EURO--2008 ___KUSH SHTET DO TA FITOJE EUROPIANIN NE FOTBOLL
Moderator: Man in Redblue
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Tjeta juj edhe njihere,
UNE JAM TIFOZA HOLLANDEZ, EDHE E KAM SHKRU MRAM DIREKT MAS HUMJES!!!
Urime Rusise per fitoren, si edhe komplimente Hidink per profesionalizmin e tij.
Tesh sa vjet qe merr ekipe ja te tradites edhe i con nelt!!!
Finalja ka me ken Gjermani - Itali.
Italia fiton sante mas kohes shtese ose me penallti.
UNE JAM TIFOZA HOLLANDEZ, EDHE E KAM SHKRU MRAM DIREKT MAS HUMJES!!!
Urime Rusise per fitoren, si edhe komplimente Hidink per profesionalizmin e tij.
Tesh sa vjet qe merr ekipe ja te tradites edhe i con nelt!!!
Finalja ka me ken Gjermani - Itali.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Tash jam tut than, admin se nuk duhet me u nxitue me dhan parashikime. Pse jam tut than? Qi 3 ekipet e venve te para ne grupe jan eleminue, Hollanda, Kroacia dhe Portugalija. Tash ekipe te mdhaja nuk ka ma. Mram rust kane tregue se nuk ka shume diferenc midis ekipve ne evropian. Aty aty jan. Une jam me anglest, e kjam tu ba tifozllik per Spanjen ne mungese te Anglise. E jam tuj fol si neutral. Pra te tana ekipet munen me ba cudina. Kshu i tash, qi mos u quditni tuj pa ne finale Rusin me turkun.Admin wrote: Finalja ka me ken Gjermani - Itali.
p.s. Per mue ekipi ma i forte qe ka mbet ne loje, gjykue nga lojtart asht Spanja.
Vllaznia ne zemer
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Pse kenka gjysemfinalja e lidhme me pervojn, e nuk kenka cerekfinalja? Mos e ke harrue Greqine gja ,me 2004, aaa? I mori marsh para te tan, tuj fillu me Francen e deri ne fun, tuj marr kupen. Mos kishin a rust shume pervoj mrama aaa? Jo naqe nuk munem me te than se asht ashtu. Tuj pas i fije parasysh, qi 99% e e rusve lujn ne ligen ruse. Ktu ska me ba pervoja hic, se me ata qi kena pa mram, te ransishme jane, deshira e lojtarve me lujt me shpirt, per kombin, ka me ba edhe loja e trajnerit, po edhe thjeshsina e lojs. Perkunrazi, ata ekipe qe jan tuj lujt tan pordh, kane perfunue keq ne ket evropian. Tut dham shembull qi ku ke Francen ose edhe me than per Hollanden mram ose Italine qe per i fije qe tu u eleminue.Admin wrote:Gjysfinalja e finalja jane ndeshje qe fitohen me eksperience e tradite kshu qe sma merr mendja se Turqia e Rusia kane me mujt me ec ma ndej.
E kam than ma nalt, qi ekipe te mdhaja ma nuk ka. Se te tan ekipet aty aty kan me ken. Tash ma shum venos deshira me lujt, pa lan manjan trajnert.
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
admin t lumte ihere si per objektivitetin per ndeshjen me ruset se holandezet tjere kane hupe krejt si per rendin qe prune te kjo teme se ishte ba pacamur
Rusia krejt pa tradite nuk asht se nji europian e ka fitu e n 88 qe n finale po ka kalu njata vitet e tranzicionit ngaqe u shkputen shume shtete e boll me mendu qe nuk ka ma lojtaret e d.kievit.Ba me pa pase njiky ekip edhe shevcenko hleb e ndoj tjeter qe s po m kujtohet tham se do ishte shume ma nalt.Plus qe kane at dhelpnen e vjeter n bankine.
mgjth edhe une mendoj se finalja ka me kene gjermani- itali/spanje.Ishalla s po na bajne ndoj surprize gjermant vec
Rusia krejt pa tradite nuk asht se nji europian e ka fitu e n 88 qe n finale po ka kalu njata vitet e tranzicionit ngaqe u shkputen shume shtete e boll me mendu qe nuk ka ma lojtaret e d.kievit.Ba me pa pase njiky ekip edhe shevcenko hleb e ndoj tjeter qe s po m kujtohet tham se do ishte shume ma nalt.Plus qe kane at dhelpnen e vjeter n bankine.
mgjth edhe une mendoj se finalja ka me kene gjermani- itali/spanje.Ishalla s po na bajne ndoj surprize gjermant vec
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- Tifoz nderi
Mos i bini ne qaf kot hollandezeve te tjere, sepse edhe Edmond Cela ka shkru direkt mas neshjes dhe ai hollandez asht.
Rusi simjet me ka habit jashte mase, dhe me ndeshjen e fundit , ka tregu se asht ekip per kampion dhe me merite , pa surprize. Surpriza e vetme simjet nese del kampion asht Turku, sepse nuk ka shfaq ndonje loje te bukur. Por nuk ma merr mendja se rrah Turku Gjermanine, sepse Gjermani ishte transforumu krejtsisht nga ai i grupit. Sdq, edhe une mendoj se kush fiton sot, do te kaloje ne finale po ashtu.
Rusi simjet me ka habit jashte mase, dhe me ndeshjen e fundit , ka tregu se asht ekip per kampion dhe me merite , pa surprize. Surpriza e vetme simjet nese del kampion asht Turku, sepse nuk ka shfaq ndonje loje te bukur. Por nuk ma merr mendja se rrah Turku Gjermanine, sepse Gjermani ishte transforumu krejtsisht nga ai i grupit. Sdq, edhe une mendoj se kush fiton sot, do te kaloje ne finale po ashtu.
-
- Tifoz nderi
Mbaroi pjesa e pare 0-0.
Nje Itali krejt kot. Me nje loje te merzitshme tipike italiane te terhqur ne mbrojtje dhe presin vetem kundersulm.
Ba me hanger gol Italia e para, une tham eliminohet, se ska force me qa hiq.
Spanja shume ma mire, megjithse tan Italia ne mbrojtje, prape arriti me i ba da raste te rrezikshme.
Nje Itali krejt kot. Me nje loje te merzitshme tipike italiane te terhqur ne mbrojtje dhe presin vetem kundersulm.
Ba me hanger gol Italia e para, une tham eliminohet, se ska force me qa hiq.
Spanja shume ma mire, megjithse tan Italia ne mbrojtje, prape arriti me i ba da raste te rrezikshme.
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
turp turp te ken italianet na bastardhuan europen me ate futboll te pist me ken si uefa i perjashtoj prej pjesmarrjes ne europe. kena pa nje ndeshje shum te bukur e te hapur mram me te kenaq shpirti me e pa, se te fundi fundit futbolli duhet qe te luhet per spektatorin. por sonte ma kan nerverit shum italianet skuader sh****.
Last edited by Edmond-Cela on Sun, 22 Jun 2008 , 23:42, edited 1 time in total.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Moderator
spanja lujti ma mire sonte dhe n fund t fundit e meritoi.Nuk asht ajo spanja qe kam mbajte mend gjithmone e sonte e vertetoi.Po prape vec nuk asht shume cinike n sulm e mrapa len shume hapsina.Italia tu lujte n mbrojtje e krijoi raste..Me rusine kane me e pase t vshtire se ata jane shume ma nalt fizikisht.
Po jap parashikimet mgjth m duket po lodhena kot tane se pjalmi m duket asht tu na ba ndoj marifet me valTERRin se qysh se ka shku ai n usa s asht duke ma...nejse
spanje - rusi 1-1
turqi - gjermani 0-1
Po jap parashikimet mgjth m duket po lodhena kot tane se pjalmi m duket asht tu na ba ndoj marifet me valTERRin se qysh se ka shku ai n usa s asht duke ma...nejse
spanje - rusi 1-1
turqi - gjermani 0-1
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
edhe une e vuna re at gja. shum mire bravo ju qoft atyne personave qe e kan vu atyBLEDI wrote:Gjaja ma mire e qe ashte tyj m'knaq ma teper jane dy flamujt tone bash aty te tuneli lojtarve!!!hallall shqipeve tona,loje e dobte e dyja skuadrave per menimin tem!!!!
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Moderator
edhe une e pashe ,ju lumte atyne qe e kane vu...a e keni pa kyt?
http://www.sportmediaset.it/euro2008/ph ... y270.shtml
http://www.sportmediaset.it/euro2008/ph ... y270.shtml
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
Italia nuk ka lojtare vec Buffonit, as loje, as di me lujt e ta merzit shpirtin ku ban me pa ket skuader te kalbme. Nji ekip qe pret vec me fitue ne saj te portierit, masi ka tall bythen per 120 minuta tu shfaq kurrgja ne fushe, nuk munet me besu se car ekip pordhacash jane kthy tuj ma qujt vedin ekip kampion. Ishte marre qi fitun me 2006 ne kampionatine bots ma te shemtue, pa lujt i neshje tamam. Zoti asht i madh dhe ja tregoi venin sot.
QI KU KENI STATISTIKAT
Spain Italy
4 Goals scored 2
3 Yellow card 1
0 Red card 0
6 Shots on goal 3
15 Shots wide 5
26 Fouls committed 25
8 Corners 3
3 Offsides 4
49' 13'' Ball. Poss. (time) 37' 35''
56% Ball. Poss. (%) 44%
QI KU KENI STATISTIKAT
Spain Italy
4 Goals scored 2
3 Yellow card 1
0 Red card 0
6 Shots on goal 3
15 Shots wide 5
26 Fouls committed 25
8 Corners 3
3 Offsides 4
49' 13'' Ball. Poss. (time) 37' 35''
56% Ball. Poss. (%) 44%
Last edited by loroborici on Mon, 23 Jun 2008 , 00:27, edited 1 time in total.
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator