koha e ktyne lojnave ka marue. Ka hik naq koha e ketij futbolli qe ska ma vlera. Kte sjan tu kuptu italjnat. Hidh i fije synin tek ekipet qi lujn futbollin ma te mire bote, Brazili, Argjentina, Hollanda, Spanja ose klubet si Mancester, Liverpool, Barcelona, te tan kto ekipe bajn loje sulumse te thksume.Admin wrote:
Pppapapapa me kekeni sul te tane eeee
.
Me Pirlon ne kry, Italia u zdrugue 3-0 ka Hollanda. E paske harrue aaaa?Admin wrote:
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator