VLLAZNIA ___TIRANA __FINALJA E KUPES SE SHQIPERISE
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
SOT ASHT DITA MA E LUMTUN E JETES TEME.SIQ E THASHE EDHE MA NALT PRES 4 GEZIME PER NJE DITE DHE TASHTI SA ERDHA NE SHTEPI DHEGEZIMI I KATERT U PLOTESU.RRADHA E PARE FITOI VLLAZNIA KUPEN ,GEZIMI I DYTE ASHT QE FITOI TEMA JEME KUPEN E SHQIPNISE.GEZIMI I TRETE ASHT QE SAPO FITOVA DOKUMENTAT NE AMERIKE ,KURSE LAJMI I KATERT ASHJT QE DO VAZHDOJ SHKOLLEN ME FITIMIN E DOKUMENTAVE.SHUME NJEREZVE I KA TAKU QE ME PAS 2 OSE 3 GEZIME NE NJE DITE KURSE MU 4 KATER GEZIME NE NJE DITE.MRAM PARA SE ME FJET KETO GEZIME I KAM PA NE ANDERR DHE ANDRRAT ME DALIN TE VERTETA DHE E NDISHA BRENDA VETES TEME QE DO REALIZOHEN DHE U REALIZUAN.SIDOQOFTE KJO VLLAZNI ME FITIMIN E KUPES ME DHA GEZIMIN E PARE.JAM SHUME I GZUME.SIKUR TE KISHA HAPE TEMAT QYSH NE FILLIM ,DO KISHIM MARRE TE DYJA KUPAT.LOL POR MA MIRE VONE SE KURRE.URIME GJITHE TIFOZAVE TE VLLAZNISE ,DHE SIDOMOS FORUMIT TE TIFOZAVE TE VLLAZNISE.JAM AQ I LUMTUR SA QE NUK ME BESOHET ASGJA ,DHE ME DUKET SE PO SHOH NJE ANDERR TE DYTE,POR NE TE VERTETE NUK JAM NE ANDRREN E DYTE SEPSE SAPO I HODHA NJE GRUSHT UJE TE FTOHTE FYTYRES ,DHE E BESOJ QE NUK ASHT NJE ANDERR POR ASHT NJE REALITET.VLLAZNIA PER NJE VIT DO KETE KUPEN QE E MERITONTE PER NJE VIT NE SHKODER KURSE VITIN TJETER ,TE DYJA KUPAT DO JENE NE SHKODER.SOT PER HERE TE PARE PASHE NJE VLLAZNI QE MU DUK SI BARCELONA,DHE QUDITEM SE PSE NUK KENA LUJT GJITHMONE KESHTU !!!!!! ,,NUK MENDOJ SE KA NDONJE EKIP ME TE FORTE SE VLLAZNIA.SOT PASHE NJE VLLAZNI QE NUK KA NEVOJE TE BEJE ASNJE MERKATO ,SEPSE TE GJITHE LOJTARET LUJTEN NE MENYREN MA TE SHKELQYER ,DHE LOJTARI MA I MIRE NE FUSHE PERSERI ISHTE KONGOLEZI ME NGJYRE ,EDHE PSE GOLAT I BANI SUKAJ DHE LIKA.PER MU DELAIN ASHT LOJTARI MA I MIRE NE SHQIPNI,DHE NE MENYREN SE SI AI LUAJTI SOT,NUK MUND TE KRAHESOHET AS ME DORON DHE AS PEJIQ,POR MUND TA KRAHESOJ VETEM ME LIKEN SINANIN ,DHE ME SUKAJN.TASHTI MENDOJ QE TIFOZAT E TIRANES NUK KANE GOJE MA ME FOL ,DHE BESOJ QE NUK DO KENE FYTYRE ME PER TE ARDHUR NE FORUMIN E VLLAZNISE ,DHE DUA TI THEM ATYRE DICKA ME KETE FITORE.JU TIFOZAT E TIRANES QE NUK E KUPTUAT PSE KJO VLLAZNI IU LA TE FITONIT 5 ME 1.ARSYJA E PARE ISHTE QE TI BANTE QEFIN TRANIERIT MEMA ,DHE TE NA NENVLETSONIN PER FINALEN,KURSE E DYTA ,VETEM PER TU TALLUR ME DURON DHE HYKEN ,QE TI BANTE QEFIN ,QE TE NA NENVLETESONIN,DHE JU TIFOZAT E TIRANES DUHET TA KUPTONI ISHIT ME FAT QE NUK IU BEME NJA 6 GOLA,DHE ARSYJA PSE NUK IU BEME GOLA ISHTE QE NUK DONIM TIU TURPERONIM .DUHET TA KUPTONI QE VLLAZNIA MERITONTE DHE KUPEN E KAMPIONATIT,POR VLLAZNIA ASHT BUJARE DHE DONTE TA NDANTE GJYSEM PER GJYSEM ME DINAMON .QANI QANI MOS PUSHONI SE KJO VLLAZNI SOT PO FESTO,DHE JU TIFOZAT E TIRANES KURRE MOS FLISNI PARA KOHET ,SEPSE ASHT TURP TE KRAHESONI VLLAZNINE ME EKIPIN TUAJ SEPSE IU RRAHIM DITE E NATE.PARA VLLAZNIA
-
- I perjashtuar
O dylbero, ta kom thon edhe i here tjeter mos i jep shume gojes se pastaj shko ti ne ....!!! Kur u bot ju me fol e me bo poezi, qe deri dje na lusshit per t'ju lon neshjen me mos ra ne kategori te dyte! Apo ju osht hap goja kto vitet e fundit qe keni ndrru ene stemen, e ju duket vetja sikur me pas shpik futbollin. Hiqeni nga menja se nuk jeni ju rivale per kampion. Flasim mas nja 20 vjetesh. Ik shko luj me kuklla tashi.gladiatori_verdheblu wrote: ku jan z**** e tiranes
ulen koken fillun te qajne pa pushim
"mos qaj mos qaj
moj tiran se ke per
te shkuar ne ...."
Per tifozet e Vllaznise: urime per kupen!
-
- Tifoz nderi
PARA VLLAZNIA
:psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::ps::psg: :psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg:
:psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg:
:psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg:
:psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::ps::psg: :psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg:
:psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg::psg:
-
- Tifoz nderi
o lizar king.pse nuk e heq ate fjalen king se nuk te shkon.ate fjalen king do ta marr une tashti ,sepse king do te thote mbret dhe mbret nuk jeni ju por jemi ne tashti.ti mos u merzit dhe thuaj qe shyqysh qe shpetuat me 2 gola,sepse rezultati mund te ishte pa frike te pakten 6 me 0.a mund te bej nje oferte?pse nuk behesh me vllaznine vitin tjeter ,sepse ne rezervar qe vllaznia do marri kete vit do jete formacioni titullar i tiranes.beju me vllaznine vitin tjeter ,sepse vitin tjeter do i fitojme te dyja kupat.ftoji edhe shoket e tu te behen vitin tjeter me vllaznine se nuk keni gje ne terezi.me mire beju tifoz shkodran,sepse tirana nuk do ta marrin vetem per 10 vjet me kete humbje.te ftojme te behesh shkodran.nese do te bahesh shkodran per ty mund ta bajm free ,kurse per te tjeter duket te paguajne qe te bahet tifoza shkodran.mos e merr per ofendim,sepse ne fund te fundit jemi djepi i futbollit shqiptare,dhe deuhet ta kesh per nder te jesh tifoz shkodran.para vllaznia
-
- Kuqeblu Perjete
Gladiatori flm per urimin po nuk ashte nevoja te fysh kend neshja ishte Vllaznia-Tirana e jo Elbasani-Tirana pranaj mos na prishni kte dite gzimit per ne ju lutem...ti edhe gjithe tjert jeni te nderum per urimet e jujaLizard_King wrote:O dylbero, ta kom thon edhe i here tjeter mos i jep shume gojes se pastaj shko ti ne ....!!! Kur u bot ju me fol e me bo poezi, qe deri dje na lusshit per t'ju lon neshjen me mos ra ne kategori te dyte! Apo ju osht hap goja kto vitet e fundit qe keni ndrru ene stemen, e ju duket vetja sikur me pas shpik futbollin. Hiqeni nga menja se nuk jeni ju rivale per kampion. Flasim mas nja 20 vjetesh. Ik shko luj me kuklla tashi.gladiatori_verdheblu wrote: ku jan z**** e tiranes
ulen koken fillun te qajne pa pushim
"mos qaj mos qaj
moj tiran se ke per
te shkuar ne ...."
Per tifozet e Vllaznise: urime per kupen!
me respekt Bledi------Para------Vllazniaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!
-
- I perjashtuar
Ne rradhe te pare urime edhe ti plako per dokumentat edhe shkollen...fpjalmi wrote:SOT ASHT DITA MA E LUMTUN E JETES TEME.SIQ E THASHE EDHE MA NALT PRES 4 GEZIME PER NJE DITE DHE TASHTI SA ERDHA NE SHTEPI DHEGEZIMI I KATERT U PLOTESU.RRADHA E PARE FITOI VLLAZNIA KUPEN ,GEZIMI I DYTE ASHT QE FITOI TEMA JEME KUPEN E SHQIPNISE.GEZIMI I TRETE ASHT QE SAPO FITOVA DOKUMENTAT NE AMERIKE ,KURSE LAJMI I KATERT ASHJT QE DO VAZHDOJ SHKOLLEN ME FITIMIN E DOKUMENTAVE.
Ktu ja ke fut kot, po euforia te bon te flasesh edhe percart ndonjehere. Une e kam ftyren e paster edhe flas ktu se me pelqe debati sportiv, do te doja qe e njejta gjo te ndodhte edhe me ty.TASHTI MENDOJ QE TIFOZAT E TIRANES NUK KANE GOJE MA ME FOL ,DHE BESOJ QE NUK DO KENE FYTYRE ME PER TE ARDHUR NE FORUMIN E VLLAZNISE ,DHE DUA TI THEM ATYRE DICKA ME KETE FITORE.JU TIFOZAT E TIRANES QE NUK E KUPTUAT PSE KJO VLLAZNI IU LA TE FITONIT 5 ME 1.ARSYJA E PARE ISHTE QE TI BANTE QEFIN TRANIERIT MEMA ,DHE TE NA NENVLETSONIN PER FINALEN,KURSE E DYTA ,VETEM PER TU TALLUR ME DURON DHE HYKEN ,QE TI BANTE QEFIN ,QE TE NA NENVLETESONIN
Pyti i here shoket e tu ktu ne forum a jane kaq bujare sa ti lejne kampionatin Dinamos per te fitu kupen. Mos ti hym gjonave mo thelle se nese arritet pa probleme ne finale kjo nuk ishte vetem per merite te lojtarve por edhe e dikujt tjeter. Gjithsesi fitore e merituar e nuk kam komente te tjera. Sa per te puthmet e bythes ksaj rradhe po e anashkaloj edhe per ty vetem per respekt te cunave te tjere.DHE JU TIFOZAT E TIRANES DUHET TA KUPTONI QE VLLAZNIA ME KETE EKIP QE KA IU BEN TE PUTHNI BYTHEN TUAJ ,DHE ISHIT ME FAT QE NUK IU BEME NJA 6 GOLA,DHE ARSYJA PSE NUK IU BEME GOLA ISHTE QE NUK DONIM TIU TURPERONIM .DUHET TA KUPTONI QE VLLAZNIA MERITONTE DHE KUPEN E KAMPIONATIT,POR VLLAZNIA ASHT BUJARE DHE DONTE TA NDANTE GJYSEM PER GJYSEM ME DINAMON .
Nuk kemi nevoje te krahasohemi me Vllaznine. Per ne Vllaznia osht rival i denje. Kaq. E as nuk qajme se kupen e fundit e kemi mor parvjet po ndaj Vllaznise.QANI QANI MOS PUSHONI SE KJO VLLAZNI SOT PO FESTO,DHE JU TIFOZAT E TIRANES KURRE MOS FLISNI PARA KOHET ,SEPSE ASHT TURP TE KRAHESONI VLLAZNINE ME EKIPIN TUAJ SEPSE IU RRAHIM DITE E NATE.PARA VLLAZNIA
Pastaj leji tifozet e Tirones ti. Nuk te hyne ne pune. Festo kupen sic bojn gjithe tifozet e Vllaznise.
P.S.: Erdha me ju uru per kupen, po nuk mund te rrijsha pa ju pergjigji si Naimit nga Elbasoni edhe Pjalmit qe ka fol mo shume per Tironen sesa per fitoren e kupes nga Vllaznia.
Last edited by Lizard_King on Wed, 07 May 2008 , 21:36, edited 1 time in total.
-
- Moderator
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kryetifoz
un menaj me e myll ktu mas me shku ma gjat edhe se tifozerit ikyt kan me sha njena tjetern por na qi shkrujm ktu jena gati tre çerekt jasht e nryshojm me ata ne stadium na fjalen ma fyse qi duhet me perdor ktu duhet me ken fjala HOR e me e myll me kaq hajt tash gzoni ju qi keni me gzu e leni tjert i her rehat tju kalojn kacabujt ja kaloshi mir i her
-
- Tifoz nderi
GJaja ma e bukur e ktij sezoni futbollistik,KUPA E RREPUBLIKES,nje trofe qe e adhurojn tan ekipet,qe te jep vlera si ekip,qe te con ne EUROP e te perballesh me s'kuadra te kalibrit.Ne lirshmenin e ekipit mendoj un ka ndiku edhe albitri i huaj,gja qe te ban me mendu per pislleqet qe ban F.SH.F ja.
Hallall ja baft zoti lojtarve ton,edhe atij popull qe i ndjek mrapa gjithkund.
Ta gezojm gjith se bashku vllazen kete
KUP.
Hallall ja baft zoti lojtarve ton,edhe atij popull qe i ndjek mrapa gjithkund.
Ta gezojm gjith se bashku vllazen kete
KUP.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
lizart king.nuk e di a e din apo ja por tifozat e vllaznise bajne gallata apo shaka naqe.une nuk kam asgja me ty,por e kam me nje njeri tjeter qe foli para kohe kur vllaznia humbi me tiranen 2 jave me pare.une as nuk te shava dhe as nuk te ofendova.ti je i nderum ne forumin e vllaznise,por duhet ti pranosh edhe shakate ose gallatat,siq i quani.une kam nje shok tiranas qe asht ne forumin e shkodres dhe heren e pare ai lujti ose beri shaka,dhe nuk ia mora per keq,dhe ne menyren se si i shkruajta ,ai e kuptoj se po luaja siq ai luajti me mua.rradhen tjeter mos e merr per seriozish.une po ia hedhja nje shokut tem larg e larg ,dhe me vjen keq qe e paske marre per keq,se ne fund te fundit nuk e kisha me ty ,por per nje shokun tem.faleminders per urimin e dokumentave.sikur te isha ne elbasan ta kisha dhane nje shishe birresepse jemi shkodran dhe bujare dhe njerez te mire.ti je i rrespektum,dhe mos u merzit ,sepse ne fund te fundit ju keni dal me fitimtare ne kupa sesa ne,por kjo fitore e vllaznise me duket se ka fitu e verteta sepse ne fund te fundit e meritonim,dhe amalsina ndonje here fiton e fundit.vitin tjeter nderroni tranier dhe merrni hafizin se ishit mire me te.qa iu desht me marr memen.shpresoj qe vitin tjeter donatoret ti kerkonin falje hafizit dhe mos e hiqni ma,sepse ata donatoret nuk i pelqejne shkodranet.besoj se me kuptove.faleminderit
-
- Tifoz nderi
oleeeeeeee,oooooooo,oleeeeeeee,ooooooooooooooo.......
oleeeeeeee,oooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooo.......
oleeeeeeee,ooooooooooooo,oleeeeeeeeeeee,oooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeee,oooooooooooooo,eleeeeeeeeeeeeee,
oooooooooooooooooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,,,,,
oooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,
ooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,oooooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeee,ooooooooooooooo,oleeeeeeeeee,
ooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,ooooooooooo,oleeeeeeeeeeee,
oooooooooooo.......oleeeeeeeeeee,oooooooooooo,oleeeeeee,oooooooooooo.
vllaznia champion of albania.oleeeeeeee,oooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooooooo
---------------------------------------------------------------------------------
Edituar nga kuqeblu
Shenim: Ta ndava n'rreshta naqe, se delte shum e gjat
oleeeeeeee,oooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooo.......
oleeeeeeee,ooooooooooooo,oleeeeeeeeeeee,oooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeee,oooooooooooooo,eleeeeeeeeeeeeee,
oooooooooooooooooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,,,,,
oooooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,
ooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,oooooooooooooooo,
oleeeeeeeeeeee,ooooooooooooooo,oleeeeeeeeee,
ooooooooooooo,oleeeeeeeeeee,ooooooooooo,oleeeeeeeeeeee,
oooooooooooo.......oleeeeeeeeeee,oooooooooooo,oleeeeeee,oooooooooooo.
vllaznia champion of albania.oleeeeeeee,oooooooooo,oleeeeeeeee,oooooooooooooooooo
---------------------------------------------------------------------------------
Edituar nga kuqeblu
Shenim: Ta ndava n'rreshta naqe, se delte shum e gjat
-
- I perjashtuar
Nuk ka fare problem fpjalmi... i nerum je edhe tifpjalmi wrote:lizart king.nuk e di a e din apo ja por tifozat e vllaznise bajne gallata apo shaka naqe.une nuk kam asgja me ty,por e kam me nje njeri tjeter qe foli para kohe kur vllaznia humbi me tiranen 2 jave me pare.une as nuk te shava dhe as nuk te ofendova.ti je i nderum ne forumin e vllaznise,por duhet ti pranosh edhe shakate ose gallatat
Asgje e te vafte mbare... birren do ma japesh here tjeter, me gjithe qeffaleminders per urimin e dokumentave.sikur te isha ne elbasan ta kisha dhane nje shishe birresepse jemi shkodran dhe bujare dhe njerez te mire.
shpresoj qe vitin tjeter donatoret ti kerkonin falje hafizit dhe mos e hiqni ma,sepse ata donatoret nuk i pelqejne shkodranet.besoj se me kuptove.faleminderit
Une shpresoj qe vitin tjeter kta donatore te mos jene me.
Edhe nji here URIME e ishalla ju ecen shorti per ne kupen Uefa.
Last edited by Lizard_King on Wed, 07 May 2008 , 21:58, edited 1 time in total.
-
- Moderator
-
- I lindur KuqeBlu
momentet mas ndeshjes
http://uk.youtube.com/watch?v=-IwxlqvO9 ... m/news.php
http://uk.youtube.com/watch?v=-IwxlqvO9 ... m/news.php
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
- rai
- I Perjetshem
-
- I lindur KuqeBlu