BLEDI
Moderator: GOLDIAN
-
- Kuqeblu Perjete
BLEDI
Te nderum antar te forumit pa perjashtim:
Per mesazhin qe kam shkru diten e shtune me shkronja te medhana pas nervave dhe zhgenjimit te skuadres teme pa mendu hyq une kam shkru nje mesazh ku kam fy TIFOZAT E TIRANES si edhe e kam vazhdu ate muhabet deri sot pa te drejte,kshu qe une personalisht kerkoj falje antareve te forumit me Admin moderator edhe sigurisht FANATICS_save te Tirane per pa burrnin qe kam ba!!!!
Nuk kam desht me ul vlerat e Tiranes ose kujt tjeter po ne gjakftohtsi doli edhe kerkoj Falje nje mije here..........................
me respekt e dashamirsi Bledi
Per mesazhin qe kam shkru diten e shtune me shkronja te medhana pas nervave dhe zhgenjimit te skuadres teme pa mendu hyq une kam shkru nje mesazh ku kam fy TIFOZAT E TIRANES si edhe e kam vazhdu ate muhabet deri sot pa te drejte,kshu qe une personalisht kerkoj falje antareve te forumit me Admin moderator edhe sigurisht FANATICS_save te Tirane per pa burrnin qe kam ba!!!!
Nuk kam desht me ul vlerat e Tiranes ose kujt tjeter po ne gjakftohtsi doli edhe kerkoj Falje nje mije here..........................
me respekt e dashamirsi Bledi
Kuqeblu perjete!!!!
- rai
- I Perjetshem
ti je djal i nderum naqe dhe askerkush nuk asht perfekt e pa gabime.
Njashtu tham se jan te tan. Edhe une ne fillim kam ba gabimet e mija por e shof se kerkushi nuk i mban mend e i ka harru.
Ty te lumt per shkrimin e tregon karakter,
respekte ty dhe tan antarve tjere e ishalla na vjen dita kur te njihena edhe personalisht e te pijme ka nji gote tan bashke, edhe dy gota sdo ishte keq
Njashtu tham se jan te tan. Edhe une ne fillim kam ba gabimet e mija por e shof se kerkushi nuk i mban mend e i ka harru.
Ty te lumt per shkrimin e tregon karakter,
respekte ty dhe tan antarve tjere e ishalla na vjen dita kur te njihena edhe personalisht e te pijme ka nji gote tan bashke, edhe dy gota sdo ishte keq
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- I perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjete
Vllezen flm per rrespektin dhe mirkuptimin se ky forum per mu ashte ba si shpi e dyte dhe ju m'jepni knaqsi qe ndodhem mes jush,ban njiri gabime por e kam kuptu gabimin edhe nuk du ti bi kujt ne qafe se ky ashte nji vend qe na mledh jeta dhe pasioni qe kena per skuadren gjitashtu edhe mysafirt per skuadret e tyne,te kalojme mire edhe si ka thane edhe Rai nje dite ishalla vjen dita edhe takohena ne person me njani tjetrin....
Flm gjithve rrespekte....
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Naqe ti je i nderum edhe asht knaqsi e jona me te pas ne mesin toneBLEDI wrote:Vllezen flm per rrespektin dhe mirkuptimin se ky forum per mu ashte ba si shpi e dyte dhe ju m'jepni knaqsi qe ndodhem mes jush,ban njiri gabime por e kam kuptu gabimin edhe nuk du ti bi kujt ne qafe se ky ashte nji vend qe na mledh jeta dhe pasioni qe kena per skuadren gjitashtu edhe mysafirt per skuadret e tyne,te kalojme mire edhe si ka thane edhe Rai nje dite ishalla vjen dita edhe takohena ne person me njani tjetrin....
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI