VLLAZNIA----DINAMO KUPA E SHQIPERISE 9 PRILL
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
Shkodrani81 wrote:Pa pa pa, prej 3-2 me Shkumbinin, 4-0 me Dinamon. Ma kane mush mendjen itash. Shifeni per kampionat se si kena me hup me Dinamon. Itu kena me ken.
Sidoqofte, urime dhe inshallah e marrin kupen.
Un nuk e kam perjetu asiher, qi vllaznia me fitu kupen e republikes, prandaj edhe jam "i thame" por ikyt kupe,
por sic thu ti kto rezultate jan shum flagrante, njashtu si edh dalja me karton te kuq e Diop ne minute te peste.
po i vjen era pisllekut, si stallave te Trushit rruges per velipoje
Ishalla gabohem e Vllaznia verteton te kunderten...
-
- Moderator
o naqe nuk ta ka fajin federata, kto pazare bahen mes presidentave dhe federata nuk mund ti ndalojne,Edmond-Cela wrote:burra me vjen keq me e than kyt fjale. e keni ma se te sikurt se ndeshje me dinamon ka pisllek. jo vetem kjo por te shumtat e ndeshjeve. kjo asht e sigurt.....
posht federata shqiptare e ishalla uefa nuk na lejojn me lujt futboll.
posht fushaj.
kto pazarlleqe jan "te zakonshme" per kyt kampionatin tone (psh. besa me Teuten vjet), dhe dikush mund te thojne pse me i ra ne qafe vllaznise, kur te tana po bajn pazare.
Un i shkruj kto rreshta, se andrra jeme asht nji vllazni e denje per titull, dhe qi mund te perfaqsohet me dinjitet ne europa, aq sa asht mundsia per rrethanat shqiptare.
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
pershendetje djema:
sipas lajmeve qe degjova tek tvsh ky takim ka pisllek 100% vllaznia ka kompremis duke filluar qe ne takimin qe luajti vllaznia ne peqin..
flitet qe kompremisi eshte bere ne kete menyre vllaznia shkon ne peqin dhe humbet,kualifikohet ne kupe me dinamon dhe dinamo merr fitore me peqinin..
ndersa thosht qe edhe takimi elbasani-tirana ka kompremis duke u kualifikuar tirana per ne finale dhe te lej elbasanin te luftoj per vendin e 3-te ose ate te 2-in....
sipas lajmeve qe degjova tek tvsh ky takim ka pisllek 100% vllaznia ka kompremis duke filluar qe ne takimin qe luajti vllaznia ne peqin..
flitet qe kompremisi eshte bere ne kete menyre vllaznia shkon ne peqin dhe humbet,kualifikohet ne kupe me dinamon dhe dinamo merr fitore me peqinin..
ndersa thosht qe edhe takimi elbasani-tirana ka kompremis duke u kualifikuar tirana per ne finale dhe te lej elbasanin te luftoj per vendin e 3-te ose ate te 2-in....
-
- ANTI TIRANSI
- rai
- I Perjetshem
Miri faleminders per fotografite, shume te bukura
Per sa i perket Dinamos di me than qe nji kja asht Dinamo qe me formacionin ma te mire u rrah prij Lezhet e pri Kastriotit ne fushe asnjanse, e bile edhe kunder Teutes me 10 lojtar nuk ishte e zoja me ba gja....atehere kur Dinamo asht kaq pertoke me formacion te pare......
1- ....pse mos ti c'lodhi e ruj kta "yje" per ndeshje te randsishme te kampionatit?
2- ku asht filozofija me e kuptu ket pune ?
3- a thu ka ma randsi kupa se kampionati ?
4- kur keto lojtar te Dinamos ne javet e fundit te kampionatit po paraqiten aq dobet....kush asht ai qe mendon qe Dinamo mund te perballoj 2 frontet ?
5- kush asht ai njeri qe mund te te detyroje te percaktosh objektivat e ekipit tend ?
Ju garantoj se i vetmi qe merret ne Shqiperi me te tilla porrnografina asht ARBEN LAZE qe njihet si akoma....interpretues i barcaletave me pordha xhandaresh. Tvsh-ja asht ne dore te Qeverise dhe ne e dime se sa e do kjo qeveri FSHF-ne e mezi pret me hedhe balte mbi te. Une nuk i besoj askujt se ka ndonje gje qe nuk shkon ne ket mes ose anti-ligjore....por kemi te bajme thjesht me "strategji" ekipesh per te arritur objektivat.
----------------FORCA VLLAZNIA------------------------------------------
Per sa i perket Dinamos di me than qe nji kja asht Dinamo qe me formacionin ma te mire u rrah prij Lezhet e pri Kastriotit ne fushe asnjanse, e bile edhe kunder Teutes me 10 lojtar nuk ishte e zoja me ba gja....atehere kur Dinamo asht kaq pertoke me formacion te pare......
1- ....pse mos ti c'lodhi e ruj kta "yje" per ndeshje te randsishme te kampionatit?
2- ku asht filozofija me e kuptu ket pune ?
3- a thu ka ma randsi kupa se kampionati ?
4- kur keto lojtar te Dinamos ne javet e fundit te kampionatit po paraqiten aq dobet....kush asht ai qe mendon qe Dinamo mund te perballoj 2 frontet ?
5- kush asht ai njeri qe mund te te detyroje te percaktosh objektivat e ekipit tend ?
Ju garantoj se i vetmi qe merret ne Shqiperi me te tilla porrnografina asht ARBEN LAZE qe njihet si akoma....interpretues i barcaletave me pordha xhandaresh. Tvsh-ja asht ne dore te Qeverise dhe ne e dime se sa e do kjo qeveri FSHF-ne e mezi pret me hedhe balte mbi te. Une nuk i besoj askujt se ka ndonje gje qe nuk shkon ne ket mes ose anti-ligjore....por kemi te bajme thjesht me "strategji" ekipesh per te arritur objektivat.
----------------FORCA VLLAZNIA------------------------------------------
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Tifoz nderi
E din tane Shkodra qe ka pas kompremis, me tha edhe baba qe asht atje, biles edhe me Shkumbinin ka pas, ata qe kane pa ndeshjen , thone se dallohet ne fushe se ka ken e trikume. Shikone se sa vete jane ne stadium ne gjysfinale te kupes . Ku ka ba vaki najher me ken Vllaznia ne gjysfinale me Dinamon dhe mas me shku 300 veta ne stadium.
Me tha baba ne Shkoder, desha me shku tha ne stadium dhe takova nje shok e me tha se mos shko se ka marrveshje me hup Dinamoja sot, kot me shku me pa, dhe nuk shkova tha baba.
Dinamoja ka pas formacion pothuajse te dyte ne Shkoder dhe 100% e kane ba me fjale qe me ja lane per kampionat. Keni per ta pa kur te hupim me ta per kampionat (ndoshta vetem 1-0 ose 2-1). Kta jane gjana qe bajne MUUUUUUUUUU, e mas te rrijme e te enderrojme se e kena fitu me merite. Vllaznia e sotit nuk ka force me rrah Dinamon kaq paster. Edhe Dinamoja don me e pas te sigurte kampionatin sepse asht tu iu afru Partizani dhe nuk don me rreziku, prandaj ka ba marreveshje.
Une nuk kam asnje pike dyshimi se ka marreveshje ktu. Po keshtu tan shkodranet ne Shqiperi e dijne kete.
Me tha baba ne Shkoder, desha me shku tha ne stadium dhe takova nje shok e me tha se mos shko se ka marrveshje me hup Dinamoja sot, kot me shku me pa, dhe nuk shkova tha baba.
Dinamoja ka pas formacion pothuajse te dyte ne Shkoder dhe 100% e kane ba me fjale qe me ja lane per kampionat. Keni per ta pa kur te hupim me ta per kampionat (ndoshta vetem 1-0 ose 2-1). Kta jane gjana qe bajne MUUUUUUUUUU, e mas te rrijme e te enderrojme se e kena fitu me merite. Vllaznia e sotit nuk ka force me rrah Dinamon kaq paster. Edhe Dinamoja don me e pas te sigurte kampionatin sepse asht tu iu afru Partizani dhe nuk don me rreziku, prandaj ka ba marreveshje.
Une nuk kam asnje pike dyshimi se ka marreveshje ktu. Po keshtu tan shkodranet ne Shqiperi e dijne kete.
- rai
- I Perjetshem
1- Pse nuk paska fitu Vllaznia me merite ?... (edhe nqs ka pas kompromis a nuk mendon ti se per me u cu dikush me te gersit n'der e me t'lyp kompromis nuk asht merit? duhet me ken dikushi perderisa tjetri vjen e te lutet)
E thashe edhe ma pare se objektivi i Vllaznise ka ken kupe kampionesh ose kupe uefa (si fitus kupe apo vend i dyte)....atehere kush jena na qe percaktojme strategjine per arritjen e objektivit ? apo kush jan kta gazetaruca qe dun me te tregu ty se si duhet me arrit te suksesi i parashikum ?
Te gjitha kompanite e medha te biznesit te sotem botnor po marrin ne pune Shefa Ekzekutive e po i lidhin kontrata marramendese e pse ? Ne menyre qe te arrijne suksesin, fituesi nuk gjykohet (perderisa nuk ka shkel ndonje ligj penaliteti ose ka ba krime kunder te drejtave te njeriut).
2- Atehere pse duhet na tifozat e Vllaznise te gjykojme ekipin tone kur ajo asht drejt realizimit te objektivave ?
3- Pse te tregohemi na ma katolik se asht vete Papa i Rromes ?
4- Cilin ligj te kushtetutes se Republikes se Shqiperise apo te Organizates se te drejtave te njeriut apo te Konventes se Gjeneves kane shkel drejtuesit e Vllaznise ?
Ju lutem shume thelbi i gjith muhabetit asht ky;
Uroni Vllaznise te arrije suksesin e mos e paragjykoni pa shkak....
Kupa do akoma shume pune e mund te sillet ne Shkoder keshtu qe mbeshteteni ate SHEJTNI qe ju rreh zemra per dite e nate
E thashe edhe ma pare se objektivi i Vllaznise ka ken kupe kampionesh ose kupe uefa (si fitus kupe apo vend i dyte)....atehere kush jena na qe percaktojme strategjine per arritjen e objektivit ? apo kush jan kta gazetaruca qe dun me te tregu ty se si duhet me arrit te suksesi i parashikum ?
Te gjitha kompanite e medha te biznesit te sotem botnor po marrin ne pune Shefa Ekzekutive e po i lidhin kontrata marramendese e pse ? Ne menyre qe te arrijne suksesin, fituesi nuk gjykohet (perderisa nuk ka shkel ndonje ligj penaliteti ose ka ba krime kunder te drejtave te njeriut).
2- Atehere pse duhet na tifozat e Vllaznise te gjykojme ekipin tone kur ajo asht drejt realizimit te objektivave ?
4- Cilin ligj te kushtetutes se Republikes se Shqiperise apo te Organizates se te drejtave te njeriut apo te Konventes se Gjeneves kane shkel drejtuesit e Vllaznise ?
Kupa do akoma shume pune e mund te sillet ne Shkoder keshtu qe mbeshteteni ate SHEJTNI qe ju rreh zemra per dite e nate
-
- Kuqeblu Perjete
Une e kam pa neshjen si puna juj,po per menimin tem as qe diskutohet se nuk ka ken e shitun edhe pse dinamoja lujti me skuader te dyte a trete ateher nji gja tham pse nuk lujten kta tonet pjesen e dyte me ba edhe naj gol tjeter????apo mjaftoshin 4 gola me dal ne finale a??per menimin tem jo se ashte kushedi dinamoja po edhe kater gola nuk i kishte hanger ne 45 minutshin e pare,po po qe se ashte e vertet turp te kene se na zhdepi Shkumbini dy here tham se nuk e meritojme finalen
Kuqeblu perjete!!!!
- rai
- I Perjetshem
Une nuk shkruj ma per nji ket teme edhe pse mund ta pranoj se strategjia e skuadres teme te zemres ishte e percaktuar ne disa " ligje te pashkruara" qe nuk i kemi shpikur na shkodrant por i njeh mire e gjithe bota futbollistike e mund te gjinden ne fjalorin e filozofise sportive me termin ...." unwritten rules "
Mjafton te permendim edhe ndeshjen RFGJ-AUSTRI 1-0 qe eleminoj Algjerine.
por ma pare asnjeni nuk po i pergjigjet pyetjeve qe kam ba ma siper. Na si Vllazni ju dashka me i kallxu Dinamos qe duhet te luj per kupe apo jo e cilat duhet te jene objektivat e saj.
I lutem naj njenit qe kundershton cfare thashe te ja japi pergjigjen disa prej pyetjeve te mia
Ma bani hallall per kamnguljen dhe e kaloshi sa ma kandshem fundjaven.
Mjafton te permendim edhe ndeshjen RFGJ-AUSTRI 1-0 qe eleminoj Algjerine.
por ma pare asnjeni nuk po i pergjigjet pyetjeve qe kam ba ma siper. Na si Vllazni ju dashka me i kallxu Dinamos qe duhet te luj per kupe apo jo e cilat duhet te jene objektivat e saj.
I lutem naj njenit qe kundershton cfare thashe te ja japi pergjigjen disa prej pyetjeve te mia
Ma bani hallall per kamnguljen dhe e kaloshi sa ma kandshem fundjaven.
-
- Kuqeblu Perjete
Rai
Je ne rregull ti naqe s'jam tyj kundershtu ty,po thjesht jam tu than qa pash te merkurren ne tv nji neshje pa emocione edhe per gjysemfinalet pa tifoza edhe ne LORO BORICI tham qe edhe tifozat nuk ju intereson,ose ashte edhe qe i ka zhgenjy ne raste tjera po prap kjo gja mu askend tham qe e ndalon me DASHTE Vllaznin,edhe nji gja m'ka ba pershtypje VLLAZNIT ULTRAS nuk i kam pa ne stadium t'pakten banderolen e tyne si ka munsi????
----------------------V-L-L-A-Z-N-I-A-------------------------------------------
Je ne rregull ti naqe s'jam tyj kundershtu ty,po thjesht jam tu than qa pash te merkurren ne tv nji neshje pa emocione edhe per gjysemfinalet pa tifoza edhe ne LORO BORICI tham qe edhe tifozat nuk ju intereson,ose ashte edhe qe i ka zhgenjy ne raste tjera po prap kjo gja mu askend tham qe e ndalon me DASHTE Vllaznin,edhe nji gja m'ka ba pershtypje VLLAZNIT ULTRAS nuk i kam pa ne stadium t'pakten banderolen e tyne si ka munsi????
----------------------V-L-L-A-Z-N-I-A-------------------------------------------
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Tifoz nderi
Naqe une e kam pa ndeshjen tana 90 minutat.Pa te tham qe mas 10 min thash ndeshja keka e shitun sepse Dinamo-ja nuk lunte ne fushe hiq.Teshti un kam prova qe e kan shit por nqs ajo ndeshje ka ken e bleme dmth qe jena tu gabu forum sepse ky i takon me ken forumi i zdrales e jo i futbollit.un personalisht kam ken nje tifoz i çmendum i vllaznis qe qysh 12 vjeç shkosha me pa ndeshjet me shokt e kushrinjt e mij neper tirane e durres.tesh kur shaf ndonje ndeshje te kampionatit shqiptar me haper goja e fillon e me me marre gjumi.po ta tham sinqerisht un para 7 vitesh kam ba abone me ndjek skuadren e Riminit ketu ne Itali kur lunte ne kategorine e katert e me beso qe nuk jena as ne at nivel,pra ky futboll me ka merzit.Kur qesh ne Shkoder ne shkurt me pa ndeshjen me Korçen fola me disa tifoza dhe njeni me tha qe shume ndeshje i dijn se si kan me perfundu.Un tham qe ka ardhe koha me than boll dhe mundena me e fillu na shkodrant sepse ne Shqiperi gjithçka ka fillu prej nesh.ky asht mendimi i jemrai wrote:1- Pse nuk paska fitu Vllaznia me merite ?... (edhe nqs ka pas kompromis a nuk mendon ti se per me u cu dikush me te gersit n'der e me t'lyp kompromis nuk asht merit? duhet me ken dikushi perderisa tjetri vjen e te lutet)
- rai
- I Perjetshem
Vllaznit Ultras kan shume te drejte per mos pjesmarrjen sepse jane grupimi i tifozeve ultras qe dun ta shohin ekipin e tyne tu fitu cdo ndeshje e duke triumfu ne cdo kompeticion. Kjo nuk asht problem aspak se ato mund te "ftohen" me lojtaret e ekipit ose me drejtusit ne cdo kohe.
Une nuk po paragjykoj mos pjesmarrjen e tifozave e banderolat e tyne. Bile i nap shume te drejte tu pranu se dhe une jam shume i pakenaqun me ecurine e kampionatit.
Pra kur te jete fjala per ngjyrat e ekipit atehere ndryshon puna.... se me nxihet gjithca para e mezi me duket se marr fryme, te une emocionet e ndeshjes rrine gjate, te mira apo te kqija qofshin e ne mes deshtimit e triumfit natyrisht qe do ta zgjedh ket te fundit pavarsisht se si asht arrit. Humbja ka shije shume te keqe e nuk e du.
Une nuk po paragjykoj mos pjesmarrjen e tifozave e banderolat e tyne. Bile i nap shume te drejte tu pranu se dhe une jam shume i pakenaqun me ecurine e kampionatit.
Pra kur te jete fjala per ngjyrat e ekipit atehere ndryshon puna.... se me nxihet gjithca para e mezi me duket se marr fryme, te une emocionet e ndeshjes rrine gjate, te mira apo te kqija qofshin e ne mes deshtimit e triumfit natyrisht qe do ta zgjedh ket te fundit pavarsisht se si asht arrit. Humbja ka shije shume te keqe e nuk e du.
-
- Webmaster
Mrama juj.
Rai, ne disa gjana ke te drejte, por sme duket llogjike qe une me i gzu kaq shume se Vllaznia ka fitu me Dinamon ne tavolina klubesh e ja ne fushe!!!
Une ate dite kam ndrru turrnin e punes per me e pa ne tv, po kshu kam lane msimet per mas me hup ndeshjen!!!! E nuk jame vetem unem ka shume si puna jeme!!!
A asht e drejte tane kja ??? JO. Perket pa diskutojme ne ktu qe nuk e dona nji Vllazni qe fiton ne tavolina klubesh e nuk fiton ne fushe, e duhet me reagu direkt, ja me than qe he se kalume turrin !!!
Po nuk fillojme qe me kene NE tifozat te "ndershem", qe nuk hupim asigja (ose hupim pak) nga ana materiale, qa mundena me pretendu prej drejtusve qe kane edhe fitime financiare nqs fitojne trofeun!!
Pislleqet skane me maru kurr nqs te tane tifozat e spordashsit nuk reagojne!!!
Mu me vjen keq qe bahen kshi postersinash, pasi jam i sigurte qe Vllaznia i ka forcat me luftu denjesisht me ekipet e tjera pa ba kompromise!!!
Rai, ne disa gjana ke te drejte, por sme duket llogjike qe une me i gzu kaq shume se Vllaznia ka fitu me Dinamon ne tavolina klubesh e ja ne fushe!!!
Une ate dite kam ndrru turrnin e punes per me e pa ne tv, po kshu kam lane msimet per mas me hup ndeshjen!!!! E nuk jame vetem unem ka shume si puna jeme!!!
A asht e drejte tane kja ??? JO. Perket pa diskutojme ne ktu qe nuk e dona nji Vllazni qe fiton ne tavolina klubesh e nuk fiton ne fushe, e duhet me reagu direkt, ja me than qe he se kalume turrin !!!
Po nuk fillojme qe me kene NE tifozat te "ndershem", qe nuk hupim asigja (ose hupim pak) nga ana materiale, qa mundena me pretendu prej drejtusve qe kane edhe fitime financiare nqs fitojne trofeun!!
Pislleqet skane me maru kurr nqs te tane tifozat e spordashsit nuk reagojne!!!
Mu me vjen keq qe bahen kshi postersinash, pasi jam i sigurte qe Vllaznia i ka forcat me luftu denjesisht me ekipet e tjera pa ba kompromise!!!
-
- Tifoz nderi
Admin .VLLAZNIA NUK ASHT AS E PARA E AS E FUNDIT .ADMIN ,VLLAZNISE I KANE BA GJITHMONE ME HILE GJITHMONE ME KESHTU GJANASH DHE KA KEN EKIPI MA I DREJTE DERI VJET,,,,,,DHE PIKERISHT VJET BANE KOMPROMIS TIRANA ME TEUTEN QE NE ME MBET MREND.EDHE NESE VLLAZNIA NESE KA BA KOMPROMISS NAQE KETE VIT ,HALLALL SE NE FUND TE FUNDIT VLLAZNIA KA KEN GJITHMONE E NDERSHME DHE NUK PO BAHET GJA QE PO BAN KOMPROMISS VETEM NJE HERE. ,SE TIRANA DINAMO DHE PARTIZANI JANE MAESTROT E KOMPROMISIT KURSE VLLAZNIA E MESOJ KETE VIT KETE GJA,SEPSE NE FUND TE FUNDIT CDO SKUADER KESHTU MUND TA BAJN.
- rai
- I Perjetshem
shqiptaria e ka urry Enver Hoxhen per deklaraten...."edhe bar hame por parimet nuk i shkelim".
e kur parimet e futbollit mbaj mend i shkeli nje ekip si RFGJ ne 82-in me emra te tille si Jup Derval (trajner), Shumaker, Brigel, Brajtner, Brehme, K.Foster,Litbarski, Shtilike,Rrumenige, Myler,Hrubesh etj... qe fixoj lojen me nje Austri qe kishte dhe ajo Obermayer,Prohaska,Gazelih, R.Sara etj....atehere po nje Vllazni....
Keto jane ligje te heshtura e te pa shkrume kund qe dominojne shpesh boten e futbollit dhe askush nuk do mund te baj asgja.
Une si tifoz i Vllaznise nuk e detyroj Dinamon te luftoj ne dy fronte e as me intereson, bile jam i kenaqun nese ato vendosin e vijn me ekip te dyte
O djema po i shohim fenomene te tilla cdo dite thuajse ne te gjitha sportet e ne te gjitha kampionatet keshtu qe mos te ekzagjerojme me termin...ndershmeri...se kena ku e perdorim boll.
Vjet Tirana, Durrsi, Kavaja na lane jashte objektivave e kujt i ra ne mend per ne....
e kur parimet e futbollit mbaj mend i shkeli nje ekip si RFGJ ne 82-in me emra te tille si Jup Derval (trajner), Shumaker, Brigel, Brajtner, Brehme, K.Foster,Litbarski, Shtilike,Rrumenige, Myler,Hrubesh etj... qe fixoj lojen me nje Austri qe kishte dhe ajo Obermayer,Prohaska,Gazelih, R.Sara etj....atehere po nje Vllazni....
Keto jane ligje te heshtura e te pa shkrume kund qe dominojne shpesh boten e futbollit dhe askush nuk do mund te baj asgja.
Une si tifoz i Vllaznise nuk e detyroj Dinamon te luftoj ne dy fronte e as me intereson, bile jam i kenaqun nese ato vendosin e vijn me ekip te dyte
O djema po i shohim fenomene te tilla cdo dite thuajse ne te gjitha sportet e ne te gjitha kampionatet keshtu qe mos te ekzagjerojme me termin...ndershmeri...se kena ku e perdorim boll.
Vjet Tirana, Durrsi, Kavaja na lane jashte objektivave e kujt i ra ne mend per ne....
-
- Tifoz nderi
.kjo eshte nje gje e turpshme dhe federata duhet te reagoj.FSHF nuk mund te filloj te flasi vetem kur behet llafi per tender per te drejteat televizive te kombetares ose duke bere cmos per te na nxjerr nga fifa e uefa(se bashku me ministrine).une kam pershtypjen se kampionati shqiptar eshte lene pas dore nga fshf.prandaj ketu duhet te filloj ndonje hetim se s'ben se na ka ardh ne maj te hundes cdo faze e trete e kampionatit duke ditur se kush skuader do fitoj nje ndeshje me dite perpara se ajo ndeshje te luhet.jo vetem per rastin e vllaznise por per te gjitha rastet qe kane ndodhur deri me sot
FORCA DEMAT E KUQ
- rai
- I Perjetshem
po mor po te fillioje e shpejt bile....te filloje pikerisht nga Vllaznia...se Vllaznia eshte problemi i futbollit shqiptar....
Harruat dashnoret e Venedikut Xhat e Xhan...harruat vjet dashurite Tirana-Besa-Durresi qe demtuan direkt Vllaznine...
Harruat Arben Lazen nje vit me pare.....AMAN te ngrihemi se Vllaznia po na zhburreron kampionatin Vllaznia asht negativiteti...Vllaznia po na c'nderon interesat e Parizanit.....Aman !!!!!! ngrihuni e bjerini......katundare e punetore....qe nga harku Berdices e deri n'Vlore.....se kercet e pelcet fortuna......fryhet Xhati (pa europe) e derdhet Xhani....deri n'Tirane na ka dal nami....
Harruat dashnoret e Venedikut Xhat e Xhan...harruat vjet dashurite Tirana-Besa-Durresi qe demtuan direkt Vllaznine...
Harruat Arben Lazen nje vit me pare.....AMAN te ngrihemi se Vllaznia po na zhburreron kampionatin Vllaznia asht negativiteti...Vllaznia po na c'nderon interesat e Parizanit.....Aman !!!!!! ngrihuni e bjerini......katundare e punetore....qe nga harku Berdices e deri n'Vlore.....se kercet e pelcet fortuna......fryhet Xhati (pa europe) e derdhet Xhani....deri n'Tirane na ka dal nami....