Miri je ba si Berlusconi,se pervec se je ne pushtet, po kontrollon edhe mediatMiri wrote:Man in Redblue wrote:A dihet gja, a e transmeton finalen e kupes TV Vllaznia ?
Nsa a ndeshja ?
nuk i kam ble ala te drejtat e finales te kupes por ne ata bisedime jam
TV Vllaznia:
Moderator: Miri
-
- Moderator
-
- Moderator
Tash t'blejn edhe Vllaznin, ta bajn si Milanin me kampionate e kupaMan in Redblue wrote:Miri je ba si Berlusconi,se pervec se je ne pushtet, po kontrollon edhe mediatMiri wrote:Man in Redblue wrote:A dihet gja, a e transmeton finalen e kupes TV Vllaznia ?
Nsa a ndeshja ?
nuk i kam ble ala te drejtat e finales te kupes por ne ata bisedime jam
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
O genti mire se na ke urdhnu naqe, po ti hala ske ardh mire e fillon me kerkesagenti wrote:admin nuk kam shum koh qi jam regjistru.a ma ban nji ner me mleju me pa neshjen te tv vllaznia tirana-vllaznia.flm
Ti fillo iheran e prezantoju, e shkruj ifije masandej fillo me kerkesa.
Djema ka kohe deri te merkuren te shofim iheran e ishalla skena probleme tek serveri masandej te shofim e bajme.
-
- Kryetifoz
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
- rai
- I Perjetshem
-
- Webmaster
Tjeta jote Admir, ppapapa dukesh se studjon shkenca politike , ca jan mor kta nxitje karshi moderatoreve me moton Percrja dhe Sundimadmir wrote:o miri me ken se je moderator ma ban te mujtn qe me e pa ikyt neshje mar burr i dheut.
Kot me te pyt, ti qe je tifoz i Vllaznise, je rregjistru qysh ne shkrut e deri tesh ke ba vetem 6 postime ku 2 postime jane ankesa
Sdq ju thashe te shofim iheran se a asht e mujtun me u lidh ndeshja, masandej te shofim nqs asht e mujtun per te tane
-
- Antar
o admin une po te kerkoj te na bash te mujtun me e pa se nuk kam asnje mundesi tjeter se ku me e pa.pse qenka kaq e veshtir mor burr mos me na e be te mujtun tu ken shkodran e tu ken tifoza te zjarrt te keti ekipi.une nuk asht se asht qe kam kritika nga ky sit bile me asht ba qefi qe ju keni arrit nje sit kaq interesant dhe te bukur si ky qe sduhet me ja pas zili asnje ekipi tjeter,po une vetem nje gja du me dit a na lejon apo jo me e pa tv vllaznin?
-
- Webmaster
O Admir nuk te tha kush qe ke kritika, biles edhe nqs ke ata jane te mirprituna.
Problemi asht teknik, pasi nuk e di nqs serverin arrin me majt tane ate fluks qe me ndohet me kene neser ne TV.
Pra rezikojme qe tu pas shume persona te lidhun tek faqja, mos me e pa asnjeni
Kshu qe asht ma mire qe ta shofin ata qe jane anetare te rregullt te faqes e ja ata qe jane anetaresu vetem per me pa ndeshjen
Problemi asht teknik, pasi nuk e di nqs serverin arrin me majt tane ate fluks qe me ndohet me kene neser ne TV.
Pra rezikojme qe tu pas shume persona te lidhun tek faqja, mos me e pa asnjeni
Kshu qe asht ma mire qe ta shofin ata qe jane anetare te rregullt te faqes e ja ata qe jane anetaresu vetem per me pa ndeshjen
-
- Antar
-
- Antar
admin persh na e ban te mujtun mar burr se vetem une e ky admiri po te kerkojm i kyt favor se kekena te dy jasht.e di qe keka teknik po per dy vet mar burr nuk po bahet hataja.kshtu qe ne emer te gjith forumit po te drejtohena bane nje shlim sinjalit per ne te dy se mduket me qa pa shof une e ky kekena ma keq.se na dy po te bajm thirrje [/code][/list][/list]
-
- Webmaster
-
- I Sapoardhur
-
- I Sapoardhur
-
- Webmaster
O tifozi kuq e blu pse bjen mrend me kamt tuja maj naqe, pa kush e pati me ty.......
Te ka 2 gjana ktu o jeni te njejten persona (Genti, Tifozi kuq e blu, Admir), ose edhe ma mire jeni te tre ne Siena .
Kshu qe bani nji gja edhe bashkohuni te tre bashke... te fakulteti i ekonomikut nuk kishte ken keq
Te ka 2 gjana ktu o jeni te njejten persona (Genti, Tifozi kuq e blu, Admir), ose edhe ma mire jeni te tre ne Siena .
Kshu qe bani nji gja edhe bashkohuni te tre bashke... te fakulteti i ekonomikut nuk kishte ken keq